JOZEF SMEKENS

Contactgegevens JOZEF SMEKENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF SMEKENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF SMEKENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DAELHEMSTRAAT 12; 3300; TIENEN, België

Telefoon (phone): 16778012 (+32-16778012) 16778012 (+32-16778012)

Fax (fax): +32 (3) 410-94-11 +32 (3) 410-94-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF SMEKENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF SMEKENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF SMEKENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF SMEKENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF SMEKENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF SMEKENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF SMEKENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF SMEKENS
Products information JOZEF SMEKENS

BTW identificatienummer (tax): BE08305084228
Ondernemingsnummer: 7388549804
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 283,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in JOZEF SMEKENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF SMEKENS
(Get full report from official database of BE for JOZEF SMEKENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF SMEKENS
Addition kinds of activities for JOZEF SMEKENS

394404. Speelgoed geweren | Toy guns
555101. Motorboothandelaars | Motor boat dealers
23399903. Jeans: vrouwen, misses 'en junioren' | Jeans: women's, misses', and juniors'
28330107. Sulfa drugs | Sulfa drugs
30210202. Vloeren, rubber of rubber soldeerstof | Footholds, rubber or rubber soled fabric
32950214. Gepulverde aarde | Pulverized earth
35499903. Pail Mills | Pail mills
36480103. Decoratieve verlichtingsinrichtingen | Decorative area lighting fixtures
59630204. Voedseldienst, mobiel, behalve koffie-wagen | Food service, mobile, except coffee-cart
73891700. Makelaarsdiensten | Brokers' services

Werken bij JOZEF SMEKENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF SMEKENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF SMEKENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF SMEKENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Juridisch-Administratief Dossierbeheerder (M/F) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij verantwoordelijk voor de administratieve en juridische opvolging van de zowel nieuwe als bestaande dossiers. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een vastgoedontwikkelaar gelegen in Kortrijk. Ze staan bekend als een klassieke ontwikkelaar. Om een professionele werking te garanderen en om de projecten zo optimaal mogelijk te kunnen opvolgen zijn ze op zoek naar een nieuwe werknemer om hun team te versterken. Omschrijving Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij de ondersteunende schakel binnen het ontwikkelingsteam. Jij staat in voor de administratieve en juridische opvolging van de nieuwe en bestaande dossiers. Jouw voornaamste taken zijn: Jij bent verantwoordelijk voor het screenen van de nieuwe dossiers die binnenkomen. Je analyseert de markt om te onderzoeken indien het project al dan niet haalbaar is door middel van haalbaarheidsstudies en rendementsonderzoeken Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van contracten Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van verkoopsdossiers De administratieve opvolging

  • Storingstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Kempisch bedrijf in metaalbewerking en machinebouw zijn we op zoek naar een Storingstechnieker in 2 ploegen. Je voert mechanisch en elektrisch onderhoud uit aan de machines en lost storingen op (zowel elektrisch als mechanisch).

  • MONTEUR (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een langere seizoensopdracht voor minstens een aantal maanden kijken we uit naar een monteur om te werken in regio Wevelgem. Je cableert de profielen van de pergola's dit volgens elektrisch schema. Je doet de voormontage van de profielen. Je werkt elke weekdag tussen 7u en 18u.

  • Technieker - Vaste Nacht - Meetjesland - met optie vast (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in het Meetjesland op zoek naar een technieker in de vaste nacht. Doel van de functie is om de productielijnen efficient te laten draaien dankzij een correct preventief onderhoud en een vlot curatief onderhoud. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. – Hiernaast sta je in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. – Je werkt mee aan de ombouw van de installaties, wanneer er een nieuw artikel dient te worden geproduceerd en dit overeenkomstig de vastgelegde product vereisten. – Je gaat mee op zoek naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en je helpt ze meer te realiseren. – Tenslotte helpt je ook mee bij de uitwerking van grotere technische investeringsprojecten.

  • Gemotiveerde arbeider die bakker wil worden (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij regio Hofstade zijn wij op zoek naar een medewerker in de bakkerij. Wij zorgen voor een interne opleiding . De belangrijkste skill die je moet bezitten is MOTIVATIE. Wij bieden jou een job aan in het volgende uurrooster: maandag 23u00 tot 06u30 dinsdag 23u00 tot 06u30 woensdag 23u00 tot 6u30 donderdag 23u00 tot 6u30 De ene week vrijdag 23u00 tot 6u30, de andere week zaterdag 23u00 tot 6u30

  • Machine operator (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan overweg met de computer en wil je als machine operator aan de slag? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Als aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een operator die zal instaan voor het bedienen van een machine voor het bewerken van veiligheidsglas. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een vooruitstrevend bedrijf in Bornem. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de lijn, het bewerken van glas en het klaarzetten voor verzending. Aangezien de job toch wat fysiek belastend werk met zich meebrengt, zijn we op zoek naar iemand die graag de handen uit de mouwen steekt! Heb je al wat ervaring met de computer, dan is dit zeker een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP VOOR DRONGEN (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Drongen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lillo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Herzele 8 uren per week (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren voor een gastgezin wonende te Herzele. U komt terecht in een jong gastgezin waar de taakinhoud bestaat uit het poetsen maar ook dient u bedreven te zijn in het strijken van hemden, er dienen wekelijks boodschappen te worden gedaan. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zou runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt twee halve dagen per week in dit gastgezin (begin en einde van de week). U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT FRITUUR ( OF FLEXI JOB) - WEEKENDWERK (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Studentenjob

    Als JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal. Bedrijfsprofiel: Voor een frituur in de regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR. Het frituur biedt naast de typische uithaalservice ook 30 zitplaatsen aan het cliënteel.

  • Student Promo/Degustatie (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste op zaterdag? Kan je je makkelijk verplaatsen in jouw regio met de auto Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Zie je het zitten om op zaterdag van 10 tot 17 uur te werken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. - Stand opzetten - Proevertjes uitschenken - Mensen bedienden - Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatie We zijn op zoek naar studenten van 16 november tot 23 december.

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

Zoek naar antwoorden van JOZEF SMEKENS in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF SMEKENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF SMEKENS. Laat een reactie achter voor JOZEF SMEKENS. JOZEF SMEKENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF SMEKENS. Leave a respond for JOZEF SMEKENS. JOZEF SMEKENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF SMEKENS op de google maps. Adres en contacten JOZEF SMEKENS
Location of JOZEF SMEKENS on the google maps. Address and contacts of JOZEF SMEKENS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF SMEKENS JOZEF SMEKENS: KBC | WILLEM RONNY | GARAGE REYNAERT B.V.B.A. | ROMASTYLE | RAPHA?L LAGASSE

Other related companies as JOZEF SMEKENS: KBC | WILLEM RONNY | GARAGE REYNAERT B.V.B.A. | ROMASTYLE | RAPHA?L LAGASSE

JOZEF SMEKENS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF SMEKENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08305084228. Het bedrijf JOZEF SMEKENS bevindt zich op het adres: DAELHEMSTRAAT 12; 3300; TIENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 283,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in JOZEF SMEKENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOZEF SMEKENS is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF SMEKENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF SMEKENS, openstaande posities, locatie van JOZEF SMEKENS op de kaart.

JOZEF SMEKENS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF SMEKENS, company assigned to the tax number BE08305084228. The company JOZEF SMEKENS is located at the address: DAELHEMSTRAAT 12; 3300; TIENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 283,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in JOZEF SMEKENS were not found.
The main activity of JOZEF SMEKENS is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF SMEKENS is not available. You also can look at reviews of JOZEF SMEKENS, open positions, location of JOZEF SMEKENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF SMEKENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF SMEKENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF SMEKENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF SMEKENS, employees, financial statistics.