EPSON DEUTSCHLAND GMBH

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • EPSON DEUTSCHLAND GMBH
Private companiesPersonal Services • EPSON DEUTSCHLAND GMBH

Contactgegevens EPSON DEUTSCHLAND GMBH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EPSON DEUTSCHLAND GMBH: address, phone, fax, email, website, opening hours

EPSON DEUTSCHLAND GMBH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Belgicastr. 4 - Keiberg 1930 Zaventem, België

Telefoon (phone): 32.27 12 30 10 32.27 12 30 10

Fax (fax): 32.27 12 30 20 32.27 12 30 20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EPSON DEUTSCHLAND GMBH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EPSON DEUTSCHLAND GMBH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EPSON DEUTSCHLAND GMBH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EPSON DEUTSCHLAND GMBH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EPSON DEUTSCHLAND GMBH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EPSON DEUTSCHLAND GMBH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EPSON DEUTSCHLAND GMBH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EPSON DEUTSCHLAND GMBH
Products information EPSON DEUTSCHLAND GMBH

BTW identificatienummer (tax): BE07569274902
Ondernemingsnummer: 9782745361
Hoofdstad (capital): 621,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 716,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Printers - computer

Product categorie (product category): Information Technology; Optical equipments and instruments; Peripherals - information technology; Precision Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EPSON DEUTSCHLAND GMBH
(Get full report from official database of BE for EPSON DEUTSCHLAND GMBH)

Aanvulling soorten activiteiten voor EPSON DEUTSCHLAND GMBH
Addition kinds of activities for EPSON DEUTSCHLAND GMBH

672299. Beheerinvestering, open-end, nec | Management investment, open-end, nec
12210000. Bitumineuze kolen en bruinkool-oppervlakte mijnbouw | Bituminous coal and lignite-surface mining
24529902. Log cabines, geprefabriceerde, hout | Log cabins, prefabricated, wood
33560702. Zirkonium- en zirkoniumlegering: rollen, tekenen of extruderen | Zirconium and zirconium alloy: rolling, drawing,or extruding
37430205. Trolley buspalen | Trolley bus poles
39991104. Spoorwegmodellen, behalve speelgoed | Railroad models, except toy
47290104. Steamship ticket kantoren | Steamship ticket offices
59991604. Kerstverlichting en decoraties | Christmas lights and decorations

Werken bij EPSON DEUTSCHLAND GMBH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EPSON DEUTSCHLAND GMBH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EPSON DEUTSCHLAND GMBH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EPSON DEUTSCHLAND GMBH. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg en geeft heldere instructies aan de medewerkers Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning Je zorgt ervoor dat alle procedures (veiligheid, orde en netheid, …) nageleefd worden Je garandeert de continuïteit en treedt op waar nodig Je dragt actief bij tot het verbeterproces van productie of expeditie Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Schrijnwerker atelier m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Gullegem zijn we op zoek naar een schrijnwerker atelier / placement

  • Plaatser van natuursteen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plaatsen van natuursteen bij de mensen thuis. Dit zijn heel zware bladen dus je fysiek moet zeker in orde zijn.

  • WASSERIJMEDEWERKER (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een wasserij in de regio zijn we dringend op zoek naar een wasserijmedewerker. Je wordt polyvalent ingezet en dit voornamelijk aan de strijkrol.

  • Operator buigmachine (m/v) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Actief Interim Heist

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een operator voor de buigmachine. - Aan de hand van de opdracht maak je een inschatting van aanpak en de nodige productietijd. - Je gebruikt je wiskundige kennis om de juiste parameters te bepalen voor machines (hiervan krijg je ook nog intern een opleiding) - Je stelt de machines in volgens de specificaties en controleert deze om er zeker van te zijn dat de machines de producten maken tot hoe de klant ze wenst. - Je bedient de verschillende machines en installaties die leiden tot een perfect gebogen eindproduct.

  • Depotmonteur Antwerpen Haven (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur maak je deel uit van een klein team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald op het juiste tijdstip en de juiste plaats.

  • Huishoudhulp in Hove (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student avonduren magazijn | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf te Herentals zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week kunnen werken. Je wordt tewergesteld in een avondploeg, waarbij je werkt tussen 21u30 's avonds en 1u 's nachts. Het takenpakket bestaat uit: laden en lossen van vrachtwagens, uitsorteren van goederen en scannen van goederen. Bij voorkeur ben je 1 à 3 dagen per week beschikbaar om te werken en dit voor langere tijd.

  • Recruitment Consultant (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: RANDSTAD SOURCERIGHT

    Type: Vaste Job

    Randstad Sourceright is de divisie van de Randstad Groep die bedrijven ondersteunt door hun HR-processen geheel of gedeeltelijk over te nemen. Dit gaat hoofdzakelijk over rekrutering en selectie, maar breidt vaak uit naar communicatie, employer branding, training, workshop's. De collega's van Randstad Sourceright werken ter plaatse bij de klant om zich volledig te integreren in het bedrijf en permanent te kunnen inspelen op de noden en opportuniteiten. Om onze groei te ondersteunen zoeken we een Recruitment Consultant Functie Als Recruitment consultant / Talent Acquisition Specialist ben je verantwoordelijk voor de opmaak van een recruitment plan voor de aan jouw toevertrouwde (technische) vacatures. In samenwerking met je team sta je in voor de kwalitatieve invulling van deze vacatures. Als sourcing expert adviseer je de Hiring Managers en HR business partners inzake de aanwerving van de voorgestelde kandidaten. Samen met hen en je team implementeer je de door jouw opgestelde recruitment strategie. Daarbuiten sta je ook in voor de optimalisatie van het wervings- en selectieproces. Taken actieve search via applicant tracking databases (Linkedin, eigen talent pool en andere databases) actieve search via search engines verdere ontwikkeling en onderhoud van een actieve talentpool netwerk uitbouwen in de technische sector screening van de kandidaten (van cv screening tot interview met testbatterij) onderhouden van het ATS systeem (carerix en connexys) opmaken van een interviewrapport dagelijkse contacten met hiring managers & HR business partners opmaken van een aantrekkelijke jobdescription finalisering aanwerving (opmaak contract + onthaal) Om deze baan optimaal en op een professioneel niveau uit te kunnen voeren zal je beschikken over de nodige tools zoals oa een LinkedIn recruiter seat. Tevens kan je ook rekenen op de ervaring en expertise van onze senior consultants en de kennis die binnen onze organisatie aanwezig is. Tot slot maak je deel uit van een team van meerdere collega’s, aangestuurd door een manager die de finale verantwoordelijkheid draagt van het project. Ben je geïnteresseerd? Laat ons weten!

  • Logistiek bediende expeditie (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: BELGIAN LOGISTIC CENTER

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerd logistiek bediende expeditie. Je hoofdtaak zal bestaan uit het opvolgen en beheren van internationale verzendingen teneinde te voldoen aan de douane-eisen en de klant te bevoorraden met de gevraagde goederen. Een greep uit jouw takenpakket: *Verzorgen van de verzending en het opmaken van transit -, import - en exportdocumenten. *Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers. *Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers. *Onderhouden van contacten met het douanekantoor en externe leveranciers. *Ontvangen van douaniers. *Inklaren van de goederen/producten. *Het TAS-systeem beheren in functie van een correcte facturatie. *Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting. *Stockcontroles uitvoeren. *..

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669725-inline.html?cid=Partner_VDAB U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

Zoek naar antwoorden van EPSON DEUTSCHLAND GMBH in sociale netwerken
Look for responds of EPSON DEUTSCHLAND GMBH in social networks

Lees alle opmerkingen voor EPSON DEUTSCHLAND GMBH. Laat een reactie achter voor EPSON DEUTSCHLAND GMBH. EPSON DEUTSCHLAND GMBH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EPSON DEUTSCHLAND GMBH. Leave a respond for EPSON DEUTSCHLAND GMBH. EPSON DEUTSCHLAND GMBH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EPSON DEUTSCHLAND GMBH op de google maps. Adres en contacten EPSON DEUTSCHLAND GMBH
Location of EPSON DEUTSCHLAND GMBH on the google maps. Address and contacts of EPSON DEUTSCHLAND GMBH

Andere gerelateerde bedrijven als come EPSON DEUTSCHLAND GMBH EPSON DEUTSCHLAND GMBH: MICHEL DESPRES | LOUIS DE NAEGHEL | Defoin Nathalie | L?ON FORTON | GRAPHITECHNIC SPRL

Other related companies as EPSON DEUTSCHLAND GMBH: MICHEL DESPRES | LOUIS DE NAEGHEL | Defoin Nathalie | L?ON FORTON | GRAPHITECHNIC SPRL

EPSON DEUTSCHLAND GMBH is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EPSON DEUTSCHLAND GMBH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07569274902. Het bedrijf EPSON DEUTSCHLAND GMBH bevindt zich op het adres: Belgicastr. 4 - Keiberg 1930 Zaventem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 621,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 716,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Information Technology; Optical equipments and instruments; Peripherals - information technology; Precision Equipment. Lijst met producten zijn Printers - computer.
De hoofdactiviteit van EPSON DEUTSCHLAND GMBH is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EPSON DEUTSCHLAND GMBH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EPSON DEUTSCHLAND GMBH, openstaande posities, locatie van EPSON DEUTSCHLAND GMBH op de kaart.

EPSON DEUTSCHLAND GMBH is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is EPSON DEUTSCHLAND GMBH, company assigned to the tax number BE07569274902. The company EPSON DEUTSCHLAND GMBH is located at the address: Belgicastr. 4 - Keiberg 1930 Zaventem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 621,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 716,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Information Technology; Optical equipments and instruments; Peripherals - information technology; Precision Equipment. List of products are Printers - computer.
The main activity of EPSON DEUTSCHLAND GMBH is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EPSON DEUTSCHLAND GMBH is not available. You also can look at reviews of EPSON DEUTSCHLAND GMBH, open positions, location of EPSON DEUTSCHLAND GMBH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EPSON DEUTSCHLAND GMBH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EPSON DEUTSCHLAND GMBH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EPSON DEUTSCHLAND GMBH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EPSON DEUTSCHLAND GMBH, employees, financial statistics.