MUYLLE GEORGES & ZOON

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • MUYLLE GEORGES & ZOON
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • MUYLLE GEORGES & ZOON

Contactgegevens MUYLLE GEORGES & ZOON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUYLLE GEORGES & ZOON: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUYLLE GEORGES & ZOON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EGAALSTRAAT 2; 8870; IZEGEM, België

Telefoon (phone): 51305741 (+32-51305741) 51305741 (+32-51305741)

Fax (fax): +32 (84) 633-85-45 +32 (84) 633-85-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUYLLE GEORGES & ZOON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUYLLE GEORGES & ZOON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUYLLE GEORGES & ZOON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUYLLE GEORGES & ZOON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUYLLE GEORGES & ZOON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUYLLE GEORGES & ZOON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUYLLE GEORGES & ZOON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUYLLE GEORGES & ZOON
Products information MUYLLE GEORGES & ZOON

BTW identificatienummer (tax): BE07882385253
Ondernemingsnummer: 5125640869
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in MUYLLE GEORGES & ZOON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUYLLE GEORGES & ZOON
(Get full report from official database of BE for MUYLLE GEORGES & ZOON)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUYLLE GEORGES & ZOON
Addition kinds of activities for MUYLLE GEORGES & ZOON

27410208. Kaarten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Maps: publishing only, not printed on site
32690104. Keukenartikelen, grof aardewerk | Kitchen articles, coarse earthenware
35890306. Waterzuivering apparatuur, industrieel | Water treatment equipment, industrial
36459908. Wandlampen | Wall lamps
38610315. Stands, camera en projector | Stands, camera and projector
48320105. Gemakkelijk luisteren | Easy listening

Werken bij MUYLLE GEORGES & ZOON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUYLLE GEORGES & ZOON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUYLLE GEORGES & ZOON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUYLLE GEORGES & ZOON. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende orders Erembodegem - tijdelijk (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar 4 tijdelijke administratief ondersteunende medewerkers. Je zal het orderteam administratief versterken, je controleert de orders, put ze ook in en voert algemene administratieve taken uit.

  • Operator Heftruck Impermo 2-ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij  onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Parkeerwachter m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een parkeerwachter die graag buiten vertoeft. Voor deze job mag je je verwachten aan een breed en gevarieerd takenpakket, namelijk: - Je houdt toezicht op het betalend parkeren, alsook op de parkeerduur- beperkingen; - Regelmatige rondgang door de blauwe zones en zones voor betalend parkeren op basis van geldende instructies; - Nazicht van de goede werking van parkeerautomaten en wegsignalisatie (markering, borden) en informatiedoorstroming naar OPC omtrent parkeernoden op het openbaar domein; - Controle van de geparkeerde wagens op een geldig ticket of een geldige bewonerskaart, parkeerschijf of andere geldende kaarten; - Bij vaststelling van een inbreuk (geen/verkeerd/verstreken ticket of bewonerskaart,…): registratie van de inbreuk = ingeven van een aantal basisgegevens (plaats en tijdstip van de vaststelling, wagen) in de handterminal in combinatie met het nemen van een foto + printen van een retributie; - Je gaat in dialoog en hebt interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement; - Tot slot laad je de gegevens van het apparaat en stel je rapporteringen op (logboek).

  • Huishoudhulp in Hove (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent bouwkunde (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Studentenjob

    Voor een zelfstandige uit Ranst zijn we op zoek naar een jobstudent bouwkunde.   Het bedrijf is gespecialiseerd in afbraakwerken, elektriciteit.  Tewerkstelling van 1 dag om de 14 dagen.  Nazien van meetstalen.

  • Jobstudent medewerker fotoshoot (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het maken van fotoshoots van de nieuwe collecties kledij. Deze foto's worden vervolgens op onze website geplaatst. Daarnaast help je sporadisch ook mee in de winkel bij de verkoop en het bedienen van de klanten.

  • Student with excellent knowledge of the Czech language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Czech language. The job requires to do data quality checks in Czech. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Hoger Redder Sportoase be-MINE Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Account Manager Verzekeringen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ergon Recruitment Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Account Manager sta je onder andere in voor: actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen; uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk; adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten (Dit met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers.); correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

  • ARBEIDER WEGENBOUW. (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    U plaatst uiterst nauwkeurig boordstenen, klinkers, e.a. Assistentie bij uitzetten van een werf Graafwerken: manueel en met de kraan Het opruimen van een werf Het mee helpen plannen van een werf (aangeven benodigde materialen voor dag +1) Het systematisch werken op een werf.

  • Zelfstandig verpleegkundigen (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging.

  • BIS-stage chauffeur/logistiek medewerker (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: ECOSO NIEL

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als chauffeur en logistiek medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: ● Je haalt goederen op bij de klanten met de vrachtwagen ● Je levert goederen bij onze klanten met de vrachtwagen ● Je doet interne ritten met de vrachtwagen tussen onze vestigingen ● Je haalt goederen op bij de omliggende containerparken ● Je beheert mee het magazijn ● Je neemt goederen in ontvangst van de klanten ● Je registreert deze goederen ● Je helpt mee in het sorteren van goederen die niet verkocht werden ● Je helpt mee met het monteren en demonteren van meubelen

Zoek naar antwoorden van MUYLLE GEORGES & ZOON in sociale netwerken
Look for responds of MUYLLE GEORGES & ZOON in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUYLLE GEORGES & ZOON. Laat een reactie achter voor MUYLLE GEORGES & ZOON. MUYLLE GEORGES & ZOON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUYLLE GEORGES & ZOON. Leave a respond for MUYLLE GEORGES & ZOON. MUYLLE GEORGES & ZOON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUYLLE GEORGES & ZOON op de google maps. Adres en contacten MUYLLE GEORGES & ZOON
Location of MUYLLE GEORGES & ZOON on the google maps. Address and contacts of MUYLLE GEORGES & ZOON

Andere gerelateerde bedrijven als come MUYLLE GEORGES & ZOON MUYLLE GEORGES & ZOON: LEON ROCHART | JOHAN SCHERRENS | THERMOSANIT STRUYS | ATH?N?E ROYAL | Parfum des Sens (Au)

Other related companies as MUYLLE GEORGES & ZOON: LEON ROCHART | JOHAN SCHERRENS | THERMOSANIT STRUYS | ATH?N?E ROYAL | Parfum des Sens (Au)

MUYLLE GEORGES & ZOON is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUYLLE GEORGES & ZOON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07882385253. Het bedrijf MUYLLE GEORGES & ZOON bevindt zich op het adres: EGAALSTRAAT 2; 8870; IZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 464,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in MUYLLE GEORGES & ZOON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MUYLLE GEORGES & ZOON is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUYLLE GEORGES & ZOON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUYLLE GEORGES & ZOON, openstaande posities, locatie van MUYLLE GEORGES & ZOON op de kaart.

MUYLLE GEORGES & ZOON is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUYLLE GEORGES & ZOON, company assigned to the tax number BE07882385253. The company MUYLLE GEORGES & ZOON is located at the address: EGAALSTRAAT 2; 8870; IZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 464,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in MUYLLE GEORGES & ZOON were not found.
The main activity of MUYLLE GEORGES & ZOON is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MUYLLE GEORGES & ZOON is not available. You also can look at reviews of MUYLLE GEORGES & ZOON, open positions, location of MUYLLE GEORGES & ZOON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUYLLE GEORGES & ZOON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUYLLE GEORGES & ZOON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUYLLE GEORGES & ZOON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUYLLE GEORGES & ZOON, employees, financial statistics.