Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen
Private companiesNonclassifiable Establishments • Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen

Contactgegevens Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Entrepotkaai 1 2000 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen
Products information Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen

BTW identificatienummer (tax): BE01180450439
Ondernemingsnummer: 5831787109
Hoofdstad (capital): 968,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 442,000 EUR
Werknemers (employees): more than 1000
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Infrastructure (harbours,power plants,environmental engineering)

Product categorie (product category): Infrastructure Harbours,Power Plants,Environmental Engineering

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen
(Get full report from official database of BE for Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen
Addition kinds of activities for Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen

283404. Drugs die op het ademhalingsstelsel optreden | Drugs acting on the respiratory system
508304. Zuivelindustrie en -apparatuur | Dairy machinery and equipment
02799901. Apiary (bijen- en honingboerderij) | Apiary (bee and honey farm)
20660101. Chocolademelk | Chocolate liquor
35779903. Decoders, computer randapparatuur | Decoders, computer peripheral equipment
36219906. Servomotoren, elektrisch | Servomotors, electric
38210108. Vriezers, laboratorium | Freezers, laboratory

Werken bij Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpoperatoren - 2ploegen of vaste nacht - Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinebediener zal u de verantwoordelijkheid krijgen over het produktieproces op een verwerkingslijn. Eventueel heeft u potentieel om door te groeien tot insteller.

  • Service Technieker (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker sta je in voor: Het installeren en onderhouden van fruitsorteermachines in België en sporadisch in het buitenland. Installeren en onderhouden van de sorteermachines Pannes herstellen bij klanten. Elektrische of mechanische storingen opsporen en herstellen Je doel is om een oplossing te bieden voor je klant zodat hij terug de productie kan opstarten! Je krijgt daarvoor een interne opleiding en telefonische ondersteuning van het bedrijf zelf.

  • Bandenmonteur / automechanicien (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een bandencentrale gevestigd in Lier. Ter versterking van het team zoeken we een bandenmonteur en automechanicien. Als bandenmonteur vang je de piek van het bandenseizoen op: wissel van zomer- naar winterbanden. Dit is een tijdelijke functie zo snel mogelijk op te starten tot eind december. Belangrijk is dat je ervaring hebt. Daarnaast zoekt de klant een automechanicien met optie vast. Heb je ervaring als mechanicien en wil je ook banden monteren, reageer dan zeker.

  • Postbode Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Mariakerke zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Hoegaarden (met dienstencheques) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: PUUUR TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • student winkelbediende weekendwerk (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een studentjob voor in het weekend doorheen het schooljaar? Voor een supermarkt regio Ninove zijn we op zoek naar een student die op zaterdag en zondagvoormiddag kan werken als winkelbediende. Je zal de rekken aanvullen en kassawerk verrichten.

  • Serveur banquet (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: ADECCO WAVRE

    Type: Studentenjob

    Recherchons 1 étudiant pour travailler comme serveur banquet mission le mardi 11 septembre de 11h30 à 14h30 Lieu de la mission Wavre

  • Student - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Bediende verkoper Colruyt Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Colruyt is ongetwijfeld nog altijd het meest bekende merk van Colruyt Group. Deze formule, toegespitst op de laagste prijzen, heeft winkels over het hele land en is ook actief in Luxemburg. Als Colruyt-medewerker stel je alles in het werk om de klant zo efficiënt mogelijk te laten winkelen. Dat doe je op een eenvoudige en dienstbare manier. Je komt terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • IT-Manager (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: SITRA

    Type: Vaste Job

    Als IT-manager sta je, samen met jouw team, in voor het onderhouden en optimaliseren van het informaticasysteem op een efficiënte manier. Je staat bovendien in nauw contact met de directie en zal met de afdeling IT een belangrijke schakel zijn in de verdere groei van ons bedrijf. Je draagt bij tot de ontwikkeling, invoering , toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Hierbij geef je advies over elke te nemen investering en blijf je zelf ook uitkijken naar nieuwe technologieën. Je bent hierbij bereid om jezelf voortdurend bij te scholen alsook de werknemers. Tot slot geef je leiding aan een team van 4 IT-medewerkers en rapporteer je aan de COO.

  • Chauffeurs CE Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENEWI NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze site in Gent zijn we op zoek naar Chauffeurs met rijbewijs CE. Je staat in voor het inzamelen van bedrijfsafval en/of afvalstromen (papier, folie, etc) als bestuurder en belader van containers van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en- milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    FT Solutions, de oplossing voor uw intern transport. Intern transport is een belangrijke factor op het gebied van effici?ntie, kwaliteit, continu?teit, ruimte en arbeidsomstandigheden. Een goed opgezet transportsysteem zorgt ervoor dat de beschikbare capaciteit zo optimaal mogelijk benut wordt. Intern transport is de gangmaker van uw proces. Vaak valt er nog veel te winnen door het intern transport te verbeteren. Misschien ook bij u? Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar regio Wilrijk Functieomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor een vroege betrokkenheid in nieuwe projecten m.b.t. het mechanisch design. Je vertrekt van een bestaand ontwerp of werkt een volledig concept uit. Bij het ontwerp van de concepten hecht je veel aandacht aan de haalbaarheid. Je overlegt met de collega?s van elektrisch ontwerp en productie. Je blijft betrokken doorheen het verdere verloop van het project tot finale oplevering. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor het continu updaten van het design bij eventuele kwaliteitsklachten. Profielomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?ben je in het bezit van een Bachelor of Master richting Elektromechanica. Ervaring in een soortgelijke functie is een meerwaarde. Engineering is jouw passie en je haalt voldoening uit het vinden van geslaagde oplossingen. Je hebt oog voor detail en kan perfect in team werken. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?is je Nederlands sterk genoeg om vlot te communiceren. Aanbod FT Solutions biedt je een uitdagende functie als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar . Je komt terecht binnen een dynamische onderneming waar je de kans krijgt om te groeien in je vak. Wij bieden een aantrekkelijk salaris naargelang je profiel en ervaring. ? Interesse? Zie jij een baan als Mechanical Engineer?/ Technisch Tekenaar bij FT Solutions in Wilrijk wel zitten? Stuur?dan je CV en motivatiebrief op via de rode sollicitatieknop?

Zoek naar antwoorden van Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen in sociale netwerken
Look for responds of Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen. Laat een reactie achter voor Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen. Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen. Leave a respond for Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen. Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen op de google maps. Adres en contacten Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen
Location of Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen on the google maps. Address and contacts of Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen

Andere gerelateerde bedrijven als come Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen: CHANTAL HUMBLET | DANNY DEAN | Olympic BVBA | Nadiart International | RUSTHUIS ST.VINCENTIUS

Other related companies as Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen: CHANTAL HUMBLET | DANNY DEAN | Olympic BVBA | Nadiart International | RUSTHUIS ST.VINCENTIUS

Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01180450439. Het bedrijf Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen bevindt zich op het adres: Entrepotkaai 1 2000 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van more than 1000 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 968,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 442,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Infrastructure Harbours,Power Plants,Environmental Engineering. Lijst met producten zijn Infrastructure (harbours,power plants,environmental engineering).
De hoofdactiviteit van Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen, openstaande posities, locatie van Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen, company assigned to the tax number BE01180450439. The company Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen is located at the address: Entrepotkaai 1 2000 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. more than 1000 employees work in this company. Capital - 968,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 442,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Infrastructure Harbours,Power Plants,Environmental Engineering. List of products are Infrastructure (harbours,power plants,environmental engineering).
The main activity of Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen is not available. You also can look at reviews of Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen, open positions, location of Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen, employees, financial statistics.