BERTRAND AMELOT

Contactgegevens BERTRAND AMELOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERTRAND AMELOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERTRAND AMELOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZIJSTRAAT 15; 7850; EDINGEN/ENGHIEN, België

Telefoon (phone): 23959716 (+32-23959716) 23959716 (+32-23959716)

Fax (fax): +32 (9) 573-93-26 +32 (9) 573-93-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERTRAND AMELOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERTRAND AMELOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERTRAND AMELOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERTRAND AMELOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERTRAND AMELOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERTRAND AMELOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERTRAND AMELOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERTRAND AMELOT
Products information BERTRAND AMELOT

BTW identificatienummer (tax): BE05793334960
Ondernemingsnummer: 8865936279
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 845,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in BERTRAND AMELOT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERTRAND AMELOT
(Get full report from official database of BE for BERTRAND AMELOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERTRAND AMELOT
Addition kinds of activities for BERTRAND AMELOT

238500. Waterdichte buitenkleding | Waterproof outerwear
281911. Ammoniumzouten en verbindingen | Ammonium salts and compounds
10110202. Ijzerertspelletiseren | Iron ore pelletizing
14790401. Arseen minerale mijnbouw | Arsenic mineral mining
22620200. Chemische bekleding of behandeling van mangemaakte breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of manmade broadwoven fabrics
24359901. Hardhout multiplex, voorgevuld | Hardwood plywood, prefinished
32999904. Insulsleeves (gieterijmaterialen) | Insulsleeves (foundry materials)
35670300. Inductie- en diëlektrische verwarmingsapparatuur | Induction and dielectric heating equipment
51310101. Breedgeweven stoffen | Broadwoven fabrics
51599909. Suiker, rauw | Sugar, raw

Werken bij BERTRAND AMELOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERTRAND AMELOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERTRAND AMELOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERTRAND AMELOT. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker (m/v) | 2 ploegen | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Kontich, gespecialiseerd in de productie van dichtingen in kunststof, zijn we op zoek naar een productiemedewerker voor het inpakken van dichtingen. Je werkt in twee ploegen in een hoogtechnologisch bedrijf . Kwaliteit en Veiligheid dragen zij hoog in het vaandel.

  • Bouwarbeider zwembaden (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IZEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven bouwarbeider voor de aanleg van zwembaden en zwemvijvers. Van a tot z werk je alles tot in detail af. Een on the job training zal hier voorzien worden. Jouw takenpakket bestaat uit: - Putten maken. - Drainage voorzien. - Leidingen voorzien. - Terrasaanleg. - Elektrische taken. - ...

  • Huishoudhulp (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Deerlijk) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Deze kunnen omvatten : schoonmaken, bereiden van maaltijden, strijken en kleine boodschappen

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Sales Promotor | Kobo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

  • STUDENT IT helpdesk medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Gek op oplossen en rapporteren van IT vraagstukken en ben je ook bekend met klantcontact? Lijkt het jou een uitdaging om de partners en klanten zo goed mogelijk te voorzien van allerlei IT vraagstukken en onderdeel uit te maken van dit groeiende bedrijf in Antwerpen? Dan zijn we op zoek naar jou! De opdrachtgever is een marktleider in het aanbieden van softwarepakketten voor allerlei doeleinden. Zij zijn op zoek naar verschillende profielen dit kunnen werken met sofware codering in Python, Javascript, PHP, HTML, Xamarin en meer. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • Student Bakkerij (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij te Herentals rekruteert Forum Jobs STUDENTEN voor het helpen in de winkel. Takepakket: Het bedienen van klanten in de winkel De toonbank klaarzetten en onderhouden De winkel op orde houden Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem

  • ELEKTRICIEN RESIDENTIEEL (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: DE KETELE Yves

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van elektriciteit en verlichting Hoofdzakelijk particuliere installaties Nieuwbouw en verbouwingen Aansluiting van zonnepanelen (geen plaatsing) Regionale verplaatsingen

  • Business Development Manager interim en werving & selectie – nieuw kantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ontwikkel je je business in uitzendarbeid, werving en selectie  en projectsourcing. Je benadert bedrijven in je regio en je bouwt een stevig klantenbestand op. Je gaat ook op zoek naar nieuwe collega’s om als een enthousiast topteam elke dag te gaan voor de juiste kandidaat bij het juiste bedrijf.    1. Commerciële professional • Je kent de lokale bedrijvenmarkt door en door en bent voortdurend op zoek naar nieuwe leads. Hoe je leads omzet in nieuwe klanten, daar heb je alle vrijheid in. • Je bent een doorzetter en houdt vol tot je de opdracht krijgt toevertrouwd. • Je luistert naar je klanten en begrijpt snel waar hun uitdagingen liggen. • Je stelt de oplossing voor die het best past: interim, werving en selectie of projectsourcing. Op die manier ontwikkel je de business voor WaW. • Je zoekt de perfecte kandidaten en overtuigt jouw klanten van je selectie. Daar haal je een grote voldoening uit.   2. Talentmatcher • Je hebt een neus voor talent en weet hoe en waar je het vindt. • Je interviewt en selecteert de juiste kandidaten. • Daarna stel je ze voor aan je klant. Je geniet als je een match realiseert. • Je onderhoudt de relatie met jouw kandidaten voor, tijdens en na hun opdracht.   3. Georganiseerde planner • Je beheert je kandidaten- en bedrijvendossiers. • Je weet je prioriteiten te stellen om efficiënt je doelen te bereiken. • Een collega neemt het opmaken van een arbeidsovereenkomst en de administratieve opvolging van je over.  

  • Urgentiearts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent voltijds staflid op de dienst Spoedgevallen.

  • LEERCONTRACT HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUSSEL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Gent en Brugge.

Zoek naar antwoorden van BERTRAND AMELOT in sociale netwerken
Look for responds of BERTRAND AMELOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERTRAND AMELOT. Laat een reactie achter voor BERTRAND AMELOT. BERTRAND AMELOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERTRAND AMELOT. Leave a respond for BERTRAND AMELOT. BERTRAND AMELOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERTRAND AMELOT op de google maps. Adres en contacten BERTRAND AMELOT
Location of BERTRAND AMELOT on the google maps. Address and contacts of BERTRAND AMELOT

Andere gerelateerde bedrijven als come BERTRAND AMELOT BERTRAND AMELOT: CHRISTIAN LEGENDRE | Yvonne | Dupuis A | BRICO | J.-F. DENAYER-DITTE

Other related companies as BERTRAND AMELOT: CHRISTIAN LEGENDRE | Yvonne | Dupuis A | BRICO | J.-F. DENAYER-DITTE

BERTRAND AMELOT is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERTRAND AMELOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05793334960. Het bedrijf BERTRAND AMELOT bevindt zich op het adres: ZIJSTRAAT 15; 7850; EDINGEN/ENGHIEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 845,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in BERTRAND AMELOT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BERTRAND AMELOT is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERTRAND AMELOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERTRAND AMELOT, openstaande posities, locatie van BERTRAND AMELOT op de kaart.

BERTRAND AMELOT is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERTRAND AMELOT, company assigned to the tax number BE05793334960. The company BERTRAND AMELOT is located at the address: ZIJSTRAAT 15; 7850; EDINGEN/ENGHIEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 845,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in BERTRAND AMELOT were not found.
The main activity of BERTRAND AMELOT is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BERTRAND AMELOT is not available. You also can look at reviews of BERTRAND AMELOT, open positions, location of BERTRAND AMELOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERTRAND AMELOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERTRAND AMELOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERTRAND AMELOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERTRAND AMELOT, employees, financial statistics.