NETTOYAGE ? SEC PRESSING

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • NETTOYAGE ? SEC PRESSING

Contactgegevens NETTOYAGE ? SEC PRESSING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NETTOYAGE ? SEC PRESSING: address, phone, fax, email, website, opening hours

NETTOYAGE ? SEC PRESSING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE EUG?NE MASCAUX 27; 6001; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71432696 (+32-71432696) 71432696 (+32-71432696)

Fax (fax): +32 (87) 489-99-80 +32 (87) 489-99-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NETTOYAGE ? SEC PRESSING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NETTOYAGE ? SEC PRESSING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NETTOYAGE ? SEC PRESSING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NETTOYAGE ? SEC PRESSING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NETTOYAGE ? SEC PRESSING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NETTOYAGE ? SEC PRESSING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NETTOYAGE ? SEC PRESSING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NETTOYAGE ? SEC PRESSING
Products information NETTOYAGE ? SEC PRESSING

BTW identificatienummer (tax): BE02611419677
Ondernemingsnummer: 8469055175
Hoofdstad (capital): 359,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 442,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in NETTOYAGE ? SEC PRESSING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le wasserijen and droogkuis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NETTOYAGE ? SEC PRESSING
(Get full report from official database of BE for NETTOYAGE ? SEC PRESSING)

Aanvulling soorten activiteiten voor NETTOYAGE ? SEC PRESSING
Addition kinds of activities for NETTOYAGE ? SEC PRESSING

17990800. Decontaminatie diensten | Decontamination services
24999912. Zadelsbomen, hout | Saddle trees, wood
31720207. Toilet kits en koffers | Toilet kits and cases
35560401. Brouwerijen en Mouters 'machines | Brewers' and maltsters' machinery
38220402. Hydronische grenscontrole | Hydronic limit control
55510200. Kano- en kajakhandelaars | Canoe and kayak dealers
73899955. Weeg, voedsel en grondstoffen | Weighing, food and commodity
76310202. Pearl restringing | Pearl restringing

Werken bij NETTOYAGE ? SEC PRESSING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NETTOYAGE ? SEC PRESSING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NETTOYAGE ? SEC PRESSING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NETTOYAGE ? SEC PRESSING. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser 1e én 2e graad (BAASRODE)

    Regio: BAASRODE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde heeft een vacature als metser 2e graad. Als jij hen versterkt zal je deze taken uitvoeren: Je kan perfect een plan lezen en interpreteren Profielen uitzetten is voor jou geen probleem Je zal metsen van snelbouw en facade Alsook verlijmen behoort tot je taken Je bent een handige Harry en snelt jouw collega's te hulp waar nodig Weer of geen weer jij wil buiten werken

  • Operator Tap (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde waarde in de metaalindustrie, zijn wij op zoek naar een Operator Tap. Als operator zal je instaan voor de voorbereiding, het instellen en omstellen van de tapmachine en de productie van de getapte onderdelen. Verder ben je ook verantwoordelijk voor het afsluiten van het order en bijkomende werkzaamheden. Zoals verlenen van bijstand bij instelproblemen in de afdeling en uitvoeren van preventief eerstelijnsonderhoud. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor zo een 18 machines.

  • Productie arbeider (M/V) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je wordt opgeleid om te pasteuriseren. - Je werkt dagelijks en hoofdzakelijk met eieren. - Elke avond reinigen met hogedrukreiniger - Fysisch zwaar werk

  • chauffeur CE tuinmaterialen // vaste kraan (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Volgende taken behoren tot de job van chauffeur: Tuinmaterialen (tegels big bags natuursteen...) vervoeren Zelf 's morgens laden met heftruck Lossen bij de klant met vaste kraan. zowel bij tuinaannemers als particulieren lossen

  • HR Business Partner (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een productiebedrijf te Evergem zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verwezenlijking van het HR-beleid en voor de ontwikkeling van werknemers. Je werkt samen met de supervisors en lijnmanagers en rapporteert aan de HR Manager. Jouw takenpakket?: Je realiseert samen met supervisors en lijnmanagers de werving en selectie van nieuwe arbeiders en bedienden. Je bent de go-to persoon voor alle employer branding activiteiten, campus recruitment, universiteiten etc. Je brengt in samenspraak met de supervisors en lijnmanagers trainingsnoden en competenties in kaart en werkt samen met interne en externe partners om adequate trainings- en ontwikkelingsprogramma’s op te zetten. Je geeft zelf ook interne opleidingen. Je fungeert als procesbewaker voor de verschillende HR-processen en HRIS-systemen, onder meer inzake onthaal van nieuwe medewerkers, het jaarlijks performance & development proces, etc. en coacht hierin medewerkers en leidinggevenden. Je onderhoudt positieve relaties met alle medewerkers en bevordert open communicatie. Je ondersteunt communicatieactiviteiten, beloningsprogramma’s en initiatieven rond medewerkerstevredenheid. Je lanceert verbeteringsvoorstellen en rolt deze uit. Je neemt actief deel aan verschillende HR-projecten die landoverschrijdend uitgerold worden, optimaliseert bestaande praktijken en processen en staat in voor KPI- en andere ad-hoc-rapportages.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Landen, 8 uur per week (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week (liefst op vrijdag), voor een gastgezin wonende te Landen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en eventueel boodschappen . Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Medewerker Klantendienst (student) (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten: -je noteert de bestellingen van de klanten (telefoon, fax, mail of website) en geeft deze in in het order management systeem. -je assisteert de klanten bij eventuele vragen. -je voert diverse administratieve taken uit. -je behandelt de klachten van klanten.

  • Zaterdaghulp Bershka Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BERSHKA

    Type: Studentenjob

    Om ons verkoopsteam tijdens het weekend te versterken (zaterdag) zoeken wij een een jobstudent weekendhulp. Als weekendhulp werk je als sales assistant en heb je als voornaamste taak om onze klanten op een dynamische manier verder te helpen. Verder verwerk je leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Bijlesgever/Coach voor WETENSCHAPPEN (m/v) REGIO TERVUREN/OVERIJSE/MEISE (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • Zandstraler - Ontlakker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb jij een eerste ervaring als zandstraler en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij misschien de vakman die we zoeken. Voor onze klant uit regio Limburg, met kantoor in Beringen, zoeken we een zandstraler - ontlakker. Als zandstraler ga je verschillende metalen constructies zandstralen zodat men die achteraf kan poederlakken. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de straalcabine en de ontlakkingsmachine.

  • Afdelingsverantwoordelijke (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een 2 inpakverantwoordelijken (2-ploegensysteem). Ja takenpakket bestaat uit: -Aansturen van inpaksters -Zorgen dat de inpakorders van a tot z worden uitgevoerd (klaarzetten van alle benodigdheden, uittellen hoeveel uren er nodig zijn, de kwaliteit waarborgen, enz) -Kleine machines instellen -Stalen inpakken, stocktelling -Kwaliteitsvergaderingen bijwonen

Zoek naar antwoorden van NETTOYAGE ? SEC PRESSING in sociale netwerken
Look for responds of NETTOYAGE ? SEC PRESSING in social networks

Lees alle opmerkingen voor NETTOYAGE ? SEC PRESSING. Laat een reactie achter voor NETTOYAGE ? SEC PRESSING. NETTOYAGE ? SEC PRESSING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NETTOYAGE ? SEC PRESSING. Leave a respond for NETTOYAGE ? SEC PRESSING. NETTOYAGE ? SEC PRESSING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NETTOYAGE ? SEC PRESSING op de google maps. Adres en contacten NETTOYAGE ? SEC PRESSING
Location of NETTOYAGE ? SEC PRESSING on the google maps. Address and contacts of NETTOYAGE ? SEC PRESSING

Andere gerelateerde bedrijven als come NETTOYAGE ? SEC PRESSING NETTOYAGE ? SEC PRESSING: CLEANING MASTERS | SYLVIA VAN HUL | FA. LANNOO E. & ZN | BRUNO LAGUESSE | PATRICIA SENTE

Other related companies as NETTOYAGE ? SEC PRESSING: CLEANING MASTERS | SYLVIA VAN HUL | FA. LANNOO E. & ZN | BRUNO LAGUESSE | PATRICIA SENTE

NETTOYAGE ? SEC PRESSING is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NETTOYAGE ? SEC PRESSING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02611419677. Het bedrijf NETTOYAGE ? SEC PRESSING bevindt zich op het adres: AVENUE EUG?NE MASCAUX 27; 6001; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 359,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 442,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Industri?le wasserijen and droogkuis. Producten gemaakt in NETTOYAGE ? SEC PRESSING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NETTOYAGE ? SEC PRESSING is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NETTOYAGE ? SEC PRESSING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NETTOYAGE ? SEC PRESSING, openstaande posities, locatie van NETTOYAGE ? SEC PRESSING op de kaart.

NETTOYAGE ? SEC PRESSING is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is NETTOYAGE ? SEC PRESSING, company assigned to the tax number BE02611419677. The company NETTOYAGE ? SEC PRESSING is located at the address: AVENUE EUG?NE MASCAUX 27; 6001; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 359,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 442,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Industri?le wasserijen and droogkuis. Products created in NETTOYAGE ? SEC PRESSING were not found.
The main activity of NETTOYAGE ? SEC PRESSING is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of NETTOYAGE ? SEC PRESSING is not available. You also can look at reviews of NETTOYAGE ? SEC PRESSING, open positions, location of NETTOYAGE ? SEC PRESSING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NETTOYAGE ? SEC PRESSING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NETTOYAGE ? SEC PRESSING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NETTOYAGE ? SEC PRESSING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NETTOYAGE ? SEC PRESSING, employees, financial statistics.