EDDY JORISSEN

Contactgegevens EDDY JORISSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDDY JORISSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDDY JORISSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGGESTRAAT 15; 3730; HOESELT, België

Telefoon (phone): 89514093 (+32-89514093) 89514093 (+32-89514093)

Fax (fax): +32 (53) 469-17-31 +32 (53) 469-17-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDDY JORISSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDDY JORISSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDDY JORISSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDDY JORISSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDDY JORISSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDDY JORISSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDDY JORISSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDDY JORISSEN
Products information EDDY JORISSEN

BTW identificatienummer (tax): BE07545104980
Ondernemingsnummer: 2279083251
Hoofdstad (capital): 924,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 429,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in EDDY JORISSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van metalen schrijnwerk; Pleisterwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDDY JORISSEN
(Get full report from official database of BE for EDDY JORISSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDDY JORISSEN
Addition kinds of activities for EDDY JORISSEN

267603. Baby- en babypapierproducten | Infant and baby paper products
17999926. Post ramp renovaties | Post disaster renovations
28440203. Tandenpasta's of poeders, tandpasta's | Toothpastes or powders, dentifrices
28690102. Amylalcohol | Amyl alcohol
34230201. Loodguns of gereedschap, hand: elektrisch | Soldering guns or tools, hand: electric
38610309. Filmapparatuur en -apparatuur | Motion picture apparatus and equipment
39490804. Bruggen, biljart en zwembad | Bridges, billiard and pool
51930102. Planters en bloempotten | Planters and flower pots

Werken bij EDDY JORISSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDDY JORISSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDDY JORISSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDDY JORISSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteurs gevelbekleding m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwproject in uitvoering te Leuven zijn wij dringend op zoek naar plaatsers m/v Het betreft het monteren van aluminium gevel- en plafondbekleding

  • Aansluiter gas en/of elektriciteit (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor elektriciteit? Voor onze klant regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar elektriciens en gasfitters voor huisaansluitingen te doen. Als aansluiter zal je dagelijks instaan voor het aansluiten van gas- en/of elektriciteitsaansluitingen. Tot je takenpakket zal o.a. behoren: je voert kleine meterwerken uit, je zorgt voor de aansluitingen (van de hoofdleiding tot de teller)

  • Receptionist(e) Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwerkt de dagelijkse post. Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Poetshulpen dienstencheques (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Actief nv Diest is op zoek naar extra gemotiveerde huishoudhulp (m/v) Hou je van orde? Hou je van netheid? Dan ben jij de poetshulp die wij zoeken! Tevreden gezinnen, een goede verdienste, dichtbij huis, Ben je helemaal overtuigd? Kom dan vandaag nog langs bij ons op kantoor.

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-MICHIELS (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • VERKOPER/ VERKOOPSTER voor Patisserie Walraevens (jobstudent) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ FOUAD

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor onze winkel. Je staat in voor: - verkopen van brood en patisserie - maken van belegde broodjes - maken van koffie en thee - onderhoud van de winkel.

  • Elektrotechnieker (in daguren) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de uitvoering van diverse installatie- en onderhoudsopdrachten. Je tekent elektrische schema’s uit, volgt de nieuwe en bestaande projecten mee op en stuurt op termijn  personen aan. Bovendien sta je in voor de nutsvoorzieningen, spoor je fouten op in verschillende netwerksystemen en beheer je mee de PLC sturingen. Je gebruikt bij het uitvoeren van je opdrachten jouw kennis van kortsluitstromen en AREI-wetgeving. Je zal meewerken aan de installatie en het onderhoud van netwerkbekabeling en verlichting, support van het camerapark, bewaking van de inbraakbeveiliging en brandcontrole en het ontstoren van het automatische magazijn. Daarnaast zal je bijdragen bij het beheer van de brandcentrales, HVAC-installaties, het compressorenpark en zal je kabelberekeningen maken. Tot je takenpakket behoren ook het maken van PLC-sturingen, uittekenen van elektrische schema’s en het samenstellen van elektrische kasten. In deze functie zal ongeveer 75% bureauwerk zijn en 25% hands-on, operationeel werk. Bedrijfsprofiel: Dit gezonde familiebedrijf is partner van de meubelindustrie.

  • Operator snijmachine 3-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator snijmachine twee ploegen. U doet manuele instellingen aan de machine, lost kleine storingen op en behoudt de controle over de machines. er worden grote rollen op het einde van de machine in stukken gesneden. Op die werkplaats sta je met twee personen waarbij beide werkposten worden aangeleerd. De eerste persoon bedient de machine door het instellen van messen, het vervangen van messen, bijsturen van parameters, kwaliteitscontrole, etiketteren, ... De tweede persoon zorgt voor het aanvoeren van kokers, brengt resten naar de recyclage-machine, helpt de rollen afpakken en op de weegschaal leggen, controlewerk, ...

  • PREVENTIE- EN SECURITY ADVISOR (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Zaventem

    Type: Vaste Job

    * Retail sector * Preventieadviseur niveau 1 * Anderlecht Hays Construction & Property is op zoek naar een preventieadviseur en security-adviseur voor een bekende internationale klant in de retailsector. Als preventieadviseur ben je de persoon die instaat voor het verzekeren van het welzijn van je collega's en de klanten. Je zal bestaande en nieuwe risico's identificeren en tot het minimum beperken. Daarnaast sta je ook in voor het vermijden van diefstal en fraude binnen deze retailomgeving. Je zal hierbij de safety en security strategie implementeren en procedures standaardiseren. Je draagt de verantwoordelijkheid over de EHBO-ploeg en op strategisch vlak zal je samen met de verantwoordelijke de budgetten beheren en opvolgen.

  • Zaalmedewerker (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DEBOEVERIES

    Type: Flexijob

    Je verwelkomt de klanten. Je neemt bestellingen op en helpt bij het opdienen en afruimen.

  • Hulpkelner (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

Zoek naar antwoorden van EDDY JORISSEN in sociale netwerken
Look for responds of EDDY JORISSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDDY JORISSEN. Laat een reactie achter voor EDDY JORISSEN. EDDY JORISSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDDY JORISSEN. Leave a respond for EDDY JORISSEN. EDDY JORISSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDDY JORISSEN op de google maps. Adres en contacten EDDY JORISSEN
Location of EDDY JORISSEN on the google maps. Address and contacts of EDDY JORISSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come EDDY JORISSEN EDDY JORISSEN: A.T.D. | CLAES GILBERT | Duterne E | DE GEYNDT FLORENT | UNIZO-MEETJESLAND

Other related companies as EDDY JORISSEN: A.T.D. | CLAES GILBERT | Duterne E | DE GEYNDT FLORENT | UNIZO-MEETJESLAND

EDDY JORISSEN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDDY JORISSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07545104980. Het bedrijf EDDY JORISSEN bevindt zich op het adres: BRUGGESTRAAT 15; 3730; HOESELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 924,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 429,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installatie van metalen schrijnwerk; Pleisterwerk. Producten gemaakt in EDDY JORISSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EDDY JORISSEN is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDDY JORISSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDDY JORISSEN, openstaande posities, locatie van EDDY JORISSEN op de kaart.

EDDY JORISSEN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDDY JORISSEN, company assigned to the tax number BE07545104980. The company EDDY JORISSEN is located at the address: BRUGGESTRAAT 15; 3730; HOESELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 924,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 429,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installatie van metalen schrijnwerk; Pleisterwerk. Products created in EDDY JORISSEN were not found.
The main activity of EDDY JORISSEN is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EDDY JORISSEN is not available. You also can look at reviews of EDDY JORISSEN, open positions, location of EDDY JORISSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDDY JORISSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDDY JORISSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDDY JORISSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDDY JORISSEN, employees, financial statistics.