PETER BUTSTRAEN

Contactgegevens PETER BUTSTRAEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PETER BUTSTRAEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PETER BUTSTRAEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTVLETERENSTRAAT 16; 8640; VLETEREN, België

Telefoon (phone): 57421335 (+32-57421335) 57421335 (+32-57421335)

Fax (fax): +32 (64) 845-84-30 +32 (64) 845-84-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PETER BUTSTRAEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PETER BUTSTRAEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PETER BUTSTRAEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PETER BUTSTRAEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PETER BUTSTRAEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PETER BUTSTRAEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PETER BUTSTRAEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PETER BUTSTRAEN
Products information PETER BUTSTRAEN

BTW identificatienummer (tax): BE03925933837
Ondernemingsnummer: 4406860351
Hoofdstad (capital): 390,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 516,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in PETER BUTSTRAEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PETER BUTSTRAEN
(Get full report from official database of BE for PETER BUTSTRAEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PETER BUTSTRAEN
Addition kinds of activities for PETER BUTSTRAEN

6331. Brand-, zee- en ongevallenverzekering | Fire, marine, and casualty insurance
28999911. Corrosiepreventief smeermiddel | Corrosion preventive lubricant
35590502. Smelten en verfijnen machines en uitrusting | Smelting and refining machinery and equipment
35689905. Schachten, flexibel | Shafts, flexible
37929906. Tent-type camping aanhangwagens | Tent-type camping trailers
47890000. Transportdiensten, niet inbegrepen | Transportation services, nec
52110103. lambrizering | Paneling
59639901. colporteurs | Canvassers

Werken bij PETER BUTSTRAEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PETER BUTSTRAEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PETER BUTSTRAEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PETER BUTSTRAEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt klanten met een glimlach en op een proactieve manier. Je helpt de klant met zijn vragen en informeert en adviseert hen. Je beschikt hierbij over een specifieke aanpak die bestaat uit 7 stappen en waarmee je gegarandeerd aan de behoeften van de klant zal voldoen. Je zet je in om op de hoogte te blijven van de verschillende toestellen in de telecomafdeling, alsook van de veranderingen en promoties van de organisatie. Tot slot sta je in voor een persoonlijke studie van het aanbod in het verkooppunt: tijdens de rustige momenten probeer je de zichtbaarheid van de producten te verhogen.

  • sanitair installateur (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair het kappen sluipen en leggen van leidingen het plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • Picker/Packer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Stanley Black&Decker, een toonaangevend bedrijf in Tessenderlo, dat je ongetwijfeld wel kent van de talrijke doe-het-zelf producten, zijn wij op zoek naar orderpickers. Als orderpicker vervul je een logistieke functie binnen het bedrijf op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. Je staat in voor volgende taken: bestelbonnen klaarzetten in het magazijn, producten overstapelen / her-stapelen, bestellingen labelen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een transpalet en handscanner.

  • Grondwerker (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zele zijn we op zoek naar GRONDWERKERS   

  • HUISHOUDHULP OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp - SINT-KATELIJNE-WAVER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf gespecialiseerd in veiligheidsmateriaal in regio Puurs zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • Projectmanager Marketing Colruyt (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt heeft heel wat klanten en allemaal zijn ze anders. Ons marketingteam zorgt ervoor dat we elk van hen op de juiste manier bereiken met het juiste aanbod. Als projectmanager ondersteun je de marketingdirectie om al deze projecten om te zetten naar werkelijkheid. Een marketeer brieft je over de marketingprojecten en daarna neem jij de rol op van coördinator: je brengt structuur in het project, stelt een projectteam samen en houdt de doelstelling, het budget en de timings in de gaten. Zo breng je samen met het team alles tot een goed einde en implementeer je de strategie. Daarnaast werk je mee aan kleinere projecten binnen marketing. Je kruipt dan in de huid van een marketeer, denkt inhoudelijk mee en neemt beslissingen over de te volgen richting en de realisatie van het project. Daarna coördineer je het project en zorg je dat het van a tot z uitgevoerd wordt. Ten slotte zorg je voor een evaluatie en trek je conclusies voor de toekomst. Ook marketingprocessen analyseren en knelpunten signaleren is een deel van je job. Je zoekt mee naar oplossingen en verdedigt je ideeën bij de juiste stakeholders, zodat het proces zo snel mogelijk geoptimaliseerd kan worden. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.

  • Monteur bovenleidingen (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de montage van bovenleidingen zoeken wij monteurs. Als monteur sta je in voor het monteren en demonteren van bovenleidingen van spoorlijnen. Je voert werken uit aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden. We werkt in de buitenlucht, op werven over heel België.

  • Tekenaar / ontwerper machinebouw (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je krijgt opdrachten van verschillende types klanten om maatwerk uit te tekenen in aluminium of andere metaalsoorten Je doet mee de opmetingen voor het project Wanneer het order binnen is, ga je mee naar de klant om te luisteren naar de noden Je vertaalt de behoefte van de klant naar het ontwerp Je tekent in 3D met One Space Design en maakt daarna de nodige stuktekeningen voor productie (60%) Je communiceert nauw met de productieverantwoordelijke Je doet de bestelling van stukken of onderdelen

  • Advocaat-medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOHAN VAN KELST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advant is een middelgroot kantoor gespecialiseerd in verzekeringsrecht, bouwrecht, handelsrecht en aansprakelijkheidsrecht Het kantoor richt zich in zowel burgerrechtelijke als handelsrechtelijke aangelegenheden tot professioneel en privaat cliënteel, op zowel nationaal als internationaal vlak. Ter versterking van het team wordt gezocht naar een gedreven en gemotiveerde advocaat die zijn / haar activiteiten wenst uit te bouwen binnen een kostendelende associatie.

  • Kelner (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE CELT

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bediening van de zaal en de toog; betalingen ontvangen; tafels opruimen; materiaal aanvullen.

Zoek naar antwoorden van PETER BUTSTRAEN in sociale netwerken
Look for responds of PETER BUTSTRAEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PETER BUTSTRAEN. Laat een reactie achter voor PETER BUTSTRAEN. PETER BUTSTRAEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PETER BUTSTRAEN. Leave a respond for PETER BUTSTRAEN. PETER BUTSTRAEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PETER BUTSTRAEN op de google maps. Adres en contacten PETER BUTSTRAEN
Location of PETER BUTSTRAEN on the google maps. Address and contacts of PETER BUTSTRAEN

Andere gerelateerde bedrijven als come PETER BUTSTRAEN PETER BUTSTRAEN: FLSARA LEE HOUSEHOLD AND BODY CAR BELGIUM NV | Mindanao NV | COIFFURE REN? | Jab茅bis | BONBON CARAMEL

Other related companies as PETER BUTSTRAEN: FLSARA LEE HOUSEHOLD AND BODY CAR BELGIUM NV | Mindanao NV | COIFFURE REN? | Jab茅bis | BONBON CARAMEL

PETER BUTSTRAEN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PETER BUTSTRAEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03925933837. Het bedrijf PETER BUTSTRAEN bevindt zich op het adres: OOSTVLETERENSTRAAT 16; 8640; VLETEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 390,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 516,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in PETER BUTSTRAEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PETER BUTSTRAEN is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PETER BUTSTRAEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PETER BUTSTRAEN, openstaande posities, locatie van PETER BUTSTRAEN op de kaart.

PETER BUTSTRAEN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is PETER BUTSTRAEN, company assigned to the tax number BE03925933837. The company PETER BUTSTRAEN is located at the address: OOSTVLETERENSTRAAT 16; 8640; VLETEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 390,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 516,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in PETER BUTSTRAEN were not found.
The main activity of PETER BUTSTRAEN is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PETER BUTSTRAEN is not available. You also can look at reviews of PETER BUTSTRAEN, open positions, location of PETER BUTSTRAEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PETER BUTSTRAEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PETER BUTSTRAEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PETER BUTSTRAEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PETER BUTSTRAEN, employees, financial statistics.