DAMA

Contactgegevens DAMA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAMA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAMA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DR?VE DU CH?TEAU 2; 7910; FRASNES-LEZ-ANVAING, België

Telefoon (phone): 69866791 (+32-69866791) 69866791 (+32-69866791)

Fax (fax): +32 (82) 462-56-87 +32 (82) 462-56-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAMA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAMA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAMA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAMA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAMA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAMA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAMA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAMA
Products information DAMA

BTW identificatienummer (tax): BE02324127197
Ondernemingsnummer: 2936889648
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in DAMA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAMA
(Get full report from official database of BE for DAMA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAMA
Addition kinds of activities for DAMA

0781. Landschapsadvies en planning | Landscape counseling and planning
523101. Glas | Glass
26750000. Gegoten papier en bord | Die-cut paper and board
39990103. Haarknipsels voor menselijk gebruik, hand en elektrisch | Hair clippers for human use, hand and electric
75390203. Torque converter reparatie, automotive | Torque converter repair, automotive

Werken bij DAMA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAMA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAMA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAMA. Looking for open vacancies in other companies

  • Eindejaarsmedewerkers/ Creatief medewerkers (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Interim is op zoek naar mensen die vrij zijn vanaf nu tot halfweg januari voor een tijdelijke opdracht. De firma verzorgt de relatiegeschenken en bloemstukken voor grote en kleine firma`s die deze met het eindejaar wensen op te sturen. Cadeautjes zoals een doos met enkele flessen wijn, een mandje met verzorgingsproducten, bloemen, ... ze verpakken alles naar wens van de klant en daarvoor zoeken ze extra personeel. De firma zoekt verschillende profielen: creatievelingen, floristen, chocolatiers, magazijniers (met heftruckattest), ... Taken: - Orderpicken van goederen - Alles verpakken volgens de vooropgestelde manier - Je zorgt ervoor dat het eindproduct verzorgd bij de klant kan terecht komen

  • Productiearbeider 3 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zwevegem zoeken we dringend medewerkers voor de poederlakafdeling. Je bent actief in een grote productie van metalen afsluitingen. Je taken: stukken monteren, op- en afnemen van de afsluitingen aan de poederlaklijn.

  • Dakwerker schuine daken (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dakwerker ben je iemand die graag buiten en op hoogte werkt. Voor deze vacature bestaat jouw takenpakket uit het volgende: dak uitzetten spanten plaatsen timmerwerken uitvoeren isolatie plaatsen EPDM plaatsen gevelbekleding plaatsen pannen en leien leggen zinkwerken uitvoeren

  • Handlanger / monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn wij op zoek naar een monteur industriebouw. Je komt terecht in een gekend bouwbedrijf met een familiale sfeer, er zijn doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. 

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature dakwerker krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder vind je een greep uit het pakket: je voert totaalrenovaties uit van A tot Z; je werkt voornamelijk bij particulieren thuis; je plaatst zelf de stelling; je voert afbraakwerken uit aan bestaande daken; je plaats voornamelijk platte daken; je staat er voor open ook renovatiewerken aan hellende daken uit te voeren; je zorgt dat de werf altijd netjes en proper achter blijft; je staat klanten vriendelijk te woord; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van sanitair; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van verwarming; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van elektriciteit; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van vloer- en tegelwerken.

  • Huishoudhulp (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MELLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student supermarkt | Nijlen | flexibele uren (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel te Nijlen zoeken we jobstudenten die fysiek werk niet uit de weg gaan. Je gaat immers mee helpen bij het lossen van de vrachtwagen en algemene ondersteuning bieden in de winkel. Verder wordt er verwacht dat je flexibel bent naar werk uren toe. Soms vraagtr men om vroeg te starten 's morgen, maar avonduren tot 20.15u zijn ook mogelijk.

  • STUDENT ZEB (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Zoek jij de ideale job als student richting FASHION. Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zoeken studenten bij ZEB voor de vakanties ! Woensdagmiddag / Zaterdag / Zondag in een wisselend systeem. De klant staat voor jou centraal! Samen met jouw collega's vorm je een sterk team. Jullie gaan er samen hard tegenaan om de klant een TOPservice te bieden en jullie salesdoelstellingen te realiseren. Samen creëren jullie een plek waar al jullie klanten hun ultieme shoppingplezier beleven! Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service in een stralende winkel. De plek waar jouw klant graag (terug)komt. Om volluit te genieten van jullie unieke fashion experience! Aan de paskamers geef je gepast advies, of het nu over DE jeans gaat, een nieuwe blouse of een geheel nieuwe look, jij weet als geen ander jouw klant te begeleiden bij de nieuwe aankoop Tegelijk combineer je de uitpak van de dagelijkse levering. Je verwerkt de nieuwe stukken in de rekken en nieuwe collecties zet je moeiteloos in beeld door jouw inzicht in visual merchandising! Dankzij jouw klantgerichte en geraffineerde aanpak aan de kassa verlaat de klant de winkel met een goed gevoel en kijkt de klant alvast uit naar een volgend shopmoment!

  • Jobstudent koerier rijbewijs B (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk bedrijf regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een student om in de maand september te werken als koerier. Je levert voedingswaren in horecazaken. Je werkt in dagdienst en je kan goed met de wagen rijden. Je hebt fijne werkuren en je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te werken. We bieden je een goede verloning een aangename werksfeer.

  • horeca (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE KAAI

    Type: Leercontract

    Er is in de zaak fitness, gropesles, bowling en steengrill. In het weekend is het een heel andere zaak dan door de week waardoor het takenpakket heel uiteenlopend is. Achter de toog staan, mensen bedienen, mensen van de fitness welkom heten. Voorbereidingen voor de steengrillers Afruimen, buffet bijvullen, afwassen,....

Zoek naar antwoorden van DAMA in sociale netwerken
Look for responds of DAMA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAMA. Laat een reactie achter voor DAMA. DAMA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAMA. Leave a respond for DAMA. DAMA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAMA op de google maps. Adres en contacten DAMA
Location of DAMA on the google maps. Address and contacts of DAMA

Andere gerelateerde bedrijven als come DAMA DAMA: HAIRSTUDIO CLASSIC'S | VERCAUTEREN & Zn/FORD | BUREAU AUDAX | GUY SPRONCK | TELMA BAUWENS

Other related companies as DAMA: HAIRSTUDIO CLASSIC'S | VERCAUTEREN & Zn/FORD | BUREAU AUDAX | GUY SPRONCK | TELMA BAUWENS

DAMA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAMA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02324127197. Het bedrijf DAMA bevindt zich op het adres: DR?VE DU CH?TEAU 2; 7910; FRASNES-LEZ-ANVAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 145,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Woningbouw. Producten gemaakt in DAMA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAMA is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAMA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAMA, openstaande posities, locatie van DAMA op de kaart.

DAMA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAMA, company assigned to the tax number BE02324127197. The company DAMA is located at the address: DR?VE DU CH?TEAU 2; 7910; FRASNES-LEZ-ANVAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 145,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Woningbouw. Products created in DAMA were not found.
The main activity of DAMA is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DAMA is not available. You also can look at reviews of DAMA, open positions, location of DAMA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAMA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAMA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAMA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAMA, employees, financial statistics.