PRECISION METALS

Contactgegevens PRECISION METALS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRECISION METALS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRECISION METALS

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): 25, Wayenborgstraat 2800 Mechelen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-44-89-89 32-15-44-89-89

Fax (fax): 32-15-44-89-90 32-15-44-89-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRECISION METALS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRECISION METALS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRECISION METALS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRECISION METALS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRECISION METALS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRECISION METALS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRECISION METALS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRECISION METALS
Products information PRECISION METALS

BTW identificatienummer (tax): BE04279968261
Ondernemingsnummer: 8875274658
Hoofdstad (capital): 806,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 195,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in PRECISION METALS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sheets and bands - ferrous metal

Profiel (profile): Strip & wire,spring,stainless steel stainless,annealed,hard rolled austenitic- feritic- martensitic- Heat resistant - 1.4310-C75S AISI 301/304/316/321-1.4301-1.4404

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRECISION METALS
(Get full report from official database of BE for PRECISION METALS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRECISION METALS
Addition kinds of activities for PRECISION METALS

078101. Tuinbouw diensten | Horticulture services
162303. Water- en riolering | Water and sewer line construction
26211005. Tube voorraad | Tube stock
33390000. Primaire nonferro metalen, nec | Primary nonferrous metals, nec
36610000. Telefoon- en telegraafapparatuur | Telephone and telegraph apparatus
38120121. Instrument landingssystemen (ils), in de lucht of in de grond | Instrument landing systems (ils), airborne or ground
38420500. Bandages en dressings | Bandages and dressings
50780102. Ijskasten | Ice cream cabinets

Werken bij PRECISION METALS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRECISION METALS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRECISION METALS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRECISION METALS. Looking for open vacancies in other companies

 • Mechanieker -2 ploegen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een mechanieker om in te staan voor het mechanisch onderhoud: het smeren, schoonmaken, aandraaien, bijstellen, vervangen van onderdelen. Dit doe je bij de klanten van het bedrijf, zowel preventief als curatief.

 • Administratieve bediende (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de administratieve duizendpoot waar wij naar op zoek zijn? Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een administratief bediende voor onmiddellijke opstart. Jouw taken als administratief bediende zijn als volgt: Administratieve ondersteuning van de boekhoudafdeling (inboeken van facturen, btw-aangifte, debiteurenbeheer) Onthaal en telefonie Administratieve taken binnen de aankoop- en/of verkoopadministratie Ondersteuning van de personeelsadministratie Bediening van de weegbrug en input van de weegbonnen Kwaliteitsopvolging

 • Orderpicker / magazijnier (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Beschik je over logistieke vaardigheden, ervaring met een heftruck en heb je een basiskennis computer? Dan kom jij wellicht in aanmerking voor de vacature van onze klant.Bij welke firma? Onze klant is toonaangevend op vlak van plastic profielen. Belangrijke pijlers binnen deze firma zijn kwaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Stap je graag mee in hun verhaal en bouw je mee aan een duurzame toekomst?Wat houdt de job in? Je krijgt een gevarieerd takenpakket: Je zorgt voor en aanvoer van grondstoffen en de afgewerkte producten. Je bevoorraadt de productie. Je laadt producten uit vrachtwagens. Je haalt de uitval uit productie en controleert deze. Vervolgens weeg je ze en scan je ze in. Met behulp van de heftruck haal je de afgewerkte producten op en stockeer je ze in het magazijn. Klein beetje administratief werk: informatie opzoeken in computer en labels uitprinten. Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Ben jij de magazijnier die wij zoeken?

 • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

  Type: Studentenjob

  Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een schoonma(a)k(st)er om op het politiekantoor van Herentals te poetsen: Maandag van 9u00 - 14u30 Dinsdag van 9u00 - 12u00 Woensdag van 9u00 - 12u00 Donderdag van 9u00 - 12u00 Vrijdag van 9u00 - 14u30

 • Student - Bakkerij Heusden (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

 • Ploegbaas wegenbouw (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je een 'handen-uit-de-mouwen-mentaliteit' en hou je ervan om in de buitenlucht te werken? Heb je daarnaast ook de capaciteiten om een ploeg handlangers aan te sturen? Dan kom jij alvast in aanmerking om aan de slag te gaan als ploegbaas bij onze klant, een bedrijf actief in de wegenbouw. Samen met jouw collega-handlangers voer je gevarieerde werken uit met betrekking tot wegenaanleg. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de goede uitvoering van de werken en je stuurt je team aan om de werken zo goed mogelijk uit te voeren.

 • Vastgoedmakelaar verkoop (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: IMMO VL

  Type: Vaste Job

  Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Met de nodige feeling bouw je mee aan de groei van ons kantoor in Mol. Je werkt mee aan het uitbouwen van onze portefeuille en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden en de correcte afhandeling ervan.

 • dakdekkers hellende daken (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: ALGEMENE DAKWERKEN DIRK DEPRAETERE

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken dakdekkers voor renovatieprojecten. Je werkt vooral aan hellende daken maar bij drukte of in noodspring je bij bij de platte daken en zinkwerken.

 • Developers (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: WE FIX-IT

  Type: Vaste Job

  Als developer (IT consultant) bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als Developer: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

 • Telefonist (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Gent Careers

  Type: Vaste Job

  Als telefonist vertegenwoordig je de firma en sta je in voor de telefonische verkoop/promotie van verschillende producten. Dit zijn vb. kranten, magazines, verzekeringen, kreditkaarten, .... Je overtuigt de klant van de toegevoegde waarde van de bestaande producten en diensten: - Je neemt contact op met de bestaande klanten om hen te informeren over de mogelijkheden van het product of de dienst die je vertegenwoordigt - Met commerciële ingesteldheid en luisterend oor, ga je op zoek naar nieuwe en potentiële behoeftes van de klant om hier naderhand op in te spelen - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je verkoopsgesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem

 • Werkvoorbereider / Order intaker (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor een klant regio Lokeren zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die volgende taken uitvoert: - technische ondersteuning van de klanten (schrijnwerkers); - productievoorbereiding van de bestellingen; - uittekenen bouwaansluitingen (Autocad 2D).

 • Sales Account Printing (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: XDNET

  Type: Werfreserve

  XDnet is een bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop van Printing Hardware en supplies met een gedegen track-record. Jij wordt verantwoordelijk voor deze afdeling. Je runt de business op kantoor maar ook de bezoeken op de baan. Als sales account ben je verantwoordelijk voor het behouden van onze bestaande afnemers, maar een belangrijk onderdeel van de functie is ook het uitbreiden van de klantenkring. Jij hebt die drive die nodig is om deze afdeling te leiden als het ware dat het je eigen bedrijfsonderdeel is.

Zoek naar antwoorden van PRECISION METALS in sociale netwerken
Look for responds of PRECISION METALS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRECISION METALS. Laat een reactie achter voor PRECISION METALS. PRECISION METALS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRECISION METALS. Leave a respond for PRECISION METALS. PRECISION METALS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRECISION METALS op de google maps. Adres en contacten PRECISION METALS
Location of PRECISION METALS on the google maps. Address and contacts of PRECISION METALS

Andere gerelateerde bedrijven als come PRECISION METALS PRECISION METALS: BRUGSE ZEIL- EN YACHT CLUB | CHEZ LOUIS | Brosens Ilse | Vermeiren | Alain Verstandig

Other related companies as PRECISION METALS: BRUGSE ZEIL- EN YACHT CLUB | CHEZ LOUIS | Brosens Ilse | Vermeiren | Alain Verstandig

PRECISION METALS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is PRECISION METALS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04279968261. Het bedrijf PRECISION METALS bevindt zich op het adres: 25, Wayenborgstraat 2800 Mechelen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 806,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 195,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Profile is Strip & wire,spring,stainless steel stainless,annealed,hard rolled austenitic- feritic- martensitic- Heat resistant - 1.4310-C75S AISI 301/304/316/321-1.4301-1.4404. Branchecategorie is Sheets and bands - ferrous metal. Producten gemaakt in PRECISION METALS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PRECISION METALS is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRECISION METALS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRECISION METALS, openstaande posities, locatie van PRECISION METALS op de kaart.

PRECISION METALS is a company, that was registered 2011 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is PRECISION METALS, company assigned to the tax number BE04279968261. The company PRECISION METALS is located at the address: 25, Wayenborgstraat 2800 Mechelen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 806,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 195,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Profile is Strip & wire,spring,stainless steel stainless,annealed,hard rolled austenitic- feritic- martensitic- Heat resistant - 1.4310-C75S AISI 301/304/316/321-1.4301-1.4404. Industry category is Sheets and bands - ferrous metal. Products created in PRECISION METALS were not found.
The main activity of PRECISION METALS is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PRECISION METALS is not available. You also can look at reviews of PRECISION METALS, open positions, location of PRECISION METALS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRECISION METALS, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRECISION METALS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRECISION METALS, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRECISION METALS, employees, financial statistics.