KARWEIDIENST LEBACQ

Contactgegevens KARWEIDIENST LEBACQ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KARWEIDIENST LEBACQ: address, phone, fax, email, website, opening hours

KARWEIDIENST LEBACQ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANKERSTRAAT 25; 9450; DENDERHOUTEM, België

Telefoon (phone): 475879236 (+32-475879236) 475879236 (+32-475879236)

Fax (fax): +32 (13) 316-63-20 +32 (13) 316-63-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KARWEIDIENST LEBACQ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KARWEIDIENST LEBACQ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KARWEIDIENST LEBACQ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KARWEIDIENST LEBACQ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KARWEIDIENST LEBACQ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KARWEIDIENST LEBACQ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KARWEIDIENST LEBACQ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KARWEIDIENST LEBACQ
Products information KARWEIDIENST LEBACQ

BTW identificatienummer (tax): BE04161865234
Ondernemingsnummer: 1868743896
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 304,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in KARWEIDIENST LEBACQ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KARWEIDIENST LEBACQ
(Get full report from official database of BE for KARWEIDIENST LEBACQ)

Aanvulling soorten activiteiten voor KARWEIDIENST LEBACQ
Addition kinds of activities for KARWEIDIENST LEBACQ

242103. Speciaalzagerijproducten | Specialty sawmill products
23960403. Stempelwerkartikelen | Stamping fabric articles
36290205. Serie condensatoren | Series capacitors
50630218. schakelmateriaal | Switchgear
92110403. Rechten, provincie overheid | Courts, county government

Werken bij KARWEIDIENST LEBACQ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KARWEIDIENST LEBACQ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KARWEIDIENST LEBACQ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KARWEIDIENST LEBACQ. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader contact center vestiging Gent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega-teamleaders ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een 50 tal klantenadviseurs. Samen met je team streef je ernaar de vooropgestelde doelstellingen inzake bereikbaarheid, productiviteit en kwaliteit te behalen. Als aanspreekpunt is het coachen, begeleiden, motiveren en enthousiasmeren van je team de grootste tijdsbesteding. Je rapporteert rechtstreeks aan de operationeel manager.

  • Assemblage medewerker (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Ardooie zijn wij op zoek naar een assemblage medewerker met technisch inzicht. Je staat er in voor het assembleren van aluminium onderdelen.

  • Winkelbediende/Kassa (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt gelegen te Wilrijk zijn wij op zoek naar 2 medewerkers. Enerzijds zoeken wij een kassier(ster) voor min 30u/week anderzijds zoeken wij iemand voor de bediening aan de charcuterietoog. deze supermarkt is open zaterdag én zondag dus we verwachten ook dat je in het weekend beschikbaar bent.

  • Koeltechnieker IKO M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is voor de regio van Antwerpen op zoek naar een nieuwe kracht. Voor deze vacature worden de volgende taken je toevertrouwd: Als koeltechnicus werk je op de onderhouds- en interventieafdeling van het departement industriële koeling; Na een grondige opleiding sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan industriële koelinstallaties; Samen met je team ga je op stap om koelinstallaties te onderhouden of een storing op de lossen; Je zal instaan voor zowel grote als kleine installaties CO² of Freon; Je spoort de fout op voert de reparatie uit en stelt de machine af; Je werkt in een afwisselende omgeving: landbouw industrie petrochemie... .

  • Vrachtwagenchauffeur CE (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor transport, maar je wil af van de vele stops per dag? Onze klant is op zoek naar een chauffeur die enkel de eigen productie naar de werven brengt. jouw takenpakket bestaat uit: transport van- en naar de werf; laden en lossen op de werf met de kraan.

  • STUDENTENJOB + 17 jaar - zaalmedewerker - Weekend Feestzaal (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: DOMEIN VOSSENBERG

    Type: Studentenjob

    Heb je stiekem zin in de nieuwste Smartphone of plan je graag een citytripje met vrienden maar zit je wat krap bij kas? 1 adres! Domein Vossenberg zoekt zaalmedewerkers voor tijdens het weekend. Ben je student + 17 jaar dan schakelen wij jou graag in op vrijdag, zaterdag of zondag. Gasten met goesting en dames met finesse zijn bij Domein Vossenberg een match! Stressbestendigheid, een verzorgd voorkomen en een brede glimlach is noodzakelijk.

  • Etudiant bilingue (h/f) (SPIERE)

    Regio: SPIERE

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients de la région de Mouscron, nous sommes à la recherche d'étudiants bilingues (Fr-Nl). Vous travaillez en magasin. Vous gérez la caisse et l'accueil des clients. Vous renseignez les clients sur les produits. Vous êtes dynamique, courageux et motivé.

  • DevOps Engineer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    We zoeken een ervaren DevOps Engineer met een voorliefde voor automatisering en testing. Je weet dat de lijn tussen development en operations dun is, en maakt deze graag nog wat dunner. Je kan uiteraard vlot overweg met Java, C#, of PHP, en hebt liefst voeling met meer dan één taal. Daarnaast speel je graag met Docker, heb je ervaring met AWS of een gelijkaardige cloud provider en is Linux voor jou een tweede thuis. Bij Foreach ondersteun je al onze developers om custom Java en .NET applicaties uit te rollen, te testen en te onderhouden. Hierbij zet je in op voortdurend stroomlijnen en automatiseren waar mogelijk. Je monitort applicaties end-to-end en zorgt voor een betrouwbaarheid die geen gelijke kent.

  • AUTO - EXPERT (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: EXPERTISEBUREAU ANTEX

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van de expertise-opdrachten die je worden toevertrouwd en zorgt voor correcte begroti,ng van de schade Je bent technisch uitstekend op de hoogte van de nieuwste technologien en je hebt een verzorgd voorkomen Je bent een teamplayer Je beschikt minstens over een graduaat/bachelor diploma auto-expertconform de voorziene voorschriften voor het uitoefenen van het beroep van auto-expert (cfr : www.iaeiea.be)

  • DAKWERKER (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: DECEUNINCK LUC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf gespecialiseerd in dak- en zinkwerken is op zoek naar een medewerker voor de uitvoering van dak- en zinkwerken op zelfstandige basis.

  • ARCHITECTE COLLABORATEUR INDEPENDANT (H/F) (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: FOREM

    Type: Zelfstandige activiteit

    SL + Architectes recrute actuellement 2 Architectes collaborateurs (PAS DE STAGIAIRE) Votre mission : Assurer des missions d'architecture au sein de nos bureaux. Vos fonctions : Vous élaborez des projets d'architecture et de construction (bâtiments industriels, immeubles de bureaux, infrastructures publiques, rénovations, immeubles mixtes, logements, villas, appartements, etc...). Vous êtes responsable de plusieurs projets et donc chargé du suivi administratif et technique des dossiers.

  • zaalmedewerker flexijob (KLEMSKERKE)

    Regio: KLEMSKERKE

    Bedrijf: DE KRUIDENMOLEN

    Type: Flexijob

    zaal klaarzetten voor klanten, klanten ontvangen en aan tafel begeleiden, hulp in zaal, afruimen tafels, koelkast aanvullen

Zoek naar antwoorden van KARWEIDIENST LEBACQ in sociale netwerken
Look for responds of KARWEIDIENST LEBACQ in social networks

Lees alle opmerkingen voor KARWEIDIENST LEBACQ. Laat een reactie achter voor KARWEIDIENST LEBACQ. KARWEIDIENST LEBACQ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KARWEIDIENST LEBACQ. Leave a respond for KARWEIDIENST LEBACQ. KARWEIDIENST LEBACQ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KARWEIDIENST LEBACQ op de google maps. Adres en contacten KARWEIDIENST LEBACQ
Location of KARWEIDIENST LEBACQ on the google maps. Address and contacts of KARWEIDIENST LEBACQ

Andere gerelateerde bedrijven als come KARWEIDIENST LEBACQ KARWEIDIENST LEBACQ: LES JARDINS DE SCAILMONT ASBL | MISTER MINIT | BRUNO VAN DEN BERGH | MARIE-ROSE GIRS | ELS DEFOORT

Other related companies as KARWEIDIENST LEBACQ: LES JARDINS DE SCAILMONT ASBL | MISTER MINIT | BRUNO VAN DEN BERGH | MARIE-ROSE GIRS | ELS DEFOORT

KARWEIDIENST LEBACQ is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KARWEIDIENST LEBACQ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04161865234. Het bedrijf KARWEIDIENST LEBACQ bevindt zich op het adres: ANKERSTRAAT 25; 9450; DENDERHOUTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 304,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in KARWEIDIENST LEBACQ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KARWEIDIENST LEBACQ is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KARWEIDIENST LEBACQ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KARWEIDIENST LEBACQ, openstaande posities, locatie van KARWEIDIENST LEBACQ op de kaart.

KARWEIDIENST LEBACQ is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is KARWEIDIENST LEBACQ, company assigned to the tax number BE04161865234. The company KARWEIDIENST LEBACQ is located at the address: ANKERSTRAAT 25; 9450; DENDERHOUTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 304,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in KARWEIDIENST LEBACQ were not found.
The main activity of KARWEIDIENST LEBACQ is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KARWEIDIENST LEBACQ is not available. You also can look at reviews of KARWEIDIENST LEBACQ, open positions, location of KARWEIDIENST LEBACQ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KARWEIDIENST LEBACQ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KARWEIDIENST LEBACQ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KARWEIDIENST LEBACQ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KARWEIDIENST LEBACQ, employees, financial statistics.