CHRISTIAN HUYGHE

Contactgegevens CHRISTIAN HUYGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIAN HUYGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIAN HUYGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PETIT BRIFFOEIL 11; 7604; PERUWELZ, België

Telefoon (phone): 69776669 (+32-69776669) 69776669 (+32-69776669)

Fax (fax): +32 (84) 738-10-18 +32 (84) 738-10-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIAN HUYGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIAN HUYGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIAN HUYGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIAN HUYGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIAN HUYGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIAN HUYGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIAN HUYGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIAN HUYGHE
Products information CHRISTIAN HUYGHE

BTW identificatienummer (tax): BE04920471191
Ondernemingsnummer: 5222320556
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 187,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in CHRISTIAN HUYGHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Speelgoed and spellen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIAN HUYGHE
(Get full report from official database of BE for CHRISTIAN HUYGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIAN HUYGHE
Addition kinds of activities for CHRISTIAN HUYGHE

07210410. Onkruidbeheer, na het planten | Weed control services, after planting
22210800. Plushes en stapels, breedgeweven stoffen | Plushes and piles, broadwoven fabrics
22990604. Schuren: wol, haarhaar en dergelijke vezels | Scouring: wool, mohair, and similar fibers
38739909. Horloges en onderdelen, behalve kristallen en juwelen | Watches and parts, except crystals and jewels
54519904. Melk | Milk
73610100. Plaatsingsbureaus | Placement agencies
86410401. Bars en restaurants, alleen leden | Bars and restaurants, members only
87420100. Industriële en arbeidsadviesdiensten | Industrial and labor consulting services

Werken bij CHRISTIAN HUYGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIAN HUYGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIAN HUYGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIAN HUYGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • finetuner machines (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als finetuner ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat van de machines. Samen met je projectleider sta je in voor het afstellen en testen van de machines tot die perfect werken voor die naar de klanten gaan. Het mooie aan deze job is dat je, na de montage door de collega's, je de eindverantwoordelijkheid hebt , voor de machine naar de klant wordt gestuurd. De klant krijgt dan een film van het eindresultaat te zien of komt ter plaatse om de machine in actie te zien. Samen met de projectleider ga je dan als fine tuner the finishing touches gaan aanbrengen en zo zorg je voor een tevreden klant  Je bent een  technische wizard die volgens de schema's alles op punt kan zetten  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • Huishoudhulp/Poetshulp Heers (met dienstencheques) (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HEULE-GULLEGEM-BISSEGEM (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Heule-Gullegem-Bissegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Student Fotograaf/photoshop (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Vanaf eind december 2018 tot eind maart 2019 zoekt een trendy schoenenwinkel een student om foto's te nemen van alle schoenen die nieuw binnenkomen voor een online webshop. Dit voor een 3 tal dagen per week. (liefst ma-woe-vrij) De foto's worden genomen in een eigen foto-opstelling (packshotfotografie) De foto's moeten nadien bewerkt in Photoshop om ze daarna dan online te plaatsen.

  • GEDREVEN CHAUFFEUR CE DAGWERK-DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je dag start tussen 5u en 7u dus ben je tussen 17u en 19u terug thuis. Later beginnen kan wel eens gebeuren, maar het is uitzonderlijk. Werkregime: 10-13u per dag. Laden en lossen gebeurt soms door de klant zelf, maar je moet ook instaat zijn om dit zelf te kunnen doen. Je hebt 4 à 6 stops per dag . Bedrijfsprofiel: Snel Logic Solutions is een grote internationale speler op de markt van logistiek en transport. Hun handelsmerk waar ze enorm trots en fier op zijn is efficiëntie en kwaliteit.

  • Assistent Product Manager m/v (357/17988) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een voedingsbedrijf te Essen, wegens groei zijn zij dringend op zoek naar een Assistent Product Manager m/v. Als Assistent Product Manager ondersteun je bij het ontwerpen en mede implementeren van nieuwe product- en verpakkingsideeën, op productniveau en op assortimentsniveau, teneinde het bedrijfskarakter van innovatie en creativiteit te versterken. Verantwoordelijkheden: Je werkt vooral ondersteunend op taakniveau: Ontwerpen van nieuwe productideeën en nieuwe verpakkingsideeën. Continue verbetering/innovatie van het assortiment door het implementeren van nieuwe ontwikkelingen voor de verschillende seizoenen, het organiseren van de productie van te maken stalen voor fotografie-doeleinden, opvolgen en controleren van drukwerk/brochures., opvolgen van het valideren van de vernieuwde assortimenten in het databeheersysteem, bewaken en garanderen van de deadlines voor prestaties Ontwikkelen van Private Label projecten door beluisteren van klanten om tot een ontwikkeling te kopen, controleren van de aanvragen en de haalbaarheid ervan op klant - budgettair niveau en tijdige oplevering ervan. Zichzelf continue op de hoogte houden van ontwikkelingen en evoluties op vlak van design, trends en marketing.

  • PLAATSER ALU-CONSTRUCTIES (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: VERALCO SAVERAN

    Type: Vaste Job

    Jouw dagtaak bestaat uit het plaatsen van allerlei aluminiumconstructies zoals ramen en deuren. Het beglazen ervan zal tevens deel uitmaken van de job.

  • Elektricien (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Elektricien Voor onze klant te Lichtaart zijn we op zoek naar een elektricien gebouwen

  • Monteur HVAC (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van HVAC en vind je het leuk om te monteren? Dan word jij misschien de nieuwe Monteur HVAC van onze klant, een professioneel en gemoedelijk bedrijf in regio Heusden. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen en aansluiten van luchtgroepen, ventilatiesystemen, ketels, sanitair. Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, etc. Je monteert leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof en maakt daarbij gebruik van allerlei verbindingstechnieken zoals: tig-lassen, flensverbindingen, schroefverbindingen, knelfittings. Je monteert luchtkanalennetwerken met alle toebehoren.

  • Shop Manager (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij onze opdrachtgever, een retailketen in volle expansie is er meer dan ooit plaats voor dynamische mensen die deel willen uitmaken van een hecht team om samen de meer dan 125 winkels te ondersteunen. Voor de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een store manager met passion voor fashion. Onze klant staat voor uitdagingen op vlak van dynamiek, creativiteit en kwaliteit! • Met de hulp van jouw assistent, de verkoopconsulenten en met de ondersteuning van je Area Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van jouw winkel. Het omzetcijfer verhogen is het doel: actief de klant centraal stellen is het middel om dit te bereiken. • Als motivator en coach vorm je jouw medewerkers tot een (h)echt team dat kwalitatieve service biedt en betrokkenheid uitstraalt. • Jouw winkel en etalage aantrekkelijk en uniek maken binnen de modewereld behoren ook tot jouw takenpakket. Niemand loopt de winkel nog gewoon voorbij! • Ook op administratief vlak ben je een duizendpoot. Je beheert de personeelsplanning, de kassa , voorraden en voorraadverschillen, … Ben jij onze geschikte Manager? Kijk wat wij je te bieden hebben.

  • (STAGIAIR) ACCOUNTANT met ambitie - optie zelfstandig - ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672103-inline.html?cid=Partner_VDAB Om de groei van een kwalitatief accountantskantoor regio Zelzate met meerdere vestigingen te kunnen waarborgen, gaan we op zoek naar een toffe dossierbeheerder om het 25-koppige team te vervoegen. JIJ BIEDT: Jouw enthousiasme Jouw kennis en ervaring Jouw toffe persoonlijkheid DIT KANTOOR BIEDT: Kwalitatieve diensten voor interessante klanten (vrije beroepers tot internationale vennootschappen) Werkzekerheid binnen een leuke en stimulerende omgeving: amusement en carrière komen hier samen! Wat zal je doen? Je hebt steeds een team van junior dossierbeheerders die jou graag helpen bij de voorbereidende taken. Je fungeert zelf als klantenadviseur en hebt dan ook voldoende tijd om jouw afwerkende en controlerende taken te volbrengen. Je staat de klant met raad en daad bij en zorgt ervoor dat zij niet meer met vragen blijven zitten.

Zoek naar antwoorden van CHRISTIAN HUYGHE in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIAN HUYGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIAN HUYGHE. Laat een reactie achter voor CHRISTIAN HUYGHE. CHRISTIAN HUYGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIAN HUYGHE. Leave a respond for CHRISTIAN HUYGHE. CHRISTIAN HUYGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIAN HUYGHE op de google maps. Adres en contacten CHRISTIAN HUYGHE
Location of CHRISTIAN HUYGHE on the google maps. Address and contacts of CHRISTIAN HUYGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIAN HUYGHE CHRISTIAN HUYGHE: VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS | DVV | Vandekerckhove P | MARIL?NE VANDORMAEL | VAN ROYEN INGRID

Other related companies as CHRISTIAN HUYGHE: VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS | DVV | Vandekerckhove P | MARIL?NE VANDORMAEL | VAN ROYEN INGRID

CHRISTIAN HUYGHE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIAN HUYGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04920471191. Het bedrijf CHRISTIAN HUYGHE bevindt zich op het adres: RUE DU PETIT BRIFFOEIL 11; 7604; PERUWELZ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 187,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Speelgoed and spellen Fab. Producten gemaakt in CHRISTIAN HUYGHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTIAN HUYGHE is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIAN HUYGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIAN HUYGHE, openstaande posities, locatie van CHRISTIAN HUYGHE op de kaart.

CHRISTIAN HUYGHE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIAN HUYGHE, company assigned to the tax number BE04920471191. The company CHRISTIAN HUYGHE is located at the address: RUE DU PETIT BRIFFOEIL 11; 7604; PERUWELZ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 187,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Speelgoed and spellen Fab. Products created in CHRISTIAN HUYGHE were not found.
The main activity of CHRISTIAN HUYGHE is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIAN HUYGHE is not available. You also can look at reviews of CHRISTIAN HUYGHE, open positions, location of CHRISTIAN HUYGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIAN HUYGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIAN HUYGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIAN HUYGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIAN HUYGHE, employees, financial statistics.