BLANCHISSERIE LEBON

Contactgegevens BLANCHISSERIE LEBON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLANCHISSERIE LEBON: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLANCHISSERIE LEBON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FRANKLIN ROOSEVELT 68; 7080; FRAMERIES, België

Telefoon (phone): 65672198 (+32-65672198) 65672198 (+32-65672198)

Fax (fax): +32 (51) 856-13-83 +32 (51) 856-13-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLANCHISSERIE LEBON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLANCHISSERIE LEBON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLANCHISSERIE LEBON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLANCHISSERIE LEBON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLANCHISSERIE LEBON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLANCHISSERIE LEBON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLANCHISSERIE LEBON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLANCHISSERIE LEBON
Products information BLANCHISSERIE LEBON

BTW identificatienummer (tax): BE02619110107
Ondernemingsnummer: 3902038574
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 279,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in BLANCHISSERIE LEBON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le wasserijen and droogkuis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLANCHISSERIE LEBON
(Get full report from official database of BE for BLANCHISSERIE LEBON)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLANCHISSERIE LEBON
Addition kinds of activities for BLANCHISSERIE LEBON

01610410. Romaine boerderij | Romaine farm
14460000. Industrieel zand | Industrial sand
17319904. Verlichting aannemer | Lighting contractor
20910202. Clams: verpakt in blikjes, potten, enz. | Clams: packaged in cans, jars, etc.
20910325. Makreel, gepekeld | Mackerel, pickled
36249901. Borstelblokken, koolstof of gegoten grafiet | Brush blocks, carbon or molded graphite
36740207. microprocessoren | Microprocessors

Werken bij BLANCHISSERIE LEBON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLANCHISSERIE LEBON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLANCHISSERIE LEBON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLANCHISSERIE LEBON. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider Sanitair en Verwarming (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Waasland zijn wij op zoek naar een ervaren werfleider met een sterke interesse in sanitair en verwarming. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de opvolging van verschillende werven, zowel qua timing en budget. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de arbeiders en biedt technische ondersteuning waar nodig.

  • (fijne) montagemedewerker - dagwerk (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de productie van dampkappen, kookplaten en ovens zijn op zoek naar medewerkers voor fijne montage. Je maakt deel uit van een assmeblageketen waar j eo.a. fijne onderdelen zoals kabeltjes, etc ... monteert en vastzet volgens een plan/tekening.

  • Magazijnbeheerder (admin + hands-on) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw ervaring binnen de logistiek en het magazijn zijn een echte meerwaarde. Magazijn onderhoud: Je staat ervoor in dat het magazijn op de juiste manier wordt onderhouden (gemakkelijke toegang tot reserveonderdelen, gemakkelijke identificatie, veiligheid van apparatuur en personen) Je zorgt ervoor dat afdelingsregels en voorschriften vanuit compliance-perspectief in het magazijn worden gevolgd Reserveonderdelen: Je zorgt ervoor dat alle aanvragen voor reserveonderdelen tijdig worden beantwoord en verzorgt de opvolging Database beheer: Je registreert alle backoffice-servicerapporten Verder sta je ook in voor het veiligheidsbeleid binnen het magazijn en denk je mee na over verbeteringen.

  • magazijnier - Toonbankverkoper (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent sterk op technisch vlak dankzij een opleiding mechanica, A2-niveau of gelijkwaardig door ervaring. Automotive is een pluspunt. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, je beheerst het Nederlands en Frans. Productdocumentatie, telefonisch en schriftelijk contact met onze leveranciers in het Engels schrikt je niet af. Je kan goed overweg met courante software zoals Microsoft Outlook, Excel en Word. Je bent punctueel in administratie en organisatie.

  • Kraanman Staalfabriek - ArcelorMittal Gent (volcontinusysteem) (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kraanman in de staalfabriek sta je in voor de bevoorrading en transport van de goederen. Je brengt de verschillende grondstoffen en materialen naar de verschillende afdelingen en zorgt voor de afvoer van de afvalbakken. Daarnaast sta je ook nog in voor het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • HUISHOUDHULP VOOR SCHELLEBELLE (SCHELLEBELLE)

    Regio: SCHELLEBELLE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving van Schellebelle.

  • Studenten belader gezocht regio Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Studentenjob

    Interesse om een centje bij te verdienen op lesvrije dagen tijdens het schooljaar? Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v). Renewi richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het te verbranden of storten. Als student sta je in voor de ophaling van rolcontainers bij verschillende klanten. Je ledigt de containers samen met de chauffeur. Of je wordt ingezet op de huis-aan-huis afdeling en gaat samen met je collega's in de omliggende gemeentes het afval ophalen. Je wordt 1 of meerdere dagen tijdens de week ingeschakeld, afhankelijk van wanneer je beschikbaar bent. Plaats van tewerkstelling: Puurs, maar er zijn ook opstartplaatsen in Antwerpen of Lier

  • System engineer met interesse in cyber security (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Als System Engineer ben jij dé vertrouwenspartner en hét aanspreekpunt van de klant. Elke dag ondersteun je hen met raad en daad bij de uitbouw en ondersteuning van hun IT-infrastructuur. Je hebt een extra focus op alles wat IT security aangaat en bouwt hierin een diepgaande expertise uit die je deelt met klanten én collega's. Concreet takenpakket: Je analyseert de behoeftes van de je klanten ter plaatse en stelt een actieplan op. Je implementeert op een kwalitatieve manier de aangeboden oplossing binnen de vooropgestelde timing. Je geeft een continue en proactieve ondersteuning aan de klant. Hiervoor denk je steeds mee naar oplossingen voor de verschillende IT-uitdagingen. Je zorgt voor een correcte documentatie van je projecten, zodat je collega's je klanten kunnen ondersteunen als je er even tussen uit bent. Je verdiept je in IT Security en bouwt hierin een expertise uit. Je bent 75% van de tijd werkzaam bij de klant ter plaatse. Je rapporteert aan de Operations Manager.

  • Teamleader 2 ploegen (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. De site van Coca-Cola European Partners in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • Automecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar een zelfstandige automecanicien. Je staat in voor het onderhoud van personenwagens.

  • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Vesta vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

  • LOGOPEDISTE/LOGOPEDIST (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: DE BRABANDERE EVELYN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de diagnostiek en behandeling van kinderen met leer- , taal- en articulatiestoornissen.

Zoek naar antwoorden van BLANCHISSERIE LEBON in sociale netwerken
Look for responds of BLANCHISSERIE LEBON in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLANCHISSERIE LEBON. Laat een reactie achter voor BLANCHISSERIE LEBON. BLANCHISSERIE LEBON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLANCHISSERIE LEBON. Leave a respond for BLANCHISSERIE LEBON. BLANCHISSERIE LEBON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLANCHISSERIE LEBON op de google maps. Adres en contacten BLANCHISSERIE LEBON
Location of BLANCHISSERIE LEBON on the google maps. Address and contacts of BLANCHISSERIE LEBON

Andere gerelateerde bedrijven als come BLANCHISSERIE LEBON BLANCHISSERIE LEBON: DELVAUX A. | VRIJE BASISSCHOOL | CITROEN SPECIALIST VAN GOMPEL | ETS. BAJOIT | ROBERT MONIER

Other related companies as BLANCHISSERIE LEBON: DELVAUX A. | VRIJE BASISSCHOOL | CITROEN SPECIALIST VAN GOMPEL | ETS. BAJOIT | ROBERT MONIER

BLANCHISSERIE LEBON is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLANCHISSERIE LEBON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02619110107. Het bedrijf BLANCHISSERIE LEBON bevindt zich op het adres: RUE FRANKLIN ROOSEVELT 68; 7080; FRAMERIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 279,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Industri?le wasserijen and droogkuis. Producten gemaakt in BLANCHISSERIE LEBON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLANCHISSERIE LEBON is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLANCHISSERIE LEBON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLANCHISSERIE LEBON, openstaande posities, locatie van BLANCHISSERIE LEBON op de kaart.

BLANCHISSERIE LEBON is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLANCHISSERIE LEBON, company assigned to the tax number BE02619110107. The company BLANCHISSERIE LEBON is located at the address: RUE FRANKLIN ROOSEVELT 68; 7080; FRAMERIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 279,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Industri?le wasserijen and droogkuis. Products created in BLANCHISSERIE LEBON were not found.
The main activity of BLANCHISSERIE LEBON is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BLANCHISSERIE LEBON is not available. You also can look at reviews of BLANCHISSERIE LEBON, open positions, location of BLANCHISSERIE LEBON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLANCHISSERIE LEBON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLANCHISSERIE LEBON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLANCHISSERIE LEBON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLANCHISSERIE LEBON, employees, financial statistics.