VABEDEV

Contactgegevens VABEDEV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VABEDEV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VABEDEV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOERBERGSTRAAT 3; 2235; HULSHOUT, België

Telefoon (phone): 16696367 (+32-16696367) 16696367 (+32-16696367)

Fax (fax): +32 (56) 309-87-42 +32 (56) 309-87-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VABEDEV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VABEDEV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VABEDEV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VABEDEV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VABEDEV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VABEDEV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VABEDEV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VABEDEV
Products information VABEDEV

BTW identificatienummer (tax): BE08545959472
Ondernemingsnummer: 5771636962
Hoofdstad (capital): 504,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 767,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in VABEDEV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Informaticaconsulenten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VABEDEV
(Get full report from official database of BE for VABEDEV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VABEDEV
Addition kinds of activities for VABEDEV

5571. Motorrijders | Motorcycle dealers
07519900. Veehulpdiensten, met uitzondering van dierenartsen, nec | Livestock services, except veterinary, nec
26749906. Stofzuigerzakken: gemaakt van aangekochte materialen | Vacuum cleaner bags: made from purchased materials
28349910. Tabletten, farmaceutisch | Tablets, pharmaceutical
35790306. Stapelmachines (hand of kracht) | Stapling machines (hand or power)
50850401. Bevestigingen, industrieel: moeren, bouten, schroeven, enz. | Fasteners, industrial: nuts, bolts, screws, etc.
76220402. Huishoudelijke antenne installatie en service | Household antenna installation and service
79990602. Schaatsbaanoperatie | Ice skating rink operation

Werken bij VABEDEV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VABEDEV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VABEDEV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VABEDEV. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je altijd al gedroomd van een job waar je mocht sleutelen aan auto's? Dan hebben wij de ideale job voor u! Voor onze klant, gelegen in Turnhout, zijn wij op zoek naar een carrossier. Als carrossier doe je aan de werkvoorbereiding. - Je schuurt en plamuurt de wagens. - Je zet de wagens in hun grondverf. - Je plakt de wagens af.

  • Verpleegkundige Coma afdeling (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project ondersteun je onze klant op een afdeling waar coma- patiënten verblijven. Als verpleegkundige zorg je voor een kwalitatieve detailzorg voor deze bewoners. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Klusjesman (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze polyvalente functie mag je rekenen op een afwisselende jobinhoud. Je taken omvatte onder meer : - Het algemeen onderhoud van het bedrijf (parking, koer, refter, trappenhal...). Dit houdt in vuilnisbakken en asbakken ledigen, vegen, toiletpapier aanvullen etc... - Je staat in voor het uitkuisen van regenereermachines en het kuisen van de omgeving rond de machines. - Je helpt mee met de technische dienst voor het lossen van tankwagens. - Je helpt mee buiten op de koer om afval met de heftruck te sorteren. - Je houdt een maandelijkse controle van de heftrucks (waterpeil en tellers nazien, controle van de banden, bijhouden data onderhoud...), alle luchtfilters van het bedrijf en de verschillende waterbehandelingen.

  • HUISHOUDHULP REGIO KALMTHOUT (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Kalmthout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met fiets, openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Peizegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PEIZEGEM)

    Regio: PEIZEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Student verkoop (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ZEEMAN

    Type: Studentenjob

    Kassa handelingen Klanten helpen Kledij ophangen Goederen labelen De winkel nettjes houden De rekken aanvullen

  • Zaterdaghulp Massimo Dutti Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als zaterdaghulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Jobstudent (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • RECHTERHAND ZAAKVOERDER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en nog steeds groeiende kmo met verschillende vestigingen is Hays Finance op zoek naar een rechterhand zaakvoerder. ● Bachelor of master in een algemeen economische richting ● Aantal jaar ervaring binnen kmo ● Sterke people manager In deze functie fungeer jij als rechterhand van de zaakvoerder en sta je in voor het dagelijks beheer van de verschillende activiteiten. Je bent onder meer verantwoordelijk voor boekhoudkundige taken (facturatie en debiteurenbeheer) alsook het aansturen en coachen van de verschillende kantoren. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor alles wat betreft personeelszaken, zoals opleidingen, sociale documenten, aanwerving & integratie van nieuwe werknemers,... Daarnaast neem je ook het marketingluik en ICT-gerelateerde zaken zoals digitalisering, social media, netwerking… voor jouw rekening. Tot slot werk je samen met de zaakvoerders de visie van het bedrijf verder uit.

  • Verkoper Audio & TV (30u) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Media Markt (Makro site) Machelen

    Type: Vaste Job

    Media Markt is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD in Europa. Het geheim van ons succes? Het talent en de passie van onze medewerkers, aan wie we autonomie en verantwoordelijkheden toevertrouwen. In het kader van onze continue groei en de daaraan gekoppelde ontwikkeling en promotie van onze medewerkers, zijn wij steeds op zoek naar nieuw talent (m/v). Jouw uitdaging Als verkoper ben je actief aanwezig voor de klanten op de winkelvloer. Je bezit een passie voor muziek en allerlei audioapparaten zoals koptelefoon, speakers,... Teven heb je ook affiniteit met TV en foto-toestellen. Je wil deze passie ook graag delen met onze klanten. Je zorgt met andere woorden voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de evoluties binnen je gamma en signaleer je lacunes. Je test toestellen uit, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. In samenwerking met je collega’s sta je in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen. Verder volg je het assortiment administratief op (verkoops- en bestelbon, levensloop van producten, promotionele acties, …)

  • MEDEWERKER PRODUCTIE BEHEER (ELEKTRONICA) - GENT (GENTBRUGGE) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DEKIMO

    Type: Vaste Job

    Dekimo produceert elektronica op maat voor de industrie. We zijn tevens één van de grootste designhuizen in Vlaanderen op het vlak van embedded software en elektronica ontwerp. Heb je voeling/ervaring met elektronica en techniek? Kennis van elektronica componenten, printen,...? Een bachelor diploma? We zoeken dringend een medewerker productie beheer om ons bestaand team mee uit te breiden voor de aankoop van componenten, planning, logistiek, communicatie met onze klanten. Zie onze website www.dekimo.com voor meer informatie.

Zoek naar antwoorden van VABEDEV in sociale netwerken
Look for responds of VABEDEV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VABEDEV. Laat een reactie achter voor VABEDEV. VABEDEV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VABEDEV. Leave a respond for VABEDEV. VABEDEV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VABEDEV op de google maps. Adres en contacten VABEDEV
Location of VABEDEV on the google maps. Address and contacts of VABEDEV

Andere gerelateerde bedrijven als come VABEDEV VABEDEV: ALLIERTE | WEILER A. & FILS | MARCHAL ERIC | De Geyter M | HELGA MAES

Other related companies as VABEDEV: ALLIERTE | WEILER A. & FILS | MARCHAL ERIC | De Geyter M | HELGA MAES

VABEDEV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VABEDEV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08545959472. Het bedrijf VABEDEV bevindt zich op het adres: MOERBERGSTRAAT 3; 2235; HULSHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 504,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 767,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Informaticaconsulenten. Producten gemaakt in VABEDEV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VABEDEV is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VABEDEV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VABEDEV, openstaande posities, locatie van VABEDEV op de kaart.

VABEDEV is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is VABEDEV, company assigned to the tax number BE08545959472. The company VABEDEV is located at the address: MOERBERGSTRAAT 3; 2235; HULSHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 504,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 767,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Informaticaconsulenten. Products created in VABEDEV were not found.
The main activity of VABEDEV is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VABEDEV is not available. You also can look at reviews of VABEDEV, open positions, location of VABEDEV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VABEDEV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VABEDEV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VABEDEV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VABEDEV, employees, financial statistics.