CREVITS ROLAND

Contactgegevens CREVITS ROLAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CREVITS ROLAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

CREVITS ROLAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AARTRIJKESTRAAT 200; 8820; TORHOUT, België

Telefoon (phone): 50212454 (+32-50212454) 50212454 (+32-50212454)

Fax (fax): +32 (10) 689-37-53 +32 (10) 689-37-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CREVITS ROLAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CREVITS ROLAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CREVITS ROLAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CREVITS ROLAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CREVITS ROLAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CREVITS ROLAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CREVITS ROLAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CREVITS ROLAND
Products information CREVITS ROLAND

BTW identificatienummer (tax): BE01524597167
Ondernemingsnummer: 8457794189
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 331,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Produits & Activités: Installation de Vérandas.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CREVITS ROLAND
(Get full report from official database of BE for CREVITS ROLAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor CREVITS ROLAND
Addition kinds of activities for CREVITS ROLAND

225301. Warm weer breien bovenkleding, inclusief strandkleding | Warm weather knit outerwear, including beachwear
31990204. Leggings of kappen, doek of leer, nec | Leggings or chaps, canvas or leather, nec
39159900. Juweliersmateriaal en lapidair werk, nv | Jewelers' materials and lapidary work, nec
51120400. Computer- en fotokopieerapparaten | Computer and photocopying supplies
59991303. Toilet preparaten | Toilet preparations
62219902. Commodity dealers, contracten | Commodity dealers, contracts

Werken bij CREVITS ROLAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CREVITS ROLAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CREVITS ROLAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CREVITS ROLAND. Looking for open vacancies in other companies

  • orderpicker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor Volvo Logistics zoeken wij dringend orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt via headset. Hierbij hef je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • Machine operator in de bouwsector, in Balen, optie vast!! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant zorgt voor de verwerking van de afvalstromen (vervuild slib afkomstig van de zinkproductie). Jij staat in voor het onderhouden van de installaties, het bedienen van de persen en het uitvoeren van herstellingen waar nodig. Je werkt hoofdzakelijk in een 3-ploegenstelsel: vroege, dag, late. Plaats van tewerkstelling is Balen. Op termijn kan u mogelijks worden ingezet op andere werven in Vlaanderen.. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van filterpersen: conditionering, sturen van debieten, regelen van de instellingen, ... Je volgt de dagelijkse en wekelijkse checklist op en voert de bijhorende taken uit. Bovendien zorg je voor het klein onderhoud van de persen en de persvloer: reiningen, vervangen van filterdoeken, vrijhouden van opvangkanalen en goten, ... Je voert kleine herstellingswerkzaamheden uit waar nodig.

  • Afvalverwerker-heftruckchauffeur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het bedienen van een afvalverwerkend machine. Daarnaast verpak en weeg je rollen textiel en zet je ze aan de kant. Stapelen van paletten en andere kleine onderhoudstaken behoren ook tot u takenpakket.

  • Zaalmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Zaalmedewerker verzorg je de vlotte ontvangst van onze gasten. Je stelt correct de menu’s en gerechten voor aan onze klanten. Je bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteitservaring van onze gasten. Je laat de service vlot draaien, kijkt vooruit op de noden van de gasten en tilt het restaurantbezoek tot op een hoog niveau.

  • PR Consultant (M/V) voor Brussel Noord - 1220999 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Secretary Plus Brussels

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor aanwezigheid in de Belgische media, sociale netwerksites en fora, gaat de dialoog aan op blogs, je vertegenwoordigt hiermee de klant; Je beheert en implementeert PR campagnes door het merk te promoten bij relevante media, bloggers, journalisten en web editors waarmee je interesse en coverage creëert; Je zoekt mogelijkheden voor implementatie door mediatrends in de gaten te houden; Je bouwt relaties op met collega’s, klanten en media; Je vergelijkt en analyseert berichtgeving in de media; Je verzorgt evenementen, waaronder ook persconferenties en promo-evenementen; Je helpt bij de productie van de publicaties van de klant, zoals interne magazines. Schrijven, ontwerpen en verspreiden van het magazine horen hier soms ook bij; Je zoekt nieuwe voorstellen en stelt ze voor aan potentiële klanten; Je beheert de PR-kant van een mogelijke crisissituatie.

  • Elektromecanicien m/v (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Kontich zijn wij op zoek naar een ervaren elektromecanicien m/v: - Je voert preventief onderhoud uit aan installaties op verplaatsing - Je zorgt voor een continue modernisatie van de installaties. - In geval van pannes doe je een interventie ter plaatse. - Je werkt pro-actief en oplossingsgericht in samenspraak met de klant - Je hebt direct contact met de klanten #elektro #elektromecanicien #mecanicien #techniek #installaties #onderhoud #installatie #depannage #service #mechanica #elektriciteit

  • Huishoudhulp (M/V) Beernem-Oedelem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Beernem en Oedelem

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren/Eksaarde/Moerbeke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp Rillaar (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student Boekhoudkundig Medewerker - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een klein en familiaal boekhoudkantoor regio Brugge. Als Student Boekhoudkundig Medewerker heb je volgende taken: inboeken en controleren van aankoop- en verkoopfacturen; uitvoeren van de betalingen; algemene administratieve taken (telefonie, mailbox beheren, voorbereide journaalposten inboeken,…). Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Senior Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

  • FLEXIJOB AFWASSER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van CREVITS ROLAND in sociale netwerken
Look for responds of CREVITS ROLAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor CREVITS ROLAND. Laat een reactie achter voor CREVITS ROLAND. CREVITS ROLAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CREVITS ROLAND. Leave a respond for CREVITS ROLAND. CREVITS ROLAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CREVITS ROLAND op de google maps. Adres en contacten CREVITS ROLAND
Location of CREVITS ROLAND on the google maps. Address and contacts of CREVITS ROLAND

Andere gerelateerde bedrijven als come CREVITS ROLAND CREVITS ROLAND: ELDOTECH | GR?GOIRE LASON | PAUL AELTER | BRIAN INTERNATIONAL NV | H?SEYIN BUYUKBOYACI

Other related companies as CREVITS ROLAND: ELDOTECH | GR?GOIRE LASON | PAUL AELTER | BRIAN INTERNATIONAL NV | H?SEYIN BUYUKBOYACI

CREVITS ROLAND is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CREVITS ROLAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01524597167. Het bedrijf CREVITS ROLAND bevindt zich op het adres: AARTRIJKESTRAAT 200; 8820; TORHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 331,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Installation de Vérandas..
De hoofdactiviteit van CREVITS ROLAND is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CREVITS ROLAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CREVITS ROLAND, openstaande posities, locatie van CREVITS ROLAND op de kaart.

CREVITS ROLAND is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is CREVITS ROLAND, company assigned to the tax number BE01524597167. The company CREVITS ROLAND is located at the address: AARTRIJKESTRAAT 200; 8820; TORHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 331,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Installation de Vérandas..
The main activity of CREVITS ROLAND is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CREVITS ROLAND is not available. You also can look at reviews of CREVITS ROLAND, open positions, location of CREVITS ROLAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CREVITS ROLAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CREVITS ROLAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CREVITS ROLAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CREVITS ROLAND, employees, financial statistics.