DIGITEL

Contactgegevens DIGITEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIGITEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIGITEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BATAVIASTRAAT 1; 2000; ANTWERPEN (GROOT), België

Telefoon (phone): 32323998 32323998

Fax (fax): +32 (61) 134-12-70 +32 (61) 134-12-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIGITEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIGITEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIGITEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIGITEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIGITEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIGITEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIGITEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIGITEL
Products information DIGITEL

BTW identificatienummer (tax): BE05532409667
Ondernemingsnummer: 8246856689
Hoofdstad (capital): 346,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 788,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in DIGITEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Informaticaconsulenten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIGITEL
(Get full report from official database of BE for DIGITEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIGITEL
Addition kinds of activities for DIGITEL

249302. Spaanplaat producten | Particleboard products
421204. Verhuizen diensten | Moving services
721801. Wasmachines voor industriële apparatuur | Industrial equipment launderers
953201. Gemeenschap en plattelandsontwikkeling | Community and rural development
34449904. Het vormen van machinewerk, plaatwerk | Forming machine work, sheet metal
39110402. Handtassen, edelmetaal | Handbags, precious metal
39491104. Mitts en handschoenen, honkbal | Mitts and gloves, baseball
44990102. Marine landmeters | Marine surveyors
50749901. Sanitair, china of gelakt ijzer | Sanitary ware, china or enameled iron
61590102. Farm hypotheekbedrijven | Farm mortgage companies

Werken bij DIGITEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIGITEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIGITEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIGITEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bankbediende global trading (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bankbediende global trading ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van het openen, wijzigen en betalen van documentaire incassi, zowel import als exportdossiers Je staat in voor een correcte overdracht van instructies aan de back office Je onderhoudt contact met klanten in geval van ontbrekende of onjuiste documenten en opvolging van dossier Je volgt de binnenkomende fondsen op en gaat na of de boekingen hieromtrent correct uitgevoerd worden

  • Assistent ploegbaas te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze magazijnen in Boom zijn we op zoek naar een Assistent Ploegbaas in afwisselende posten die zal helpen instaan voor de dagelijkse opvolging en organisatie ter ondersteuning van de ploegbaas. Jouw taken : Je staat in voor de planning van de dagelijkse magazijnactiviteiten. Je ziet toe dat deadlines behaald worden. Je staat in voor de opvolging van een kleine ploeg (10 tot 12-tal) operators (kwantiteit en kwaliteit). Je werkt mee op de werkvloer. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid in het magazijn. Je fungeert als voorbeeldfiguur voor de groep. Je ziet toe dat er volgens de procedures gewerkt wordt. Kenmerken van de functie: Je rapporteert aan de ploegbaas Je werkt in 2 posten (6 u – 14.30 u en 09.30 u – 18 u). Ervaring met of in het bezit zijn van een Reachtruck of Heftruck brevet is een meerwaarde.

  • Productiearbeider (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Erembodegem zijn we op zoek naar een productiearbeider om 's nachts te werken. Je zal ingezet worden in het productieproces van beschermbuizen voor electrische toepassingen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op dinsdag, donderdag en vrijdag), voor een gastgezin wonende te Linden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Vaalbeek, 8 uur per week (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Vaalbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en de strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.? Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z? Het aanmaken van verwerken van werkbonnen? Het vervullen van algemene administratieve taken? ?

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Carrefour Aalter 24 uur (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Administratief commercieel bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ROCK RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een job met onmiddellijk een vast contract? Voor een ongelooflijk sterk bedrijf regio Waregem in het luxesegment zijn we op zoek naar een administratief commercieel bediende. Door de groei van het bedrijf, zijn we op zoek naar iemand die voldoet aan deze vacature. Wat houdt het werk in? Je werkt in het hoofdkantoor in Waregem, vlakbij de afrit in een mooie, moderne werkomgeving. Je speelt een centrale rol in de verwerking van aanvragen van onze klanten. Je bent ook het eerste aanspreekpunt voor onze professionele klanten. Je functioneert als hun backoffice en staat hen bij in hun bestellingen en administratie. Je werkt samen met enkele andere collega's die op vandaag een hecht team vormen en klaar zijn om met open armen een nieuwe medewerker in hun groep op te nemen. Het team kenmerkt zich door hun positieve ingesteldheid, energieke karakter en iedereen trekt aan hetzelfde zeil. Er is ruimte voor initiatief en ideeën, je kan dus actief meedenken met het bedrijf. Door de goeie, familiale sfeer kent het bedrijf weinig verloop. Heb je interesse om te solliciteren voor deze job? Mail dan je CV door naar [email protected] en je wordt heel snel gecontacteerd.

  • Administratieve duizendpoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: WFM PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Onthaal en receptie (ontvangen van inkomende oproepen, aanbieden van een drankje aan bezoekers) Administratieve uitvoerende taken (korte vertalingen NL/FR, documenten nakijken en verwerken, facturen behandelen, documenten klasseren en digitaliseren, instructies versturen, contracten en dimona opmaken, verslag van vergadering uitschrijven, mailboxen behandelen,…)

  • Taaltrainer Frans regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eurospeak zoekt een enthousiaste en gedreven taaltrainer Frans om les te geven aan particulieren en professionals in en rond Gent.

  • PROJECTMANAGER BOUWHEER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673960-inline.html?cid=Partner_VDAB * Projectmanager - Gedelegeerd Bouwheer * Investeerder en ontwikkelaar van semi-industrieel vastgoed * Uitvalsbasis Kempen, projecten in België en buurlanden Onze klant is een internationale investeerder in semi-industrieel/logistiek vastgoed. Dit innovatief bedrijf streeft naar creatieve, esthetische, ecologische en economische bouwprojecten. Ter uitbreiding van het bouwkundig team zijn we samen met dit bedrijf op zoek naar een gedreven projectmanager. Als projectmanager treed je op als bouwheer en ben je eindverantwoordelijk voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. De gebouwen zijn voornamelijk semi-industrieel, kantoren, logistieke centra... Er wordt steeds aandacht besteed aan zowel het esthetische als het praktische. Concreet start jouw job vanaf de projectdefinitie over het ontwerp, de uitvoering tot de definitieve oplevering. Gedurende het volledige proces bewaak je planning, budget en kwaliteit. Je werkt nauw samen met de klant, de architect en alle andere betrokken partijen (aannemers, leveranciers, studiebureau ...). In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de bedrijfsleider.

Zoek naar antwoorden van DIGITEL in sociale netwerken
Look for responds of DIGITEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIGITEL. Laat een reactie achter voor DIGITEL. DIGITEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIGITEL. Leave a respond for DIGITEL. DIGITEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIGITEL op de google maps. Adres en contacten DIGITEL
Location of DIGITEL on the google maps. Address and contacts of DIGITEL

Andere gerelateerde bedrijven als come DIGITEL DIGITEL: PETRUS SA | Camille Albane | Milad SPRL | D'Haene Laurence | JEAN-MARIE DELVIGNE

Other related companies as DIGITEL: PETRUS SA | Camille Albane | Milad SPRL | D'Haene Laurence | JEAN-MARIE DELVIGNE

DIGITEL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIGITEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05532409667. Het bedrijf DIGITEL bevindt zich op het adres: BATAVIASTRAAT 1; 2000; ANTWERPEN (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 346,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 788,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Informaticaconsulenten. Producten gemaakt in DIGITEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIGITEL is Motorvrachtvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIGITEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIGITEL, openstaande posities, locatie van DIGITEL op de kaart.

DIGITEL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIGITEL, company assigned to the tax number BE05532409667. The company DIGITEL is located at the address: BATAVIASTRAAT 1; 2000; ANTWERPEN (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 346,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 788,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Informaticaconsulenten. Products created in DIGITEL were not found.
The main activity of DIGITEL is Motor Freight Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DIGITEL is not available. You also can look at reviews of DIGITEL, open positions, location of DIGITEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIGITEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIGITEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIGITEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIGITEL, employees, financial statistics.