CONSTRUCTIE COOL

Contactgegevens CONSTRUCTIE COOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONSTRUCTIE COOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONSTRUCTIE COOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGVELD 46; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52221063 (+32-52221063) 52221063 (+32-52221063)

Fax (fax): +32 (82) 477-96-25 +32 (82) 477-96-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONSTRUCTIE COOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONSTRUCTIE COOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONSTRUCTIE COOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONSTRUCTIE COOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONSTRUCTIE COOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONSTRUCTIE COOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONSTRUCTIE COOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONSTRUCTIE COOL
Products information CONSTRUCTIE COOL

BTW identificatienummer (tax): BE03060760498
Ondernemingsnummer: 5196228027
Hoofdstad (capital): 625,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 496,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in CONSTRUCTIE COOL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van metalen schrijnwerk; Metaalbehandeling and -bekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONSTRUCTIE COOL
(Get full report from official database of BE for CONSTRUCTIE COOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONSTRUCTIE COOL
Addition kinds of activities for CONSTRUCTIE COOL

4214. Lokale vrachtwagens met opslag | Local trucking with storage
276100. Manifold business formulieren | Manifold business forms
414200. Bus charter service, behalve lokaal | Bus charter service, except local
20929902. Kreeft, bevroren | Crabmeat, frozen
32970203. Cement: hoge temperatuur, vuurvaste (nonclay) | Cement: high temperature, refractory (nonclay)
33390304. Silicon, pure | Silicon, pure
35420205. Persen: hydraulisch en pneumatisch, mechanisch en handmatig | Presses: hydraulic and pneumatic, mechanical and manual
39910300. Borstels, behalve verf en lak | Brushes, except paint and varnish
73130000. Radio, televisie, uitgeververteenwoordigers | Radio, television, publisher representatives
73389900. Secretariële en gerechtelijke melding | Secretarial and court reporting, nec

Werken bij CONSTRUCTIE COOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONSTRUCTIE COOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONSTRUCTIE COOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONSTRUCTIE COOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonzaaladviseur rolluiken (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ontvangen van de bezoekers in de toonzaal. Door middel van je productenkennis adviseer je klanten en staat hen bij bij de keuze van hun rolluik en/of zonwering. Uiteindelijk werk je een offerte uit en volgt deze correct op.

  • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

  • carrossier (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een dynamisch en gemotiveerde medewerker die bij voorkeur een opleiding carrossier heeft genoten of ervaring heeft in de functie. goeie kennis van verschillende taken binnen een carrosseriebedrijf zelfstandig kunnen werken teamplayer handig oog voor details en werkt nauwkeurig flexibel

  • Chauffeur C - clarkchauffeur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in volle expansie te Brugge zoekt een werklustige magazijnier met een heftruckattest en C-rijbewijs. Je haalt voornamelijk hout uit de rekken of legt dit terug, lengtes classeren, helpen verzagen en schaven van hout en het magazijn proper houden. Je laadt de vrachtwagen met de heftruck en doet uitvoer naar aannemers, schrijnwerkers en zo in de regio. Je hebt een kooiaap mee. De werkuren liggen tussen 7u en 17u45 in samenspraak met je collega.

  • CHAUFFEUR CE FAMILIEBEDRIJF (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een familiebedrijf actief in vervoer van grond, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs CE? Heb je reeds ervaring met het besturen van kipvrachtwagens? En vormen lange werkdagen voor jou geen probleem? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als chauffeur CE zal jouw opstartuur afhankelijk zijn van de planning. Zo kan je soms starten om 5u 's morgens, om 6u 's morgens, 7u,... Je werkt van maandag tot vrijdag. Weekendwerk komt heel zelden voor, indien grote nood. De vrachtwagen mag niet mee naar huis.

  • Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HERENT (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Herent en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Herent, Wijgmaal en Winksele.

  • Studierelevante bijbaan in Sint-Denijs-Westrem - zeer gevarieerde job - min 3 dagen per week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag studeren en ondertussen werken en dus geld verdienen? Wil je graag een studierelevante bijbaan doen en je CV een boost geven? Ben je op zoek naar een zeer ruime gevarieerde job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een student die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, Opmaken invorderingsrapporten, Opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), Versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, Organiseren Well being personeel, Opvolging van bestellingen, ... Contractkennis, zoals Beheer doorrekening kosten, Opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, Opstellen jaarverslagen, Kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches Financieel, zoals Controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, Beheer van debiteuren, Invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, Voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), Geven van financiële opleiding van Field supervisors Commercieel zoals Opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, Voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, Opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering, zoals Deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ¿), Informeren van andere teamleden binnen de regio

  • Restaurant Manager (M/V) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Van der Valk Hotel Brussels Airport

    Type: Vaste Job

    Ben jij de gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een team over te brengen? Dan word jij als Restaurant Manager misschien wel het toekomstige gezicht van ons fine-dining restaurant Catharina! Een dag uit het leven van een Restaurant Manager bij Van der Valk… Wij beloven dat je je geen moment zal vervelen. Bij deze een greep uit het takenpakket van onze toekomstige collega: Je neemt de rol als gastheer/gastvrouw met glans op en wordt zo het belangrijkste aanspreekpunt voor onze gasten; Je werkt operationeel mee én superviseert de werkzaamheden in het restaurant en aan de bar; Je bent het schoolvoorbeeld wat betreft professionalisme, gastvriendelijkheid en collegialiteit; Je fungeert als liaison qua communicatie tussen keuken- en zaalactiviteiten; Dankzij jouw gedegen menu- en drankenkennis adviseer je de gasten als de beste bij hun keuze; Samen met de Director of F&B draag je mee bij aan de ontwikkeling van het team.

  • Allround tweetalig bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de energie sector zijn we op zoek naar een Allround meertalig bediende. Je bent verantwoordelijk voor het volgend takenpakket. Customer Service: je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle klantvragen en voert hierbij alle communicatie met klanten uit. Sales Support: Je ondersteunt de sales afdeling met allerhande administratieve taken door onder andere het maken van offertes. Debiteurenbeheer Je bent de schakel tusse de klant en de interne afdelingen met als doel een optimale dienstverlening naar de klant. Daarnaast draag je actief bij in het realiseren van de verkoop- en klantentevredenheidsdoelstellingen.

  • RESERVE Industrieel reinigers Limburg 2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Limburg zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • FLEXIJOB VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Bakkerij Stefaan

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: bedienen van de klanten kassawerk aanvullen van de winkel verpakken van chocolade eventueel ook de afwas in het atlier verzorgen ...

Zoek naar antwoorden van CONSTRUCTIE COOL in sociale netwerken
Look for responds of CONSTRUCTIE COOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONSTRUCTIE COOL. Laat een reactie achter voor CONSTRUCTIE COOL. CONSTRUCTIE COOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONSTRUCTIE COOL. Leave a respond for CONSTRUCTIE COOL. CONSTRUCTIE COOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONSTRUCTIE COOL op de google maps. Adres en contacten CONSTRUCTIE COOL
Location of CONSTRUCTIE COOL on the google maps. Address and contacts of CONSTRUCTIE COOL

Andere gerelateerde bedrijven als come CONSTRUCTIE COOL CONSTRUCTIE COOL: Sneyers Metaalwerken BVBA | SNEEUWVLOKJE | NORBERT DE VLEESSCHAUWER | Expertank | RESTAURANT LE CHALET

Other related companies as CONSTRUCTIE COOL: Sneyers Metaalwerken BVBA | SNEEUWVLOKJE | NORBERT DE VLEESSCHAUWER | Expertank | RESTAURANT LE CHALET

CONSTRUCTIE COOL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONSTRUCTIE COOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03060760498. Het bedrijf CONSTRUCTIE COOL bevindt zich op het adres: HOOGVELD 46; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 625,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 496,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installatie van metalen schrijnwerk; Metaalbehandeling and -bekleding. Producten gemaakt in CONSTRUCTIE COOL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONSTRUCTIE COOL is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONSTRUCTIE COOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONSTRUCTIE COOL, openstaande posities, locatie van CONSTRUCTIE COOL op de kaart.

CONSTRUCTIE COOL is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONSTRUCTIE COOL, company assigned to the tax number BE03060760498. The company CONSTRUCTIE COOL is located at the address: HOOGVELD 46; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 625,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 496,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installatie van metalen schrijnwerk; Metaalbehandeling and -bekleding. Products created in CONSTRUCTIE COOL were not found.
The main activity of CONSTRUCTIE COOL is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CONSTRUCTIE COOL is not available. You also can look at reviews of CONSTRUCTIE COOL, open positions, location of CONSTRUCTIE COOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONSTRUCTIE COOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONSTRUCTIE COOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONSTRUCTIE COOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONSTRUCTIE COOL, employees, financial statistics.