FLA.V.D. BELGIUM SPRL

Contactgegevens FLA.V.D. BELGIUM SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLA.V.D. BELGIUM SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLA.V.D. BELGIUM SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Du Bosquet 35 1400 Nivelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-67-49-37-40 32-67-49-37-40

Fax (fax): 32-67-44-25-34 32-67-44-25-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLA.V.D. BELGIUM SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLA.V.D. BELGIUM SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLA.V.D. BELGIUM SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLA.V.D. BELGIUM SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLA.V.D. BELGIUM SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLA.V.D. BELGIUM SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLA.V.D. BELGIUM SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLA.V.D. BELGIUM SPRL
Products information FLA.V.D. BELGIUM SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05732086181
Ondernemingsnummer: 7953247070
Hoofdstad (capital): 608,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 546,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FLA.V.D. BELGIUM SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mechanical transmission systems and components

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLA.V.D. BELGIUM SPRL
(Get full report from official database of BE for FLA.V.D. BELGIUM SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLA.V.D. BELGIUM SPRL
Addition kinds of activities for FLA.V.D. BELGIUM SPRL

123199. Antracietwinning, nec | Anthracite mining, nec
23539904. Hoeden en petten, anders | Hats and caps, nec
25140500. Metalen boekenkasten en stereo kasten | Metal bookcases and stereo cabinets
28210300. Cellulose afgeleide materialen | Cellulose derivative materials
28340702. Vitaminepreparaten | Vitamin preparations
30690605. Latex, geschuimd | Latex, foamed
34440300. Metalen dakbedekkingen en dakafvoerapparatuur | Metal roofing and roof drainage equipment
35310607. Baggeren machines | Dredging machinery
41510000. Schoolbussen | School buses
80710105. Urinalysis laboratorium | Urinalysis laboratory

Werken bij FLA.V.D. BELGIUM SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLA.V.D. BELGIUM SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLA.V.D. BELGIUM SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLA.V.D. BELGIUM SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertaler (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij een goede e-commerce website, horen goede teksten. Ben je sterk in het schrijven van toffe en aantrekkelijke teksten in het Nederlands, het Engels en het Frans? Sta je open voor een tijdelijke opdracht tot eind 2018? Dan is deze functie als vertaler (m/v) misschien wel iets voor jou. Voor een gekende e-commerce speler in België zijn we op zoek naar een vertaler (m/v). Samen met jouw collega's van het vertaalteam ben je verantwoordelijk voor het vertalen en nalezen van de teksten die op onze website gebruikt worden. Dit in het Nederlands, het Engels en het Frans. Hierbij ga je steeds nauwkeurig en kwaliteitsgericht te werk zodat elke gebruiker in zijn eigen taal de correcte informatie kan raadplegen.

  • Warehouse Supervisor (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor 3 afdelingen: inkomende goederen/kwaliteitscontrole, montage en verzending (verpakking). Hierbij ligt jouw focus op planning en organisatie, stockbeheer, inventaristatie en planning van uitzendkrachten. Je staat in voor de begeleiding en coaching van een 8-tal magazijniers. Je bent het aanspreekpunt tussen magazijn en Customer Service, Aankoop. Je lost problemen in het ERP-systeem op. Je organiseert en neemt deel aan vergaderingen. Je rapporteert op een professionele manier. Je hebt oog voor veiligheid, orde en netheid.

  • Operator pers (twee ploegen) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator persen werk je in een heel warme omgeving (ovens). Je rolt de rollen rubber die van de persen komen over op de band. Je inspecteert de rollen ook visueel op eventuele afwijkingen. Je houdt de werkplaats ordelijk en netjes. Je werkt op een veilige kwaliteitsbewuste en milieuvriendelijke wijze.

  • Maintenance Engineer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een Maintenance Engineer. Je verantwoordelijkheden zijn: - Het opstellen en optimaliseren van onderhoudsschema's - Voorstellen van verbeteringen en aanpassingen aan machines en installaties - Je analyseert terugkerende fouten en werkt oplossingen uit - Je zoekt naar mogelijkheden om de onderhoudskosten te reduceren

  • magazijnbediende - optie vast (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brugge die exclusief importeur is voor België en Luxemburg van toonaangevende Europese fabrikanten gespecialiseerd in bouwbeslag, hang- en sluitwerk, beveiligingssystemen en toegangscontrole zijn wij op zoek naar een multifunctionele magazijnmedewerker. Taken: algemene magazijntaken zoals stockbeheer, orderpicking, verzendingen en administratieve verwerkingen van documenten Helpen van de collega's in de montage-afdeling met het maken van sleutels/cilinders met traditionele en CNC gestuurde machines klasseren van documenten en bieden van administratieve ondersteuining

  • HUISHOUDHULP VOOR BEVEREN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Beveren.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Waregem - Zulte (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    *Je stockeert de paletten met afgewerkte producten in het magazijn (vrieshuis). *Je zorgt voor een correcte uitstroom van de afgewerkte producten naar de laadkaai. *Je laadt de afgewerkte en verpakte producten in vrachtwagens en containers.

  • IT SUPPORT MEDEWERKER (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Select HR ICT

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten, zowel telefonisch als via een online ticketing systeem.  Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Wil jij deel uitmaken van een dynamisch groeibedrijf ?  Al bijna 20 jaar  is het hun missie om ervoor te zorgen dat dienstverlenende KMO’s en accountants hun administratie beter kunnen organiseren door de automatisatie van tijdsregistratie, facturatie, klantbeheer, projectbeheer en medewerkersbeheer. Wil jij deelnemen aan onze missie en word je hun nieuwe IT SUPPORT MEDEWERKER?

  • Consultant / Trainer Boekhoudsoftware (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    AGO Select zoekt samen met SDP Belgium een pragmatische Consultant / Trainer Boekhoudsoftware met een passie voor IT. Als end-to-end ICT partner biedt SDP hun klanten diensten en producten aan zoals netwerkoplossingen, hardware installaties, web-activiteiten en ICT consultancy. De core-business van SDP betreft sinds 1985 echter de ontwikkeling van krachtige, kwalitatief hoogstaande en geïntegreerde softwareoplossingen voor verschillende sectoren zoals retail, logistiek, HR en notariaten. Binnen deze niche-markten kan SDP, en dienst 150 medewerkers in zes landen, zich trotse marktleider noemen. Met een sterke interne R&D afdeling en een opmerkelijke dienstverlening slaagt SDP er in hun platformonafhankelijke pakketten op maat van de klant te ontwikkelen. De wensen en noden van de verschillende klanten worden mede door de Consultant / Trainer Boekhoudsoftware omgevormd tot realiteit. SDP zorgt er voor dat je bij aanvang het softwarepakket aangeleerd krijgt. Doorheen deze opleiding leer je de werking van het pakket kennen en ga je samen met een mentor jouw klantgerichte persoonlijkheid gaan versterken door softwareimplementaties bij nieuwe klanten bij te wonen. Begeleiding, tijd en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling staan hierbij centraal! Na de opleidingsperiode ga je stapsgewijs, met toenemende zelfstandigheid, deze implementaties bij nieuwe klanten op jou nemen. Dit proces begint met een grondige intake waar je een implementatieplan opstelt en vervolgens met jouw aangeleerde kennis van het pakket de juiste parametrages instelt naargelang de wens van de klant. Eens geïmplementeerd sta jij als open en vlotte communicator in voor het opleiden en trainen van de key-users en gebruikers zodat deze vlekkeloos gebruik kunnen maken van het op maat ontwikkelde softwarepakket. De intake, implementatie en training gebeurd on-site! Als consultant ben je m.a.w. voor jouw klanten dé SDP ambassadeur en expert aan huis. Hierbij is het van belang dat de consultant Boekhoudsoftware een toegepaste en bewezen kennis en ervaring heeft opgedaan binnen een boekhoudtechnische functie. De parametrage en support voer je als Consultant voornamelijk uit op het SDP hoofdkantoor te Sint-Niklaas. Tot slot komt jouw communicatieve en ondernemende houding ook tot zijn recht binnen de interne werking van SDP. Suggesties, bugs, feedback en aanpassingen die je samen met je klant kan pin-pointen omtrent het pakket gaan samen met de interne developers, projectverantwoordelijken en analysten worden opgenomen. Zo bouw je ook als Consultant actief mee aan de continue verbetering van de SDP softwarepakketten.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Wetteren/Wichelen) - Zelfstandige basis (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

Zoek naar antwoorden van FLA.V.D. BELGIUM SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLA.V.D. BELGIUM SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLA.V.D. BELGIUM SPRL. Laat een reactie achter voor FLA.V.D. BELGIUM SPRL. FLA.V.D. BELGIUM SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLA.V.D. BELGIUM SPRL. Leave a respond for FLA.V.D. BELGIUM SPRL. FLA.V.D. BELGIUM SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLA.V.D. BELGIUM SPRL op de google maps. Adres en contacten FLA.V.D. BELGIUM SPRL
Location of FLA.V.D. BELGIUM SPRL on the google maps. Address and contacts of FLA.V.D. BELGIUM SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLA.V.D. BELGIUM SPRL FLA.V.D. BELGIUM SPRL: Review | JUWELIERS DE GREEVE | PAUL PEETERS | GUY LOUIS | Centre Sportif E Leburton

Other related companies as FLA.V.D. BELGIUM SPRL: Review | JUWELIERS DE GREEVE | PAUL PEETERS | GUY LOUIS | Centre Sportif E Leburton

FLA.V.D. BELGIUM SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLA.V.D. BELGIUM SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05732086181. Het bedrijf FLA.V.D. BELGIUM SPRL bevindt zich op het adres: R. Du Bosquet 35 1400 Nivelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 608,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 546,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mechanical transmission systems and components. Producten gemaakt in FLA.V.D. BELGIUM SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLA.V.D. BELGIUM SPRL is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLA.V.D. BELGIUM SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLA.V.D. BELGIUM SPRL, openstaande posities, locatie van FLA.V.D. BELGIUM SPRL op de kaart.

FLA.V.D. BELGIUM SPRL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLA.V.D. BELGIUM SPRL, company assigned to the tax number BE05732086181. The company FLA.V.D. BELGIUM SPRL is located at the address: R. Du Bosquet 35 1400 Nivelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 608,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 546,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mechanical transmission systems and components. Products created in FLA.V.D. BELGIUM SPRL were not found.
The main activity of FLA.V.D. BELGIUM SPRL is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLA.V.D. BELGIUM SPRL is not available. You also can look at reviews of FLA.V.D. BELGIUM SPRL, open positions, location of FLA.V.D. BELGIUM SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLA.V.D. BELGIUM SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLA.V.D. BELGIUM SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLA.V.D. BELGIUM SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLA.V.D. BELGIUM SPRL, employees, financial statistics.