CORPORATE SOFTWARE INC.

Contactgegevens CORPORATE SOFTWARE INC.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CORPORATE SOFTWARE INC.: address, phone, fax, email, website, opening hours

CORPORATE SOFTWARE INC.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heizel Esplanade BUS 70 Buro & Design Center 5th Floor 1020 Brussels, België

Telefoon (phone): 32.24 74 51 30 32.24 74 51 30

Fax (fax): 32.24 74 51 31 32.24 74 51 31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CORPORATE SOFTWARE INC.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CORPORATE SOFTWARE INC."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CORPORATE SOFTWARE INC."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CORPORATE SOFTWARE INC., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CORPORATE SOFTWARE INC.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CORPORATE SOFTWARE INC., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CORPORATE SOFTWARE INC.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CORPORATE SOFTWARE INC.
Products information CORPORATE SOFTWARE INC.

BTW identificatienummer (tax): BE05253906250
Ondernemingsnummer: 1352386474
Hoofdstad (capital): 110,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 304,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Electronic data processing - software

Product categorie (product category): Information Technology; Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CORPORATE SOFTWARE INC.
(Get full report from official database of BE for CORPORATE SOFTWARE INC.)

Aanvulling soorten activiteiten voor CORPORATE SOFTWARE INC.
Addition kinds of activities for CORPORATE SOFTWARE INC.

17990600. Home / kantoor interieurs afwerking, inrichting en renovatie | Home/office interiors finishing, furnishing and remodeling
20229900. Kaas; | Cheese; natural and processed, nec
24210203. Houtspaanders, geproduceerd in molen | Wood chips, produced at mill
24990810. Spaken, hout | Spokes, wood
26790702. Golfkarton: gemaakt van aangekocht materiaal | Corrugated paper: made from purchased material
28999940. Plating verbindingen | Plating compounds
31110702. Roller leer | Roller leather
35190204. Gouverneurs, pomp, voor dieselmotoren | Governors, pump, for diesel engines
95120201. Landbeheerbureau, overheid | Land management agency, government

Werken bij CORPORATE SOFTWARE INC.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CORPORATE SOFTWARE INC.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CORPORATE SOFTWARE INC.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CORPORATE SOFTWARE INC.. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Bediende Binnendienst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Hasselt zijn we opzoek naar een Commercieel Bediende Binnendienst. Het gaat over een fulltime tewerkstelling. Je zal terechtkomen in een dynamisch, groeiend en positief ingesteld bedrijf met een familiaal karakter en vlakke structuur. Onze klant maakt deel uit van een internationale groep maar functioneert steeds als een autonome speler. Om bevallingsverlof op te vangen van een vaste medewerkster zijn we opzoek naar een all round medewerker die reeds de nodige expertise heeft in het verwerken van inkomende orders. Je zal samen met je 3 andere collega's instaan voor de volgende taken : Verwerken en opvolgen van de orderflow van ingave t.e.m. levering en facturatie binnen Microsoft Dynamics (Navision) je zorgt voor een correcte verwerking van de orderadministratie tot en met de facturatie en de logistieke afhandeling je staat in voor de stockcontrole, de organisatie van het distributietransport, het opmaken van de documenten. Voeren van de ordergerelateerde interne en externe communicatie : je staat de klanten te woord in verband met productvragen, voorraden, prijzen, … je behandelt eventuele klachten Receptie en onthaal (zeer beperkt) je onthaalt de bezoekers aan de balie je helpt de klanten bij de afhalingen van hun bestellingen Gerelateerd administratief en klasseerwerk

  • Lasser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lasser: Zal je PE-buizen lassen met een spiegellastoestel Assemblage en bevestiging van structuurelementen volgens de plannen en richtlijnen Assemblagebewerkingen en de nodige materialen bepalen op basis van instructies technische dossiers ..... Afmetingen vormen lasnaden .... controleren en de nodige bijwerkingen afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning.

  • CNC OPERATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal als CNC - operator instaan voor het bedienen van de CNC - machine (type Masterwood). Dit binnen de houtafdeling.

  • Projectleider elektrische installaties (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert Olsene en Doornik ?Je ontwerpt berekent en begroot elektrotechnische installaties. ?Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen het kostenbudget en de werfopvolging. ?Je adviseert en overlegt met klanten en onderhoudt contact met leveranciers onderaannemers en de werkvloer.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor WETTEREN en omgeving DEELTIJDS (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Wetteren en omgeving.

  • Huishoudhulp (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je voert huishoudelijke taken uit bij mensen thuis in het systeem van de dienstencheques. Je zal voornamelijk als schoonmaker ingeschakeld worden maar af en toe wordt er ook gevraagd om te strijken.

  • Aanvullers gezocht bij Albert Heijn voor flexibele pool, niet student of student! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Albert Heijn Brugge zijn wij op zoek naar aanvullers die op flexibele basis kunnen werken bij Albert Heijn! Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit een leuke opportuniteit voor jou! Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, het netjes houden van de winkel en klantgericht advies geven aan de klanten van Albert Heijn.

  • Orderpicker tuinbouw - enkel tewerkstelling op dinsdagen (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Studentenjob

    Voor een tuinbouwbedrijf zijn we op zoek naar een arbeider die 1 dag per week kan werken. Deze tewerkstelling zal voornamelijk op dinsdagen vallen (bij uitzondering kan dit aangepast worden naar een andere dag) U zal meehelpen in het magazijn, het etiketteren, het herverdelen van de planten, ... U bent arbeider of student en kan u 1 dag per week vrijmaken.

  • Servicetechnieker (M/V) voor onze koffie-automaten (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BDS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf, BDS te Waregem, spitst zich toe op de verkoop, verhuur en uitbating van alle soorten verkoopautomaten. Dankzij onze jarenlange ervaring is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een aanbieder van topkwaliteit met een grondige kennis van zaken. Met onze verschillende leveranciers en verschillende modellen kunnen we de klant altijd een maatoplossing bieden! Door de verdere groei van ons bedrijf gaan wij op zoek naar een servicetechnieker koffie-automaten om ons team te versterken. Altijd willen weten hoe koffie te (s)maken? Dan wil je alle details weten van onze koffiemachines! Welkom in de wondere wereld van caffeïne, melkschuim, caffe laté en chococino. Als servicetechnieker koffie-automaten sta je in voor zowel het preventief onderhoud als voor het detecteren en oplossen van defecten. Daarnaast verzorg je ook de installatie van nieuwe koffiemachines. Aan de hand van een smaaktest zorg je ervoor dat de klant opnieuw kan genieten van een heerlijke kop koffie. Je verplaatst je vanuit Waregem naar onze klanten in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Als technieker rapporteer je rechtstreeks aan het Hoofd Techniek.

  • Kinesitherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Je werkt vooral met kinderen en jongeren maar kan ook werken met volwassenen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Leerkracht Multimedia (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Athena campus Heule

    Type: Werfreserve

    Je bent vaardig met alle Adobe programma's (Photoshop, Illustrator, Première...). Daarnaast beheers je HTML en CSS om websites te bouwen.

  • Fexi- job Keukenmedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van de burgers. Je staat in voor de properheid van de keuken samen met het team.

Zoek naar antwoorden van CORPORATE SOFTWARE INC. in sociale netwerken
Look for responds of CORPORATE SOFTWARE INC. in social networks

Lees alle opmerkingen voor CORPORATE SOFTWARE INC.. Laat een reactie achter voor CORPORATE SOFTWARE INC.. CORPORATE SOFTWARE INC. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CORPORATE SOFTWARE INC.. Leave a respond for CORPORATE SOFTWARE INC.. CORPORATE SOFTWARE INC. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CORPORATE SOFTWARE INC. op de google maps. Adres en contacten CORPORATE SOFTWARE INC.
Location of CORPORATE SOFTWARE INC. on the google maps. Address and contacts of CORPORATE SOFTWARE INC.

Andere gerelateerde bedrijven als come CORPORATE SOFTWARE INC. CORPORATE SOFTWARE INC.: Pire R | HAIRSTYLE PAUL | Recymex SA | BENIMOL | LE FROMAGEON

Other related companies as CORPORATE SOFTWARE INC.: Pire R | HAIRSTYLE PAUL | Recymex SA | BENIMOL | LE FROMAGEON

CORPORATE SOFTWARE INC. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CORPORATE SOFTWARE INC., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05253906250. Het bedrijf CORPORATE SOFTWARE INC. bevindt zich op het adres: Heizel Esplanade BUS 70 Buro & Design Center 5th Floor 1020 Brussels. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 110,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 304,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Information Technology; Software. Lijst met producten zijn Electronic data processing - software.
De hoofdactiviteit van CORPORATE SOFTWARE INC. is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CORPORATE SOFTWARE INC. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CORPORATE SOFTWARE INC., openstaande posities, locatie van CORPORATE SOFTWARE INC. op de kaart.

CORPORATE SOFTWARE INC. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is CORPORATE SOFTWARE INC., company assigned to the tax number BE05253906250. The company CORPORATE SOFTWARE INC. is located at the address: Heizel Esplanade BUS 70 Buro & Design Center 5th Floor 1020 Brussels. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 110,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 304,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Information Technology; Software. List of products are Electronic data processing - software.
The main activity of CORPORATE SOFTWARE INC. is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CORPORATE SOFTWARE INC. is not available. You also can look at reviews of CORPORATE SOFTWARE INC., open positions, location of CORPORATE SOFTWARE INC. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CORPORATE SOFTWARE INC., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CORPORATE SOFTWARE INC., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CORPORATE SOFTWARE INC., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CORPORATE SOFTWARE INC., employees, financial statistics.