FA. VAN MALCOT

Contactgegevens FA. VAN MALCOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. VAN MALCOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. VAN MALCOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEMMEKENSTRAAT 17; 1910; KAMPENHOUT, België

Telefoon (phone): 16651210 (+32-16651210) 16651210 (+32-16651210)

Fax (fax): +32 (65) 760-89-74 +32 (65) 760-89-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. VAN MALCOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. VAN MALCOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. VAN MALCOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. VAN MALCOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. VAN MALCOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. VAN MALCOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. VAN MALCOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. VAN MALCOT
Products information FA. VAN MALCOT

BTW identificatienummer (tax): BE05861175537
Ondernemingsnummer: 2006896972
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 203,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in FA. VAN MALCOT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. VAN MALCOT
(Get full report from official database of BE for FA. VAN MALCOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. VAN MALCOT
Addition kinds of activities for FA. VAN MALCOT

228400. Draadmolens | Thread mills
07230106. Hay cubing diensten | Hay cubing services
34979910. Aluminium folie | Tin foil
44910202. Marine terminals | Marine terminals
73899934. Patrouille van elektrische transmissie of gasleidingen | Patrol of electric transmission or gas lines

Werken bij FA. VAN MALCOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. VAN MALCOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. VAN MALCOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. VAN MALCOT. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve ondersteuning Rollend materieel (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze administratief ondersteunende dienst heeft een aantal hoofdtaken zoals het beheer van de fietsen voor de medewerkers van Colruyt Group, het wagenpark, artikel- en stockbeheer van rollend materieel (van manipulatietoestellen zoals heftrucks tot vrachtwagens). Voor het wagenpark en fietsenbeheer ga je in overleg met de leveranciers en houd jij de bestelgegevens up-to-date. Voor de fietsen, ook elektrische fietsen, ondersteun je het volledige proces en onderneem je actie zodat de diensten vb. de fietshelm aan de eindgebruiker kunnen bezorgen. Voor artikel- en stockbeheer beheer je in het stockprogramma de gegevens van frequent gebruikte onderdelen binnen T&I vb. vijlen, vijsjes. Hiervoor analyseer je de data en maak je conclusies op basis van historieken en trends, waar nodig moet je dan bijsturen. Na oplevering van bovenstaande taken wordt ook de facturatie afgehandeld en staat de dienst in voor een controlerapportering.

  • Tester montage (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je test de gemonteerde transmissies

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES GAVERE EKE SEMMERZAKE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Energieke & mobiele HUISHOUDHULP - Oelegem-Zandhoven (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • JOBSTUDENT (BE769546) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Studentenjob

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze HR-afdeling in Gent zoeken wij een (m/v): JOBSTUDENT Snel beschikbaar Om ons HR team te ondersteunen zijn we op zoek naar een Master die dit jaar afstudeert en zijn of haar eerste stappen wil zetten in HR. Je zal samen met ons HR team de opvolging van de interne vacatures van Hudson verzorgen. Je zal in je eigen projecten (pro-) actief zoeken naar kandidaten die voldoen aan de gedefinieerde criteria van onze interne procedures. Je wordt eveneens betrokken bij het administratief ondersteunen van het rekruteringsproces. Via telefonische screening van met professionals, ga je na of ze beantwoorden aan de vooropgestelde criteria. Je kan leren over de brede werking van onze HR afdeling en over het proces van Talent Attraction en Employer branding in het bijzonder. Je bent gedreven, voelt je goed in situaties waarin je impact kan hebben en hebt een professionele stijl in mondelinge en geschreven communicatie.

  • Jobstudent winkelmedewerk(st)er / aanvul(l)(st)er (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, een supermarkt in de regio Mechelen, zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelmedewerk(st)er / aanvul(l)(st)er. Je zal ingezet worden op maandag en woensdag.

  • IT Support Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: O I P

    Type: Vaste Job

    OIP is gevestigd in Oudenaarde, ontwikkelt electro-optische instrumenten voor ruimtevaart en defensie en is op zoek naar een IT Support Engineer. Als IT-support Engineer sta je in voor de goede werking van de IT-infrastructuur zodat de eindgebruikers in de beste omstandigheden hun job kunnen uitvoeren. Je geeft dagdagelijks first en second line ondersteuning en ondersteunt de eindgebruikers bij IT-problemen en dit zowel telefonisch als ter plaatse, je voert installaties uit, helpt mee in het onderhouden van het netwerk en het serverpark. Het up-to-date houden van de documentatie is hierbij ook heel belangrijk. Je rapporteert aan de ICT Coördinator.

  • Logistiek Assistent (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Olympia NV

    Type: Vaste Job

    Olympia is nog één van de weinige familiale zuivelfabrieken die ons land rijk is. Tussen de steeds groter wordende internationale zuivelgroepen, heeft Olympia een bijzondere plaats in de zuivelmarkt weten te veroveren. In ons 70 jarige bestaan zijn wij geëvolueerd van “eenvoudige” zuivelfabriek naar een moderne zuivel verwerkende organisatie. Wij vervaardigen kwalitatieve, unieke en lekkere producten die wij ook uitleveren aan internationale klanten. Dit betekent echter niet dat wij de voeling met onze geschiedenis uit het oog verliezen: tot op de dag van vandaag zijn wij lokaal verankerd. Olympia stelt 188 mensen te werk – velen wonen en leven in het Pajottenland – en de weidemelk wordt dagelijks vers opgehaald bij onze melkboeren. Ons bedrijf heeft alle vertrouwen in de toekomst en houdt rekening met duurzaamheid en lange termijn visie. De kern van onze filosofie blijft : innovatie en groei ! Wij zijn op zoek naar een Logistiek Assistent. U rapporteert aan de verantwoordelijke Distributie en Logistiek. Als logistieke draaischijf bent u verantwoordelijk voor een brede waaier aan administratieve en organisatorische taken. U verwerkt alle klantendienstactiviteiten, gaande van bestelling en orderverwerking tot en met de voorbereiding van de facturatie. U communiceert pro-actief met de klanten/transporteurs, volgt telefoonoproepen en mails op, beantwoordt vragen en zorgt voor oplossingen. U regelt het transport (binnenland en export) van afgewerkte producten aan een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding. U verdeelt bestellingen over de chauffeurs aan de hand van orderpicking lijsten. U staat in voor de controle van de voor transport klaargezette producten enerzijds en van de lading van de transporteurs anderzijds. U werkt samen met het magazijn voor stocktellingen en periodieke voorraadcontroles. U neemt initiatieven en creëert draagvlak voor de continue verbetering en efficiëntie, kwaliteit en vernieuwing/automatisering van de logistieke administratie.

  • Senior medewerker accountantskantoor Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673227-inline.html?cid=Partner_VDAB Dit accountantskantoor heeft ondanks zijn professionele aanpak, toch de uitstraling van een gezellig accountantskantoor. Dankzij een sterke reputatie weten klanten hun weg hier vlot naartoe te vinden. Eens zij die weg gevonden hebben, gaan zij niet meer terug en blijven zij steevast tevreden van de persoonlijke dienstverlening. Wat zijn jouw taken? Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen cliënteel. Je zorgt voor een boekhoudkundige en fiscale optimalisatie van de kmo's en eenmanszaken waar jij verantwoordelijk voor bent. Niet enkel een deskundige adviesverlening valt daaronder, maar ook: Het indienen van fiscale aangiften Het opstellen van de balansen Het inboeken van aan- en verkoopfacturen

  • Transportation Analyst Outbound (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672786-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon & Company is a partner and specialist in recruitment. For our Candidates we look for the best available professional opportunity; for our Clients we look for the best suited professionals. For more info about our focus and recent positions, visit our website www.dixon.be   Our Client is a leading multinational and A-brand in manufacturing of tools and machinery, with activities in 95 countries. We are currently searching for a Transportation Analyst for the outbound flows to the dealers, located at the EMEA HQ in Brussels, Belgium. Dixon & Company is a partner and specialist in recruitment. For our Candidates we look for the best available professional opportunity; for our Clients we look for the best suited professionals. For more info about our focus and recent positions, visit our website www.dixon.be   Our Client is a leading multinational and A-brand in manufacturing of tools and machinery, with activities in 95 countries. We are currently searching for a Transportation Analyst for the outbound flows to the dealers, located at the EMEA HQ in Brussels, Belgium. As a member of the Outbound Transportation Team, you will play a key role in managing the freight cost reporting and invoice control processes. You will be responsible for analyzing discrepancies between actual invoices and contracts and follow up for correction. You will be a key pivot in effective communication between internal and external stakeholders. You will report and present your findings to the management and to other departments.   Key responsibilities:   Manage and lead the invoice audit and freight cost analysis process Identify discrepancies, validate with operations teams and transportation buyers and escalate when needed to carriers and finance department Support and own maintenance of freight cost analytics tools and processes Communicate findings and initiate/manage change within the process and teams Conclude, report and present to different internal stakeholders Bachelor or Master degree and/or previous experience in international transportation areas Strong analytical capabilities and detail oriented Problem solving mindset, customer focus, team-player Strong communication and project management skills Experience with analytics tools (experience with large datasets / BI tools is a plus) Fluent in English, any other languages are a plus

  • KOKS voor hoogstaande horeca evenementen (Brussel) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFFLEUVEN

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, met veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken.

  • IBO stage - Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: G.DE PRETER

    Type: Leercontract

    Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. Je hebt een buitenschoolse opleiding sanitair en HVAC gedaan. Je komt in aanmerking voor IBO stage. .

Zoek naar antwoorden van FA. VAN MALCOT in sociale netwerken
Look for responds of FA. VAN MALCOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. VAN MALCOT. Laat een reactie achter voor FA. VAN MALCOT. FA. VAN MALCOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. VAN MALCOT. Leave a respond for FA. VAN MALCOT. FA. VAN MALCOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. VAN MALCOT op de google maps. Adres en contacten FA. VAN MALCOT
Location of FA. VAN MALCOT on the google maps. Address and contacts of FA. VAN MALCOT

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. VAN MALCOT FA. VAN MALCOT: GROEP ARGENTA | HENNAU JEAN ET MANUEL | PROMOPRINT & CO | Bar-Moshe O | BART LASUY

Other related companies as FA. VAN MALCOT: GROEP ARGENTA | HENNAU JEAN ET MANUEL | PROMOPRINT & CO | Bar-Moshe O | BART LASUY

FA. VAN MALCOT is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. VAN MALCOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05861175537. Het bedrijf FA. VAN MALCOT bevindt zich op het adres: LEMMEKENSTRAAT 17; 1910; KAMPENHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 203,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in FA. VAN MALCOT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. VAN MALCOT is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. VAN MALCOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. VAN MALCOT, openstaande posities, locatie van FA. VAN MALCOT op de kaart.

FA. VAN MALCOT is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. VAN MALCOT, company assigned to the tax number BE05861175537. The company FA. VAN MALCOT is located at the address: LEMMEKENSTRAAT 17; 1910; KAMPENHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 203,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in FA. VAN MALCOT were not found.
The main activity of FA. VAN MALCOT is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. VAN MALCOT is not available. You also can look at reviews of FA. VAN MALCOT, open positions, location of FA. VAN MALCOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. VAN MALCOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. VAN MALCOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. VAN MALCOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. VAN MALCOT, employees, financial statistics.