SCHRIJNWERKERIJ SANTY

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • SCHRIJNWERKERIJ SANTY
Private companiesPersonal Services • SCHRIJNWERKERIJ SANTY

Contactgegevens SCHRIJNWERKERIJ SANTY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHRIJNWERKERIJ SANTY: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHRIJNWERKERIJ SANTY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WARDEN OOMLAAN 7; 8980; ZONNEBEKE, België

Telefoon (phone): 57466564 (+32-57466564) 57466564 (+32-57466564)

Fax (fax): +32 (12) 646-16-18 +32 (12) 646-16-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHRIJNWERKERIJ SANTY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHRIJNWERKERIJ SANTY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHRIJNWERKERIJ SANTY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHRIJNWERKERIJ SANTY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHRIJNWERKERIJ SANTY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHRIJNWERKERIJ SANTY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHRIJNWERKERIJ SANTY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHRIJNWERKERIJ SANTY
Products information SCHRIJNWERKERIJ SANTY

BTW identificatienummer (tax): BE01458404541
Ondernemingsnummer: 6623901367
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 137,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in SCHRIJNWERKERIJ SANTY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHRIJNWERKERIJ SANTY
(Get full report from official database of BE for SCHRIJNWERKERIJ SANTY)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHRIJNWERKERIJ SANTY
Addition kinds of activities for SCHRIJNWERKERIJ SANTY

17610103. Dakbedekking | Roofing contractor
20640105. Gevulde data | Stuffed dates
32950206. Filteren klei, behandeld | Filtering clays, treated
38249901. Controles, revolutie en timing instrumenten | Controls, revolution and timing instruments
50889903. Railroad apparatuur en benodigdheden | Railroad equipment and supplies

Werken bij SCHRIJNWERKERIJ SANTY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHRIJNWERKERIJ SANTY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHRIJNWERKERIJ SANTY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHRIJNWERKERIJ SANTY. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudsmedewerker dierenwinkel - zonder weekendwerk (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volgende zaken behoren tot je takenpakket: aanvullen in de winkel laden en lossen van vracht bij leveringen onderhoud van de winkel dieren onderhouden & eten geven vuilbakken legen kleine herstellingen buiten onderhoud tuinpark

  • CARROSSIER M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken zoals distributiekasten zekeringkasten leidingen profielen ... . Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling.

  • SERVICE TECHNIEKER (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het herstellen van de betaande weegsystemen bij de klant. -voorbereiden van geplande interventies (waar mogelijk) -juist bepalen van de oorzaak van het probleem -herstelling uitvoeren en zorgen dat de installatie terug operationeel is -indien dit niet lukt, in overleg met de klant volgende stappen afspreken -rapport maken van de interventie Als er geen interventies zijn, help je als technieker mee met de realisaties van nieuwe projecten in het atelier. -elektrische bordenbouw -montage en testing Aandachtspunten: -interventies op weegbruggen gebeuren vaak buiten en in de kelder van de installatie -als technieker wordt je verondersteld mee te draaien in een systeem van permanentie tijdens het week-end (1 op 4)

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    SCHOONMAKEN BIJ JOU THUIS, ONZE MISSIE In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kuringen, 8 uur per week. (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week wonende te Kuringen. Ze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

  • Voltijdse huishoudhulp Deerlijk M/V. (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • STUDENTEN (18+) - PRODUCTIE - FYSIEK WERK - DOORHEEN DE WEEK - MOOI LOON - HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals werkzaam in de voeding zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken in de productie doorheen de week.

  • Jobstudent Zorgkundige te Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Als zorgkundige heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van onze bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Overbeke te Wetteren op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • Jobstudent (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudenten (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    - Winkels binnen stappen en winkeliers aanspreken - Informatie over het product kunnen geven  - Klanten proberen te overtuigen om zich aan te sluiten bij het bedrijf

  • klantenadviseur Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Haal je voldoening uit het adviseren van klanten? Heb je zin om bij te leren en uit te groeien tot een deskundige sociaal statuut? Dan ben jij de persoon die we zoeken! •Je behandelt telefonisch vragen m.b.t. sociale zekerheid van de zelfstandige. Door jouw klantgerichte houding en expertise, maak je dagelijks het verschil. Je doet dit met een glimlach. •Een dag per week word je ingeschakeld aan het Liantis ondernemingsloket, waar je de klant face-to-face verder helpt en adviseert bij zijn concrete vragen. •Je zorgt voor de correcte opvolging en aanpassingen van de dossiers binnen jouw klantenportefeuille. •Je bezorgt/vraagt de nodige informatie aan de overheid en andere instanties. •Je bent alert voor opportuniteiten en draagt actief bij aan de verdere uitbouw van Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge.

  • Kelner restaurant/brasserie flexi (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ODT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een kelners voor ons restaurant/brasserie. Je zal zowel in de zaal als in de bar werken. bar : je staat in voor het klaarmaken van alle dranken zaal : tafels klaar zetten, opdienen eten, afruimen.

Zoek naar antwoorden van SCHRIJNWERKERIJ SANTY in sociale netwerken
Look for responds of SCHRIJNWERKERIJ SANTY in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHRIJNWERKERIJ SANTY. Laat een reactie achter voor SCHRIJNWERKERIJ SANTY. SCHRIJNWERKERIJ SANTY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHRIJNWERKERIJ SANTY. Leave a respond for SCHRIJNWERKERIJ SANTY. SCHRIJNWERKERIJ SANTY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHRIJNWERKERIJ SANTY op de google maps. Adres en contacten SCHRIJNWERKERIJ SANTY
Location of SCHRIJNWERKERIJ SANTY on the google maps. Address and contacts of SCHRIJNWERKERIJ SANTY

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHRIJNWERKERIJ SANTY SCHRIJNWERKERIJ SANTY: INGE ROELS | ATELIERS DE BLICQUY (LES) | J. VANDEVELDE | BENEDICT SERNEELS | MATH RIZK

Other related companies as SCHRIJNWERKERIJ SANTY: INGE ROELS | ATELIERS DE BLICQUY (LES) | J. VANDEVELDE | BENEDICT SERNEELS | MATH RIZK

SCHRIJNWERKERIJ SANTY is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHRIJNWERKERIJ SANTY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01458404541. Het bedrijf SCHRIJNWERKERIJ SANTY bevindt zich op het adres: WARDEN OOMLAAN 7; 8980; ZONNEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 137,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE. Producten gemaakt in SCHRIJNWERKERIJ SANTY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHRIJNWERKERIJ SANTY is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHRIJNWERKERIJ SANTY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHRIJNWERKERIJ SANTY, openstaande posities, locatie van SCHRIJNWERKERIJ SANTY op de kaart.

SCHRIJNWERKERIJ SANTY is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHRIJNWERKERIJ SANTY, company assigned to the tax number BE01458404541. The company SCHRIJNWERKERIJ SANTY is located at the address: WARDEN OOMLAAN 7; 8980; ZONNEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 137,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE. Products created in SCHRIJNWERKERIJ SANTY were not found.
The main activity of SCHRIJNWERKERIJ SANTY is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHRIJNWERKERIJ SANTY is not available. You also can look at reviews of SCHRIJNWERKERIJ SANTY, open positions, location of SCHRIJNWERKERIJ SANTY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHRIJNWERKERIJ SANTY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHRIJNWERKERIJ SANTY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHRIJNWERKERIJ SANTY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHRIJNWERKERIJ SANTY, employees, financial statistics.