RAMOPLAST

Contactgegevens RAMOPLAST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAMOPLAST: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAMOPLAST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GULLEGEMSESTRAAT 28; 8880; LEDEGEM, België

Telefoon (phone): 56503436 (+32-56503436) 56503436 (+32-56503436)

Fax (fax): +32 (65) 962-85-85 +32 (65) 962-85-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAMOPLAST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAMOPLAST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAMOPLAST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAMOPLAST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAMOPLAST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAMOPLAST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAMOPLAST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAMOPLAST
Products information RAMOPLAST

BTW identificatienummer (tax): BE06741729736
Ondernemingsnummer: 1083496093
Hoofdstad (capital): 242,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 696,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in RAMOPLAST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAMOPLAST
(Get full report from official database of BE for RAMOPLAST)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAMOPLAST
Addition kinds of activities for RAMOPLAST

20450103. Gemengd meel: van gekochte bloem | Blended flour: from purchased flour
23690102. Shorts (outerwear): meisjes en kinderen | Shorts (outerwear): girls' and children's
26210302. Vloeipapier | Blotting paper
34520103. Lentepennen, metaal | Spring pins, metal
39539904. Pads, inkt en stempelen | Pads, inking and stamping
59630204. Voedseldienst, mobiel, behalve koffie-wagen | Food service, mobile, except coffee-cart
73839901. Nieuws correspondenten, onafhankelijk | News correspondents, independent

Werken bij RAMOPLAST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAMOPLAST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAMOPLAST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAMOPLAST. Looking for open vacancies in other companies

  • Financieel Medewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent voor interne en externe medewerkers en leveranciers het aanspreekpunt voor financiële vragen over de verwerking van de financiële stromen. Je draagt bij aan de begrotingsopmaak en zorgt dat de middelen optimaal worden ingezet. Je maakt budgetten op en staat in voor proactief beheer hiervan, waarbij je deze tracht te optimaliseren. Je staat in voor de verwerking van alle financiële verrichtingen en zorgt voor het aanmaken van o.a. facturen voor interne en externe klanten. Je plaatst bestellingen en zorgt voor een correcte en tijdige afhandeling van de leveranciersfacturen. Je verwerkt beroepskosten zoals reiswijzers, kredietkaarten en kostenformulieren. Je geeft informatie en advies over de procedures en regelgeving van de KU Leuven, gaat na welke mogelijkheden er zijn om een probleem op te lossen binnen die procedures, vraagt informatie op bij andere diensten en koppelt terug naar je interne of externe klanten. Je verwijst door naar de juiste personen of diensten. Je volgt de kredieten op, optimaliseert ze en maakt financiële rapporten op. Je zorgt ervoor dat je door opleiding en teamoverleg specialist bent en blijft in je job.  Je werkt in nauw overleg met de financiële cellen en diensten van de KU Leuven. Bedrijfsprofiel: Binnen de KU Leuven verlopen de financiële transacties binnen een team van financiële medewerkers. In die hoedanigheid treedt u op als specialist ter zake. U zal, uitgestuurd vanuit de groepsdiensten Humane Wetenschappen, tewerkgesteld worden op verschillende locaties en binnen verschillende entiteiten, naargelang de noden zich voordoen.

  • Koeltechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf in de Antwerpse haven zijn wij op zoek naar een technieker gespecialiseerd in de herstelling van koelcontainers.  Je zal instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan koelcontainers. Je controleert de staat, de installatie en de besturing ervan. Daarnaast sta je in voor het solderen van koper en het maken van estimates. Je zal kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren en reinigt containers in de wasplaats. Licht administratieve taken kunnen eveneens tot de job behoren.

  • Calibration Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kalibratietechnicus bent u een belangrijke schakel in de productieketen: Je werkt in een state-of-the-art omgeving met bijpassende optische en tactiele meetapparatuur, om kwaliteitscontroleoplossingen te garanderen die aan onze hoge verwachtingen voldoen. Door uw expertise in het kalibratieproces op te bouwen, kunt u een actieve rol spelen bij het implementeren van verbeteringen De sleutel tot uw succes ligt in de uitvoering van deze projecten in nauwe samenwerking met uw collega's: projectingenieurs, ontwerpteam en productieteam. Je werkt op het hoofdkantoor en je maakt deel uit van een jong en zeer gemotiveerd team.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp dienstencheques Zwevegem - Sint Denijs en randgemeenten (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Productiearbeiders 3 ploegen - GOEDE VERLONING!! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het afpakken van de isolatiepanelen van de band. Je doet dit in team per 2 - 4 -... afhankelijk van de grootte van het paneel.

  • (Betaalde)* Stage Sales & Marketing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LIDITO

    Type: Studentenjob

    Ben je gebeten door Sales en Marketing en op zoek naar een boeiende stageplaats? Schrikt administratie en klantendienst jou niet af? Ben je mondig en kan je goed overweg met klanten? Lees dan snel verder! Wij van Lidito zijn op zoek naar een gedreven stagiair voor onze Sales en Marketing afdeling. Je draait actief mee in ons team en leert al doende het reilen en zeilen van ons bedrijf! Jouw taken: Schrijven van wervende teksten Kwalificeren van leads Opzoekingswerk verrichten om vervolgens nieuwe websites te kunnen bouwen Contacten met klanten en users onderhouden Uitvoeren van online enquêtes en vervolgens conclusies samenvatten voor de klant Prospecteren * Wij geven jou de mogelijkheid om een betaalde stage te lopen in ons bedrijf. Dit kan in het kader van een BIO (Beroepsinlevingsovereenkomst). Voor meer informatie hierover kan je terecht bij de VDAB.

  • Customer service medewerker - Dublin (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: CAREERTROTTER

    Type: Vaste Job

    Werken in Dublin, Ierland Je gaat werken in Dublin als Nederlandstalige customer service medewerker voor een van de snelst groeiende werkgevers in Ierland. Onze klant biedt superieure klantendienst en IT-support aan voor een paar van de snelst groeiende merken wereldwijd. Je gaat werken in Dublin en daarnaast verdien jij een salaris van €28.000 bruto per jaar en een fantastisch relocatiepakket, dus lees snel verder! Wat ga je doen in deze baan? Als customer service medewerker in Dublin ben jij verantwoordelijk voor de volgende taken: Je neemt telefoontjes aan, beantwoordt e-mails en probeert, indien mogelijk, technische support aan te bieden 1e-lijn technische support bieden aan alle klanten en problemen die niet opgelost kunnen worden escaleren Controleren en bijhouden van de database Uitstekende technische ondersteuning leveren is ten alle tijden van groots belang Voor wie ga je werken? Onze klant is een Iers succesverhaal dat langzaam begonnen is, maar de laatste jaren enorm hard gegroeid is. Onze klant helpt snel groeiende internationale merken door voor hen de klantendienst te verzorgen en technische support aan te bieden. Onze klant heeft het hoofdkantoor in Cork, maar heeft ook een supergaaf kantoor in Dublin. In de laatste vier jaar zijn zij van 300 medewerkers naar meer dan 2000 medewerkers gegroeid. Werken in Dublin voor deze werkgever is een ideale eerste stap naar een veelbelovende carrière. Waar zijn wij naar op zoek? Wil jij de nieuwe customer service medewerker worden, dan moet je voldoen aan de volgende vereisten: Uitstekende beheesing van de Nederlandse taal Goede beheersing van de Engelse taal Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling Minimaal 6 maanden ervaring in IT support/customer service Redelijke basiskennis van IT Logisch nadenken en probleemoplossende vaardigheden Waar ga je werken? Als customer service medewerker ga je werken in Dublin, de hoofdstad van Ierland. Dublin is vanuit Nederland goed te bereiken met meerdere dagelijkse vluchten. Het staat bekend als een stad waar menig Nederlander is begonnen met werken in het buitenland, iets wat voor velen waarschijnlijk wel de beste move voor hun carrière is geweest, want Dublin wordt ook wel “The Silicon Valley of Europe” genoemd. Verder is het een enorm leuke stad met supergezellige pubs en met mooie natuur om de stad heen. Sollicitatieprocedure en salaris Wil jij de nieuwe customer service medewerker in Dublin worden zul je een sollicitatieproces van 3 stappen doorlopen. Een snelle screening via de telefoon, gevolgd door een beoordeling van je talenkennis en IT-kennis, en tot slot heb je een sollicitatiegesprek via Skype. Krijg je de baan, dan is het salaris voor customer service medewerker €28.000 bruto per jaar. Ook krijg je 2 weken betaalde accomodatie wanneer je begint, zodat je tijd hebt om je eigen plek te vinden. Verder kun je nog bonussen krijgen en werk je in een van de coolste kantoren van Dublin! Heb jij interesse in deze customer service vacature en denk je dat wonen en werken in Dublin iets is voor jou, Soliciteer vandaag nog! Heb je nog vragen dan kan je altijd ons bellen via +353 15 24 24 20.

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • Field technieker (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: LIMOTEC

    Type: Vaste Job

    Onderhoud en nazicht van brand- en gasmeldcentrales in Belgie

  • Franchisenemer Beauty Business | Luik (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je eigen schoonheidssalon runnen, it sounds like a beautiful challenge? Je hoeft zelf alvast geen gediplomeerd schoonheidsspecialist te zijn, maar je hebt uiteraard wel de nodige passie voor het product en het vak. Het gaat ‘m hier over het runnen van een bestaande, succesvolle zaak met een tiental personeelsleden. Enkel weggelegd voor serieuze kandidaten dus (indien niet ernstig gelieve zich te onthouden).

  • DAKWERKER (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: DECEUNINCK LUC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf gespecialiseerd in dak- en zinkwerken is op zoek naar een medewerker voor de uitvoering van dak- en zinkwerken op zelfstandige basis.

Zoek naar antwoorden van RAMOPLAST in sociale netwerken
Look for responds of RAMOPLAST in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAMOPLAST. Laat een reactie achter voor RAMOPLAST. RAMOPLAST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAMOPLAST. Leave a respond for RAMOPLAST. RAMOPLAST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAMOPLAST op de google maps. Adres en contacten RAMOPLAST
Location of RAMOPLAST on the google maps. Address and contacts of RAMOPLAST

Andere gerelateerde bedrijven als come RAMOPLAST RAMOPLAST: BBL | ART ET COIFFURE | BAKKERIJ HENDRICKX | SOCIALE PROMOTIE V.T.I. | JOHANNES VAN VELTOM

Other related companies as RAMOPLAST: BBL | ART ET COIFFURE | BAKKERIJ HENDRICKX | SOCIALE PROMOTIE V.T.I. | JOHANNES VAN VELTOM

RAMOPLAST is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAMOPLAST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06741729736. Het bedrijf RAMOPLAST bevindt zich op het adres: GULLEGEMSESTRAAT 28; 8880; LEDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 242,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 696,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk. Producten gemaakt in RAMOPLAST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RAMOPLAST is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAMOPLAST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAMOPLAST, openstaande posities, locatie van RAMOPLAST op de kaart.

RAMOPLAST is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAMOPLAST, company assigned to the tax number BE06741729736. The company RAMOPLAST is located at the address: GULLEGEMSESTRAAT 28; 8880; LEDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 242,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 696,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk. Products created in RAMOPLAST were not found.
The main activity of RAMOPLAST is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RAMOPLAST is not available. You also can look at reviews of RAMOPLAST, open positions, location of RAMOPLAST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAMOPLAST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAMOPLAST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAMOPLAST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAMOPLAST, employees, financial statistics.