VAN ROOY

Contactgegevens VAN ROOY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN ROOY: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN ROOY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSESTEENWEG 60; 2940; STABROEK, België

Telefoon (phone): 36642201 (+32-36642201) 36642201 (+32-36642201)

Fax (fax): +32 (59) 893-76-22 +32 (59) 893-76-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN ROOY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN ROOY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN ROOY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN ROOY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN ROOY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN ROOY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN ROOY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN ROOY
Products information VAN ROOY

BTW identificatienummer (tax): BE09842346191
Ondernemingsnummer: 7331695556
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 425,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in VAN ROOY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN ROOY
(Get full report from official database of BE for VAN ROOY)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN ROOY
Addition kinds of activities for VAN ROOY

3364. Nonferrous die-castings behalve aluminium | Nonferrous die-castings except aluminum
249905. Cork- en kurkproducten | Cork and cork products
20370000. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
32910200. Schuurstenen, behalve maalstenen: grond of geheel | Abrasive stones, except grinding stones: ground or whole
39491002. Bowling pin machines, automatisch | Bowling pin machines, automatic
51490303. Fruit schil | Fruit peel

Werken bij VAN ROOY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN ROOY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN ROOY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN ROOY. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende personeelsdienst tijdelijk (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Personeelsadministratie Loonverwerking Opleidingen organiseren, aanvragen, facturatie en subsidies Schadegevallen verwerken

  • Halfautomaatlasser met ervaring - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde halfautomaatlasser voor zowel in het atelier als op verplaatsing. Je kan hierbij al een eerste relevante ervaring voorleggen én je bent hierbij snel beschikbaar. Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat in staal, inox en aluminium.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent magazijn van kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn van kledij te Deerlijk zijn wij op zoek naar jobstudenten om in september te werken. Je staat in voor het labelen van de kledij, voor het opplooien van de kledij en het aan kapstokken hangen. Je staat ook in voor het klaarmaken van de kledij voor verzending.

  • Student kassa weekend M/V (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Je bent een student en wil op zaterdag en/of zondag een centje bijverdienen? Je hebt interesse in interieur / meubelen? Je kan in Spiere geraken? Dan is deze job iets voor jou! Student gezocht voor verkoop in een meubel- en interieurzaak te Spiere. Je werkt aan de kassa, maakt cadeaus indien nodig en helpt met het aanvullen in de winkel. Uurrooster : Weekendwerk op zaterdag en/of zondag van 10u tot 18u30

  • Productiearbeider - dagopdrachten op afroep (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Oudenaarde zoeken wij mensen die af en toe beschikbaar zijn in de week. Dit om in de productieafdeling te werken - dagwerk. Taken zijn o.a.: fruit uitgieten blikken stapelen containers wassen opruimen en reinigen allerhande ...

  • Techniekers Elektriciteit (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Gent zoeken we momenteel Techniekers Elektriciteit - Gent Taken: Als Technieker voer je aansluitingen uit voor zowel elektriciteit als aardgas. Herstellingen en aanpassingen behoren ook tot jouw takenpakket! Als technieker elektriciteit werk je mee aan de kernopdracht van Fluvius. Het is een mooie eerste stap in een loopbaan bij ons. Eens je meer ervaring hebt, kan je verschillende kanten op: storingen en defecten mee oplossen, schakelingen op het net uitvoeren of ontwerpen. Uiteraard voorzien wij permanente bijscholing. Je kan bij ons je kennis verbreden en doorgroeien naar tal van andere functies. Bij aanvang krijg je een aangepaste opleiding met het accent op veiligheid en kwaliteit van het werk. Ook mag je rekenen op intensieve begeleiding op het terrein. Na je inwerkperiode functioneer je zelfstandig. Je krijgt jouw opdrachten doorgestuurd en je vertrekt van thuis uit met je dienstwagen naar je werkopdrachten.

  • Verkoper m/v beenhouwerij te Kalmthout (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Vaste Job

    Voor ons filiaal te Kalmthout zijn wij op zoek naar een verkoper m/v ( 38u ) om ons team te versterken : Samen met uw collega's staat u in voor de verkoop van vers vlees , traiteur en charcuterieproducten Je helpt mee met de voorbereiding / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je de klanten adviseren in bij hun aankopen Je bent klantvriendelijk en leergierig De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal

  • Magazijnier / orderpicker metalen meubelonderdelen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het beheer van het magazijn metalen meubelonderdelen en de picking in een groeiende onderneming. Je lost containers, ordent alles in het magazijn en zorgt voor de picking van de bestellingen. Je bent handig om kleine onnauwkeurigheden en/of afwijkingen aan metalen meubelonderdelen te herstellen en/of aan te passen.

  • Medische Pedicure (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: PEDICOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Koekelare : Zelfstandige medische pedicure om ons team te versterken gedurende 2 dagen per week. Met kans op uitbreiding.

  • TAALTRAINER DUITS IN VIRTUELE LESLOKALEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: AGATAAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een dynamische en gemotiveerde taaltrainer om interactieve lessen Duits te geven in virtuele leslokalen. Het gaat om lessen Duits aan 1 cursist via live afstandslessen (websessies). De lessen duren 1 tot 1,5 uur per les. De cursist is beschikbaar op de volgende dagen en tijdstippen: - maandag om 18 uur - woensdag om 8u15 - vrijdag om 8u15 Wat je voor deze lessen nodig hebt is: - Een computer of laptop met stabiele internetverbinding - Een webcam - Een koptelefoon met ingebouwde microfoon (goedkoopste model volstaat, geen gsm-oortjes). Eventueel kan je een koptelefoon van Agataal lenen. Geïnteresseerde kandidaten vragen we een interactieve proefles van maximum 15 minuten voor te bereiden voor beginners, gericht op mondelinge communicatie in een professionele context.

  • MEUBELMAKER | SCHRIJNWERKER (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: KANEFAS

    Type: Leercontract

    Jouw functie Binnen Kanefas word je opgeleid als schrijnwerker, meubelmaker, plaatser en monteur: je helpt mee allerlei maatwerk te realiseren voor de klanten: Je leert correct opmeten. Je leert machines in-, omstellen en bedienen. Je helpt mee meubels, interieur- en exterieurelementen samen te stellen. Je zorgt voor een goede afwerking van de creaties (schuren enz.). Je leert materialen en afgewerkte producten efficiënt te laden voor transport. Je komt mee naar de klanten om afgewerkte stukken te leveren en/of monteren.

Zoek naar antwoorden van VAN ROOY in sociale netwerken
Look for responds of VAN ROOY in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN ROOY. Laat een reactie achter voor VAN ROOY. VAN ROOY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN ROOY. Leave a respond for VAN ROOY. VAN ROOY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN ROOY op de google maps. Adres en contacten VAN ROOY
Location of VAN ROOY on the google maps. Address and contacts of VAN ROOY

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN ROOY VAN ROOY: Euro-Cacecri Lumedart NV | Buysse J-L | S. VAN OOST | HUGETTE CLEPPE | JOS VANDEBROECK

Other related companies as VAN ROOY: Euro-Cacecri Lumedart NV | Buysse J-L | S. VAN OOST | HUGETTE CLEPPE | JOS VANDEBROECK

VAN ROOY is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN ROOY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09842346191. Het bedrijf VAN ROOY bevindt zich op het adres: ANTWERPSESTEENWEG 60; 2940; STABROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 425,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk. Producten gemaakt in VAN ROOY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN ROOY is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN ROOY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN ROOY, openstaande posities, locatie van VAN ROOY op de kaart.

VAN ROOY is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN ROOY, company assigned to the tax number BE09842346191. The company VAN ROOY is located at the address: ANTWERPSESTEENWEG 60; 2940; STABROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 425,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk. Products created in VAN ROOY were not found.
The main activity of VAN ROOY is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN ROOY is not available. You also can look at reviews of VAN ROOY, open positions, location of VAN ROOY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN ROOY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN ROOY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN ROOY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN ROOY, employees, financial statistics.