JANSSENS MARC BVBA

Contactgegevens JANSSENS MARC BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JANSSENS MARC BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

JANSSENS MARC BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Luipegem 67 2880 Bornem, België

Telefoon (phone): +32 (16) 120-50-18 +32 (16) 120-50-18

Fax (fax): +32 (58) 417-95-65 +32 (58) 417-95-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JANSSENS MARC BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JANSSENS MARC BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JANSSENS MARC BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JANSSENS MARC BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JANSSENS MARC BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JANSSENS MARC BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JANSSENS MARC BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JANSSENS MARC BVBA
Products information JANSSENS MARC BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09283691406
Ondernemingsnummer: 2235687255
Hoofdstad (capital): 391,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 293,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in JANSSENS MARC BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JANSSENS MARC BVBA
(Get full report from official database of BE for JANSSENS MARC BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor JANSSENS MARC BVBA
Addition kinds of activities for JANSSENS MARC BVBA

239399. Textile bags, nec | Textile bags, nec
596303. Encyclopedieën en publicaties, directe verkoop | Encyclopedias and publications, direct sales
26720105. Metaal bedekt papier: gemaakt van aangekochte materialen | Metallic covered paper: made from purchased materials
38250201. Analoge-digitale omzetters, elektronisch instrumentatie type | Analog-digital converters, electronic instrumentation type
58120106. Grieks restaurant | Greek restaurant

Werken bij JANSSENS MARC BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JANSSENS MARC BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JANSSENS MARC BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JANSSENS MARC BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • FLEXIJOB - HULP IN KEUKEN - 2 NAMIDDAGEN PER WEEK (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mooie gekende slagerij in de regio zijn we op zoek naar een medewerker voor het maken van dagschotels.

  • Commercieel assistent (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Oostrozebeke zijn wij op zoek naar een sales assistant. Je zal de commerciële buitendienst ondersteunen. Bovendien plan je de afspraken in voor de vertegenwoordigers. Je zal instaan voor het dagelijks beheer van het adressenbestand. Je zal actief op zoek gaan naar nieuwe klanten en je bent niet bang om te bellen. Bovendien zal je de showroom klaarmaken indien er klanten komen. Je zal instaan voor de Waalse & de Franse markt.

  • Operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als operator in 2 ploegen in de regio van Hamont? Solliciteer dan bij Adecco Bree. We zijn op zoek naar productie operatoren in 2-ploegen voor onze klant te Hamont . Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren ( storingen, interventies, ... ) De veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren ( werktuigen, montageband, ... ) Toezicht houden op het verloop van het productieproces en de werking van de apparatuur

  • Front End Ontwikkelaar (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Lokeren zijn wij op zoek naar een Front End Ontwikkelaar. Je helpt mee aan het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en responsieve web interface die de ondersteuning vormt van een intern ontwikkeld software platform. Je krijgt ruimte om zelf initiatief te nemen. Uitwerken UI prototypes en wireframes.

  • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heusden-Zolder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Student winkelbediende op zondag (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio Haacht zijn we op zoek naar een student voor op zondag. Je staat in voor zowel kassa als aanvullen.

  • Contract Manager HVAC - Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: VINCI Facilities

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor het beheer van een aantal klanten met een service of onderhoudscontract. Deze verantwoordelijkheid behelst de kwaliteit, het inzetten van de juiste ressources, de relatie, de organisatie en de financiële parameters van zijn portfolio. TAKEN Ondersteunt de Business Unit Manager bij het opstellen van het jaarlijks strategisch plan. Implementeert het HSEQ beleid op de werkvloer : gebruik DIF, incidentmeldingen, melden van onveilige situaties, opstellen en toepassen HSEQ-plan, audits, respect en controle van veiligheidsinstructies op de werkplek. Hij is verantwoordelijk voor de financiële resultaten van zijn portfolio. Hij volgt zijn omzet en Gross Margin op en zorgt voor de nodige groei. Hij bereidt de contractreviews voor en stelt oplossingen voor in geval van problemen. Hij zoekt steeds naar mogelijkheden om voortdurend te verbeteren. Hij implementeert de conclusies. Hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van het technisch onderhoud op de installaties van de klanten. Hij is verantwoordelijk voor de opvolging van de wetgeving aangaande koeling, verwarming, elektriciteit, enz... en neemt nodige acties. Tevens moet hij doelstellingen maken i.v.m. trendanalyses en de opvolging ervan. Hij is verantwoordelijk voor een goede ratio aan spin off werkzaamheden t.o.v. zijn contractportfolio. Hij benadert zijn klanten commercieel en biedt voortdurend en proactief oplossingen aan. Is verantwoordelijk voor de goede organisatie en planning van zijn ressources i.f.v. zijn contractportfolio. Is verantwoordelijk voor een goed people-management, en zorgt voor motivatie en teamspirit in zijn ploeg. Is verantwoordelijk voor het onderhouden van goede relaties met zijn klanten : communicatie en rapportering Overzicht behouden : delegeren en analyseren, controleren. Verantwoordelijk voor het veiligheidsonthaal op de eerste werkdag van de nieuwe werknemers en interims. PROFIEL Opleiding : Master in Electromechanica – optie klimatisatie. Ervaring : relevante ervaring van 5 à 10 jaar in een technisch omgeving, liefst in een onderhoudsafdeling Technische vaardigheden : multi technisch en algemeen brede kennis van technologie/nieuwe technologie, Excel – Word – PowerPoint. Feeling voor juridische aspecten., stipt kunnen werken/goede organisatie, stressbestendig zijn. AANBOD VINCI Energies biedt u een professionele omgeving waar u de mogelijkheid krijgt om een heel interessant werk te leveren en verder te bouwen aan uw carrière. Tevens biedt VINCI Energies u een attractief loon met voordelige extralegale voordelen, zoals : Groepsverzekering + overlijdensverzekering en invaliditeitsverzekering. Gratis hospitalisatieverzekering. Arbeidsduurvermindering : 12 dagen bijkomend betaald verlof per jaar (vrij op te nemen – geen sluitingsperiode). Carrièremogelijkheden en opleidingsplan. Maaltijdcheques. Bonusplan. Firmawagen.

  • METAALBEWERKER INROLMACHINE 2plg optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf zijn wij op zoek naar een bedienaar van de inrolmachine. Deze machine maakt door middel van een tandwiel inkepingen in metalen latten. In deze inkeping wordt een tussenstuk geplaatst waarop vervolgens een tweede lat bevestigd wordt. Je moet dus de latten in het magazijn gaan halen en ze manueel in de machine plaatsen. Je moet de machine instellen en activeren. Je zal handmatig de tussenstukken bevestigen.

  • Lader / Losser - 2 Ploegen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

    Type: Vaste Job

    Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - ....

Zoek naar antwoorden van JANSSENS MARC BVBA in sociale netwerken
Look for responds of JANSSENS MARC BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor JANSSENS MARC BVBA. Laat een reactie achter voor JANSSENS MARC BVBA. JANSSENS MARC BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JANSSENS MARC BVBA. Leave a respond for JANSSENS MARC BVBA. JANSSENS MARC BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JANSSENS MARC BVBA op de google maps. Adres en contacten JANSSENS MARC BVBA
Location of JANSSENS MARC BVBA on the google maps. Address and contacts of JANSSENS MARC BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come JANSSENS MARC BVBA JANSSENS MARC BVBA: Snack 2000 | Mestdach Ateliers Agricoles | E.V.M. VANKERSBILCK MENEN | De Seranno H | FERME DE PALOGNE

Other related companies as JANSSENS MARC BVBA: Snack 2000 | Mestdach Ateliers Agricoles | E.V.M. VANKERSBILCK MENEN | De Seranno H | FERME DE PALOGNE

JANSSENS MARC BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JANSSENS MARC BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09283691406. Het bedrijf JANSSENS MARC BVBA bevindt zich op het adres: Luipegem 67 2880 Bornem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 391,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 293,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in JANSSENS MARC BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JANSSENS MARC BVBA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JANSSENS MARC BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JANSSENS MARC BVBA, openstaande posities, locatie van JANSSENS MARC BVBA op de kaart.

JANSSENS MARC BVBA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is JANSSENS MARC BVBA, company assigned to the tax number BE09283691406. The company JANSSENS MARC BVBA is located at the address: Luipegem 67 2880 Bornem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 391,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 293,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Contractors - House building. Products created in JANSSENS MARC BVBA were not found.
The main activity of JANSSENS MARC BVBA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JANSSENS MARC BVBA is not available. You also can look at reviews of JANSSENS MARC BVBA, open positions, location of JANSSENS MARC BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JANSSENS MARC BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JANSSENS MARC BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JANSSENS MARC BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JANSSENS MARC BVBA, employees, financial statistics.