EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV

Contactgegevens EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): S. Morretln 13 PB 32 2050 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.32 19 03 35 32.32 19 03 35

Fax (fax): 32.32 19 64 89 32.32 19 64 89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV
Products information EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV

BTW identificatienummer (tax): BE08968383789
Ondernemingsnummer: 9483367919
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 592,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Electronic data processing - software

Product categorie (product category): Information Technology; Peripherals - information technology; Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV
(Get full report from official database of BE for EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV
Addition kinds of activities for EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV

824499. Bedrijfs- en secretariële scholen, nec | Business and secretarial schools, nec
07239900. Crop voorbereiding diensten voor de markt, nec | Crop preparation services for market, nec
28699917. Ethyleenoxide | Ethylene oxide
61629904. Hypotheekmakelaars, met eigen geld | Mortgage brokers, using own money
76991502. Camera reparatie winkel | Camera repair shop

Werken bij EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechnieker Convience Food (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker Convenience Food. Je takenpakket bestaat uit: - Het oplossen van technische storingen aan productiemachines en installaties, zowel eletrisch al mechanisch; - Het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken; - Je biedt productieondersteuning in de breedste zin van het woord; - Je formuleert verbetervoorstellen op bais van je ervaringen; - Je rapporteert wijzigingen volgens de geldende procedures.

  • Onderhoudstechnieker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bocholt zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je takenpakket bestaat uit: - Onderhoud aan de machines - Mechanisch onderhoud - Elektrisch onderhoud - Storingen oplossen

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • STUDENT LADEN EN LOSSEN - AFROEPBASIS (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Ben je regelmatig beschikbaar voor een tijdelijke job? Heb je zin om variërend bij te verdienen? Dan heeft Forum Jobs de ideale studentenjob voor jou! Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar variërend willen werken op afroepbasis. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Je zal worden ingezet om containers te laden en lossen van 06u00 tot 10u00. Dit is geen fysiek zwaar werk. Het uurrooster is echter voor wijziging vatbaar. Je geniet van een mooie verloning van: €11.5488

  • Student Horeca Beurs (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding of heb je ervaring met koken? Ben je vlot in de omgang? Kan je je vrijmaken van 18/11 tot 22/11? Dan is dit iets voor jou! Voor een klant zoeken we een student om op de Horeca Beurs aan hun standje te helpen met koken, dresseren van borden en serveren van gerechten. Daarnaast zal je ook mensen aanspreken om te proeven van de creaties. Je werkt van 18/11 tem 22/11 in Flanders Expo in Gent.

  • BIM modelleur (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Vandenbussche

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie:Ondersteuning geven aan de studie- en calculatiedienst bij de prijsberekening van een bouwproject.Taken: U zorgt voor de opmaak en/of controle van meetstaten U berekent de benodigde “hoeveelheden” zodat de projectleider studiedienst en calculator van een correct en volledig dossier kunnen vertrekken. U zorgt eventueel voor de nodige bemerkingen/varianten bij dossierstudies. Controle van diverse studies/plannen/meetstaten volgens noodzaak en vereisten van het project.

  • MONTEURS-HULPMONTEURS industriële bekledingen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van dak- en wandbekleding op werven gelegen over gans België. Werken in teamverband van 3 à 4 mensen met een meewerkende ploegbaas. Enige ervaring in de sector is een pluspunt maar geen must. Een interne opleiding is voorzien. Ook schoolverlaters komen in aanmerking.

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • Consultant / Trainer Boekhoudsoftware (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    AGO Select zoekt samen met SDP Belgium een pragmatische Consultant / Trainer Boekhoudsoftware met een passie voor IT. Als end-to-end ICT partner biedt SDP hun klanten diensten en producten aan zoals netwerkoplossingen, hardware installaties, web-activiteiten en ICT consultancy. De core-business van SDP betreft sinds 1985 echter de ontwikkeling van krachtige, kwalitatief hoogstaande en geïntegreerde softwareoplossingen voor verschillende sectoren zoals retail, logistiek, HR en notariaten. Binnen deze niche-markten kan SDP, en dienst 150 medewerkers in zes landen, zich trotse marktleider noemen. Met een sterke interne R&D afdeling en een opmerkelijke dienstverlening slaagt SDP er in hun platformonafhankelijke pakketten op maat van de klant te ontwikkelen. De wensen en noden van de verschillende klanten worden mede door de Consultant / Trainer Boekhoudsoftware omgevormd tot realiteit. SDP zorgt er voor dat je bij aanvang het softwarepakket aangeleerd krijgt. Doorheen deze opleiding leer je de werking van het pakket kennen en ga je samen met een mentor jouw klantgerichte persoonlijkheid gaan versterken door softwareimplementaties bij nieuwe klanten bij te wonen. Begeleiding, tijd en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling staan hierbij centraal! Na de opleidingsperiode ga je stapsgewijs, met toenemende zelfstandigheid, deze implementaties bij nieuwe klanten op jou nemen. Dit proces begint met een grondige intake waar je een implementatieplan opstelt en vervolgens met jouw aangeleerde kennis van het pakket de juiste parametrages instelt naargelang de wens van de klant. Eens geïmplementeerd sta jij als open en vlotte communicator in voor het opleiden en trainen van de key-users en gebruikers zodat deze vlekkeloos gebruik kunnen maken van het op maat ontwikkelde softwarepakket. De intake, implementatie en training gebeurd on-site! Als consultant ben je m.a.w. voor jouw klanten dé SDP ambassadeur en expert aan huis. Hierbij is het van belang dat de consultant Boekhoudsoftware een toegepaste en bewezen kennis en ervaring heeft opgedaan binnen een boekhoudtechnische functie. De parametrage en support voer je als Consultant voornamelijk uit op het SDP hoofdkantoor te Sint-Niklaas. Tot slot komt jouw communicatieve en ondernemende houding ook tot zijn recht binnen de interne werking van SDP. Suggesties, bugs, feedback en aanpassingen die je samen met je klant kan pin-pointen omtrent het pakket gaan samen met de interne developers, projectverantwoordelijken en analysten worden opgenomen. Zo bouw je ook als Consultant actief mee aan de continue verbetering van de SDP softwarepakketten.

  • Auticoach (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Vertegenwoordiger (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WONEN EN LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    FORSELL - Voor marketingconcept betreffende verkoop van woningen zoeken we freelance medewerkers in West-Vlaanderen. Verdienste afhankelijk tussen de 750-1000 EUR per realisatie. Je werkt van thuis uit en wanneer je kan. Stuur je CV incl FB pagina naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV in sociale netwerken
Look for responds of EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV. Laat een reactie achter voor EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV. EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV. Leave a respond for EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV. EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV op de google maps. Adres en contacten EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV
Location of EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV on the google maps. Address and contacts of EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV: Fiduciaire Comptafisca SPRL | Egemin NV | ECOLE FOND. COMMUNALE | A. JADOUL | VASCO KEUKENS

Other related companies as EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV: Fiduciaire Comptafisca SPRL | Egemin NV | ECOLE FOND. COMMUNALE | A. JADOUL | VASCO KEUKENS

EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08968383789. Het bedrijf EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV bevindt zich op het adres: S. Morretln 13 PB 32 2050 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 592,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Information Technology; Peripherals - information technology; Software. Lijst met producten zijn Electronic data processing - software.
De hoofdactiviteit van EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV, openstaande posities, locatie van EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV op de kaart.

EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV, company assigned to the tax number BE08968383789. The company EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV is located at the address: S. Morretln 13 PB 32 2050 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 592,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Information Technology; Peripherals - information technology; Software. List of products are Electronic data processing - software.
The main activity of EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV is not available. You also can look at reviews of EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV, open positions, location of EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROPEAN COLOR SOFTWARE NV, employees, financial statistics.