TRADOS BENELUX SA

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • TRADOS BENELUX SA
Private companiesFood Stores • TRADOS BENELUX SA

Contactgegevens TRADOS BENELUX SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRADOS BENELUX SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRADOS BENELUX SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av De Tervueren 303 1150 Woluwe St Pierre, België

Telefoon (phone): 32.27 75 84 70 32.27 75 84 70

Fax (fax): 32.27 75 84 80 32.27 75 84 80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRADOS BENELUX SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRADOS BENELUX SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRADOS BENELUX SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRADOS BENELUX SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRADOS BENELUX SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRADOS BENELUX SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRADOS BENELUX SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRADOS BENELUX SA
Products information TRADOS BENELUX SA

BTW identificatienummer (tax): BE07249847412
Ondernemingsnummer: 2762756347
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 301,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Electronic data processing - software

Product categorie (product category): Information Technology

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRADOS BENELUX SA
(Get full report from official database of BE for TRADOS BENELUX SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRADOS BENELUX SA
Addition kinds of activities for TRADOS BENELUX SA

239504. Pleating en tucking: voor de handel | Pleating and tucking: for the trade
09129909. Stralen, vangen van | Rays, catching of
09190103. Walvisolieproductie, ruw | Whale oil production, crude
37219900. Vliegtuigen, nv | Aircraft, nec
50830312. Tractoren, landbouw | Tractors, agricultural

Werken bij TRADOS BENELUX SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRADOS BENELUX SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRADOS BENELUX SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRADOS BENELUX SA. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR MET RIJBEWIJS C/CE/D VOOR BIJVERDIENSTE (M/V) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een professionele sportploeg zijn we op zoek naar een flexibel persoon met rijbewijs C / CE / D. Volgende taken behoren bij jouw functie: - Je verplaatst de bussen - campers - vrachtwagens - Je zorgt dat al materiaal netjes onderhouden wordt. - Je deinst er niet voor achteruit om de vlieger te nemen, de bus in een ander land op te halen en terug te rijden.

  • Hoofdverpleegkundige Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Heb jij al ervaring als hoofdverpleegkundige of heb jij een diploma management op zak? Heb je altijd al aan het hoofd van een team willen staan? Ben je gebeten door de organisatorische kriebel? Bekijk dan zeker deze vacature! Voor onze klant in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde hoofdverpleegkundige voor een revalidatie-afdeling. Het betreft een voltijdse opdracht van minstens 2 maanden. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn: Aansturen van de equipes. Dit gaat om teams van verplegend en verzorgend personeel Leiding geven en coördineren. Kwaliteitsuitvoering van de verplegende, verzorgende functies en taken. Indien vereist, kan je zelf worden ingeschakeld voor de verpleegkundige taken. ...

  • Machine operator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je monteert diverse onderdelen, zowel mechanisch, elektrisch als pneumatisch, van onze weefmachines in de voormontage of in de montageketting. Je zorgt ook voor het afregelen van de verschillende machineonderdelen; Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het afgeleverde werk en voor het in orde houden van je werkpost.

  • Operator (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek jij werk als operator en heb jij interesse in kunststofverwerking of techniek? Dan is deze job iets voor jou! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bijsturen van diverse blaasextrusie machines. Door een goede opstart van de machines na te doen na een weekendstilstand, verzeker je de kwaliteit van de producten. Je staat in voor de kwaliteit van de vervaardigde flessen en geeft deze informatie rechtstreeks in het computersysteem in. Ook analyseer je de kwaliteitsresultaten. Bij problemen ga je actief op zoek naar oplossingen. Je neemt initiatief en denkt mee aan verbeteringen zodat ons blaasproces geoptimaliseerd kan worden. Je start in een 3-ploegenstelsel en bent bereid om op termijn, indien nodig, over te stappen naar een 5-ploegensysteem.

  • Productiemedewerker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opvullen van materiaal klaarzetten van drogers maalmolens en andere randapparatuur (indien nodig). Reinigen van hoppers filters en inkleurtoestellen

  • Monteur regio Limburg (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur regio Limburg draag je mede zorg om onze machines in de regio in een optimale technische en optische staat te houden voor onze klanten. Je wordt breed ingezet voor monteurswerkzaamheden aan al onze verhuurartikelen. Je gaat met depots samenwerken om de verhuurvloot in een optimale conditie te houden tevens behoren storingen op verplaatsing bij de klant tot je werkzaamheden. Om deze taken goed uit te kunnen voeren krijg je de beschikking over een goed uitgeruste servicewagen een Ipad en een telefoon.

  • Glasvezelblazer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende firma met verschillende mogelijkheden zijn wij op zoek naar een glasvezelblazer. Heb jij een technische achtergrond? Ben je graag aan de slag in de buitenlucht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als glasvezelblazer/grondwerker zal bestaan uit: Het vervoeren van materialen zoals een compressor, blaastoestel, ... Het machinaal blazen van de glasvezel door buizen Het opstellen van de nodige signalisatie Het uitvoeren van kleine grondwerken zoals het openmaken van een put Je zal tewerkgesteld worden in de regio Mechelen - Antwerpen - Brussel

  • Installateur Sanitair en verwarming: DRINGEND (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant die actief is in de sanitaire sector zoeken wij een gemotiveerde helper sanitiar en verwarming. Als helper sanitair/cv is het de bedoeling dat je de leidingen klaarlegt voor de installatie en de meestergast ondersteunt.

  • Bakker - Banketbakker - Pattisier M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gekende bakkerij in Ieper, zoeken we een BAKKER of BAKKERIJMEDEWERKER (M/V) fulltime. Als opgeleid bakker, banketbakker en/of eventueel patissier help je bij de bereiding van brood, banketproducten en patisserieproducten. Je vangt aan in afspraak met de zaakvoerder en eventueel je collega's (graag rond 03, 04 uur en eventueel zelfs iets later). Je werkt ook in het weekend en dit eveneens in onderling overleg. De maandag ben je thuis.

  • Jobstudent verkoop secretariaat - periode kerstvakantie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Je gaat aan het werk ter ondersteuning van het verkoop secretariaat. Dit doe je door het beantwoorden van telefoons, mails en het verdelen van de post. Daarnaast sta je in voor algemene administratieve taken en inputwerk.

  • DJ- Monitor om kinderen te begeleiden bij start-to-DJ kamp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de eerste stappen te leren van het DJ-en? Je begeleidt kinderen bij het leren DJ-en. Er is een lespakket voorzien en we zorgen voor voldoende materiaal voor de kinderen om te oefenen. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De DJ activiteiten worden afgewisseld met spel. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Onderhoudstechnieker Belcolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Bij Belcolade, hét chocoladebedrijf te Aalst, zijn we momenteel op zoek naar een gepassioneerde startende technieker of een technieker met ervaring! Hij of zij heeft kennis van o.a. mechanica, hydraulica en pneumatica. Je krijgt ook de kans om veel bij te leren en door te groeien in een omgeving met een breed gamma aan installaties. Als medewerker van het technisch onderhoud bij Belcolade, zal je volgende taken uitvoeren: Preventief onderhoud van het machinepark, zoals smeren, vervangen van oliën, lagers, slijtstukken, ... Curatief onderhoud, namelijk het herstellen van defecte machines. Uitwisselen van informatie betreffende de lopende anomalieën (technische problemen). Begeleiden en assisteren van specialisten/externen bij technische interventies. Doorvoeren van verbeteringen en optimalisaties van machines. Invullen van werkbonnen. Controleren en in goede staat houden van gereedschappen. Vervullen van een wachtdienst in een beurtrolsysteem. Deelnemen aan de maandelijkse maintenance meeting.

Zoek naar antwoorden van TRADOS BENELUX SA in sociale netwerken
Look for responds of TRADOS BENELUX SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRADOS BENELUX SA. Laat een reactie achter voor TRADOS BENELUX SA. TRADOS BENELUX SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRADOS BENELUX SA. Leave a respond for TRADOS BENELUX SA. TRADOS BENELUX SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRADOS BENELUX SA op de google maps. Adres en contacten TRADOS BENELUX SA
Location of TRADOS BENELUX SA on the google maps. Address and contacts of TRADOS BENELUX SA

Andere gerelateerde bedrijven als come TRADOS BENELUX SA TRADOS BENELUX SA: Dany | Villa Romaine (La) | Keymolen | MISS COIF' | DOMINIEK GOVAERT

Other related companies as TRADOS BENELUX SA: Dany | Villa Romaine (La) | Keymolen | MISS COIF' | DOMINIEK GOVAERT

TRADOS BENELUX SA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRADOS BENELUX SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07249847412. Het bedrijf TRADOS BENELUX SA bevindt zich op het adres: Av De Tervueren 303 1150 Woluwe St Pierre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 301,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Information Technology. Lijst met producten zijn Electronic data processing - software.
De hoofdactiviteit van TRADOS BENELUX SA is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRADOS BENELUX SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRADOS BENELUX SA, openstaande posities, locatie van TRADOS BENELUX SA op de kaart.

TRADOS BENELUX SA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRADOS BENELUX SA, company assigned to the tax number BE07249847412. The company TRADOS BENELUX SA is located at the address: Av De Tervueren 303 1150 Woluwe St Pierre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 301,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Information Technology. List of products are Electronic data processing - software.
The main activity of TRADOS BENELUX SA is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TRADOS BENELUX SA is not available. You also can look at reviews of TRADOS BENELUX SA, open positions, location of TRADOS BENELUX SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRADOS BENELUX SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRADOS BENELUX SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRADOS BENELUX SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRADOS BENELUX SA, employees, financial statistics.