LOUIS VICTOR & FILS

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • LOUIS VICTOR & FILS
Private companiesTextile Mill Products • LOUIS VICTOR & FILS

Contactgegevens LOUIS VICTOR & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOUIS VICTOR & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOUIS VICTOR & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA COLLINE 173; 4100; SERAING, België

Telefoon (phone): 43363502 (+32-43363502) 43363502 (+32-43363502)

Fax (fax): +32 (12) 575-37-79 +32 (12) 575-37-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOUIS VICTOR & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOUIS VICTOR & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOUIS VICTOR & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOUIS VICTOR & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOUIS VICTOR & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOUIS VICTOR & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOUIS VICTOR & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOUIS VICTOR & FILS
Products information LOUIS VICTOR & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE03096466064
Ondernemingsnummer: 5849365234
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 538,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in LOUIS VICTOR & FILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van metalen schrijnwerk; SMEEDWERK,METAALBEWERKING AND POEDERMETALLURGIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOUIS VICTOR & FILS
(Get full report from official database of BE for LOUIS VICTOR & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOUIS VICTOR & FILS
Addition kinds of activities for LOUIS VICTOR & FILS

16290403. Rock verwijderen | Rock removal
27410600. Technische handleiding en publicatie van papier | Technical manual and paper publishing
39110304. Afwerkingen voor kegels, paraplu's, enz .: edelmetaal | Trimmings for canes, umbrellas, etc.: precious metal
54419904. noten | Nuts
76991701. Bakpan glazen en reinigen | Baking pan glazing and cleaning

Werken bij LOUIS VICTOR & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOUIS VICTOR & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOUIS VICTOR & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOUIS VICTOR & FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Insteller-bediener cnc draaibank (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een insteller-bediener van een cnc draaibank. Het gaat vooral over stukwerk en werkt steeds in het atelier.

  • Operator Productie (VLETEREN)

    Regio: VLETEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Vleteren zijn wij op zoek naar een ervaren operator (m/v) Preventief en curatief onderhoud en herstellingen van de productie en verpakkingslijnen

  • Huishoudhulp regio Blanden, Oud-Heverlee (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Lievens-Houtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (deeltijds - zelf te kiezen) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heist-op-den-Berg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Foodboxen | Hoboken & Kontich (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • Brand Ambassador Telecom (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Ben jij gedreven, communicatief sterk, enthousiast en heb je interesse in al wat mobile en multimedia betreft? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors die actief zullen zijn in eigen regio. BESCHRIJVING Als Brand Ambassador zal je actief zijn bij Media Markt. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van (potentiële) klanten en het demonstreren van telecom producten met als doel de verkoop van deze fantastische producten te stimuleren. Je bent proactief en gaat zelfstandig aan de slag om klanten te informeren, te adviseren. Je werkt voor één van de populairste A-merken in de wereld! PROFIEL Jij vindt al wat mobile en multimedia betreft geweldig en je bent altijd geïnteresseerd in de nieuwste gadgets op dit gebied. Van nature beschik jij over een bepaalde energie en heb je de kracht om mensen te overtuigen. Zelf krijg je een enorme voldoening wanneer een tevreden klant de deur uit stapt met het product waar hij naar op zoek was. Je bent regelmatig beschikbaar op vrijdag en/of zaterdag Je bent commercieel en klantgericht Je hebt een volwassen houding en representatieve look Enige telefonische en/of retail verkoopervaring is een + Je bent minimum 18 jaar. Je beheerst het Nederlands en/of het Frans WAT BIEDEN WIJ? Een leuke, zelfstandige en ondernemende functie De kans om jezelf goed te ontwikkelen in een sales functie binnen een sterk groeiend bedrijf in de mobile sector Producttraining Een marktconform salaris + Kilometervergoeding Een eerste commerciële ervaring die steeds goed is meegenomen op je CV! Zin in deze leuke vakantiejob... stuur snel je CV

  • Student Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • Jobstudent Back-office medewerk(st)er Aanbieders.be (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Aanbieders.be - Mesfournisseurs.be

    Type: Studentenjob

    Aanbieders.be / Mesfournisseurs.be is de grootste online prijsvergelijkingswebsite in België voor internet, energie en telecom. Via onze websites regelen wij elke dag voor honderden klanten hun aansluitingen/overstap voor energie / gsm en internet. Wij zoeken één of meerdere jobstudenten die ons willen helpen, in onze backoffice, bij het verwerken van deze bestellingen, en bij het opvolgen van onvolledige orders. Vanuit ons online klantenbeheersysteem (crm) dienen de bestellingen verwerkt te worden in de systemen van bedrijven zoals Electrabel, Luminus, Proximus, Telenet, etc. Natuurlijk krijg je hier eerst een training voor van onze vaste medewerkers.

  • Projectmanager Marketing Colruyt (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt heeft heel wat klanten en allemaal zijn ze anders. Ons marketingteam zorgt ervoor dat we elk van hen op de juiste manier bereiken met het juiste aanbod. Als projectmanager ondersteun je de marketingdirectie om al deze projecten om te zetten naar werkelijkheid. Een marketeer brieft je over de marketingprojecten en daarna neem jij de rol op van coördinator: je brengt structuur in het project, stelt een projectteam samen en houdt de doelstelling, het budget en de timings in de gaten. Zo breng je samen met het team alles tot een goed einde en implementeer je de strategie. Daarnaast werk je mee aan kleinere projecten binnen marketing. Je kruipt dan in de huid van een marketeer, denkt inhoudelijk mee en neemt beslissingen over de te volgen richting en de realisatie van het project. Daarna coördineer je het project en zorg je dat het van a tot z uitgevoerd wordt. Ten slotte zorg je voor een evaluatie en trek je conclusies voor de toekomst. Ook marketingprocessen analyseren en knelpunten signaleren is een deel van je job. Je zoekt mee naar oplossingen en verdedigt je ideeën bij de juiste stakeholders, zodat het proces zo snel mogelijk geoptimaliseerd kan worden. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.

  • Afdelingshoofd - Zelfstandig Accountant | Kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673224-inline.html?cid=Partner_VDAB Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

Zoek naar antwoorden van LOUIS VICTOR & FILS in sociale netwerken
Look for responds of LOUIS VICTOR & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOUIS VICTOR & FILS. Laat een reactie achter voor LOUIS VICTOR & FILS. LOUIS VICTOR & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOUIS VICTOR & FILS. Leave a respond for LOUIS VICTOR & FILS. LOUIS VICTOR & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOUIS VICTOR & FILS op de google maps. Adres en contacten LOUIS VICTOR & FILS
Location of LOUIS VICTOR & FILS on the google maps. Address and contacts of LOUIS VICTOR & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come LOUIS VICTOR & FILS LOUIS VICTOR & FILS: Richard Frank (Menuiserie) | M. VERSCHAEREN | Van Heghe Juwelen CVBA | KATHLEEN VAN DER SCHUEREN/KATHLEEN VAN DER SCHUERE | YPO

Other related companies as LOUIS VICTOR & FILS: Richard Frank (Menuiserie) | M. VERSCHAEREN | Van Heghe Juwelen CVBA | KATHLEEN VAN DER SCHUEREN/KATHLEEN VAN DER SCHUERE | YPO

LOUIS VICTOR & FILS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOUIS VICTOR & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03096466064. Het bedrijf LOUIS VICTOR & FILS bevindt zich op het adres: RUE DE LA COLLINE 173; 4100; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 538,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installatie van metalen schrijnwerk; SMEEDWERK,METAALBEWERKING AND POEDERMETALLURGIE. Producten gemaakt in LOUIS VICTOR & FILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOUIS VICTOR & FILS is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOUIS VICTOR & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOUIS VICTOR & FILS, openstaande posities, locatie van LOUIS VICTOR & FILS op de kaart.

LOUIS VICTOR & FILS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOUIS VICTOR & FILS, company assigned to the tax number BE03096466064. The company LOUIS VICTOR & FILS is located at the address: RUE DE LA COLLINE 173; 4100; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 538,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installatie van metalen schrijnwerk; SMEEDWERK,METAALBEWERKING AND POEDERMETALLURGIE. Products created in LOUIS VICTOR & FILS were not found.
The main activity of LOUIS VICTOR & FILS is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LOUIS VICTOR & FILS is not available. You also can look at reviews of LOUIS VICTOR & FILS, open positions, location of LOUIS VICTOR & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOUIS VICTOR & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOUIS VICTOR & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOUIS VICTOR & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOUIS VICTOR & FILS, employees, financial statistics.