Ost Marc bouwwerken bvba BVBA

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Ost Marc bouwwerken bvba BVBA
Private companiesTransportation by Air • Ost Marc bouwwerken bvba BVBA

Contactgegevens Ost Marc bouwwerken bvba BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ost Marc bouwwerken bvba BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ost Marc bouwwerken bvba BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Driegoten 28 9220 Hamme, België

Telefoon (phone): +32 (59) 497-24-78 +32 (59) 497-24-78

Fax (fax): +32 (86) 888-77-50 +32 (86) 888-77-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ost Marc bouwwerken bvba BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ost Marc bouwwerken bvba BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ost Marc bouwwerken bvba BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ost Marc bouwwerken bvba BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ost Marc bouwwerken bvba BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ost Marc bouwwerken bvba BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ost Marc bouwwerken bvba BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ost Marc bouwwerken bvba BVBA
Products information Ost Marc bouwwerken bvba BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02286499023
Ondernemingsnummer: 3425506591
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Ost Marc bouwwerken bvba BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ost Marc bouwwerken bvba BVBA
(Get full report from official database of BE for Ost Marc bouwwerken bvba BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ost Marc bouwwerken bvba BVBA
Addition kinds of activities for Ost Marc bouwwerken bvba BVBA

237199. Varkenswaren, Nood | Fur goods, nec
249999. Houtproducten, nec, nec | Wood products, nec, nec
353106. Backhoes, tractoren, kranen, ploegen en dergelijke apparatuur | Backhoes, tractors, cranes, plows, and similar equipment
369500. Magnetische en optische opname media | Magnetic and optical recording media
22110503. Corduroys, katoen | Corduroys, cotton
25110501. Boekenkasten, huishouden: hout | Bookcases, household: wood
38290213. Nephoscopes | Nephoscopes
50650200. Communicatie apparatuur | Communication equipment
73899964. Product endorsement service | Product endorsement service

Werken bij Ost Marc bouwwerken bvba BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ost Marc bouwwerken bvba BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ost Marc bouwwerken bvba BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ost Marc bouwwerken bvba BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een ervaren metser.

  • Productiearbeider DD/NAP (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Kinrooi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de beton. Je werkt in 2 ploegen of in de nacht. Je wil fysiek zwaar werk, wil werken in een stoffige omgeving.

  • heftruckbestuurder nacht/ploeg - Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U laadt de vrachtwagens met pakken wand- en dakplaten. Gezien de platen op maat gemaakt worden gaat dit veelal om complexe pakken. U voert deze functie uit hoofdzakelijk met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug. Voor uitgaande goederen beschikt u over een pickbon met paknummers en paklocaties en confirmeert u de vertrekkende barcodes met een handscanner. Bij afwijkingen of problemen zoals stockbreuken, plaats- en volumeproblemen contacteert u de logistieke verantwoordelijke. • de juiste producten, in de juiste hoeveelheid, geladen volgens de voorschriften, zodat de goederen in goed staat blijven.

  • VPC Supervisor Repair (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke firma in Kallo, zijn wij op zoek naar een Vehicle Processing Center (VPC) Supervisor (m/v). Vehicle Processing is een extra service dat dit bedrijf aanbiedt aan de klant. Hier worden allerlei handelingen uitgevoerd op nieuwe wagens alvorens ze geleverd of verscheept worden. Voor dit center zijn wij op zoek naar een supervisor verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de operaties. Je bent verantwoordelijk voor: - Toepassen en opvolgen van de veiligheidsvoorschriften + rapporteren en corrigeren van potentiële gevaren - Het behalen van afdelingscijfers (rendementen, leadtimes, kosten,…) binnen de verwachtingen van het management - Efficiënt plannen en voorzien van de nodige gekwalificeerde personen teneinde alle werkzaamheden volgens de klantverwachtingen af te werken - Voorzien van de nodige opleidingen teneinde professioneel en kwalitatief werk af te leveren - Volledigheid en correctheid van de administratie en rapportering met betrekking tot de afdelingsactiviteiten - Zorg dragen voor een goede werksfeer waar mensen graag komen werken en gemotiveerd zijn om steeds te verbeteren en respect hebben voor hun collega's, leidinggevenden en huisregels

  • FLEXIBELE RECEPTIEMEDEWERKER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De receptionisten in ons wellness centrum hebben een afwisselend en uitdagend takenpakket: Je staat in voor een enthousiast onthaal van onze klanten. Je bent het visitekaartje van onze firma. Je beantwoordt de telefoons. Je begeleidt de klanten en helpt hen bij hun keuze door hen professioneel te informeren over ons aanbod. Je verzorgt de reservaties en boekt allerlei behandelingen voor het schoonheidsinstituut. Als receptionist krijg je bovendien na een inwerkperiode een administratieve verantwoordelijkheid toegewezen.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HERENT (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Herent en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Herent, Wijgmaal en Winksele.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Hoegaarden (met dienstencheques) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: PUUUR TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Accountant / Dossierbeheerder - Groei naar vennoot - Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor in Herent is momenteel op zoek naar een ervaren Accountant / Dossierbeheerder om hun team van 7 dossierbeheerder te versterken. Ze hebben dit jaar hun 40 jarig bestaan gevierd en sinds de oprichting heeft de vennoot een interessant en gevarieerd portfolio opgebouwd dat bestaat uit eenmanszaken en vennootschappen. De relaties met deze klanten zijn uiteraard zeer goed onderbouwd en worden met een persoonlijke aanpak onderhouden. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Je krijgt de volledige eindverantwoordelijkheid voor de dossiers die voorbereid worden door de je collega's. Dossiers afsluiten en optimaliseren Adviezen opstellen en bespreken met klanten Bijstand leveren bij fiscale controles Begeleiden van fusies, splitsingen, herstructureringen,… … Je wordt de rechterhand van de vennoot en neemt met verloop van tijd steeds meer verantwoordelijkheden op inzake het beleid van het kantoor.

  • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde heftruckbestuurder. Je staat in voor het aanvoeren van grondstoffen en het afvoeren van de afgewerkte producten. Daarnaast zorg je voor orde en netheid binnen het magazijn.

  • Elektricien Industrieel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Oevel zijn we dringend op zoek naar een elektricien, type industrieel. U voert de werken uit op de werven, verspreid over heel Vlaanderen U voert de werken uit adhv. de vooropgestelde plannen

  • Studiebegeleider chemie (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding voor chemie geven aan studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje. Flexijob // Extra

Zoek naar antwoorden van Ost Marc bouwwerken bvba BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Ost Marc bouwwerken bvba BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ost Marc bouwwerken bvba BVBA. Laat een reactie achter voor Ost Marc bouwwerken bvba BVBA. Ost Marc bouwwerken bvba BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ost Marc bouwwerken bvba BVBA. Leave a respond for Ost Marc bouwwerken bvba BVBA. Ost Marc bouwwerken bvba BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ost Marc bouwwerken bvba BVBA op de google maps. Adres en contacten Ost Marc bouwwerken bvba BVBA
Location of Ost Marc bouwwerken bvba BVBA on the google maps. Address and contacts of Ost Marc bouwwerken bvba BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Ost Marc bouwwerken bvba BVBA Ost Marc bouwwerken bvba BVBA: FE. LEMOINE & DETHIER | DE OPEN HAARD | RING PRESS | Kathleen | JEAN KEUP

Other related companies as Ost Marc bouwwerken bvba BVBA: FE. LEMOINE & DETHIER | DE OPEN HAARD | RING PRESS | Kathleen | JEAN KEUP

Ost Marc bouwwerken bvba BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ost Marc bouwwerken bvba BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02286499023. Het bedrijf Ost Marc bouwwerken bvba BVBA bevindt zich op het adres: Driegoten 28 9220 Hamme. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 145,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Ost Marc bouwwerken bvba BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ost Marc bouwwerken bvba BVBA is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ost Marc bouwwerken bvba BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ost Marc bouwwerken bvba BVBA, openstaande posities, locatie van Ost Marc bouwwerken bvba BVBA op de kaart.

Ost Marc bouwwerken bvba BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ost Marc bouwwerken bvba BVBA, company assigned to the tax number BE02286499023. The company Ost Marc bouwwerken bvba BVBA is located at the address: Driegoten 28 9220 Hamme. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 145,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Contractors - House building. Products created in Ost Marc bouwwerken bvba BVBA were not found.
The main activity of Ost Marc bouwwerken bvba BVBA is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Ost Marc bouwwerken bvba BVBA is not available. You also can look at reviews of Ost Marc bouwwerken bvba BVBA, open positions, location of Ost Marc bouwwerken bvba BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ost Marc bouwwerken bvba BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ost Marc bouwwerken bvba BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ost Marc bouwwerken bvba BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ost Marc bouwwerken bvba BVBA, employees, financial statistics.