DEG & PARTNERS

Contactgegevens DEG & PARTNERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEG & PARTNERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEG & PARTNERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE G?N?RAL EISENHOWER 38; 1030; BRUSSEL, België

Telefoon (phone): 22158188 (+32-22158188) 22158188 (+32-22158188)

Fax (fax): +32 (13) 944-95-82 +32 (13) 944-95-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEG & PARTNERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEG & PARTNERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEG & PARTNERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEG & PARTNERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEG & PARTNERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEG & PARTNERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEG & PARTNERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEG & PARTNERS
Products information DEG & PARTNERS

BTW identificatienummer (tax): BE06810668945
Ondernemingsnummer: 6429168701
Hoofdstad (capital): 831,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 832,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in DEG & PARTNERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Informaticaconsulenten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEG & PARTNERS
(Get full report from official database of BE for DEG & PARTNERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEG & PARTNERS
Addition kinds of activities for DEG & PARTNERS

4785. Inspectie en vaste voorzieningen | Inspection and fixed facilities
29510000. Asfalt plaveisel mengsels en blokken | Asphalt paving mixtures and blocks
34990102. Kisten, brand- of inbraakweerstand: metaal | Chests, fire or burglary resistive: metal
50120306. sneeuwscooters | Snowmobiles
50159902. Aanhangwagen onderdelen en accessoires, gebruikt | Trailer parts and accessories, used
96410403. Regulering van de landbouwmarketing, provincie overheid | Regulation of agricultural marketing, county government

Werken bij DEG & PARTNERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEG & PARTNERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEG & PARTNERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEG & PARTNERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Communicatie en Events Technologiecampus Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Medewerker Communicatie en Events verzorg je de interne communicatie naar de studenten en het personeel en sta je in voor de externe communicatie en profilering van onze campus en onze opleidingen naar middelbaar onderwijs, bedrijfswereld, alumni en andere betrokkenen. Je werkt hierbij nauw samen met de facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken. Je werkt interne, operationele communicatieplannen uit om de interne en externe communicatie van KU Leuven Technologiecampus Gent vlot en doeltreffend te laten verlopen. Hiervoor is nauwe samenwerking met facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken van KU Leuven noodzakelijk. Voor de interne en externe communicatie werk je eveneens samen met de hogeschool Odisee die ook actief is op de campus van Gent. Je staat in voor het inhoudelijk en vormelijk verzorgen van de interne en externe communicatie op de campus, onder andere door het onderhouden van de website en het intranet, optimaal benutten van sociale media, voorbereiden van promotiemateriaal en brochures, beheren van foto- en filmmateriaal, opmaken en verspreiden van nieuwsbrieven, initiëren en opmaken van publicaties etc. Daarnaast coördineer je events, zoals infodagen, jobbeurzen, wetenschapsdagen, studiedagen i.v.m. onderzoek etc. en werk je hiervoor nauw samen met de andere medewerkers op de campus Je onderhoudt contacten met de bedrijfswereld, secundaire scholen en alumni Je staat in voor de analyse en de opvolging van de resultaten van de geleverde inspanningen op vlak van communicatie, specifiek voor de campus Je voedt en onderhoudt CRM databanken met betrekking tot alumni, bedrijven, events Je bent lid van de werkgroep Communicatie, voorgezeten door de facultaire Domeincoördinator Communicatie en zorgt voor de implementatie van de genomen beslissingen op onze campus Je werkt mee aan de communicatie van de faculteit FIIW van de KU Leuven die 6 campussen omvat en neemt de verantwoordelijkheid over één specifiek domein m.b.t. communicatie. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen organiseert de opleidingen tot academische bachelor en master industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) op zes campussen verspreid over Vlaanderen. Naast onderwijs verricht KU Leuven op de technologiecampus in Gent ook onderzoek en dienstverlening in een aantal domeinen.

  • INTERNAL SALES ASSISTANT M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Internal Sales Assistant ben je verantwoordelijk voor de opmaak en opvolging van de contracten voor de investeringsdossiers. Wanneer het contract getekend is door de klant, geef je de bestelling door, je houdt het overzicht van de bestelbons. Eens het materiaal geleverd is, controleer jij de factuur van de leverancier. Op vraag van de klant verstuur je de technische fiches. De opvolging van de special deals, gratis en extra goederen en klachten gebeurt via SAP. Bij de projecten rond de special deals maak je diverse berekeningen m.b.t. de grossiers, de eindklanten, het gamma. De administratie rond de investeringsdossiers, de technische fiches, de packshots en de rapportering gebeurt via Excel.

  • Technieker garage M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een eerste job of kijk je uit naar een nieuwe uitdaging als technieker in een garage? Voor een gekende garage in regio Waregem zijn we op zoek naar een polyvalent technieker M/V Als technieker sta je in voor verschillende taken. Eerst ben je verantwoordelijk voor het stellen van een correcte en grondige diagnose. Daarnaast zal je instaan voor het onderhoud aan de wagens. Je voert verschillende herstellingswerken uit, dit kan zowel mechanisch als elektrisch zijn. Je zal daarna een grondige kwaliteitscontrole van de gedane werken uitvoeren. Indien nodig zal je ook instaan voor het bestellen van nodige onderdelen van de wagens.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Lovendegem- voltijds / deeltijds (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Lovendegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Studenten (M/V) Verkoop Kustregio (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels (H&M, River Woods, Flying Tiger,...) in Knokke zijn wij op zoek naar studenten om te werken in het weekend en vakantieperiodes (herfstvakantie, kerstvakantie,...).

  • Schilder - behanger (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: KP DECO

    Type: Vaste Job

    Binnen onze kleine onderneming zijn we opzoek naar een extra collega schilder-behanger. Na een inloopperiode krijg je de camionette ter beschikking en kan je rechtstreeks naar de werf verplaatsen. Tijdens de inloopperiode kom je eerst iedere ochtend naar Keerbergen. Je werkt iedere dag van 7u30 tot 16u00, afhankelijk van de opdracht kan van deze richturen afgeweken worden. Als schilder / behanger sta je in voor volgende taken: De ruimte klaar maken om de verf- en behangwerken uit te voeren. De te bekleden ondergrond klaarmaken en plamuur, grondverf, ... aanbrengen. De verf klaarmaken. De muurbekleding voorbereiden en lijmen. ...

  • Service Techniekers rolbruggen en hijstoestellen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Konecranes, een multinational met hoofdzetel in Finland, is wereldleider in het fabriceren, onderhouden en het moderniseren van rolbruggen en hijstoestellen. In de afgelopen decennia is Konecranes N.V. in de Benelux uitgegroeid tot de grootste serviceorganisatie voor hijsinstallaties en zijn één van de marktleiders voor de verkoop en installatie van deze producten. Ons kantoor is gevestigd in Lummen. Wegens uitbreiding zijn we momenteel op zoek naar techniekers voor de installatie, onderhoud en herstelling van hijsinstallaties. Dit voor heel België. Doel: Je zal samen met collega’s instaan voor: * het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen * het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen * het analyseren en oplossen van problemen

  • Assistent coordinator badkamerrenovaties (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Vaste Job

    Binnen Vloeren Van Calster zal u administratief mede instaan voor de administratieve verwerking van onze dossiers 'badkamerrenovaties'. Van zodra het dossier verkocht is in onze toonzalen, komt het bij jou terecht. U zal de offerte indien nodig, na opmeting van onze werfleider, aanpassen en finaliseren en bezorgen aan onze klant. U bestelt ook de nodige materialen (sanitair / vloer etc) en zorgt er mede voor dat alles klaar staat voor de uitvoeringsteams. U bent het centraal aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen.

  • Schoonheidsspecialiste (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • ZAALMEDEWERKERS / ZAALMEDEWERKSTERS (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: PARTAASCH

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerkers (m/v) staan jullie in voor de bediening van de gerechten in de zaal. Jullie staan in voor de orde en netheid in de zaal.

Zoek naar antwoorden van DEG & PARTNERS in sociale netwerken
Look for responds of DEG & PARTNERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEG & PARTNERS. Laat een reactie achter voor DEG & PARTNERS. DEG & PARTNERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEG & PARTNERS. Leave a respond for DEG & PARTNERS. DEG & PARTNERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEG & PARTNERS op de google maps. Adres en contacten DEG & PARTNERS
Location of DEG & PARTNERS on the google maps. Address and contacts of DEG & PARTNERS

Andere gerelateerde bedrijven als come DEG & PARTNERS DEG & PARTNERS: LEON BRANDS | Truyens W | VINCIANE HOEFNAGELS | MARC DE MOOR | STUDIO OASIS

Other related companies as DEG & PARTNERS: LEON BRANDS | Truyens W | VINCIANE HOEFNAGELS | MARC DE MOOR | STUDIO OASIS

DEG & PARTNERS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEG & PARTNERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06810668945. Het bedrijf DEG & PARTNERS bevindt zich op het adres: AVENUE G?N?RAL EISENHOWER 38; 1030; BRUSSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 831,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 832,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Informaticaconsulenten. Producten gemaakt in DEG & PARTNERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEG & PARTNERS is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEG & PARTNERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEG & PARTNERS, openstaande posities, locatie van DEG & PARTNERS op de kaart.

DEG & PARTNERS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEG & PARTNERS, company assigned to the tax number BE06810668945. The company DEG & PARTNERS is located at the address: AVENUE G?N?RAL EISENHOWER 38; 1030; BRUSSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 831,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 832,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Informaticaconsulenten. Products created in DEG & PARTNERS were not found.
The main activity of DEG & PARTNERS is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DEG & PARTNERS is not available. You also can look at reviews of DEG & PARTNERS, open positions, location of DEG & PARTNERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEG & PARTNERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEG & PARTNERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEG & PARTNERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEG & PARTNERS, employees, financial statistics.