Bouwonderneming Moens Kristof BVBA

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • Bouwonderneming Moens Kristof BVBA
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • Bouwonderneming Moens Kristof BVBA

Contactgegevens Bouwonderneming Moens Kristof BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouwonderneming Moens Kristof BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouwonderneming Moens Kristof BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langestraat 110 1790 Hekelgem (Affligem), België

Telefoon (phone): +32 (82) 442-96-82 +32 (82) 442-96-82

Fax (fax): +32 (9) 506-94-40 +32 (9) 506-94-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouwonderneming Moens Kristof BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouwonderneming Moens Kristof BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouwonderneming Moens Kristof BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouwonderneming Moens Kristof BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouwonderneming Moens Kristof BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouwonderneming Moens Kristof BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouwonderneming Moens Kristof BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouwonderneming Moens Kristof BVBA
Products information Bouwonderneming Moens Kristof BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09678100585
Ondernemingsnummer: 9727264404
Hoofdstad (capital): 772,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 715,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Bouwonderneming Moens Kristof BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouwonderneming Moens Kristof BVBA
(Get full report from official database of BE for Bouwonderneming Moens Kristof BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouwonderneming Moens Kristof BVBA
Addition kinds of activities for Bouwonderneming Moens Kristof BVBA

557100. Motorrijders | Motorcycle dealers
01750000. Bladwisselende boomvruchten | Deciduous tree fruits
35450108. Weegschalen, meten (machines voor precisie gereedschap) | Scales, measuring (machinists' precision tools)
50390200. Glas bouwmaterialen | Glass construction materials
51691106. Zouten, industrieel | Salts, industrial

Werken bij Bouwonderneming Moens Kristof BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouwonderneming Moens Kristof BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouwonderneming Moens Kristof BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouwonderneming Moens Kristof BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in de afdeling die verantwoordelijk is voor het dagelijks beheer en onderhoud van de IT infrastructuur van klanten (bv. Iicentiebeheer e.a. services i.v.m. datacenter/netwerk/beveiliging) Je biedt meer bepaald administratieve ondersteuning aan het Presales Team binnen die afdeling Je hebt veelvuldig contact met het Presales Team en met de klanten Bedrijfsprofiel: Internationaal IT bedrijf

  • Technieker sanitair, verwarming en ventillatie M/V (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Start People is op zoek naar een technieker sanitair, verwarming en ventillatie regio Dentergem. Schoolverlaters zijn zeker ook welkom! Je staat in voor het installeren van sanitaire installaties en klimatisatie in nieuwbouw appartemenen en woningprojecten. Waterleidingen Badkamermeubels Sanitair Centrale verwarming Vloerverwarming Zonne-energie Waterbehandeling ...

  • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in een volcontinue regime. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud, eerste lijnsonderhoud voor of op IT toepassingen

  • Belader / Chauffeur voor Huis aan Huis Ophalingen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote firma, gespecialiseerd in het ophalen van huisvuil en ander afval, zijn wij op zoek naar personen met een C rijbewijs. Als chauffeur sta je niet alleen in voor het vervoer, waarbij je voldoende ervaring kan voorleggen aangezien het hier regelmatig over stadsvervoer gaat, maar sta je ook in voor de veiligheid van je collega's. Je kan ingeschakeld worden als chauffeur en als belader! Werken met afval of huisvuil schrikt je dus niet af.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZWIJNAARDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Aalst (Aalst, Hofstade, ...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Poetshulp Balegem 20u (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Meestergast / ploegleider inpak (2-pl.) M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MULDER NATURAL FOODS

    Type: Vaste Job

    Na een grondige interne opleidingsperiode sta je als meestergast / ploegleider in voor het efficiënt reilen en zeilen van de volledige ploeg in de verpakkingsafdeling, met als doel een kwalitatieve output en een optimaal rendement te bekomen door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. - De ploegleider stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. - Je zorgt, als (assistent) meestergast, voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht- en captatie. - Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van garnituren en verpakkingsmaterialen, afvoer van afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. - Als ploegleider overleg je steeds met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. - Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. - De ploegleider / meestergast heeft een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Voorman montage regio Heuvelland (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met vestigingen in Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies

  • Allround medewerker automaterialen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Vaste Job

    Als allround medewerker automaterialen draag je verschillende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het ontvangen en controleren van goederen die worden geleverd Je stockeert de wisselstukken Je zorgt er voor dat de mekaniekers goed door kunnen door hen te voorzien van de juiste wisselstukken Daarnaast ontvang je klanten aan de balie en informeer je hen bij aankoop van automaterialen Je bent ook administratief sterk onderlegd en je zorgt voor een juiste facturatie van de wisselstukken Ook maak  je bestekken op. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een allround medewerker automaterialen. Je start op interimbasis voor een periode van ongeveer 2 maanden waarna bij goed functioneren jou een vast contract wordt aangeboden. 

  • kinderpsycholoog (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: LOGOPEDIE LIES COLMAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je onderzoekt en behandelt kinderen en jongeren met psychische problemen.

  • Freelance MS BI teamlead - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design.

Zoek naar antwoorden van Bouwonderneming Moens Kristof BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bouwonderneming Moens Kristof BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouwonderneming Moens Kristof BVBA. Laat een reactie achter voor Bouwonderneming Moens Kristof BVBA. Bouwonderneming Moens Kristof BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouwonderneming Moens Kristof BVBA. Leave a respond for Bouwonderneming Moens Kristof BVBA. Bouwonderneming Moens Kristof BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouwonderneming Moens Kristof BVBA op de google maps. Adres en contacten Bouwonderneming Moens Kristof BVBA
Location of Bouwonderneming Moens Kristof BVBA on the google maps. Address and contacts of Bouwonderneming Moens Kristof BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouwonderneming Moens Kristof BVBA Bouwonderneming Moens Kristof BVBA: MAKRO | Adriaenssen Christian | Marc Coiffure | M. COLLIGNON | D. RUCHENNE

Other related companies as Bouwonderneming Moens Kristof BVBA: MAKRO | Adriaenssen Christian | Marc Coiffure | M. COLLIGNON | D. RUCHENNE

Bouwonderneming Moens Kristof BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bouwonderneming Moens Kristof BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09678100585. Het bedrijf Bouwonderneming Moens Kristof BVBA bevindt zich op het adres: Langestraat 110 1790 Hekelgem (Affligem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 772,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 715,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Bouwonderneming Moens Kristof BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bouwonderneming Moens Kristof BVBA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouwonderneming Moens Kristof BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouwonderneming Moens Kristof BVBA, openstaande posities, locatie van Bouwonderneming Moens Kristof BVBA op de kaart.

Bouwonderneming Moens Kristof BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bouwonderneming Moens Kristof BVBA, company assigned to the tax number BE09678100585. The company Bouwonderneming Moens Kristof BVBA is located at the address: Langestraat 110 1790 Hekelgem (Affligem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 772,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 715,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Contractors - House building. Products created in Bouwonderneming Moens Kristof BVBA were not found.
The main activity of Bouwonderneming Moens Kristof BVBA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouwonderneming Moens Kristof BVBA is not available. You also can look at reviews of Bouwonderneming Moens Kristof BVBA, open positions, location of Bouwonderneming Moens Kristof BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouwonderneming Moens Kristof BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouwonderneming Moens Kristof BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouwonderneming Moens Kristof BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouwonderneming Moens Kristof BVBA, employees, financial statistics.