I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM)

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM)
Private companiesLeather and Leather Products • I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM)

Contactgegevens I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM): address, phone, fax, email, website, opening hours

I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 12,Schaapveld 9200 Dendermonde, België

Telefoon (phone): 32.52 25 99 30 32.52 25 99 30

Fax (fax): 32.52 25 99 39 32.52 25 99 39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM)
Products information I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM)

BTW identificatienummer (tax): BE06327819824
Ondernemingsnummer: 6458282470
Hoofdstad (capital): 698,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 690,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Electronic data processing - software

Product categorie (product category): Information Technology; Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM)
(Get full report from official database of BE for I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM))

Aanvulling soorten activiteiten voor I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM)
Addition kinds of activities for I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM)

025299. Kip eieren, nec | Chicken eggs, nec
07210201. Spruit- en takkweekdiensten | Sprout and twig cultivation services
28999939. Plastic hout | Plastic wood
32699902. Cijfers: aardewerk, china, aardewerk en steengoed | Figures: pottery, china, earthenware, and stoneware
36749907. Nucleaire detectoren, vaste toestand | Nuclear detectors, solid state

Werken bij I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM). Looking for open vacancies in other companies

  • Conventioneel draaier (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen  en/of  walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding : je spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Je zorgt voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid op de werkvloer !

  • Calculator Bouw M/V (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we nog op zoek naar een calculator. - Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject, een industrieel gebouw, een schoolgebouw, winkelcentrum etc ... of een gedeelte daarvan precies gaan kosten, rekening houdend met onder andere de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. - Het voorbereiden van projecten: de diverse materialen bestellen, de mensen en machines reserveren en  in detail het werk beschrijven voor degenen die het moeten uitvoeren. - In overleg met de assistent Sales Manager bepaal je vervolgens de juiste werkstrategie.

  • Polyvalente arbeider Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Kampenhout zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker die niet bang is zijn/haar handen vuil te maken. Je reinigt met een hogedrukreiniger de containers waarin keukenafval gehouden werd. Daarnaast sta je in voor een nette en opgeruimde werkplaats. Je werkt voltijds van 8u30 tot 17u00 van maandag tot en met vrijdag. Plaats van tewerkstelling: Kampenhout

  • Techniekers (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw verantwoordelijkheden: Preventief onderhoud van het machinepark; Uitvoeren van herstellingen; Mechanische en elektrische storingen opsporen en verhelpen; Onderhoud van heftrucks; Halfautomaat en bagetlassen; Onderhoud van toegangsdeuren, afsluitingen en poorten. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel familiebedrijf gespecialiseerd in de productie en verpakking van organische meststoffen zijn wij op zoek naar techniekers, mecaniciens of elektriciens die in twee ploegen willen werken.

  • Electricien onderhoudsafdeling (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -Opsporen en oplossen van storingen aan productie-installaties randapparatuur en gebouwen. -Onderhoudsproblemen detecteren en signaleren en voorstellen formuleren. -Preventief onderhoud aan de productie-installaties, randapparatuur en gebouwen. -Uitvoeren van allerhande mechanische werken. -Ontwerpen, tekenen en uitvoeren van kleinere elektrische installaties. -Toepassen van de veiligheids- en kwaliteitsregels. -De reguliere prestaties gebeuren in een wisselend ploegensysteem (voormiddag – namiddag – dag), wachtdiensten zijn extra.

  • CNC OPERATOR (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Brugge zijn wij op zoek naar een CNC Operator. Je zal instaan voor het programmeren van machines. Kennis lassen is een pluspunt. Je voert diverse controles uit Afstellen, frezen en draaien Opmerken van storingen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Huishoudhulp dienstencheques Hansbeke-Merendree (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • HUISHOUDHULP (M/V) AARTRIJKE (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

  • Reclame bedeler in Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Afwashulp (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: PARTAASCH

    Type: Flexijob

    Afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen. Schoonhouden van de keuken, reinigen van vloeren/wanden/apparatuur, afvoeren van afval.

Zoek naar antwoorden van I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM) in sociale netwerken
Look for responds of I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM) in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM). Laat een reactie achter voor I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM). I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM). Leave a respond for I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM). I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM) op de google maps. Adres en contacten I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM)
Location of I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM) on the google maps. Address and contacts of I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM)

Andere gerelateerde bedrijven als come I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM) I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM): Fiduciaire Hesbignonne SPRL | HELLEMANS L. | PR?CIS-O-DENTS | LAURIENNE LIEFFERINCKX | Neels nv

Other related companies as I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM): Fiduciaire Hesbignonne SPRL | HELLEMANS L. | PR?CIS-O-DENTS | LAURIENNE LIEFFERINCKX | Neels nv

I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM) is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06327819824. Het bedrijf I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM) bevindt zich op het adres: 12,Schaapveld 9200 Dendermonde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 698,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 690,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Information Technology; Software. Lijst met producten zijn Electronic data processing - software.
De hoofdactiviteit van I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM) is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM), openstaande posities, locatie van I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM) op de kaart.

I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM) is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM), company assigned to the tax number BE06327819824. The company I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM) is located at the address: 12,Schaapveld 9200 Dendermonde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 698,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 690,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Information Technology; Software. List of products are Electronic data processing - software.
The main activity of I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM) is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM) is not available. You also can look at reviews of I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM), open positions, location of I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.R.C. ENGINEERING NV (INFORMATICA- EN REKENCENTRUM), employees, financial statistics.