RAPID-SHOP

Contactgegevens RAPID-SHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAPID-SHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAPID-SHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEGVOERINGSTRAAT 35; 9230; WETTEREN, België

Telefoon (phone): 93691160 (+32-93691160) 93691160 (+32-93691160)

Fax (fax): +32 (86) 989-91-86 +32 (86) 989-91-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAPID-SHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAPID-SHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAPID-SHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAPID-SHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAPID-SHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAPID-SHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAPID-SHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAPID-SHOP
Products information RAPID-SHOP

BTW identificatienummer (tax): BE06347869873
Ondernemingsnummer: 8694274902
Hoofdstad (capital): 877,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 263,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in RAPID-SHOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le wasserijen and droogkuis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAPID-SHOP
(Get full report from official database of BE for RAPID-SHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAPID-SHOP
Addition kinds of activities for RAPID-SHOP

2754. Commercieel drukwerk, gravure | Commercial printing, gravure
823102. College en militaire postbibliotheken | College and military post libraries
02599901. Duck boerderij | Duck farm
22119914. Express strepen, katoen | Express stripes, cotton
22829907. Windgaren | Winding yarn
34430303. Ketels: industriële, kracht of mariene | Boilers: industrial, power, or marine
39990102. Meubelen, kapper en schoonheidssalon | Furniture, barber and beauty shop
56110000. Kledingwinkels voor mannen en jongens | Men's and boys' clothing stores

Werken bij RAPID-SHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAPID-SHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAPID-SHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAPID-SHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde metsers. We bouwen bij voorkeur dicht bij huis, zeker nooit buiten West-Vlaanderen. Van particuliere bouw tot appartemenstbouw, vooral gevel metsen !

  • Elektrisch en Instrumentatie Technieker (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en herstellen van elektrische storingen van geautomatiseerde regelsystemen in productie. Je lokaliseert de storing en identificeert de oorzaak zowel op het vlak van lokale PLC-sturing, digitale sturing, elektrotechnische sturing en pneumatische & hydraulische regelapparatuur. Je staat ook in voor het uitvoeren van preventieve controles op de goede werking van regelapparatuur en het vervangen van elektronische en mechanische onderdelen, zoals o.a. printplaten, sensoren, kleppen, luchtdrukmotoren,… Je staat samen met je collega’s in voor het preventief & curatief elektrisch onderhoud van één of meerdere papiermachines. Je bent verantwoordelijk voor het nakijken & herstellen van alle mogelijke elektronische onderdelen van de machine. Je doet inspectierondes en zoekt naar fouten. Je werkt in dagdienst. Na je opleidingsperiode, draai je mee in een systeem van permanentie.

  • Internal Sales employee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie : Als Sales Assistant ben je een belangrijke schakel tussen de verkopers, de binnendienst en de klanten.   In een aanstekelijk team ben je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve ondersteuning van de verkopers. Het begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers, het uitwerken en valideren van offertes, het actief meewerken en opvolgen van verkoopkansen is wat er elke dag van jou verwacht wordt.   Samen met de aan jouw toegewezen verkopers heb je één gezamelijk doel: de beste oplossing aan bestaande en toekomstige klanten voorstellen en winnen. Jouw taken: Je begeleidt aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces zoals specifieke behoeften van een klant, de juiste oplossing voor de klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant Je bewerkt klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s ... Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie zijn één van jouw hoofdtaken. Je garandeert een goede samenwerking met de verkopers en bent een belangrijke interface naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Daarnaast zal je de verkopers commercieel ondersteunen bij telefonische en administratieve werkzaamheden. tevens hou je je bezog met het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en werk je mee aan verbetertrajecten. Je ondersteunt promotieacties en organiseert product demo’s.

  • Chauffeur C of CE (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe of eerste uitdaging als chauffeur C/CE? Je spreekt vlot Nederlands en Frans? Ja?! Ik heb de job voor jou bij onze klant Suez als chauffeur C om aan de slag te gaan in Tienen en de regio Luik. Suez België, een onderdeel van de wereldwijde Suez Groep, is dé specialist in afval- en grondstoffenmanagement. Met gedreven en gemotiveerde medewerkers dragen Suez, naast afvalpreventie, bij aan het maximaal inzetten om van afval weer grondstoffen te maken, zodat onze natuurlijke hulpbronnen beschermd blijven. Als chauffeur C kan je tewerkgesteld worden voor de rolcontainers. Wanneer je werkt als chauffeur C voor de rolcontainers haal je samen met jouw collega de rolcontainer en breng je die tot aan de vrachtwagen. Deze haak je dan vast aan de vrachtwagen en wordt dan automatisch gekipt in de vrachtwagen. Achteraf plaats je de rolcontainer terug op zijn plaats. Je zal instaan voor het ophalen van gevaarlijk afval. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel komt hier volledig tot zijn recht: je volgt de regels en instructies moeiteloos op, waardoor je risico's verkleint voor jezelf, je collega's en alle andere weggebruikers. Voor de klanten ben jij hét gezicht van de firma: je staat hen vriendelijk en behulpzaam te woord en levert zo een mooi visitekaartje af.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • STRIJKSTER (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Strijken zit je in het bloed, je bent klantvriendelijk én werkt graag in een familiale sfeer? Wil je graag een job waar het evenwicht tussen werk en gezin mooi in evenwicht is? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste én ervaren strijkster! (combinatie met poetsen kan zeker).

  • poetshulp heuvelland (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Student verkoper m/v voor een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op dagen in de week, alsook vrijdag, zatardag en zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewkerstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningtool.

  • Student verkoop sportwinkel (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Paal zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Naast het kassawerk help je de klanten verder en geef je ook advies aan de klanten o.a. mbt sportBH's.

  • Commercieel bediende (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SEATS AND SOFAS

    Type: Vaste Job

    Aanmaken koopovereenkomsten voor klanten; Bestellen en opvolgen van aankopen van klanten; Klantenonthaal; Contacten met leveranciers en hoofdkantoor; Administratieve opvolging van dossiers.

  • RESERVE schoonmaak regio Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Deinze / Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van RAPID-SHOP in sociale netwerken
Look for responds of RAPID-SHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAPID-SHOP. Laat een reactie achter voor RAPID-SHOP. RAPID-SHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAPID-SHOP. Leave a respond for RAPID-SHOP. RAPID-SHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAPID-SHOP op de google maps. Adres en contacten RAPID-SHOP
Location of RAPID-SHOP on the google maps. Address and contacts of RAPID-SHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come RAPID-SHOP RAPID-SHOP: FLEUROPEAN METROLOGY SYSTEMS SA | FREDDY WYNS | MONIQUE DECHERF | H. BESEM | SCARPINA

Other related companies as RAPID-SHOP: FLEUROPEAN METROLOGY SYSTEMS SA | FREDDY WYNS | MONIQUE DECHERF | H. BESEM | SCARPINA

RAPID-SHOP is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAPID-SHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06347869873. Het bedrijf RAPID-SHOP bevindt zich op het adres: WEGVOERINGSTRAAT 35; 9230; WETTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 877,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 263,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Industri?le wasserijen and droogkuis. Producten gemaakt in RAPID-SHOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RAPID-SHOP is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAPID-SHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAPID-SHOP, openstaande posities, locatie van RAPID-SHOP op de kaart.

RAPID-SHOP is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAPID-SHOP, company assigned to the tax number BE06347869873. The company RAPID-SHOP is located at the address: WEGVOERINGSTRAAT 35; 9230; WETTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 877,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 263,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Industri?le wasserijen and droogkuis. Products created in RAPID-SHOP were not found.
The main activity of RAPID-SHOP is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RAPID-SHOP is not available. You also can look at reviews of RAPID-SHOP, open positions, location of RAPID-SHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAPID-SHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAPID-SHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAPID-SHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAPID-SHOP, employees, financial statistics.