GTECH EUROPE SA

Contactgegevens GTECH EUROPE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GTECH EUROPE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GTECH EUROPE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1789,Chaussee De Wavre 1160 Auderghem, België

Telefoon (phone): 32.26 78 13 11 32.26 78 13 11

Fax (fax): 32.26 78 13 45 32.26 78 13 45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GTECH EUROPE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GTECH EUROPE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GTECH EUROPE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GTECH EUROPE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GTECH EUROPE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GTECH EUROPE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GTECH EUROPE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GTECH EUROPE SA
Products information GTECH EUROPE SA

BTW identificatienummer (tax): BE05030883789
Ondernemingsnummer: 7795867919
Hoofdstad (capital): 774,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 242,000 EUR
Werknemers (employees): 51 - 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Electronic data processing - software

Product categorie (product category): Information Technology; Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GTECH EUROPE SA
(Get full report from official database of BE for GTECH EUROPE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GTECH EUROPE SA
Addition kinds of activities for GTECH EUROPE SA

259101. Schaduw-, gordijn- en gordijnhardware | Shade, curtain, and drapery hardware
32950215. Puimsteen, gemalen of anderszins behandeld | Pumice, ground or otherwise treated
33640100. Koper- en koperlegering sterven | Copper and copper alloy die-castings
35310507. Piling extractors | Piling extractors
50920301. Amusementsproducten | Amusement goods
51370101. Jassen: Vrouwen, Kinderen en Zuigelingen ' | Coats: women's, children's, and infants'

Werken bij GTECH EUROPE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GTECH EUROPE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GTECH EUROPE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GTECH EUROPE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een kwaliteitscontroleur. Je takenpakket: - kwaliteitscontrole van de binnenkomende goederen - kwaliteitscontrole van de afgewerkte stukken - verpakking en verzending van de afgewerkte stukken

  • Machine operator | 2 ploegen | Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een machine operator. Tot je takenpakket behoren onderstaande zaken. Machines correct instellen en bedienen Kleine storingen kunnen oplossen Je zal tewerkgesteld worden op diverse verpakkingslijnen van de producten.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Student Tuinarbeider (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Heb je groene vingers? Zin om als tuinarbeider te werken in Hoeilaart? Wij zoeken nog één of meerdere studenten die enthousiast zijn om te werken als tuinarbeider (gras maaien, onkruid uitdoen, snoeiafval opruimen, ...). Werkuren: 6u30 - 15u.

  • Persoonlijk assistent voor jongeman met autisme - weekend (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een dertiger met autisme en een licht mentale beperking. Tijdens de week gaat hij werken, maar op zondag en eventueel af en toe op vrijdag, is hij op zoek naar een toffe PAB-assistent die hem kan begeleiden. Hij kan redelijk zelfstandig leven, maar heeft nog begeleding nodig bij het koken, doen van activiteiten en uitstappen,... Je staat zelf in voor het bedenken van activiteiten en stemt deze af op wat onze klant leuk vindt. Werkuren: zondag van 14-17u (dit is niet elke zondag, maar zoveel mogelijk - af en toe komt hier ook een vrijdag bij indien je beschikbaar zou zijn). Locatie: Herentals of Nijlen (te bespreken)

  • Beenhouwer Colruyt Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Werfleider klasse 7 bouwbedrijf (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    - Controle over de uitvoering van bouwprojecten vanaf start werf tem definitieve oplevering - Overleg met de interne studiedienst - Opvolging ter plaatse : leiding geven aan eigen metsers en bekisters en coördineren werken onderaannemers - Bijwonen werfvergaderingen - Oplossen technische problemen in samenwerking met technisch coördinator - Rapporteren aan technisch coördinator - Budgettering van werf (controle en opvolging) - Afroepen bestellingen - Opvolging, opmaak vorderingsstaten en verrekening meerwerken - … op termijn als volwaardig werfleider autonoom projecten van a tot z opvolgen

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISO - 2020

    Type: Vaste Job

    Opzoek naar een dakwerker voor: Hellende daken , Platte daken , Timmerwerken , gevel bekleding , isolatiewerken , zink werken. We zoeken iemand die al ervaring heeft als dakwerker. Rijbewijs B , BE + punt Vroeg kunnen opstaan. Inzicht hebben in werk. Leer gierig zijn. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Dakbedekkingselementen plaatsen: Leisteen De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) De werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor materiaal Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Hout Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Metaal (zink, aluminium, titanium, ...) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Asbestdaken verwijderen Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Creatief denken (Inventiviteit) Zin voor nauwkeurigheid hebben Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Leervermogen hebben Goede verloning

  • Account Manager regio Limburg (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Talentus Tienen

    Type: Vaste Job

    We zoeken een gedreven account manager voor de regio Vlaams-Brabant. Na een gedegenproduct- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei vande klantenportefeuille in regio Vlaams-Brabant. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelteen gepersonaliseerde oplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospecten & klanten enwerkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertisevan de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en hetmeest performante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende speler die oplossingen op maat biedt voor horeca zaken om hen te helpen hun omzet te verhogen.

  • 1 Zelfstandige thuisverpleegkundige Lovendegem De Triangel (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Vzw Verpleging aan Huis ( http://www.zorgconnect.be) is een erkende dienst voor thuisverpleging, die al sinds 1990 samenwerkt met instellingen voor mensen met een fysieke en/of mentale beperking. Onze dienstverlening naar deze instellingen is dan ook heel efficiënt en doordacht georganiseerd.

  • ZELFSTANDIG UITBATER ELDI - TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: ELDI

    Type: Zelfstandige activiteit

    U onthaalt de klant met de glimlach. U informeert en geeft de klant een professioneel advies. U bent bekwaam om de winkel goed te onderhouden en de produkten mooi uit te stallen. U bent accuraat en kunt de kunt de dagelijkse kassahandelingen goed uitvoeren.

Zoek naar antwoorden van GTECH EUROPE SA in sociale netwerken
Look for responds of GTECH EUROPE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GTECH EUROPE SA. Laat een reactie achter voor GTECH EUROPE SA. GTECH EUROPE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GTECH EUROPE SA. Leave a respond for GTECH EUROPE SA. GTECH EUROPE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GTECH EUROPE SA op de google maps. Adres en contacten GTECH EUROPE SA
Location of GTECH EUROPE SA on the google maps. Address and contacts of GTECH EUROPE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come GTECH EUROPE SA GTECH EUROPE SA: DADIGRO BVBA | UNIC | CHANTAL RENARD | KAAS HASPESLAGH | Renda Car Carrosserie

Other related companies as GTECH EUROPE SA: DADIGRO BVBA | UNIC | CHANTAL RENARD | KAAS HASPESLAGH | Renda Car Carrosserie

GTECH EUROPE SA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GTECH EUROPE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05030883789. Het bedrijf GTECH EUROPE SA bevindt zich op het adres: 1789,Chaussee De Wavre 1160 Auderghem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 - 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 774,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 242,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Information Technology; Software. Lijst met producten zijn Electronic data processing - software.
De hoofdactiviteit van GTECH EUROPE SA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GTECH EUROPE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GTECH EUROPE SA, openstaande posities, locatie van GTECH EUROPE SA op de kaart.

GTECH EUROPE SA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is GTECH EUROPE SA, company assigned to the tax number BE05030883789. The company GTECH EUROPE SA is located at the address: 1789,Chaussee De Wavre 1160 Auderghem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 - 100 employees work in this company. Capital - 774,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 242,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Information Technology; Software. List of products are Electronic data processing - software.
The main activity of GTECH EUROPE SA is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GTECH EUROPE SA is not available. You also can look at reviews of GTECH EUROPE SA, open positions, location of GTECH EUROPE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GTECH EUROPE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GTECH EUROPE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GTECH EUROPE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GTECH EUROPE SA, employees, financial statistics.