SALON LAVOIR FRIGINET

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • SALON LAVOIR FRIGINET
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • SALON LAVOIR FRIGINET

Contactgegevens SALON LAVOIR FRIGINET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SALON LAVOIR FRIGINET: address, phone, fax, email, website, opening hours

SALON LAVOIR FRIGINET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALSEMBERGSE STEENWEG 449; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23470342 (+32-23470342) 23470342 (+32-23470342)

Fax (fax): +32 (65) 600-70-48 +32 (65) 600-70-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SALON LAVOIR FRIGINET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SALON LAVOIR FRIGINET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SALON LAVOIR FRIGINET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SALON LAVOIR FRIGINET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SALON LAVOIR FRIGINET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SALON LAVOIR FRIGINET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SALON LAVOIR FRIGINET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SALON LAVOIR FRIGINET
Products information SALON LAVOIR FRIGINET

BTW identificatienummer (tax): BE06609619140
Ondernemingsnummer: 4966888427
Hoofdstad (capital): 730,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 303,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in SALON LAVOIR FRIGINET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le wasserijen and droogkuis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SALON LAVOIR FRIGINET
(Get full report from official database of BE for SALON LAVOIR FRIGINET)

Aanvulling soorten activiteiten voor SALON LAVOIR FRIGINET
Addition kinds of activities for SALON LAVOIR FRIGINET

208299. Malt dranken, nec | Malt beverages, nec
239500. Plekken en stiksel | Pleating and stitching
394908. Darts en tafel sportartikelen en benodigdheden | Darts and table sports equipment and supplies
07210303. Gewasverwante entomologische diensten (insectenbestrijding) | Crop related entomological services (insect control)
34960109. Mesh, gemaakt van aangekochte draad | Mesh, made from purchased wire
35689903. Pivots, krachtoverbrenging | Pivots, power transmission

Werken bij SALON LAVOIR FRIGINET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SALON LAVOIR FRIGINET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SALON LAVOIR FRIGINET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SALON LAVOIR FRIGINET. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Liften regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je bent klantvriendelijk (snel en vriendelijk) betrouwbaar en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. ? Je hebt bij voorkeur een opleiding A3 of A2 electromechanica of elektriciteit/electronica achter de rug en hebt reeds een 2-tal jaar werkervaring in een technische job (onderhoud bouw elektriciteit?). Ervaring in de liftsector is een mooie troef! ? Je hebt een basiskennis mechanische montage en elektriciteit. ? Je beschikt over een rijbewijs B. ? Je spreekt goed Nederlands.

  • Technicus Automatisering regio Ploegsteert (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U hebt een bachelordiploma (elektro)mechanica of elektrotechniek of gelijkwaardig door ervaring. U hebt kennis van het programmeren van PLC's en scada-systemen. U hebt interesse in vernieuwende technologieën. U hebt een probleemoplossend vermogen en verantwoordelijkheidszin. Ervaring is een pluspunt.

  • Productie operator M/V (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf gespecialiseerd in productie van plastic afsluitingen en doppen van allerlei soort te Hoboken zoekt gemotiveerde, dynamisch productie operator / medewerker. Als productie operator / medewerker zal je voornamelijk instaan voor controle op de werking van de machines en de toevoer van de grondstoffen, dozen klaarzetten voor verpakking, paletten klaarzetten voor het laden, kwaliteitscontrole….

  • Werken als huishoudhulp Wezemaal (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

  • Hoofdverpleegkundige dienst intensieve zorgen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ ST. LUCAS

    Type: Vaste Job

    Kiezen voor AZ Sint-Lucas is kiezen voor een ziekenhuis vol diversiteit, een dynamisch ziekenhuis in het hartje van Gent met moderne infrastructuur, waarbij we steeds verder bouwen aan de toekomst. We staan voor collegialiteit, openheid, patiëntgerichtheid, vriendelijkheid en deskundigheid. Voor onze moderne en hightech intensieve zorgen eenheid zoeken we een enthousiaste hoofdverpleegkundige. je bent samen met het medisch en verpleegkundig diensthoofd verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de dienst Intensieve Zorgen en doet dit op een efficiënte en effectieve wijze je bent in staat om de strategische doelstellingen van de organisatie te vertalen naar de context van de intensieve zorgen afdeling en duiding te bieden naar het team je werkt mee aan diverse kwaliteitsprojecten en innovatie, formuleert verbeteracties en staat in voor de borging je staat open voor nieuwe ideeën en concepten die zich binnen het verpleegkundig domein afspelen en kan deze samen met het team integreren in de dagelijkse werking je geeft op een participatieve wijze leiding aan het team van verpleegkundigen: je beluistert medewerkers, weet wat er leeft, geeft inspraak en delegeert rekening houdend met de talenten van medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming, het geven van ontwikkelkansen en waardering van medewerkers je legt en onderhoudt contacten met in- en externe klanten je participeert af en toe aan de operationele werking van de afdeling

  • Lead Instrument Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Leiding geven aan de enigneering en ontwerp activiteiten verantwoordelijk voor de opvolging van planning en uren budget Tijdig melden van meer- en minwerken incl de impact op werkbelasting en planning actief de project engineer ondersteunen bij de technische coordinatie organiseren en bijwonen van meetings met de klant voorstellen en evalueren van verschillende alternatieven en actieve ondersteuning van de klant in kiezen van één van de alternatieven maken van berekeningen (debiet en niveau regelingen) opstellen van gedetaileerde specificaties en datasheets van instrumenten actief begeleiden incl controle van de ontwerpers: one line diagrams, flied lay-outs, cable routings, logic diagrams, ... opstellen van het technische gedeelte van het lastenboekd voor de installatie werken technische assistentie bij constructie

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Docent Frans (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • zorgkundige maandopdracht (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als thuisverpleegkundige interim langere opdracht zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zo zal je een rond toebedeeld krijgen waar je patiënten zal bijstaan met wondzorg, geven van medicatie, stomazorg,.... 

  • gemotiveerde kelner flexi (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Brasserie 21

    Type: Flexijob

    Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar gemotiveerde kelners. Je staat zowel in de zaal als aan de bar. bar : je staat in voor het klaarmaken van alle dranken. zaal : tafels klaarzetten, opnemen van bestellingen, opdienen eten, afruimen van de tafels.

Zoek naar antwoorden van SALON LAVOIR FRIGINET in sociale netwerken
Look for responds of SALON LAVOIR FRIGINET in social networks

Lees alle opmerkingen voor SALON LAVOIR FRIGINET. Laat een reactie achter voor SALON LAVOIR FRIGINET. SALON LAVOIR FRIGINET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SALON LAVOIR FRIGINET. Leave a respond for SALON LAVOIR FRIGINET. SALON LAVOIR FRIGINET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SALON LAVOIR FRIGINET op de google maps. Adres en contacten SALON LAVOIR FRIGINET
Location of SALON LAVOIR FRIGINET on the google maps. Address and contacts of SALON LAVOIR FRIGINET

Andere gerelateerde bedrijven als come SALON LAVOIR FRIGINET SALON LAVOIR FRIGINET: KEVIN DEPREZ | ABITAN | Thomas Stapleton | BERNARD TERMOTE | De Student

Other related companies as SALON LAVOIR FRIGINET: KEVIN DEPREZ | ABITAN | Thomas Stapleton | BERNARD TERMOTE | De Student

SALON LAVOIR FRIGINET is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SALON LAVOIR FRIGINET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06609619140. Het bedrijf SALON LAVOIR FRIGINET bevindt zich op het adres: ALSEMBERGSE STEENWEG 449; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 730,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 303,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Industri?le wasserijen and droogkuis. Producten gemaakt in SALON LAVOIR FRIGINET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SALON LAVOIR FRIGINET is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SALON LAVOIR FRIGINET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SALON LAVOIR FRIGINET, openstaande posities, locatie van SALON LAVOIR FRIGINET op de kaart.

SALON LAVOIR FRIGINET is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is SALON LAVOIR FRIGINET, company assigned to the tax number BE06609619140. The company SALON LAVOIR FRIGINET is located at the address: ALSEMBERGSE STEENWEG 449; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 730,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 303,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Industri?le wasserijen and droogkuis. Products created in SALON LAVOIR FRIGINET were not found.
The main activity of SALON LAVOIR FRIGINET is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SALON LAVOIR FRIGINET is not available. You also can look at reviews of SALON LAVOIR FRIGINET, open positions, location of SALON LAVOIR FRIGINET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SALON LAVOIR FRIGINET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SALON LAVOIR FRIGINET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SALON LAVOIR FRIGINET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SALON LAVOIR FRIGINET, employees, financial statistics.