AERTSSENS COPY SERVICE BVBA

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • AERTSSENS COPY SERVICE BVBA

Contactgegevens AERTSSENS COPY SERVICE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AERTSSENS COPY SERVICE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AERTSSENS COPY SERVICE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lange Nieuwstr 10 2000 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.32 33 03 47 32.32 33 03 47

Fax (fax): 32.32 32 12 83 32.32 32 12 83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AERTSSENS COPY SERVICE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AERTSSENS COPY SERVICE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AERTSSENS COPY SERVICE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AERTSSENS COPY SERVICE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AERTSSENS COPY SERVICE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AERTSSENS COPY SERVICE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AERTSSENS COPY SERVICE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AERTSSENS COPY SERVICE BVBA
Products information AERTSSENS COPY SERVICE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02382354736
Ondernemingsnummer: 1786621093
Hoofdstad (capital): 650,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 509,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Photocopiers

Product categorie (product category): Information Technology; Office equipment; Telecommunications

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AERTSSENS COPY SERVICE BVBA
(Get full report from official database of BE for AERTSSENS COPY SERVICE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AERTSSENS COPY SERVICE BVBA
Addition kinds of activities for AERTSSENS COPY SERVICE BVBA

349500. Draadveren | Wire springs
366399. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment, nec
27829904. Voorbeeldboeken | Sample books
28690318. Vinyl acetaat | Vinyl acetate
55999905. Gereedschap aanhangwagens | Utility trailers
80219901. Tandverzekeringsplan | Dental insurance plan

Werken bij AERTSSENS COPY SERVICE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AERTSSENS COPY SERVICE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AERTSSENS COPY SERVICE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AERTSSENS COPY SERVICE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

  • Monteur gevelbouw (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het plaatsen van gevelbouw zijn wij dringend op zoek naar monteurs. Je staat in voor het boren van gaten, afmeten, ophangen en monteren van gevelconstructies.

  • Operator draadtrekkerij 2 ploegen m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De draadbewerker aan de trekbank trekt door middel van koudvervorming walsdraad naar bouwstaaldraad, welke geschikt is voor de productie van bouwstaal en draadproducten. Je krijgt eerst een grondige opleiding en werkt onder leiding van een voorman. Je bedient zelfstandig een machine : je leidt de staaldraad door de machine, bedient de machine en bindt de eindrol samen. Je zorgt voor het op gang houden van het productieproces zonder onderbrekingen. Je meldt storingen bij je voorman. Je controleert zelf de kwaliteit en stelt de machine af, indien nodig.

  • Magazijnier (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Merksem zijn wij dringend op zoek naar een Magazijnier (M/V):   Functieomschrijving:   U staat in voor het laden en lossen van containers, inpakken van meubelen en na verloop van tijd zal u ook instaan voor het orderpicken

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Affligem-Asse (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kaprijke/ Lembeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijverdienste tijdens de week als magazijnier bij Conway: dag of late ploeg NL of ENG (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Studentenjob

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice en pick-to-light. Je wordt aan de hand van een koptelefoon met computerstem of met LED lichtjes naar het juiste magazijnvak geleid waar je het juiste aantal stuks neemt. Op de ene afdeling doe je dit al wandelend, op de andere met een elektrische transpallet.

  • Monitor Leerkacht Dans (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: CREABELLE

    Type: Studentenjob

    Heb jij de danskriebels in je? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Voor onze zomerstage zoeken wij iemand die onze kids de tijd van zijn leven kan geven. Je leert ze dansmoves aan waar ze niet meer stil van kunnen zitten. Je werkt met kinderen lagere school.

  • Uitzendconsulent regio Waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Agilitas

    Type: Vaste Job

    Agilitas Group is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken Agilitas, Amplo en Ascento. Daarnaast is Agilitas Group ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal. Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken! Elke dag is anders wanneer je werkt met talenten Variatie en communicatie, dat zijn de keywords in deze functie! Als uitzendconsulent in regio Waas ga jij op zoek naar het talent in iedereen : Kandidaten die zich inschrijven op kantoor screen je op profiel, motivatie en sterktes. Je zoekt ook actief naar potentiële kandidaten, die je telefonisch screent en op kantoor uitnodigt voor een verkennend gesprek. Jouw uitdaging is het vinden van een kwalitatieve match tussen kandidaat en vacature. Sterke kandidaat gevonden? Dan overtuig je ook jouw klant van het talent van je kandidaat. Een top-kandidaat, maar geen vacature beschikbaar? Dan ga je voor die extra uitdaging en doe je proactieve voorstellingen. Zo kan je een nieuwe klant mee binnenhalen! Zowel klant als kandidaat volg je van begin tot einde nauw op. Je verzorgt ook de administratieve opvolging van klanten- en kandidatendossiers (contractopmaak, sociale documenten etc) en stelt de nodige planningen op.

  • Medewerker commercieel in vastgoedkantoor (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Comfortimmo

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar iemand( m/v) die COMMERCIEEL is, DURFT te telefoneren en KAN prospecteren. iemand die op zoek gaat voor onze klanten naar de geschikte woning. leeftijd en diploma’s zijn van geen groot belang .wij hechten belang aan een POSITIEVE DOORZETTER ervaring in de verkoop kan alleen maar een pluspunt zijn ! ibo komt ook in aanmerking. wij bieden: vast loon , gsm abonnement, firmawagen na inlooptijd ben jij die witte raaf die wij zoeken? graag een telefoontje op 0492/889894

  • Junior Software Analist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • G2 Recruitment Solutions - Database Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for a Database Administrator for a freelance position in Brussels. The initial length of this contract is 6 months with a possible extension thereafter. Your main tasks include Participating in digital transformation Supporting your superior in their central tasks both in the field and in the office Key requirements Min 5 years of experience in a similar role Database management experience PostgreSQL Oracle Microsoft SQL Server No SQL Knowledge of ETL/ Datawarehouse tools Bilingual French, Dutch or, if not, a basic knowledge of the second language Good knowledge of English (specifically technical knowledge) If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date version of your CV via the button below.

Zoek naar antwoorden van AERTSSENS COPY SERVICE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AERTSSENS COPY SERVICE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AERTSSENS COPY SERVICE BVBA. Laat een reactie achter voor AERTSSENS COPY SERVICE BVBA. AERTSSENS COPY SERVICE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AERTSSENS COPY SERVICE BVBA. Leave a respond for AERTSSENS COPY SERVICE BVBA. AERTSSENS COPY SERVICE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AERTSSENS COPY SERVICE BVBA op de google maps. Adres en contacten AERTSSENS COPY SERVICE BVBA
Location of AERTSSENS COPY SERVICE BVBA on the google maps. Address and contacts of AERTSSENS COPY SERVICE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AERTSSENS COPY SERVICE BVBA AERTSSENS COPY SERVICE BVBA: FRIEDA HERREGODS | X | ROSEN | Hettich | TRANSRENT

Other related companies as AERTSSENS COPY SERVICE BVBA: FRIEDA HERREGODS | X | ROSEN | Hettich | TRANSRENT

AERTSSENS COPY SERVICE BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AERTSSENS COPY SERVICE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02382354736. Het bedrijf AERTSSENS COPY SERVICE BVBA bevindt zich op het adres: Lange Nieuwstr 10 2000 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 650,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 509,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Information Technology; Office equipment; Telecommunications. Lijst met producten zijn Photocopiers.
De hoofdactiviteit van AERTSSENS COPY SERVICE BVBA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AERTSSENS COPY SERVICE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AERTSSENS COPY SERVICE BVBA, openstaande posities, locatie van AERTSSENS COPY SERVICE BVBA op de kaart.

AERTSSENS COPY SERVICE BVBA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is AERTSSENS COPY SERVICE BVBA, company assigned to the tax number BE02382354736. The company AERTSSENS COPY SERVICE BVBA is located at the address: Lange Nieuwstr 10 2000 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 650,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 509,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Information Technology; Office equipment; Telecommunications. List of products are Photocopiers.
The main activity of AERTSSENS COPY SERVICE BVBA is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AERTSSENS COPY SERVICE BVBA is not available. You also can look at reviews of AERTSSENS COPY SERVICE BVBA, open positions, location of AERTSSENS COPY SERVICE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AERTSSENS COPY SERVICE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AERTSSENS COPY SERVICE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AERTSSENS COPY SERVICE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AERTSSENS COPY SERVICE BVBA, employees, financial statistics.