VAN BEVEREN ALUMINIUM

Contactgegevens VAN BEVEREN ALUMINIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN BEVEREN ALUMINIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN BEVEREN ALUMINIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PASTORIESTRAAT 44; 8200; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50396216 (+32-50396216) 50396216 (+32-50396216)

Fax (fax): +32 (58) 683-87-25 +32 (58) 683-87-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN BEVEREN ALUMINIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN BEVEREN ALUMINIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN BEVEREN ALUMINIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN BEVEREN ALUMINIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN BEVEREN ALUMINIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN BEVEREN ALUMINIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN BEVEREN ALUMINIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN BEVEREN ALUMINIUM
Products information VAN BEVEREN ALUMINIUM

BTW identificatienummer (tax): BE01320526123
Ondernemingsnummer: 4932556152
Hoofdstad (capital): 810,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 667,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in VAN BEVEREN ALUMINIUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN BEVEREN ALUMINIUM
(Get full report from official database of BE for VAN BEVEREN ALUMINIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN BEVEREN ALUMINIUM
Addition kinds of activities for VAN BEVEREN ALUMINIUM

209599. Geroosterde koffie, nec | Roasted coffee, nec
335603. Magnesium | Magnesium
28130100. Kooldioxide | Carbon dioxide
28920100. Primaire explosieven, zekeringen en detonators | Primary explosives, fuses and detonators
50840706. Verontreiniging apparatuur, lucht (milieu) | Pollution control equipment, air (environmental)
51370403. Handschoenen, vrouwen en kinderen | Gloves, women's and children's
51690702. Olieadditieven | Oil additives

Werken bij VAN BEVEREN ALUMINIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN BEVEREN ALUMINIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN BEVEREN ALUMINIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN BEVEREN ALUMINIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • GATEBEDIENDE (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gatebediende voer je alle administratieve taken uit met betrekking tot het laden en lossen van wagens op en af vrachtwagens en onthaal je de chauffeurs (loketbediende). Import (gate-in) -Ontvangen en controleren van documenten en inbrengen in het systeem. -Plaats geven aan de chauffeurs op de parking en hen aanmelden voor schadecontrole en scanning. Export (gate-out) -Vervolledigen, controleren en klasseren van documenten (CMRs, douanedocumenten, …). -Administratie in en uit het systeem (loten aanmaken, doorduwen en administratief afhandelen). -Informatie geven aan de chauffeurs omtrent plaats van op te halen loten. Verwerking nachtleveringen (gate-in & gate-out) -Administratieve verwerking van de nachtleveringen in het systeem. -Opvolging van de nachtleveringen door tijdig schadecontrole aan te vragen. Voorbereiding ploegsamenstelling -Verzamelen en doorgeven van alle informatie voor het bestellen van de ploegen.

  • Magazijnbediende (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een magazijn/logistiek bediende. - Je bezit bepaalde magazijnervaring - Je hebt idealiter kennis van Navision of goede kennis van verschillende ERP pakketten. - Je ondersteunt en bent gemotiveerd. Takenpakket: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - Kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan snel online of spring eens binnen in ons Konvert kantoor te Lier.

  • Inpakker/ompakker vleesindustrie regio Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in de vleesindustrie is op zoek naar extra collega's! Voor hun team te versterken zijn ze op zoek naar een inpakker/ompakker. Jou takenpakket zal bestaan uit de volgende punten: het inpakken in kratten of dozen van vers vlees/ vleesproducten en bevroren vlees/vleesproducten, stapelen van kratten of dozen op pallets, controleren of de juiste etiketten gebruikt worden (-> na verloop van tijd pas, bij start ligt dit bij de lijnverantwoordelijke), bij ompakken worden bevroren producten uit kratten gehaald en ingepakt in dozen, of producten uit dozen gehaald en gestapeld op pallets, of herverpakt in dozen, opruimen van verpakkingsmaterialen/afval en restanten, het helpen bij verladingen, waarbij pallets in wagens worden gestapeld, opruimen werkplek bij pauzes en einde werkdag (-> het einde van de werkdag wordt bepaald door de afdelingsverantwoordelijke).

  • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. - Via radio en PC sta je in contact met je collega’s

  • Electricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het onderhoud en de goede werking van de elektrische installaties. Tevens voert u herstellingen uit aan de installaties, zowel binnen als buiten de gebouwen, om vervolgens de installatie opnieuw in dienst te stellen, rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften en huidige reglementering.

  • Huishoudhulpen voor regio Stevoort, Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: TRIXXO HOME STEVOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde werknemers die als huishoudhulp willen werken dit regio Hasselt,Sint-Lambrechts Herk,Kuringen.Alken, Herk-de-Stad Werken in het systeem van de dienstencheques betekent dat het takenpakket door de overheid is vastgelegd: schoonmaken van de woning wassen en strijken boodschappen koken

  • HUISHOUDHULP VOOR DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving De Pinte.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student verkoop charcuterie St TRuiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in St Truiden weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Vrijwillige THERAPEUTEN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek therapie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de animator tijdens de animatie-activiteiten Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • Expert Non-Automotive BOAR (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De afdeling DEKRA Expert Services is de innovatieve marktleider in het uitvoeren van schadebegrotingen in Brand, Aansprakelijkheid en andere risico’s voor verzekeraars. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar gemotiveerde experten. Na een interne opleidingsperiode (duur afhankelijk van diploma en voorkennis) breng je individueel bezoeken bij schadelijders voor nazicht van schadegevallen. De expertises betreffen voornamelijk gebouwschades veroorzaakt door brand, water/vocht, ongevallen en andere risico’s. Je zal daarbij zowel de oorzaak moeten onderzoeken als de omvang van de schade moeten ramen, de schade toetsen aan de polisvoorwaarden, de mogelijke tussenkomst van de verzekeraar evalueren en de nodige uitleg verschaffen aan de partijen ter plaatse. Je bent de draaischijf tussen alle betrokken partijen (opdrachtgevers, verzekerden, tegenpartijen). Indien noodzakelijk dien je tevens een overeenkomst op te stellen met de betrokken partijen om de schadebedragen vast te leggen. Je staat mee in voor de administratieve afhandeling van de dossiers in samenwerking met je dossierbeheerders.

  • Docent Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van VAN BEVEREN ALUMINIUM in sociale netwerken
Look for responds of VAN BEVEREN ALUMINIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN BEVEREN ALUMINIUM. Laat een reactie achter voor VAN BEVEREN ALUMINIUM. VAN BEVEREN ALUMINIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN BEVEREN ALUMINIUM. Leave a respond for VAN BEVEREN ALUMINIUM. VAN BEVEREN ALUMINIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN BEVEREN ALUMINIUM op de google maps. Adres en contacten VAN BEVEREN ALUMINIUM
Location of VAN BEVEREN ALUMINIUM on the google maps. Address and contacts of VAN BEVEREN ALUMINIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN BEVEREN ALUMINIUM VAN BEVEREN ALUMINIUM: FLASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE SCRL | Peeters J | SCHEPENS | V.C. MOEDIGE WIELRIJDERS | Dyna-Tech

Other related companies as VAN BEVEREN ALUMINIUM: FLASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE SCRL | Peeters J | SCHEPENS | V.C. MOEDIGE WIELRIJDERS | Dyna-Tech

VAN BEVEREN ALUMINIUM is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN BEVEREN ALUMINIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01320526123. Het bedrijf VAN BEVEREN ALUMINIUM bevindt zich op het adres: PASTORIESTRAAT 44; 8200; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 810,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 667,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk. Producten gemaakt in VAN BEVEREN ALUMINIUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN BEVEREN ALUMINIUM is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN BEVEREN ALUMINIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN BEVEREN ALUMINIUM, openstaande posities, locatie van VAN BEVEREN ALUMINIUM op de kaart.

VAN BEVEREN ALUMINIUM is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN BEVEREN ALUMINIUM, company assigned to the tax number BE01320526123. The company VAN BEVEREN ALUMINIUM is located at the address: PASTORIESTRAAT 44; 8200; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 810,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 667,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk. Products created in VAN BEVEREN ALUMINIUM were not found.
The main activity of VAN BEVEREN ALUMINIUM is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN BEVEREN ALUMINIUM is not available. You also can look at reviews of VAN BEVEREN ALUMINIUM, open positions, location of VAN BEVEREN ALUMINIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN BEVEREN ALUMINIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN BEVEREN ALUMINIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN BEVEREN ALUMINIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN BEVEREN ALUMINIUM, employees, financial statistics.