NUMERICAL

Contactgegevens NUMERICAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NUMERICAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

NUMERICAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZAND 9; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32315661 32315661

Fax (fax): +32 (61) 971-74-79 +32 (61) 971-74-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NUMERICAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NUMERICAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NUMERICAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NUMERICAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NUMERICAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NUMERICAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NUMERICAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NUMERICAL
Products information NUMERICAL

BTW identificatienummer (tax): BE02257385253
Ondernemingsnummer: 4000640869
Hoofdstad (capital): 843,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 764,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in NUMERICAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Informaticaconsulenten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NUMERICAL
(Get full report from official database of BE for NUMERICAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor NUMERICAL
Addition kinds of activities for NUMERICAL

382605. Gas testapparaat | Gas testing apparatus
507204. Diverse bevestigingsmiddelen | Miscellaneous fasteners
635102. Fidelity verzekering | Fidelity insurance
20229900. Kaas; | Cheese; natural and processed, nec
27410205. Gidsen: uitgeverij en drukwerk | Guides: publishing and printing
38290213. Nephoscopes | Nephoscopes
49390000. Combinatiewerkzaamheden, nec | Combination utilities, nec
81110210. Arbeids- en arbeidsrecht | Labor and employment law

Werken bij NUMERICAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NUMERICAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NUMERICAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NUMERICAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Brugge zijn wij op zoek naar een reachtruckchauffeur (2 ploegen). Je begint in het magazijn als lader en losser waar je ook moet werken met een elektrisch transpallet. Na verloop van tijd zal je meer en meer ingeschakeld worden om reachwerk te doen.

  • Mecanicien (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: - Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. - Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. - De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Verpleegkundige spoedafdeling - 30 tot 38 uur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ Maria Middelares

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige op de spoedgevallen sta je in voor het correct toepassen van diverse verpleegkundige en medisch-technische handelingen in de dringende medische hulpverlening in nauwe samenwerking met de artsen. Je staat mee in voor de triage van de patiënten die zich op spoed aanmelden.. Je stabiliseert en verzorgt patiënten met een acute of levensbedreigende pathologie. Je maakt deel uit van het reanimatieteam en beantwoordt alle reanimatie oproepen in het ziekenhuis. Je voert (secundaire) transporten uit met de ziekenwagen.

  • Jobstudent verkoop charcuterie Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Bilzen weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Student verkoper ONLY Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY LIER IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Kelner - jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA BELLA NAPOLI

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zoeken we een gemotiveerde student die ons team kan ondersteunen in zijn vrije tijd.

  • Bediende verkoper Colruyt Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Colruyt is ongetwijfeld nog altijd het meest bekende merk van Colruyt Group. Deze formule, toegespitst op de laagste prijzen, heeft winkels over het hele land en is ook actief in Luxemburg. Als Colruyt-medewerker stel je alles in het werk om de klant zo efficiënt mogelijk te laten winkelen. Dat doe je op een eenvoudige en dienstbare manier. Je komt terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • System engineer (MARQUAIN)

    Regio: MARQUAIN

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de interieursector, zijn wij op zoek een een System engineer met eventueel kennis van .NET m/v: Takenpakket: - Je staat in voor de beschikbaarheid en goede werking van alle hardware-, netwerk- en telecomcomponenten en ondersteunende software voor onze medewerkers - Je beheert de volledige IT-infrastructuur van de organisatie (hardware, software en telecom) en bent het eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen hierrond - Je biedt ICT-ondersteuning op buitenlandse beurzen - Samen met de externe partner breng je verdere ICT-behoeften in kaart en werk je aan de ontwikkeling van diverse softwaresystemen en -rapporteringen

  • Elektromecaniciens (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 530 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Field Services. Vanuit onze filialen te Wevelgem, Nijvel, Heusden-Zolder, Gent, Zwijndrecht en Vilvoorde worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken zoeken we een Elektromecanicien om ons filiaal in Heusden-Zolder te versterken. Functie Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klant omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Jouw takenpakket Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Je voert zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit. Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected]

  • Dynamische Project- en Personeelsplanner industrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ON-Y-GO

    Type: Vaste Job

    In deze technische – en industriële omgeving zal de nieuwe medewerker de personeelsplanning op zich nemen. Het is prioriteit dat alle medewerkers op het juiste project én binnen hun juiste kennis en vaardigheden ingepland worden, maar tevens dat er rekening gehouden wordt met deadlines per project, de productiviteit én efficiënt werken volgens de opgelegde normen. Functieomschrijving: -je staat in voor dagelijkse inplanning van werknemers op de diverse projecten; -je onderhoudt contact met de contractanten, teneinde de planning optimaal in te vullen; -je beschikt over voldoende technische kennis (moet op de hoogte zijn van de uitvoering van de werken); -je verwerkt je personeelsplanning in een daarvoor ontwikkeld ERP programma en Excel; -je behoudt en bewaakt het overzicht over de werkzaamheden en stuurt planmatig bij waar nodig;

  • Tester, Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is a Belgian recruitment company headquartered in Brussels and providing permanent staffing as well as project sourcing solutions worldwide in multiple sectors. Voor een vooraanstaand bedrijf actief in de retailsector zijn wij momenteel op zoek naar een Tester! Heb jij interesse in het werken voor een jong en dynamisch bedrijf? Lees dan verder en reageer via onderstaande gegevens. Je komt terecht in een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de groep in vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Jij zal je focussen of het manueel testen van de applicaties en uiteindelijk werken aan het automatiseren hiervan.

  • Operatoren | weekendploeg (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is dringend op zoek naar operatoren voor de vaste weekendploeg Taken: Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor stofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur , Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

Zoek naar antwoorden van NUMERICAL in sociale netwerken
Look for responds of NUMERICAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor NUMERICAL. Laat een reactie achter voor NUMERICAL. NUMERICAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NUMERICAL. Leave a respond for NUMERICAL. NUMERICAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NUMERICAL op de google maps. Adres en contacten NUMERICAL
Location of NUMERICAL on the google maps. Address and contacts of NUMERICAL

Andere gerelateerde bedrijven als come NUMERICAL NUMERICAL: PEDICURE ANNEMIE | Vera en Melissa | K.F.C. ELECTRABEL | H.E.S.P.A.-I.S.E.K. | BTM Productions NV

Other related companies as NUMERICAL: PEDICURE ANNEMIE | Vera en Melissa | K.F.C. ELECTRABEL | H.E.S.P.A.-I.S.E.K. | BTM Productions NV

NUMERICAL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NUMERICAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02257385253. Het bedrijf NUMERICAL bevindt zich op het adres: ZAND 9; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 843,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 764,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Informaticaconsulenten. Producten gemaakt in NUMERICAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NUMERICAL is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NUMERICAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NUMERICAL, openstaande posities, locatie van NUMERICAL op de kaart.

NUMERICAL is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is NUMERICAL, company assigned to the tax number BE02257385253. The company NUMERICAL is located at the address: ZAND 9; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 843,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 764,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Informaticaconsulenten. Products created in NUMERICAL were not found.
The main activity of NUMERICAL is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of NUMERICAL is not available. You also can look at reviews of NUMERICAL, open positions, location of NUMERICAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NUMERICAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NUMERICAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NUMERICAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NUMERICAL, employees, financial statistics.