CORTEX IMETRA

Contactgegevens CORTEX IMETRA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CORTEX IMETRA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CORTEX IMETRA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE THYLE 74; 1495; VILLERS-LA-VILLE, België

Telefoon (phone): 71877010 (+32-71877010) 71877010 (+32-71877010)

Fax (fax): +32 (19) 308-21-72 +32 (19) 308-21-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CORTEX IMETRA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CORTEX IMETRA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CORTEX IMETRA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CORTEX IMETRA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CORTEX IMETRA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CORTEX IMETRA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CORTEX IMETRA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CORTEX IMETRA
Products information CORTEX IMETRA

BTW identificatienummer (tax): BE09074951171
Ondernemingsnummer: 5340423583
Hoofdstad (capital): 468,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 729,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in CORTEX IMETRA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le and commerci?le bouw; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CORTEX IMETRA
(Get full report from official database of BE for CORTEX IMETRA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CORTEX IMETRA
Addition kinds of activities for CORTEX IMETRA

5021. Meubilair | Furniture
027300. Dierlijke aquacultuur | Animal aquaculture
01799904. Datum boomgaard | Date orchard
16110203. Grading | Grading
48129901. Mobiele telefoondiensten | Cellular telephone services
50399906. Eavestroughing, onderdelen en benodigdheden | Eavestroughing, parts and supplies

Werken bij CORTEX IMETRA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CORTEX IMETRA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CORTEX IMETRA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CORTEX IMETRA. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek Administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een ' Logistiek administratief bediende' Voert courante administratieve taken uit .Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • POLYVALENT MEDEWERKER TIJDELIJK (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar iemand die voor een 4-tal weken een aardig centje wil bijverdienen! Je wordt ingezet als allround medewerker, het betreft redelijk fysiek werk.Laat ons snel iets weten bij interesse! ONMIDDELLIJKE OPSTART!

  • Elektricien (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Oostnieuwkerke, regio Roeselare zoeken wij: EEN ELEKTRICIEN Functie: Samen met een collega staat u in voor de elektrische installaties in warenhuizen en banken over heel België

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student frituurmedewerker (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Als frituurmedewerker zal je instaan voor het opnemen en klaarmaken van bestellingen.

  • STUDENT BEDIENDE PERSONEELSDIENST (M/V) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Werken met mensen is je passie? Je opvallende communicatieve en administratieve talenten wil je graag inzetten binnen een HR afdeling? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt een student(e) die verantwoordelijk is voor het uitvoeren, coördineren en opvolgen van een brede waaier aan HR activiteiten. Zo sta je in voor de personeelsadministratie, introductie van nieuwe collega’s, werving & selectie en treedt je op als aanspreekpunt m.b.t. personeelsvragen. Hoe vaak werk ik? Als student(e) bediende personeelsdienst werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • Zaterdaghulp Zara Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • Chef-Gerant bedrijfscatering Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Vaste Job

    Als Chef-Gerant voor de afdeling Catering bent u verantwoordelijk voor uw uitbating bij een bedrijf te Diegem: U ressorteert onder de District Manager en geeft leiding aan het keuken- en bedieningspersoneel. U staat in voor de calculaties, controle van de bestellingen en alle benodigdheden. U waarborgt de kwaliteit van alle diensten en gerechten. U staat in voor het bereiden, schikken en presenteren van de gerechten (+600 passages) U zorgt voor een optimale werking tijdens de service en voert controles uit over de bereide gerechten (kwaliteit, smaak en uitzicht). U voert controle uit op de registraties van de HACCP en ISO-documenten en verwerkt deze volgend de ISO-normen. U staat in voor de menuopmaak. U zorgt voor de foodcostberekeningen bij de opgestelde menu's. U organiseert de maandelijkse vergadering van de menucommisie. U bent creatief in het zoeken, uitwerken en voorstellen van nieuwe bereidingen, gerechten en presentaties. U bespreekt menu's voor banketten, maakt een offerte, geeft klanten uitleg over de samenstelling van de gerechten en behandelt klachten. U staat in voor de werkplanning van het keuken-en bedieningspersoneel: u stelt hiervoor uurroosters op. U verwerkt allerhande gegevens: gepresteerde werkuren, ziekte of verlof, gegevens mbt tot calculatie en facturatie,... U analyseert verschillen van de maandelijkse resultaten tov het budget. U neemt deel aan vergaderingen en opleidingen. Werkuren: van maandag tot en met vrijdag van 7u tot 15u00 (38u/week).

  • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes en administratie zijn jouw passie (West-VL) (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je kan goed overweg kan met sociale media. - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen. - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van CORTEX IMETRA in sociale netwerken
Look for responds of CORTEX IMETRA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CORTEX IMETRA. Laat een reactie achter voor CORTEX IMETRA. CORTEX IMETRA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CORTEX IMETRA. Leave a respond for CORTEX IMETRA. CORTEX IMETRA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CORTEX IMETRA op de google maps. Adres en contacten CORTEX IMETRA
Location of CORTEX IMETRA on the google maps. Address and contacts of CORTEX IMETRA

Andere gerelateerde bedrijven als come CORTEX IMETRA CORTEX IMETRA: A.Z. ELEKTRO | ESTHETIEK BEL & BO | L. WEHENKEL | VRIJE BASISSCHOOL | EUROCHAMBRES

Other related companies as CORTEX IMETRA: A.Z. ELEKTRO | ESTHETIEK BEL & BO | L. WEHENKEL | VRIJE BASISSCHOOL | EUROCHAMBRES

CORTEX IMETRA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CORTEX IMETRA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09074951171. Het bedrijf CORTEX IMETRA bevindt zich op het adres: RUE DE THYLE 74; 1495; VILLERS-LA-VILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 468,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 729,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Industri?le and commerci?le bouw; Woningbouw. Producten gemaakt in CORTEX IMETRA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CORTEX IMETRA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CORTEX IMETRA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CORTEX IMETRA, openstaande posities, locatie van CORTEX IMETRA op de kaart.

CORTEX IMETRA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is CORTEX IMETRA, company assigned to the tax number BE09074951171. The company CORTEX IMETRA is located at the address: RUE DE THYLE 74; 1495; VILLERS-LA-VILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 468,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 729,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Industri?le and commerci?le bouw; Woningbouw. Products created in CORTEX IMETRA were not found.
The main activity of CORTEX IMETRA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CORTEX IMETRA is not available. You also can look at reviews of CORTEX IMETRA, open positions, location of CORTEX IMETRA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CORTEX IMETRA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CORTEX IMETRA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CORTEX IMETRA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CORTEX IMETRA, employees, financial statistics.