BERT VANEYCK

Contactgegevens BERT VANEYCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERT VANEYCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERT VANEYCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELLEWEG 4; 3090; OVERIJSE, België

Telefoon (phone): 494601670 (+32-494601670) 494601670 (+32-494601670)

Fax (fax): +32 (87) 688-20-98 +32 (87) 688-20-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERT VANEYCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERT VANEYCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERT VANEYCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERT VANEYCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERT VANEYCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERT VANEYCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERT VANEYCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERT VANEYCK
Products information BERT VANEYCK

BTW identificatienummer (tax): BE07246826171
Ondernemingsnummer: 9699798583
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 366,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Produits & Activités: Ferrures de Portes,Portes & Fenêtres en Bois,Portes Coulissantes & Battantes. Services: Devis Gratuit,Réparations,Références Disponibles.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERT VANEYCK
(Get full report from official database of BE for BERT VANEYCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERT VANEYCK
Addition kinds of activities for BERT VANEYCK

384500. Electromedische apparatuur | Electromedical equipment
20929910. Garnalen, vers: bereid | Shrimp, fresh: prepared
23990403. Geldgordels | Money belts
35230106. Drijvers (boerderij): graan, hooi en zaad | Driers (farm): grain, hay, and seed
36990108. Lineaire versnellers | Linear accelerators
39440705. Tenders, baby (voertuig) | Tenders, baby (vehicle)

Werken bij BERT VANEYCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERT VANEYCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERT VANEYCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERT VANEYCK. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen of hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • Promogirl/boy - hostess/host (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld achter de schermen te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector, zijn wij op zoek naar promogirls & -boys. Je staat in voor het ontvangen van de klanten je biedt ze een drankje aan je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid je bent gewoon je spontane zelf je bent flexibel tijdens de week of in het weekend te werken

  • Merchandiser (ROUBAIX)

    Regio: ROUBAIX

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant actief in de grafische sector, met hoofdzetel in Roubaix is Konvert Office op zoek naar een Merchandiser (m/v). Onze klant is op zoek naar een tijdelijk medewerker voor 1 à 2 maanden om klanten in België en Wallonië te bezoeken en hun onderhoudsproducten voor de grafische machines voor te stellen en te demonstreren.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • NOA5 ondersteuner (Boom) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

    Type: Vaste Job

    Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom. Je kan feedback geven, omgaan met weerstanden, omgaan met andere opinies. Je benadert leerkrachten vanuit een gelijkwaardige relatie. Met leerkrachten uit het gewoon onderwijs breng je in co-creatie expertise samen. Je handelt vanuit een oplossingsgerichte visie.

  • Leiding inspecteur / Luchtdichtheidsproeven (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Leiding inspecteur / Luchtdichtheidsproeven Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een leidinginspecteur / luchtdichtheidsproeven; Inspecteren, reinigen en renoveren van riolen;

  • Klinisch psycholoog (m/v) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: PSYCHOLOGISCH CENTRUM TEMSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologisch Centrum Temse is een groepspraktijk in volle ontwikkeling van erkende psychologen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Meer info over onze praktijk kan je vinden op www.psychologischcentrumtemse.be Als klinisch psycholoog zal je instaan voor het ondersteunen en begeleiden van volwassenen. Je geeft individuele begeleiding, maar er is ook de mogelijkheid om groepstrainingen of workshops (thema's worden onderling besproken) te geven. Daarnaast zal je ook deelnemen aan het teamoverleg en de intervisie. Op die manier zal je meehelpen aan de uitbouw van onze praktijk.

  • Zelfstandig Psycholoog (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Anthentiek

    Type: Werfreserve

    Wij zijn een therapeutische groepspraktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliëntenbij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

Zoek naar antwoorden van BERT VANEYCK in sociale netwerken
Look for responds of BERT VANEYCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERT VANEYCK. Laat een reactie achter voor BERT VANEYCK. BERT VANEYCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERT VANEYCK. Leave a respond for BERT VANEYCK. BERT VANEYCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERT VANEYCK op de google maps. Adres en contacten BERT VANEYCK
Location of BERT VANEYCK on the google maps. Address and contacts of BERT VANEYCK

Andere gerelateerde bedrijven als come BERT VANEYCK BERT VANEYCK: B.C. LE BIZET | FA. BAYLISS EDDY & ZN | Speculoos SPRL | Carina | MICHEL PULINX

Other related companies as BERT VANEYCK: B.C. LE BIZET | FA. BAYLISS EDDY & ZN | Speculoos SPRL | Carina | MICHEL PULINX

BERT VANEYCK is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERT VANEYCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07246826171. Het bedrijf BERT VANEYCK bevindt zich op het adres: KAPELLEWEG 4; 3090; OVERIJSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 366,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Ferrures de Portes,Portes & Fenêtres en Bois,Portes Coulissantes & Battantes. Services: Devis Gratuit,Réparations,Références Disponibles..
De hoofdactiviteit van BERT VANEYCK is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERT VANEYCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERT VANEYCK, openstaande posities, locatie van BERT VANEYCK op de kaart.

BERT VANEYCK is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERT VANEYCK, company assigned to the tax number BE07246826171. The company BERT VANEYCK is located at the address: KAPELLEWEG 4; 3090; OVERIJSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 366,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Ferrures de Portes,Portes & Fenêtres en Bois,Portes Coulissantes & Battantes. Services: Devis Gratuit,Réparations,Références Disponibles..
The main activity of BERT VANEYCK is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BERT VANEYCK is not available. You also can look at reviews of BERT VANEYCK, open positions, location of BERT VANEYCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERT VANEYCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERT VANEYCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERT VANEYCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERT VANEYCK, employees, financial statistics.