STIJLMEUBELEN JAN PEETERS

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • STIJLMEUBELEN JAN PEETERS
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • STIJLMEUBELEN JAN PEETERS

Contactgegevens STIJLMEUBELEN JAN PEETERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STIJLMEUBELEN JAN PEETERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

STIJLMEUBELEN JAN PEETERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANDBOUWSTRAAT 108; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15415347 (+32-15415347) 15415347 (+32-15415347)

Fax (fax): +32 (57) 588-86-66 +32 (57) 588-86-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STIJLMEUBELEN JAN PEETERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STIJLMEUBELEN JAN PEETERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STIJLMEUBELEN JAN PEETERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STIJLMEUBELEN JAN PEETERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STIJLMEUBELEN JAN PEETERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STIJLMEUBELEN JAN PEETERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STIJLMEUBELEN JAN PEETERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STIJLMEUBELEN JAN PEETERS
Products information STIJLMEUBELEN JAN PEETERS

BTW identificatienummer (tax): BE04714752197
Ondernemingsnummer: 1390014648
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 558,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in STIJLMEUBELEN JAN PEETERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STIJLMEUBELEN JAN PEETERS
(Get full report from official database of BE for STIJLMEUBELEN JAN PEETERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor STIJLMEUBELEN JAN PEETERS
Addition kinds of activities for STIJLMEUBELEN JAN PEETERS

2258. Kant- en warpbreedtefabrieken | Lace and warp knit fabric mills
331201. Chemische stoffen en andere afkomstige producten | Chemicals and other products derived from coking
732300. Kredietrapporteringsdiensten | Credit reporting services
806200. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals
32810603. Plaveiselblokken, gesneden steen | Paving blocks, cut stone
37140212. Transmissie, motorvoertuig | Transmissions, motor vehicle
38220106. Koeling / airco ontdooien controles | Refrigeration/air-conditioning defrost controls
38250235. Tachometergeneratoren | Tachometer generators
38420106. Helmen, ruimte | Helmets, space

Werken bij STIJLMEUBELEN JAN PEETERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STIJLMEUBELEN JAN PEETERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STIJLMEUBELEN JAN PEETERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STIJLMEUBELEN JAN PEETERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een operator. Het bedrijf maakt deel uit van de Corialis Group en is wereldwijd vermaard om zijn productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda’s, …). Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Bedienen van machines - Instellen van machines (machines= extrusie, zaagmachine, rekband, pers)

  • PLC Technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een PLC Technieker. Vanuit je passie voor techniek ga je aan de slag met storingen, oplossingen bedenken en deze vervolgens ook uitvoeren. Verder denk je mee met het bedrijf en doe je voorstellen tot verbetering en optimalisatie.

  • Magazijnier/heftruckchauffeur te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij dringed op zoek naar ervaren magazijniers die in het bezit zijn van een heftruck-en/of reachtruckattest of hierin enige ervaring hebben. Je zal voor een bedrijf werken die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditinioning.Je zal als allround magazijnier vrachtwagens laden en lossen, de zwaardere stukken vervoeren met de heftruck...

  • Ondernemende en enthousiaste Receptionist (m/v) NL/FR/ENG (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Rainbow Resources Group zoekt voor onze klant een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG Het bedrijf Onze klant is een Belgische familieonderneming actief binnen de sector van welness, thermae en schoonheidsverzorging. Deze onderneming heeft drie vestigingen in België, Vlaams-Brabant. Een enthousiast team, klantgericht en ondernemend werkt er in een open cultuur samen. Waarden zoals eerlijkheid, samenwerking en klantgerichtheid draagt men hoog in het vaandel. Voor medewerkers is er steeds een luisterend oor. Voor de versterking van hun team op receptie zoeken zij een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG voor de vestiging in Melsbroek en in Grimbergen.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Lader-Losser vaste nachtpost van 3u-9u (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een distributiemagazijn te Lummen zijn we op zoek naar lossers/sorteerders. Je werkt van 3u 's nachts tot 9u 's ochtends. Je takenpakket bestaat uit het lossen van vrachtwagens en sorteren van pakketjes. Momenteel zijn we op zoek naar flexmedewerkers en dit wil zeggen dat je bewust op zoek bent naar een deeltijdse job of een bijverdienste. Je werkdagen kan je zelf kiezen, maar je bent 2 à 3 dagen per week beschikbaar. Er wordt gewerkt van maandag tem vrijdag, geen weekends.

  • Expert Non-Automotive BOAR (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De afdeling DEKRA Expert Services is de innovatieve marktleider in het uitvoeren van schadebegrotingen in Brand, Aansprakelijkheid en andere risico’s voor verzekeraars. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar gemotiveerde experten. Na een interne opleidingsperiode (duur afhankelijk van diploma en voorkennis) breng je individueel bezoeken bij schadelijders voor nazicht van schadegevallen. De expertises betreffen voornamelijk gebouwschades veroorzaakt door brand, water/vocht, ongevallen en andere risico’s. Je zal daarbij zowel de oorzaak moeten onderzoeken als de omvang van de schade moeten ramen, de schade toetsen aan de polisvoorwaarden, de mogelijke tussenkomst van de verzekeraar evalueren en de nodige uitleg verschaffen aan de partijen ter plaatse. Je bent de draaischijf tussen alle betrokken partijen (opdrachtgevers, verzekerden, tegenpartijen). Indien noodzakelijk dien je tevens een overeenkomst op te stellen met de betrokken partijen om de schadebedragen vast te leggen. Je staat mee in voor de administratieve afhandeling van de dossiers in samenwerking met je dossierbeheerders.

  • Consultant Kredieten (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Respect dragen wij hoog in het vaandel Toewijding is onze drijfveer Klantgerichtheid is een absolute must Je staat er niet alleen voor: jouw team bestaat uit 4 enthousiaste collega's die je bijstaan met raad en daad. We hebben een mooi project op poten gezet waar ook jij aan kan deelnemen. Bij ons staat de klantenrelatie centraal. Daarom vinden wij het belangrijk dat je proactief kan meehelpen bij het adviseren en ondersteunen van onze klanten. Jouw takenpakket omvat: Je krijgt de verantwoordelijkheid om de vragen van klanten om te zetten in advies op maat, steunend op een gedegen kennis van de fiscaliteit en de kredietmarkt. Als vertrouwenspersoon blijf je daarnaast alert voor andere opportuniteiten en verwijs je door waar mogelijk naar je gespecialiseerde collega. Verder werk je samen met de kantoorhouder actief mee aan acties om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Naast de commerciële verantwoordelijkheden sta je in voor de administratieve verwerking en opvolging van jouw dossiers.

  • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

  • Geotechnisch Ingenieur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring met geotechnsiche berekeningen en SB260?Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je plant en volgt grondonderzoekcampagnes op. Je beheert, inventariseert, interpreteert en analyseert uitgevoerd grondonderzoek. Je maakt studies van funderingen en ondergrondse constructies (zowel geotechnisch ontwerp als structureel ontwerp). Je stelt uitgangspuntennota’s en rekennota’s op. Je maakt stabiliteitsberekeningen. Je begeleidt collega's bij het opstellen van de tekeningen. Je stelt technische bestekteksten op mbt funderingen en ondergrondse constructies. Je beoordeelt en controleert het ontwerp van funderingen en ondergrondse constructies volgens SB260 hoofdstuk 21.

  • Coördinator preventief onderhoud (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: GasthuisZusters Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud In samenwerking met een 30-tal collega’s worden elektro-mechanische werkzaamheden uitgevoerd aan toegangscontrole systemen, HVAC, industriële reinigings- en sterilisatiemachines, perslucht, gassen, waterbehandelingssystemen, transportsystemen, laagspanningsinstallaties, WKK’s, generatoren, alsook schilderwerken, loodgieterij, schrijnwerkerij, tuinonderhoud,… ·Je staat in voor de verdere optimalisatie van het jaarplan preventief onderhoud in functie van inhoud, frequentie, benodigde uren en materialen; ·je zet onderhoudsconcepten op en evalueert deze in samenwerking met constructeurs en engineering; ·je zorgt voor kennisoverdacht.

  • Klusjesman Beringen Tessenderlo Limburg (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van STIJLMEUBELEN JAN PEETERS in sociale netwerken
Look for responds of STIJLMEUBELEN JAN PEETERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor STIJLMEUBELEN JAN PEETERS. Laat een reactie achter voor STIJLMEUBELEN JAN PEETERS. STIJLMEUBELEN JAN PEETERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STIJLMEUBELEN JAN PEETERS. Leave a respond for STIJLMEUBELEN JAN PEETERS. STIJLMEUBELEN JAN PEETERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STIJLMEUBELEN JAN PEETERS op de google maps. Adres en contacten STIJLMEUBELEN JAN PEETERS
Location of STIJLMEUBELEN JAN PEETERS on the google maps. Address and contacts of STIJLMEUBELEN JAN PEETERS

Andere gerelateerde bedrijven als come STIJLMEUBELEN JAN PEETERS STIJLMEUBELEN JAN PEETERS: BRIGITTE FLAMAND | DE BETSBERG | VAN STEENWINCKEL DECORATIEHUIS BVBA | MEUBLES DELMOIT? & FILS | Flocart nv

Other related companies as STIJLMEUBELEN JAN PEETERS: BRIGITTE FLAMAND | DE BETSBERG | VAN STEENWINCKEL DECORATIEHUIS BVBA | MEUBLES DELMOIT? & FILS | Flocart nv

STIJLMEUBELEN JAN PEETERS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STIJLMEUBELEN JAN PEETERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04714752197. Het bedrijf STIJLMEUBELEN JAN PEETERS bevindt zich op het adres: LANDBOUWSTRAAT 108; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 558,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in STIJLMEUBELEN JAN PEETERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STIJLMEUBELEN JAN PEETERS is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STIJLMEUBELEN JAN PEETERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STIJLMEUBELEN JAN PEETERS, openstaande posities, locatie van STIJLMEUBELEN JAN PEETERS op de kaart.

STIJLMEUBELEN JAN PEETERS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is STIJLMEUBELEN JAN PEETERS, company assigned to the tax number BE04714752197. The company STIJLMEUBELEN JAN PEETERS is located at the address: LANDBOUWSTRAAT 108; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 558,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting. Products created in STIJLMEUBELEN JAN PEETERS were not found.
The main activity of STIJLMEUBELEN JAN PEETERS is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of STIJLMEUBELEN JAN PEETERS is not available. You also can look at reviews of STIJLMEUBELEN JAN PEETERS, open positions, location of STIJLMEUBELEN JAN PEETERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STIJLMEUBELEN JAN PEETERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STIJLMEUBELEN JAN PEETERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STIJLMEUBELEN JAN PEETERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STIJLMEUBELEN JAN PEETERS, employees, financial statistics.