KEUKENCENTR. BREUGHELMANS

Contactgegevens KEUKENCENTR. BREUGHELMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEUKENCENTR. BREUGHELMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEUKENCENTR. BREUGHELMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KWADE PUTTEN 35; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 14321074 (+32-14321074) 14321074 (+32-14321074)

Fax (fax): +32 (19) 947-38-80 +32 (19) 947-38-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEUKENCENTR. BREUGHELMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEUKENCENTR. BREUGHELMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEUKENCENTR. BREUGHELMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEUKENCENTR. BREUGHELMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEUKENCENTR. BREUGHELMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEUKENCENTR. BREUGHELMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEUKENCENTR. BREUGHELMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEUKENCENTR. BREUGHELMANS
Products information KEUKENCENTR. BREUGHELMANS

BTW identificatienummer (tax): BE04366210937
Ondernemingsnummer: 3945159912
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 763,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in KEUKENCENTR. BREUGHELMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEUKENCENTR. BREUGHELMANS
(Get full report from official database of BE for KEUKENCENTR. BREUGHELMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEUKENCENTR. BREUGHELMANS
Addition kinds of activities for KEUKENCENTR. BREUGHELMANS

769200. Las reparatie | Welding repair
23950401. Permanent plooien en persen: voor de handel | Permanent pleating and pressing: for the trade
24930100. Bouwbord en wandplank, behalve gips | Building board and wallboard, except gypsum
36469904. Fluorescerende verlichting, commercieel | Fluorescent lighting fixtures, commercial
37510000. Motorfietsen, fietsen en onderdelen | Motorcycles, bicycles and parts

Werken bij KEUKENCENTR. BREUGHELMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEUKENCENTR. BREUGHELMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEUKENCENTR. BREUGHELMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEUKENCENTR. BREUGHELMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Finishing 2 ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn wij op zoek naar een Operator Finishing 2ploegen. Als Operator Finishing zorg jij ervoor dat alle finishingmachines blijven draaien en ben je verantwoordelijk dat er goede kwaliteit geproduceerd wordt.

  • Schrijnwerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Absolute@Construct bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Zedelgem zijn wij op zoek naar een schrijnwerker met een passie voor hout. De klant is gespecialiseerd in onder andere binnen als buiten schrijnwerkerij , houten dakconstructies, ramen en deuren, keukens en meubilair. Je zal op verplaatsing alsook in de atelier werken.

  • Huishoudhulp Zoersel-Halle-Zandhoven (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zele - Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u per week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent supermarkt met wagen (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze supermarkt gelegen in regio Grimbergen zoeken we studenten voor de verschillende afdelingen: Kassamedewerker op zondag die kan starten om 6u30 Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zondag Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zaterdag

  • jobstudent - polyvalent medewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: JOXX

    Type: Studentenjob

    Je bent mee verantwoordelijk voor alle logistiek van de verhuur van onze attracties (springkastelen). Je laadt de bestelwagen met de attracties. Je levert en zet de attracties op. 's Avonds ga je de attracties afbreken. Je lost de meegebrachte goederen en laadt de camionette met de bestellingen voor de volgende dag. Je doet dit allemaal in samenwerking met een ploeg.

  • ADJUNCT PROJECTLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Adjunct Projectleider wordt je bijgestaan door een ervaren projectleider Je krijgt de leiding over bouwprojecten zowel qua uitvoering als budget alsook over medewerkers, ploegbazen en werfleiders en onderaannemers Je staat in voor de werkvoorbereiding en de veiligheid van de werf Je onderhandelt met de klanten en beslist over aankopen in overleg met de aankoopdienst

  • IT consultants (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als IT consultant bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als IT consultant: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • Reclame bedeler in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Longarts (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een ENDOCRINOLOOG m/v De dienst endocrinologie is op zoek naar een endocrinoloog voor het verder uitbouwen van de dienst De dienst endocrinologie bestaat momenteel uit een team van 2 endocrinologen. Wij bieden : - Een samenwerking met een team endocrinologen in samenwerking met Jessa Hasselt

  • Flexijob zaalmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Cafe Belge is op zoek naar een enthousiaste flexibele flexi medewerker voor de bar/zaal, beschikbaar tydens weekend, weekavonden is een pluspunt. Uren en dagen zijn bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van KEUKENCENTR. BREUGHELMANS in sociale netwerken
Look for responds of KEUKENCENTR. BREUGHELMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEUKENCENTR. BREUGHELMANS. Laat een reactie achter voor KEUKENCENTR. BREUGHELMANS. KEUKENCENTR. BREUGHELMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEUKENCENTR. BREUGHELMANS. Leave a respond for KEUKENCENTR. BREUGHELMANS. KEUKENCENTR. BREUGHELMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEUKENCENTR. BREUGHELMANS op de google maps. Adres en contacten KEUKENCENTR. BREUGHELMANS
Location of KEUKENCENTR. BREUGHELMANS on the google maps. Address and contacts of KEUKENCENTR. BREUGHELMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come KEUKENCENTR. BREUGHELMANS KEUKENCENTR. BREUGHELMANS: WEMBLEY | V.REMOORTERE-DE SCHRIJVER | Roland Y-M | Van de Vliet G | VAN 1646

Other related companies as KEUKENCENTR. BREUGHELMANS: WEMBLEY | V.REMOORTERE-DE SCHRIJVER | Roland Y-M | Van de Vliet G | VAN 1646

KEUKENCENTR. BREUGHELMANS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KEUKENCENTR. BREUGHELMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04366210937. Het bedrijf KEUKENCENTR. BREUGHELMANS bevindt zich op het adres: KWADE PUTTEN 35; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 763,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in KEUKENCENTR. BREUGHELMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KEUKENCENTR. BREUGHELMANS is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEUKENCENTR. BREUGHELMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEUKENCENTR. BREUGHELMANS, openstaande posities, locatie van KEUKENCENTR. BREUGHELMANS op de kaart.

KEUKENCENTR. BREUGHELMANS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is KEUKENCENTR. BREUGHELMANS, company assigned to the tax number BE04366210937. The company KEUKENCENTR. BREUGHELMANS is located at the address: KWADE PUTTEN 35; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 763,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in KEUKENCENTR. BREUGHELMANS were not found.
The main activity of KEUKENCENTR. BREUGHELMANS is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KEUKENCENTR. BREUGHELMANS is not available. You also can look at reviews of KEUKENCENTR. BREUGHELMANS, open positions, location of KEUKENCENTR. BREUGHELMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEUKENCENTR. BREUGHELMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEUKENCENTR. BREUGHELMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEUKENCENTR. BREUGHELMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEUKENCENTR. BREUGHELMANS, employees, financial statistics.