AUCXIS TRADING SOLUTIONS

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • AUCXIS TRADING SOLUTIONS
Private companiesRailroad Transportation • AUCXIS TRADING SOLUTIONS

Contactgegevens AUCXIS TRADING SOLUTIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUCXIS TRADING SOLUTIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUCXIS TRADING SOLUTIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zavelstraat 7 9190 Stekene, België

Telefoon (phone): 32.37 90 17 17 32.37 90 17 17

Fax (fax): 32.37 90 17 18 32.37 90 17 18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUCXIS TRADING SOLUTIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUCXIS TRADING SOLUTIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUCXIS TRADING SOLUTIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUCXIS TRADING SOLUTIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUCXIS TRADING SOLUTIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUCXIS TRADING SOLUTIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUCXIS TRADING SOLUTIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUCXIS TRADING SOLUTIONS
Products information AUCXIS TRADING SOLUTIONS

BTW identificatienummer (tax): BE03944885253
Ondernemingsnummer: 3438140869
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 113,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Software,management

Product categorie (product category): Information Technology; Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUCXIS TRADING SOLUTIONS
(Get full report from official database of BE for AUCXIS TRADING SOLUTIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUCXIS TRADING SOLUTIONS
Addition kinds of activities for AUCXIS TRADING SOLUTIONS

5072. Hardware | Hardware
173102. Elektronische besturingsinstallatie | Electronic controls installation
17719900. Betonwerk, nec | Concrete work, nec
50399909. Joists | Joists
67269905. Beheer beleggingsfondsen, closed-end | Management investment funds, closed-end
79991126. Fotografie instructie | Photography instruction

Werken bij AUCXIS TRADING SOLUTIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUCXIS TRADING SOLUTIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUCXIS TRADING SOLUTIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUCXIS TRADING SOLUTIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijds, tijdelijke laborant voor regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse medewerker voor het labo. Je bent binnen dit labo te Gent verantwoordelijk voor de verwerking van bloedzakjes (uitpakken, registreren, centrifugeren en sorteren). Jij zorgt er op die manier voor dat de stalen perfect verwerkt worden. Je krijgt een opleiding aan de start van de terwerkstelling en daarna werk je zelfstandig aan de verwerking. Je helpt bij het verwerken van de bloedzakjes: registratie in informaticasysteem, centrifugeren, wegen en etiketteren van producten. Je staat in voor het bereiden van bloedcomponenten uit volbloed.

  • Verpleegkundige(n) mobiele equipe (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Momenteel kijken we uit naar verpleegkundigen voor de mobiele equipe.

  • Mechanicien (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om een perfecte match te maken voor onze vacature van (onderhouds)mechanicien bij onze klant kijken we enthousiast uit naar iemand die bij het lezen van deze vacature meteen roept: dit is het! Als mechanicien: ? zorg je voor het mechanisch onderhoud van machines en motoren in een productieomgeving of op verplaatsing. ? herstel je mechanische gedeeltes van een machine (zowel hydraulisch als pneumatisch). ? bied je technische ondersteuning aan de verschillende afdelingen. ? lees en interpreteer je werktekeningen. ? spoor je defecten op in een LPG-gestuurde installatie. ? gebruik je correct beroeps gebonden tekens en codes. ? zorg je voor het monteren herstellen en uitlijnen van verschillende soorten aandrijving. ? plaats je een pomp of compressor en regel je deze af. ? zorg je voor het onderhoud van een pomp of compressor zoek je storingen en los je deze op. ? kies je koppelingen naargelang de toepassing het monteren en het afregelen. ? organiseer je preventief onderhoud en voer je dit ook uit. ? meet en controleer je de meetgereedschappen. ? demonteer vervaardig en monteer je dichtingen. ? sta je in voor het lassen met een brander. ? slijp je gereedschappen. ? beheer en voorzie je interventies.

  • Lasser/monteur (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Mariakerke zijn we op zoek naar een lasser/monteur mer mechanische kennis. Onze klant is gespecialiseerd in de opbouw van de vrachtwagens op maat.

  • ateliermedewerker rubber (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let's Work is op zoek naar een ateliermedewerker voor onze klant actief in de rubbersector. U bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de orders, kwaliteitscontrole en voorraadbeheer. bedienen van machines/ plaatsen van snaren/ bekleden van trommels Uw doel is om afgewerkte producten af te leveren met oog op precisie en kwaliteit. U werkt in dagregimeµ U ziet werk

  • Huishoudhulp in Hove (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Woluwe (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Schoonmaakpersoneel (jobstudent) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar jobstudenten vanaf april. Je werkt in team vanaf 6u of 7u 's morgens.

  • .NET webdeveloper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als .NET webdeveloper maak je deel uit van een jong gemotiveerd team die dagelijks wordt ingeschakeld bij het uitvoeren van IT-projecten. Je zet functionele en technische analyses om in een correcte oplossing op maat. Kortom, onze klanten en dossierbeheerders rekenen op jouw expertise. Bedrijfsprofiel: Graag stel ik jou voor aan een gedreven organisatie die ten dienste staat van ondernemers. Zij begeleidt ondernemers, werkgevers en gezinnen bij het aansluiten van verzekeringen, het invullen van documenten en meer. Je komt terecht binnen een gemotiveerd team vol passie en drive. We garanderen meteen een vast contract binnen een voltijdse tewerkstelling. Er heerst een toegankelijke mentaliteit met ruimte voor zelfontplooiing.

  • Assistant Store Manager Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Bij WE geloven we dat life is Better Together. En dat zie je terug op de winkelvloer: onze Verkoopmedewerkers zijn gedreven om onze klanten de beleving te geven die zij verdienen , jij als Assistant Store Manager zorgt ervoor dat iedereen goed samenwerkt en het beste uit zichzelf kan halen. Heb jij uitgebreide retailkennis en een scherp oog voor trends? Dan past deze baan jou als een jeans! YOU WORK FOR WE AS ASSISTANT STORE MANAGER Jij bent de rechterhand van onze Store Manager (en vaak ook de linker J). Elke dag haal je alles uit de kast om onze klanten de ultieme winkelbeleving te bezorgen. Je bent energiek en ambitieus, met jouw optimisme zorg je voor een aanstekelijke glimlach bij collega’s en klanten. Je draagt jouw steentje bij aan alle activiteiten op de winkelvloer en bent een voorbeeld voor je team van Verkoopmedewerkers, die je motiveert en inspireert. En mocht onze Store Manager zelf aan een dagje shoppen toe zijn, dan vertrouwen we jou de store toe! Wat we nog meer van je verwachten?

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Instructeur (trice) de maquillage – Revenu complémentaire dans votre propre région (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un travail à temps plein ou à temps partiel, mais vous êtes encore à la recherche d’une activité secondaire agréable ou d’un revenu complémentaire Nous sommes partenaires d’une des plus grandes compagnies en network-marketing et un des leaders européen de la distribution directe en Europe au niveau de Santé & Beauté. Ceci vient d’être confirmé avec le Prix Selda “Compagnie de l’année 2015”. Actuellement nous sommes à la recherche de quelqu’un pour donner des ateliers de maquillage et des soins anti-âge afin d’ expendre nos activités dans votre région. A cette fin nous sommes à la recherche de collègues motivés, dynamiques et entreprenants qui veulent organiser ces ateliers. Vous voulez partager votre connaissance sur le maquillage en petits groupes et apprendre comment se maquiller, donner des conseils personnels et promouvoir les produits.

Zoek naar antwoorden van AUCXIS TRADING SOLUTIONS in sociale netwerken
Look for responds of AUCXIS TRADING SOLUTIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUCXIS TRADING SOLUTIONS. Laat een reactie achter voor AUCXIS TRADING SOLUTIONS. AUCXIS TRADING SOLUTIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUCXIS TRADING SOLUTIONS. Leave a respond for AUCXIS TRADING SOLUTIONS. AUCXIS TRADING SOLUTIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUCXIS TRADING SOLUTIONS op de google maps. Adres en contacten AUCXIS TRADING SOLUTIONS
Location of AUCXIS TRADING SOLUTIONS on the google maps. Address and contacts of AUCXIS TRADING SOLUTIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come AUCXIS TRADING SOLUTIONS AUCXIS TRADING SOLUTIONS: REDERIJ MINERVA | PERFRA BELGIUM BVBA | WILLIAM ENGELEN | IMAGE DE MARC | WOONTIP DOOPSUIKER

Other related companies as AUCXIS TRADING SOLUTIONS: REDERIJ MINERVA | PERFRA BELGIUM BVBA | WILLIAM ENGELEN | IMAGE DE MARC | WOONTIP DOOPSUIKER

AUCXIS TRADING SOLUTIONS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUCXIS TRADING SOLUTIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03944885253. Het bedrijf AUCXIS TRADING SOLUTIONS bevindt zich op het adres: Zavelstraat 7 9190 Stekene. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 113,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Information Technology; Software. Lijst met producten zijn Software,management.
De hoofdactiviteit van AUCXIS TRADING SOLUTIONS is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUCXIS TRADING SOLUTIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUCXIS TRADING SOLUTIONS, openstaande posities, locatie van AUCXIS TRADING SOLUTIONS op de kaart.

AUCXIS TRADING SOLUTIONS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUCXIS TRADING SOLUTIONS, company assigned to the tax number BE03944885253. The company AUCXIS TRADING SOLUTIONS is located at the address: Zavelstraat 7 9190 Stekene. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 113,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Information Technology; Software. List of products are Software,management.
The main activity of AUCXIS TRADING SOLUTIONS is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AUCXIS TRADING SOLUTIONS is not available. You also can look at reviews of AUCXIS TRADING SOLUTIONS, open positions, location of AUCXIS TRADING SOLUTIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUCXIS TRADING SOLUTIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUCXIS TRADING SOLUTIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUCXIS TRADING SOLUTIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUCXIS TRADING SOLUTIONS, employees, financial statistics.