FABIAN TAMBOUR

Contactgegevens FABIAN TAMBOUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FABIAN TAMBOUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

FABIAN TAMBOUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU TIGE 27; 4590; OUFFET, België

Telefoon (phone): 475204661 (+32-475204661) 475204661 (+32-475204661)

Fax (fax): +32 (55) 739-41-97 +32 (55) 739-41-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FABIAN TAMBOUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FABIAN TAMBOUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FABIAN TAMBOUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FABIAN TAMBOUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FABIAN TAMBOUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FABIAN TAMBOUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FABIAN TAMBOUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FABIAN TAMBOUR
Products information FABIAN TAMBOUR

BTW identificatienummer (tax): BE07593170166
Ondernemingsnummer: 9735229492
Hoofdstad (capital): 711,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 207,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in FABIAN TAMBOUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van metalen schrijnwerk; Pleisterwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FABIAN TAMBOUR
(Get full report from official database of BE for FABIAN TAMBOUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor FABIAN TAMBOUR
Addition kinds of activities for FABIAN TAMBOUR

35569907. Pasta-machines | Pasta machinery
38250325. stroboscopen | Stroboscopes
50510301. Koper | Copper
51590502. Olijfoten, pitten, zaden | Oil nuts, kernels, seeds
52110207. Ramen, storm: hout of metaal | Windows, storm: wood or metal
73890100. Persoonlijke serviceagenten, makelaars en bureaus | Personal service agents, brokers, and bureaus
79910000. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities

Werken bij FABIAN TAMBOUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FABIAN TAMBOUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FABIAN TAMBOUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FABIAN TAMBOUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bouwt containers mee om volgens plan. U maakt configuraties klaar voor bouwwerven. U evalueert binnengekomen containers en herstelt deze indien noodzakelijk (mechanisch, sanitair en elektriciteit). U plaatst containerbatterijen op bouwwerven. U sluit de containers aan op bouwwerven (elektrisch, sanitair en afvoer). U schildert containers indien noodzakelijk. U voorziet de containers van huisstijlborden. U reinigt de containers en maakt deze klaar voor nieuwe inzet. U plaatst deuren en wanden.

  • Vrachtwagenbestuurder Rijbewijs C (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrachtwagenbestuurder met rijbewijs C. Je staat in voor het vervoer/leveren van bloemen en planten naar winkels en grootwarenhuizen.

  • Personeelsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de HR manager in verschillende HR processen: - Payroll - Opvolgen van ziekte, vakantie aanvragen,tijdregistratie, overurenopvolging,  ... - Werving en selectie : eerste screening van de CV's, contact met de uitzendkantoren, afspraken inplannen,  ... - Aanspreekpunt van de werknemers aangaande allerhande personeelszaken

  • Grondwerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker bij onze klant t ben je gedreven. Je takenpakket zal bestaan uit: ?Samen met jouw collega's sta je in voor grondwerken; ?Het opbreken van wegbestrating; ?Het graven en dichten van sleuven en putten (machinaal en manueel); ?Je staat in voor plaatsing renovatie onderhoud en uitbreiding van drukleidingnetwerken en riolenstelsels; ?Buizen die aangelegd worden zijn voor afvoer van rioolwater aanvoer van drinkwater en aardgas; ?Ook pijpleidingen voor transport van gassen en vloeistoffen; ?Tot allerhande industriële leidingen

  • VPC Supervisor Repair (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke firma in Kallo, zijn wij op zoek naar een Vehicle Processing Center (VPC) Supervisor (m/v). Vehicle Processing is een extra service dat dit bedrijf aanbiedt aan de klant. Hier worden allerlei handelingen uitgevoerd op nieuwe wagens alvorens ze geleverd of verscheept worden. Voor dit center zijn wij op zoek naar een supervisor verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de operaties. Je bent verantwoordelijk voor: - Toepassen en opvolgen van de veiligheidsvoorschriften + rapporteren en corrigeren van potentiële gevaren - Het behalen van afdelingscijfers (rendementen, leadtimes, kosten,…) binnen de verwachtingen van het management - Efficiënt plannen en voorzien van de nodige gekwalificeerde personen teneinde alle werkzaamheden volgens de klantverwachtingen af te werken - Voorzien van de nodige opleidingen teneinde professioneel en kwalitatief werk af te leveren - Volledigheid en correctheid van de administratie en rapportering met betrekking tot de afdelingsactiviteiten - Zorg dragen voor een goede werksfeer waar mensen graag komen werken en gemotiveerd zijn om steeds te verbeteren en respect hebben voor hun collega's, leidinggevenden en huisregels

  • Bakkersgast (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt samen met de bakker aan alle bereidingen in de bakkerij en patisserie. Je staat onder andere in voor het mengen van ingrediënten, kneden van deeg, producten in de oven zetten, afwerken van taarten en koffiekoeken... Je werkt voltijds, 38u/ 5 nachten per week. Je werkt maandagnacht tot vrijdagnacht van middernacht tot 8u 's ochtends.

  • HUISHOUDHULP ZANDHOVEN (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Zandhoven en Pulle zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Sint-Lambrechts-Herk, 12 uur per week. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Sint-Lambrechts-Herk. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student vertaler/tolk (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Gezien onze herstructurering hebben wij heel wat nieuw versies van documenten, deze bestaan voorlopig enkel in het Nederlands. Wij zoeken een student om deze te vertalen naar het Frans. Het betreft ons arbeidsregelment, teksten vanop onze website en enkele losse documenten. Werkdagen kunnen vrij gekozen worden.

  • Operator Laser- en Ponsmachine (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: WAAK BESCHUTTE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Binnen WAAK Metaal en Assemblage sta je in voor volgende taken: Het instellen van de laserrobot. Je helpt af en toe bij het instellen van de ponsmachines. Het uitvoeren van de nodige interventies bij stilstand of problemen aan de laserrobot of de ponsmachines. Je beheert mee het platenmagazijn: je registreert alles binnen het ERP-systeem, en verplaatst de platen met een hef- of reachtruck Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat het product afgeleverd wordt volgens de kwaliteitsvereisten van de klant.

  • Zelfstandige uitbater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Domino Woon-Zorgcentrum

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezocht: ZELFSTANDIGE UITBATER voor cafetaria/restaurant gelegen in ons gebouw voor assistentiewoningen Tichelhof, Tichelrei 1 te Gent.

Zoek naar antwoorden van FABIAN TAMBOUR in sociale netwerken
Look for responds of FABIAN TAMBOUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor FABIAN TAMBOUR. Laat een reactie achter voor FABIAN TAMBOUR. FABIAN TAMBOUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FABIAN TAMBOUR. Leave a respond for FABIAN TAMBOUR. FABIAN TAMBOUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FABIAN TAMBOUR op de google maps. Adres en contacten FABIAN TAMBOUR
Location of FABIAN TAMBOUR on the google maps. Address and contacts of FABIAN TAMBOUR

Andere gerelateerde bedrijven als come FABIAN TAMBOUR FABIAN TAMBOUR: TM. Construct | UNIDECO | TAMARA CARTIAUX | CARROSSERIE CARTIM | CALLENS G.

Other related companies as FABIAN TAMBOUR: TM. Construct | UNIDECO | TAMARA CARTIAUX | CARROSSERIE CARTIM | CALLENS G.

FABIAN TAMBOUR is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FABIAN TAMBOUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07593170166. Het bedrijf FABIAN TAMBOUR bevindt zich op het adres: RUE DU TIGE 27; 4590; OUFFET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 711,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 207,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installatie van metalen schrijnwerk; Pleisterwerk. Producten gemaakt in FABIAN TAMBOUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FABIAN TAMBOUR is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FABIAN TAMBOUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FABIAN TAMBOUR, openstaande posities, locatie van FABIAN TAMBOUR op de kaart.

FABIAN TAMBOUR is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is FABIAN TAMBOUR, company assigned to the tax number BE07593170166. The company FABIAN TAMBOUR is located at the address: RUE DU TIGE 27; 4590; OUFFET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 711,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 207,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installatie van metalen schrijnwerk; Pleisterwerk. Products created in FABIAN TAMBOUR were not found.
The main activity of FABIAN TAMBOUR is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FABIAN TAMBOUR is not available. You also can look at reviews of FABIAN TAMBOUR, open positions, location of FABIAN TAMBOUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FABIAN TAMBOUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FABIAN TAMBOUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FABIAN TAMBOUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FABIAN TAMBOUR, employees, financial statistics.