LIEVENS PATRICK

Contactgegevens LIEVENS PATRICK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIEVENS PATRICK: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIEVENS PATRICK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VIERWEGENSTRAAT 25; 9620; ZOTTEGEM, België

Telefoon (phone): 93607806 (+32-93607806) 93607806 (+32-93607806)

Fax (fax): +32 (50) 364-74-85 +32 (50) 364-74-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIEVENS PATRICK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIEVENS PATRICK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIEVENS PATRICK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIEVENS PATRICK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIEVENS PATRICK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIEVENS PATRICK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIEVENS PATRICK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIEVENS PATRICK
Products information LIEVENS PATRICK

BTW identificatienummer (tax): BE07734069824
Ondernemingsnummer: 4489532470
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 414,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in LIEVENS PATRICK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIEVENS PATRICK
(Get full report from official database of BE for LIEVENS PATRICK)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIEVENS PATRICK
Addition kinds of activities for LIEVENS PATRICK

4924. Verdeling van aardgas | Natural gas distribution
07230308. Groentesorteringsdiensten | Vegetable sorting services
22210404. Nylon breedgeweven stoffen | Nylon broadwoven fabrics
22210606. Muurbekledingsstoffen, kunstmatige vezels en zijden | Wall covering fabrics, manmade fiber and silk
62110101. Bond dealers en makelaars | Bond dealers and brokers

Werken bij LIEVENS PATRICK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIEVENS PATRICK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIEVENS PATRICK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIEVENS PATRICK. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toffe klant van Let\\\'s Work met heel wat in petto zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker met pit! Dit voor de regio van Hasselt en Lummen . Het bedrijf is gespecialiseerd in renovatie van landhuizen en kastelen, rustieke dakbedekking met zowel leien als pannen, zink- en koperwerken, eiken bijgebouwen en rieten daken. De ervaren firma hecht veel belang aan kwaliteit en zin voor afwerking. Klant is koning en dat spelen ze ook samen met de werknemers uit naar de buitenwereld. Ze respecteren de behoeftes van de klanten en willen er dan ook in slagen om aan hun wensen te beantwoorden. Ben jij iemand met verantwoordelijkheidsgevoel en schrikt kwalitatief werken jou niet af? Dan is deze vacature iets voor jou!

  • Huishoudhelden Oostkamp/Ruddervoorde/Hertsberge! (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp gezocht! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp (en deelgemeenten). Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Huishoudhulp/poetshulp Tongeren (dienstencheques) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMICUS

    Type: Studentenjob

    Periode: in het weekend (zaterdag) tijdens schooljaar en/of vakantieperiodes 2018-2019; We zoeken een enthousiaste medewerker voor de administratieve verwerking in ons vastgoedkantoor. Wil je een gevarieerde en boeiende job die je voldoening en erkenning geeft? Je bent heel gemotiveerd, punctueel en je hebt een goeie computerkennis (word)? Neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op.

  • Spelhost dinerspellen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brussel studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Novotel Mechelen zoekt barman/barvrouw/zaalmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Novotel Mechelen Centrum

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door dranken, barbediening en bedien je graag gasten in de zaal? Zoek je een job waarin je kan bijleren in een bedrijf met groeimogelijkheden? Lees dan zeker verder! Om ons team te versterken zoeken wij een fulltime barman/barvrouw. Inhoud Je bedient klanten aan de bar, schenkt dranken, stelt dranken voor, bereidt cocktails, ruimte lege glazen af en houd je werkplek proper. Tevens bedien je gasten die gebruik maken van de á la carte service van het restaurant. Ook roomservice wegbrengen hoort daar bij. Als er banquetten zijn verzorg je hiervan de zaalbediening. Je verricht andere taken naargelang de noden en ondersteunt daarbij de andere departementen. Verder boek je ook alle rekeningen op en ontvang je betalingen. Profiel Je bent een horeca-minded duizendpoot die even graag bedient aan de bar als aan tafel Je bent klantvriendelijk en kan de verwachtingen van de gasten inschatten en hiernaar handelen Je bent energiek en stressbestendig, je kan het overzicht bewaren op drukke momenten Je hebt een passie voor dranken in het algemeen, een interesse in cocktails is een plus Je verkoopt graag Je communiceert duidelijk, zowel met de gast als met de keuken Je hebt voeling met een hotelomgeving Motivatie en de wil om bij te leren zijn belangrijker dan ervaring. Werkuren Je werkt een shift van 8 uur. Meestal van 16u30 - 00.30u. Soms op andere uren indien nodig. Idealiter heb je er geen probleem mee om ook de ontbijtdienst te leren kennen, maar jouw focus ligt op de avonddienst.

  • heftruck mecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SVK NV

    Type: Vaste Job

    verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellen van de heftrucks

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Franchisenemer Bagel Corner (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bagel Corner, opgestart in Frankrijk in 2015 gaat richting 60 restaurants tegen eind 2018. Ook België zal eraan geloven: Brussel opende in mei, Luik en Luxemburg staan op til en we zoeken ook de eerste openingen in Vlaanderen dit jaar. Interesse in dit betaalbare fast food en op en top hippe concept? Schrijf je dan snel in. Reken hiervoor een eigen kapitaalinbreng van 60K. Extra tip: Het eerste centrum opent mogelijkheden om ook als opleidings- en animatiecentrum te functioneren voor Vlaamse en Nederlandse franchisenemers.

  • Psycholoog - Therapeut voor kinderen & jongeren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Arnica

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig psycholoog kom je terecht in een multidisciplinair team. Je zal samen of alleen in staan voor de therapeutische begeleiding van onze cliënten. Je werkt nauw samen met collega’s en verantwoordelijke om steeds de meest geschikte begeleiding te geven. Ook onderhoud je contact met verwijzers en het netwerk. Maar bovenal ben je uitstekend in je vakgebied en hou je ervan om in een hecht team te werken. Wat vragen we? Vereiste studies Master klinische psychologie Bachelor toegepaste psychologie Bijkomende psychotherapieopleiding of reeds bezig Gevraagde competenties: begeleiding van kinderen en jongeren (ook mogelijkheid om enkele volwassenen in begeleiding te nemen) therapeutische interventies/gesprekken kennis van cliëntgerichte therapie kennis van cognitieve gedragstherapie kennis van systeemtherapie samenwerken in multidisciplinair en integratief teamverband plannen en organiseren zelfstandig werken sociaal vaardig zijn nauwkeurig werken computervaardig Enige ervaring is vereist.

Zoek naar antwoorden van LIEVENS PATRICK in sociale netwerken
Look for responds of LIEVENS PATRICK in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIEVENS PATRICK. Laat een reactie achter voor LIEVENS PATRICK. LIEVENS PATRICK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIEVENS PATRICK. Leave a respond for LIEVENS PATRICK. LIEVENS PATRICK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIEVENS PATRICK op de google maps. Adres en contacten LIEVENS PATRICK
Location of LIEVENS PATRICK on the google maps. Address and contacts of LIEVENS PATRICK

Andere gerelateerde bedrijven als come LIEVENS PATRICK LIEVENS PATRICK: Vadro BVBA | JEANINE | HEIDI VANSTEENKISTE | E-TREMA | PANOS

Other related companies as LIEVENS PATRICK: Vadro BVBA | JEANINE | HEIDI VANSTEENKISTE | E-TREMA | PANOS

LIEVENS PATRICK is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIEVENS PATRICK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07734069824. Het bedrijf LIEVENS PATRICK bevindt zich op het adres: VIERWEGENSTRAAT 25; 9620; ZOTTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 414,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in LIEVENS PATRICK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIEVENS PATRICK is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIEVENS PATRICK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIEVENS PATRICK, openstaande posities, locatie van LIEVENS PATRICK op de kaart.

LIEVENS PATRICK is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIEVENS PATRICK, company assigned to the tax number BE07734069824. The company LIEVENS PATRICK is located at the address: VIERWEGENSTRAAT 25; 9620; ZOTTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 414,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in LIEVENS PATRICK were not found.
The main activity of LIEVENS PATRICK is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LIEVENS PATRICK is not available. You also can look at reviews of LIEVENS PATRICK, open positions, location of LIEVENS PATRICK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIEVENS PATRICK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIEVENS PATRICK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIEVENS PATRICK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIEVENS PATRICK, employees, financial statistics.