MENUISERIE VANHERWEGHEN

Contactgegevens MENUISERIE VANHERWEGHEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MENUISERIE VANHERWEGHEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MENUISERIE VANHERWEGHEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-VINCENTIUSSTRAAT 47; 1140; EVERE, België

Telefoon (phone): 22452435 (+32-22452435) 22452435 (+32-22452435)

Fax (fax): +32 (53) 475-94-69 +32 (53) 475-94-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MENUISERIE VANHERWEGHEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MENUISERIE VANHERWEGHEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MENUISERIE VANHERWEGHEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MENUISERIE VANHERWEGHEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MENUISERIE VANHERWEGHEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MENUISERIE VANHERWEGHEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MENUISERIE VANHERWEGHEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MENUISERIE VANHERWEGHEN
Products information MENUISERIE VANHERWEGHEN

BTW identificatienummer (tax): BE07925506591
Ondernemingsnummer: 2660583496
Hoofdstad (capital): 600,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 347,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in MENUISERIE VANHERWEGHEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MENUISERIE VANHERWEGHEN
(Get full report from official database of BE for MENUISERIE VANHERWEGHEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MENUISERIE VANHERWEGHEN
Addition kinds of activities for MENUISERIE VANHERWEGHEN

421599. Koeriersdiensten, met uitzondering van de lucht, nv | Courier services, except by air, nec
09129907. Pilchard, vangen van | Pilchard, catching of
30691602. Tape, drukgevoelig: rubber | Tape, pressure sensitive: rubber
44990400. Marine ontmanteling en ophaling diensten | Marine dismantling and scrapping services
54419901. Snoep | Candy

Werken bij MENUISERIE VANHERWEGHEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MENUISERIE VANHERWEGHEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MENUISERIE VANHERWEGHEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MENUISERIE VANHERWEGHEN. Looking for open vacancies in other companies

  • 3 heftruckbestuurders met pin (laden/lossen) - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je reeds magazijnervaring? Kan je rijden met de heftruck met pin (doorn)? Ben je in het bezit van een heftruckattest? Tot slot ben je ook nog onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Voor een textiel bedrijf in Lokeren zijn we dringend op zoek naar heftruckbestuurders die in het bezit zijn van een heftruckattest en ervaring hebben met een doorn.

  • Montage-arbeider voor werven (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ter versterking van het team zoekt Randstad een montage-arbeider. Je staat in voor het monteren van betonnen constructies op werven. Je vertrekt vanuit Lier naar de verschillende werven. Heb je interesse? Maak dan een afspraak: de procedure bestaat uit een test op kantoor (technisch plan lezen) en een gesprek. Neem telefonisch contact op of stuur een mail met recent cv en motivatie.

  • Productiemedewerker M/V (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt als productiemedewerker in een houtbewerkend productiebedrijf. - Je legt houten platen op de band, je stelt de machines in en je klopt met een handmatige machine nietjes en nagels in de houten platen. - Je stapelt de afgewerkte producten op elkaar.

  • Magazijnier (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als je om 7u start is je taak vooral het leeggoed sorteren en ordenen. Vanaf 12u30 worden aan de hand van bestelbonnen de bestellingen voor hun verschillende filialen klaargezet. Je staat in voor de ontvangst, opslag en het klaarmaken van bestellingen. Je kijkt de lading na en verzamelt de orders. Je werkt in een team van 5 personen. Je verplaatst manueel lasten.

  • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf te Sint-Niklaas is Tempo-Team op zoek naar twee voltijdse magazijniers. Jouw takkenpakket: - Met de heftruck goederen transporteren - Bestellingen en goederen ontvangen en in stock brengen - Bestellingen orderpicken en klaar zetten - Orders inpakken en klaar maken voor transport Je werkt met de dagploeg van 7u30 tot 16u, telkens van maandag tot en met vrijdag.

  • CHAUFFEURS C / CE (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Hoogstraten die zich situeert binnen de gezondheidszorg (ziekenhuizen en rusthuizen) zijn wij op zoek naar chauffeurs met rijbewijs CE (m/v). Na een degelijke inwerkperiode zal u instaan voor het uitvoeren van vaste routes tussen de productie in Hoogstraten en verschillende klanten. U werkt gedurende vier dagen per week van gemiddeld 9u22 per dag met daarbij wekelijks één vrije dag. Daarbij bent u flexibel in uurregeling, aangezien men levert in functie van de vraag van de klanten.

  • Huishoudhulp regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Leuven, Haasrode, Korbeek-Lo en Heverlee Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Sales assistant Duitse markt met doorgroeimogelijkheden tot Sales Manager - Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Onze klant met internationale uitstraling is op zoek naar een sales assistant voor de Duitse markt die later wil doorgroeien tot Area Sales Manager. Na een opleidingsperiode in diverse afdelingen kan u aan de slag op de commerciële dienst. Je start als sales assistant. Hier zal je voornamelijk orders opvoglen, offertes opstellen, calculaties uitvoeren, etc. U leert het bedrijf, zijn producten en klanten beter kennen en na verloop van tijd wordt verwacht dat u zelfstandig verkoopsobjectieven behaalt. Binnen het commercieel team wordt u mede verantwoordelijk voor de klanten uit de Benelux. U werkt voornamelijk vanuit Evergem maar bezoekt 1 week om de 2 maanden klanten en prospecten.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Zelfstandig verpleegkundigen (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging (voltijds/deeltijds)

Zoek naar antwoorden van MENUISERIE VANHERWEGHEN in sociale netwerken
Look for responds of MENUISERIE VANHERWEGHEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MENUISERIE VANHERWEGHEN. Laat een reactie achter voor MENUISERIE VANHERWEGHEN. MENUISERIE VANHERWEGHEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MENUISERIE VANHERWEGHEN. Leave a respond for MENUISERIE VANHERWEGHEN. MENUISERIE VANHERWEGHEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MENUISERIE VANHERWEGHEN op de google maps. Adres en contacten MENUISERIE VANHERWEGHEN
Location of MENUISERIE VANHERWEGHEN on the google maps. Address and contacts of MENUISERIE VANHERWEGHEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MENUISERIE VANHERWEGHEN MENUISERIE VANHERWEGHEN: SERGE CLOOTS | L. HENRY | BIJ GAUDESABOOS | THE PHONE HOUSE | Time Square

Other related companies as MENUISERIE VANHERWEGHEN: SERGE CLOOTS | L. HENRY | BIJ GAUDESABOOS | THE PHONE HOUSE | Time Square

MENUISERIE VANHERWEGHEN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MENUISERIE VANHERWEGHEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07925506591. Het bedrijf MENUISERIE VANHERWEGHEN bevindt zich op het adres: SINT-VINCENTIUSSTRAAT 47; 1140; EVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 600,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 347,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE. Producten gemaakt in MENUISERIE VANHERWEGHEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MENUISERIE VANHERWEGHEN is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MENUISERIE VANHERWEGHEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MENUISERIE VANHERWEGHEN, openstaande posities, locatie van MENUISERIE VANHERWEGHEN op de kaart.

MENUISERIE VANHERWEGHEN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is MENUISERIE VANHERWEGHEN, company assigned to the tax number BE07925506591. The company MENUISERIE VANHERWEGHEN is located at the address: SINT-VINCENTIUSSTRAAT 47; 1140; EVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 600,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 347,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE. Products created in MENUISERIE VANHERWEGHEN were not found.
The main activity of MENUISERIE VANHERWEGHEN is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MENUISERIE VANHERWEGHEN is not available. You also can look at reviews of MENUISERIE VANHERWEGHEN, open positions, location of MENUISERIE VANHERWEGHEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MENUISERIE VANHERWEGHEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MENUISERIE VANHERWEGHEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MENUISERIE VANHERWEGHEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MENUISERIE VANHERWEGHEN, employees, financial statistics.