BARTHOLOMEUS JANSSEN

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • BARTHOLOMEUS JANSSEN
Private companiesPersonal Services • BARTHOLOMEUS JANSSEN

Contactgegevens BARTHOLOMEUS JANSSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BARTHOLOMEUS JANSSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BARTHOLOMEUS JANSSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OPDEKAMPSTRAAT 28; 3631; MAASMECHELEN, België

Telefoon (phone): 89773081 (+32-89773081) 89773081 (+32-89773081)

Fax (fax): +32 (68) 976-97-63 +32 (68) 976-97-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BARTHOLOMEUS JANSSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BARTHOLOMEUS JANSSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BARTHOLOMEUS JANSSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BARTHOLOMEUS JANSSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BARTHOLOMEUS JANSSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BARTHOLOMEUS JANSSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BARTHOLOMEUS JANSSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BARTHOLOMEUS JANSSEN
Products information BARTHOLOMEUS JANSSEN

BTW identificatienummer (tax): BE08183685302
Ondernemingsnummer: 8767883300
Hoofdstad (capital): 150,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 463,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in BARTHOLOMEUS JANSSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BARTHOLOMEUS JANSSEN
(Get full report from official database of BE for BARTHOLOMEUS JANSSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BARTHOLOMEUS JANSSEN
Addition kinds of activities for BARTHOLOMEUS JANSSEN

519904. Stoffen, garens en gebreide goederen | Fabrics, yarns, and knit goods
01190102. Cowpea boerderij | Cowpea farm
32690206. Pyrometerbuizen | Pyrometer tubes
36120313. Reactor transformatoren | Reactor transformers
36510119. Luidsprekers | Speaker monitors
80599903. Huis voor de mentaal achtervolgde, ex. | Home for the mentally retarded, ex. skilled or intermediate
89990104. kalligraaf | Calligrapher

Werken bij BARTHOLOMEUS JANSSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BARTHOLOMEUS JANSSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BARTHOLOMEUS JANSSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BARTHOLOMEUS JANSSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio Torhout zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die het onderhoud en nazicht van bestaande productie-installaties doet. Je lost technische problemen op. Je bouwt de onderhoudsafdeling en een preventief onderhoudsplan uit. Je werkt mee aan de opbouw van nieuwe projecten.

  • Elektricien (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Oostnieuwkerke, regio Roeselare zoeken wij: EEN ELEKTRICIEN Functie: Samen met een collega staat u in voor de elektrische installaties in warenhuizen en banken over heel België

  • Operator (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een Operator om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd : Bedienen en bevoorraden van één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. Bewaken van de productieparameters. Het bijsturen van afwijkingen. De juiste mix van grondstoffen maken. Opvolgen van het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. In alle stadia de productkwaliteit controleren. Onderhoud en reinigen van de machines.

  • Technische profielen regio Tielt 2 ploegen optie vast (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielbedrijf regio Tielt zoeken we allerlei technische profielen. Heb je al een werkervaring achter de rug als technieker, onderhoudstechnieker, mechanieker of een studie gedaan in die richting? Contacteer ons op [email protected] en we bekijken samen de mogelijkheden.

  • Vakman civiele werken (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is.Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken: • Instaan voor het periodieke onderhoud van civiele infrastructuur. • Uitvoeren van dringende herstellingen aan nutsleidingen (water, riolering, sanitair). • Uitvoeren van klein timmerwerk, laswerk, mechanische taken. • Kleine grond- en bevloeringswerken. • Schilderwerk uitvoeren. • Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften.

  • Studenten magazijn tussen 19/11 en 2/12 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Bleckmann zijn wij op zoek naar heel wat studenten die graag een centje willen bijverdienen tussen 19/11 en 2/12. Mogelijkheden tot werken: elke weekdag en/of weekend en dit in de vroege, late of nachtploeg (18+) Eigen vervoer is niet noodzakelijk om tot in Grobbendonk te geraken: Synergie voorziet busververvoer vanuit Antwerpen (Sportpaleis) om jullie ter plaatste te brengen (incl. betaalde reiskosten!)

  • Jobstudent poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zoeken wij iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Kassa student HERFSTVAKANTIE + weekend (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grote Doe-Het-Zelf zaak in het noorden van Antwerpen zijn we op zoek naar een student voor de kassa. Als kassier is het belangrijk dat je correct en vlot kan werken. Je bent verzorgd en vlot in de omgang en je bent vriendelijk en behulpzaam naar de klanten toe. Je zorgt ervoor dat alle artikelen corract worden afgerekend. Je bent opmerkzaam en zorgt ervoor dat ook de artikelen onderin een kar of dergelijke gescand worden! Je kan vlot rekenen en je kan correct met geld omgaan. Je zal regelmatig op zaterdag ingeschakeld worden en je bent dus ook zeer vaak beschikbaar op zaterdag!

  • VERPLEEGKUNDIGE DIALYSE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JAN YPERMAN ZIEKENHUIS

    Type: Vaste Job

    De centra voor de behandeling van chronische nierinsufficiëntie worden erkend als medisch-technische dienst. De entiteit is organisatorisch en functioneel in een ziekenhuis geïntegreerd en daar wordt aan de patiënt met chronische nierinsufficiëntie de meest geëigende nierfunctie vervangende behandeling aangeboden. Functie-inhoud: Als dialyseverpleegkundige verzeker je het goede verloop van de dialysesessies door de uitvoering van de nodige medisch-technische behandelingen, het permanente toezicht en het verlenen van zorgen aan de patiënten met nierfalen teneinde het proces zo optimaal en comfortabel mogelijk te laten verlopen voor de patiënten. Meer bepaald: Verricht je medisch-technische handelingen, houd je toezicht op de patiënten en dien je hen verpleegkundige verzorging toe tijdens de dialysesessies, zoals de dialysemachine voorbereiden, het voorbereiden van het medisch materiaal en de nodige medicatie, het onthalen van de patiënt en hen voorbereiden, het installeren van de patiënten en het waken over hun comfort, het controleren van de vasculaire toegangspoorten, deze voorbereiden en verzorgen, het verzekeren van een permanent toezicht op de patiënt en de vereiste verzorging toedienen tijdens de sessie (observeren en parameters nemen, waken over de toegangspoorten, anticiperen op crisissituaties), de medicatie voorbereiden, controleren, toedienen en de bijwerkingen opvolgen, het waken over het welzijn en algemeen comfort van de patiënt tijdens de dialysesessies, het begeleiden van de arts bij de patiëntenronde, diens vragen beantwoorden, de behandelingsindicaties in het patiëntendossier noteren, de dialyse beëindigen, de machine demonteren, de spoeling en desinfectering starten, de nodige elementen naar de sterilisatie sturen, de reiniging aan de buitenkant verzekeren en opnieuw voorbereiden voor de volgende patiënt Voer je de administratieve patiëntgebonden taken uit, zoals het registreren van de gegevens van de patiënt en de uitgevoerde handelingen, het rapporteren over de gezondheidstoestand van de patiënt, het actueel houden van het verpleegkundig dossier en alle observaties noteren, het verzekeren van het contact met betrekking tot de terugkeer van de patiënt naar huis of naar de eenheid na beëindiging van de dialyse Informeer je en ondersteun je de dialysepatiënten en naasten op psychosociaal vlak, zoals het uitleg geven omtrent de gezondheidstoestand van de patiënt en het dialyseproces, het luisteren naar de bekommernissen en hen geruststellen, het begeleiden en ondersteunen tijdens moeilijke of emotionele momenten Draag je mede zorg voor de continuïteit en de kwaliteit van de zorgverlening, zoals het aan de collega’s de nodige informatie leveren om de continuïteit van de lopende dialyse te verzekeren, het informeren van de artsen, deze op de hoogte stellen van de observaties tijdens de patiëntenronde, het adviseren van de patiënten en hun naasten voor hun dagelijkse verzorging en levensstijl (bv. voeding, dialyse tijdens reizen) Je werkt onder leiding van de hoofdverpleegkundige en van de adjunct-hoofdverpleegkundigen.

  • Bullchauffeur - aantrekkelijke verloning (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: KAREL STERCKX

    Type: Vaste Job

    Deze functie bestaat uit 70% bullwerk en 30% onderhoudsmatig werk. Je staat in voor het vullen en lossen van bunkers, alsook bediening van de vulunit. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de bull: controle oliepeil, controle koelstofvloeistof en vetsmering. Je staat eveneens mee in voor de reiniging van de productie-omgeving, alsook voor de machines en installaties na gebruik.

  • onderwijzer (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij onderwijzer en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van BARTHOLOMEUS JANSSEN in sociale netwerken
Look for responds of BARTHOLOMEUS JANSSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BARTHOLOMEUS JANSSEN. Laat een reactie achter voor BARTHOLOMEUS JANSSEN. BARTHOLOMEUS JANSSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BARTHOLOMEUS JANSSEN. Leave a respond for BARTHOLOMEUS JANSSEN. BARTHOLOMEUS JANSSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BARTHOLOMEUS JANSSEN op de google maps. Adres en contacten BARTHOLOMEUS JANSSEN
Location of BARTHOLOMEUS JANSSEN on the google maps. Address and contacts of BARTHOLOMEUS JANSSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come BARTHOLOMEUS JANSSEN BARTHOLOMEUS JANSSEN: SIMON PHILIPPE | VAN EVERCOOREN C | PEUGEOT-LEONARD | L'EXCELLENCE | JOS SMEETS

Other related companies as BARTHOLOMEUS JANSSEN: SIMON PHILIPPE | VAN EVERCOOREN C | PEUGEOT-LEONARD | L'EXCELLENCE | JOS SMEETS

BARTHOLOMEUS JANSSEN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BARTHOLOMEUS JANSSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08183685302. Het bedrijf BARTHOLOMEUS JANSSEN bevindt zich op het adres: OPDEKAMPSTRAAT 28; 3631; MAASMECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 150,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 463,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in BARTHOLOMEUS JANSSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BARTHOLOMEUS JANSSEN is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BARTHOLOMEUS JANSSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BARTHOLOMEUS JANSSEN, openstaande posities, locatie van BARTHOLOMEUS JANSSEN op de kaart.

BARTHOLOMEUS JANSSEN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BARTHOLOMEUS JANSSEN, company assigned to the tax number BE08183685302. The company BARTHOLOMEUS JANSSEN is located at the address: OPDEKAMPSTRAAT 28; 3631; MAASMECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 150,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 463,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in BARTHOLOMEUS JANSSEN were not found.
The main activity of BARTHOLOMEUS JANSSEN is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BARTHOLOMEUS JANSSEN is not available. You also can look at reviews of BARTHOLOMEUS JANSSEN, open positions, location of BARTHOLOMEUS JANSSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BARTHOLOMEUS JANSSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BARTHOLOMEUS JANSSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BARTHOLOMEUS JANSSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BARTHOLOMEUS JANSSEN, employees, financial statistics.