VANDENBUSSCHE NV

Contactgegevens VANDENBUSSCHE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDENBUSSCHE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDENBUSSCHE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): President Kennedypark 16a 8500 Kortrijk, België

Telefoon (phone): 32.56 20 10 05 32.56 20 10 05

Fax (fax): 32.56 22 39 42 32.56 22 39 42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDENBUSSCHE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDENBUSSCHE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDENBUSSCHE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDENBUSSCHE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDENBUSSCHE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDENBUSSCHE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDENBUSSCHE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDENBUSSCHE NV
Products information VANDENBUSSCHE NV

BTW identificatienummer (tax): BE07042480468
Ondernemingsnummer: 7623382568
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Electronic data processing - computer peripherals

Product categorie (product category): Information Technology; Peripherals - information technology

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDENBUSSCHE NV
(Get full report from official database of BE for VANDENBUSSCHE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDENBUSSCHE NV
Addition kinds of activities for VANDENBUSSCHE NV

737800. Computer onderhoud en reparatie | Computer maintenance and repair
33120105. Kooltentresten, afgeleid van chemische herstelcokesovens | Coal tar crudes, derived from chemical recovery coke ovens
35779904. Endcoders, computer randapparatuur | Endcoders, computer peripheral equipment
38450106. Cystoscopen, electromedical | Cystoscopes, electromedical
39520211. Frames voor kunstenaars doeken | Frames for artists' canvases
55719905. Motor onderdelen en accessoires | Motorcycle parts and accessories

Werken bij VANDENBUSSCHE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDENBUSSCHE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDENBUSSCHE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDENBUSSCHE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker lakstraat (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld op de afdeling afwerking. Je moet kunststofonderdelen (50cm groot)  die gelakt moeten worden op een rooster leggen. Kwaliteitscontrole en inpakken van onderdelen. De firma zoekt kandidaten die zich kunnen engageren op lange termijn aangezien je een opleiding krijgt.

  • Autotechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als automecanicien, behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: - Elektrische en mechanische herstellingen - Na intensieve en grondige opleiding: stellen van diagnoses - Rapporteren aan de werkplaatsleider - Informeren van jouw klanten

  • CONVENTIONEEL DRAAIER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een conventioneel draaier. Deze firma is gespecialiseerd en actief in lagers, aandrijvingen, bevestigingsmaterialen en gereedschappen. Zij besteden hun onderhoudsdiensten uit naar industrie, met als specialisatie balanceren (uitlijnen). Je krijgt jouw opleiding ter plekke in het atelier. Schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking! Als conventioneel draaier werk je uitsluitend in het atelier. Het werk is niet computergestuurd maar manueel. Ervaring met frezen is een plus! Je werkt van maandag tot en met donderdag van 7u30 - 16u, en op vrijdag tot 15u. Heel sporadisch werk je ook op zaterdag.

  • CNC Operator M/V (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij naar een nieuwe uitdaging als CNC operator? Voor een bedrijf te Arendonk dat zich toespitst op het maken van houten meubilair voor de gezondheidssector, is Adecco op zoek naar een CNC operator. Je zal intern opgeleid worden en daarna zelfstandig in het werkhuis aan de slag gaan.Je staat te werken in dagdienst en maakt af en toe overuren tijdens drukke periodes. Je komt in een aangenaam en jong team terecht waar teamspirit heerst!

  • Chauffeur CE (M/V) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Langemark zijn we op zoek naar een chauffeur CE! Deze klant is gespecialiseerd in het leveren van stookolie. Als chauffeur CE sta je in voor het bevoorraden van particulieren regio West-Vlaanderen. Opstarten om 8u 's morgens.

  • sprankelende huishoudhulp (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Tentenbouwer 23/8 (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - opbouw en afbraak van kadertenten, partytenten, ... - afwerking, plaatsen van houten vloeren, vloerbekleding,... - afwerking, plaatsen van tafels, stoelen,...

  • Kelner (LEMBEEK)

    Regio: LEMBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in Lembeek zijn wij op zoek naar een kelner Je bedient gerechten en dranken. Je houdt toezicht op orde en netheid in de zaal Je ontvangt de klanten Opnemen van bestellingen Stabiel met een plateau kunnen serveren Kassagebruik

  • Polyvalent ruwbouwarbeider (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: MAVEAU

    Type: Vaste Job

    Het uitvoeren van voorbereidende werken op de werf. Dit omvat afbraakwerken, graafwerken, rioleringswerken, funderingswerken... We zijn hoofdzakelijk actief in de particuliere woningbouw en woningrenovatie in de omgeving groot Brugge. neem een kijkje op onze jobpagina http://www.maveau.be/nl/jobs

  • Leerkracht Nederlands (internationaal bedrijf - sector: logistics & inflight management) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar : Taaltrainers Nederlands Om intensieve lessen te geven binnen een internationaal bedrijf in Zaventem Sectors: logistics & inflight management Omschrijving: U staat in voor de lessen Nederlands voor de arbeiders van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten – niveau : beginner) ; U zorgt voor in-company trainingen en legt de nadruk op de professionele context ; U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en focust op de mondelinge vaardigheden ; U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject.

  • Erkend Distributeur Agréé (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van VANDENBUSSCHE NV in sociale netwerken
Look for responds of VANDENBUSSCHE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDENBUSSCHE NV. Laat een reactie achter voor VANDENBUSSCHE NV. VANDENBUSSCHE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDENBUSSCHE NV. Leave a respond for VANDENBUSSCHE NV. VANDENBUSSCHE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDENBUSSCHE NV op de google maps. Adres en contacten VANDENBUSSCHE NV
Location of VANDENBUSSCHE NV on the google maps. Address and contacts of VANDENBUSSCHE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDENBUSSCHE NV VANDENBUSSCHE NV: ANHYP | DE VADERLANDSCHE | DANY VAN RANSBEECK | GODELIEVE MASSA | Axis welness

Other related companies as VANDENBUSSCHE NV: ANHYP | DE VADERLANDSCHE | DANY VAN RANSBEECK | GODELIEVE MASSA | Axis welness

VANDENBUSSCHE NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDENBUSSCHE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07042480468. Het bedrijf VANDENBUSSCHE NV bevindt zich op het adres: President Kennedypark 16a 8500 Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Information Technology; Peripherals - information technology. Lijst met producten zijn Electronic data processing - computer peripherals.
De hoofdactiviteit van VANDENBUSSCHE NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDENBUSSCHE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDENBUSSCHE NV, openstaande posities, locatie van VANDENBUSSCHE NV op de kaart.

VANDENBUSSCHE NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDENBUSSCHE NV, company assigned to the tax number BE07042480468. The company VANDENBUSSCHE NV is located at the address: President Kennedypark 16a 8500 Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Information Technology; Peripherals - information technology. List of products are Electronic data processing - computer peripherals.
The main activity of VANDENBUSSCHE NV is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDENBUSSCHE NV is not available. You also can look at reviews of VANDENBUSSCHE NV, open positions, location of VANDENBUSSCHE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDENBUSSCHE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDENBUSSCHE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDENBUSSCHE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDENBUSSCHE NV, employees, financial statistics.