KRIECKAERT

Contactgegevens KRIECKAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRIECKAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRIECKAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ETTINGESTRAAT 31; 9170; SINT-GILLIS-WAAS, België

Telefoon (phone): 37781573 (+32-37781573) 37781573 (+32-37781573)

Fax (fax): +32 (50) 551-59-37 +32 (50) 551-59-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRIECKAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRIECKAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRIECKAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRIECKAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRIECKAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRIECKAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRIECKAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRIECKAERT
Products information KRIECKAERT

BTW identificatienummer (tax): BE02785003662
Ondernemingsnummer: 1813537597
Hoofdstad (capital): 968,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 755,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in KRIECKAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le and commerci?le bouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRIECKAERT
(Get full report from official database of BE for KRIECKAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRIECKAERT
Addition kinds of activities for KRIECKAERT

233500. Vrouwen, junior's en misses jurken | Women's, junior's, and misses' dresses
10610300. Molybdeenmalmwinning | Molybdenum ores mining
27410600. Technische handleiding en publicatie van papier | Technical manual and paper publishing
28999914. Gedistilleerd water | Distilled water
31710000. Vrouwen handtassen en portemonnees | Women's handbags and purses
38430117. Tangen, tandheelkunde | Pliers, dental
62890300. Beveiligings- en grondstoffenruimten | Security and commodity clearinghouses

Werken bij KRIECKAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRIECKAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRIECKAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRIECKAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier elektriciteitsbedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke KMO in de regio van Roeselare gespecialiseerd in voornamelijk elektriciteitswerken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en flexibele magazijnier. Taken: - Je staat in voor het klaar zetten van het materiaal die de elektriciens nodig hebben op de werf - Je ontvangt leveringen en plaatst deze weg in het magazijn - Je bent verantwoordelijk voor de stocktelling en het doorgeven van de goederen die dienen aangekocht te worden - Je zorgt voor orde en netheid in het magazijn

  • Finance & administration manager (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor correcte verwerking van de boekhouding van zowel de Belgische als Franse vennootschappen. U stuurt een team van 2 junior accountants aan en werkt nauw samen met de CFO.Je werkzaamheden: -Je staat in voor de Belgische en Franse boekhouding -Je maakt analyses aangaande kosten-opbrengst en cut-off boekingen -Je maakt de overzichten op van de salariskost en boeking -Je stelt de rapportering van de resultaten op -Je staat in voor de BTW aangiftes -Je maakt de jaarrekeningen en balansen -Je bereidt auditdossiers voor -Je bereidt fiscale aangiftes voor Jobgerelateerde competenties - De fiscale en sociale aangiften van een organisatie opstellen of de boekingen, wettelijke formaliteiten, ... opvolgen - De liquiditeiten opvolgen Financiële staten opmaken Een financiële raming opstellen - Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren - De balans en de resultatenrekening van de organisatie opstellen - Tussentijdse overzichten en boekhoudkundige of financiële bijlagen bij de economische beheerstabellen van de organisatie opstellen - De activiteiten van een team coördineren Een organisatie leiden

  • Werken als huishoudhulp regio Meerhout? Kies voor Domestic Services! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudelijke hulp regio Boom (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Boom

    Type: Dienstenchequebaan

    Indien je een duizendpoot bent in het huishouden en voldoening haalt om dit bij andere ook te kunnen doen. Zie je werk en neem je initatief? Ben je indien nodig ook bereid om te koken of te strijken? Dan dien je bij ons te zijn.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heppen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP LANGEMARK (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Langemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Chauffeur B (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Je rijdt rond tussen de verschillende filialen van een winkelketen om producten te beleveren. Je vertrekt steeds vanuit Wevelgem en rijdt in West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • gemotiveerde jobstudenten te Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SK TRAITEUR

    Type: Studentenjob

    Voor onze IKANA 2.0 gelegen in de Delhaize te Kasterlee zijn wij op zoek naar jobstudenten : Samen met de vaste collega's sta je in voor de verkoop van charcuterie- en traiteurproducten Je helpt mee met het voorbereiden / afsluiten van de verstoog Door de kennis die je hebt aangeleerd kan je de klanten adviseren in hun aankopen Je bent leergierig en klantvriendelijk Je bent flexibel in werkdagen

  • Stagiair(e) Inkoopadministratie (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Studentenjob

    Binnen de afdeling master data staat een team klaar om onze inkopers en actiemanagers te ondersteunen bij de uitvoering van de algemene administratie. De afdeling vraagt leveranciers, artikelgegevens en contracten op en verwerkt deze in ons systeem. De doelstellingen van de afdeling zijn onze winkels tijdig van de correcte prijskaarten te kunnen voorzien, onze klanten aan de kassa steeds aan de juiste prijs af te rekenen én de boekhouding de juiste leveranciersgegevens aan te leveren. Als stagiair(e) kom je terecht op de afdeling inkoopadministratie, jouw belangrijkste taak is onze inkopers mee te ondersteunen bij de correcte uitvoering van de algemene administratie. Je werkt voornamelijk mee op de sub-afdeling stamdata. Hier ben je mede-verantwoordelijk voor de ingave van leveranciers- en artikelgegevens en voor de juiste prijzen en prijskaarten in onze winkels. Je krijgt de kans om mee te werken op de andere afdelingen binnen inkoop. Zo kan je ook kunnen meewerken op de afdeling contractadministratie. Je hebt op regelmatige basis contact met collega’s van andere afdelingen.

  • lasser-mechanieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een lasser die bij drukte ook inzetbaar is als mechanieker. Je kan half-automaat en elektrodelassen, mooi pluspunt als je ook zou kunnen tiglassen.

Zoek naar antwoorden van KRIECKAERT in sociale netwerken
Look for responds of KRIECKAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRIECKAERT. Laat een reactie achter voor KRIECKAERT. KRIECKAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRIECKAERT. Leave a respond for KRIECKAERT. KRIECKAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRIECKAERT op de google maps. Adres en contacten KRIECKAERT
Location of KRIECKAERT on the google maps. Address and contacts of KRIECKAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come KRIECKAERT KRIECKAERT: Octalis SA | CHARLES BORNSTEIN | YVETTE ROBERTI | Globe Transport SPRL | Heyndrickx P

Other related companies as KRIECKAERT: Octalis SA | CHARLES BORNSTEIN | YVETTE ROBERTI | Globe Transport SPRL | Heyndrickx P

KRIECKAERT is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRIECKAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02785003662. Het bedrijf KRIECKAERT bevindt zich op het adres: ETTINGESTRAAT 31; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 968,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 755,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Industri?le and commerci?le bouw. Producten gemaakt in KRIECKAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KRIECKAERT is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRIECKAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRIECKAERT, openstaande posities, locatie van KRIECKAERT op de kaart.

KRIECKAERT is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRIECKAERT, company assigned to the tax number BE02785003662. The company KRIECKAERT is located at the address: ETTINGESTRAAT 31; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 968,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 755,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Industri?le and commerci?le bouw. Products created in KRIECKAERT were not found.
The main activity of KRIECKAERT is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KRIECKAERT is not available. You also can look at reviews of KRIECKAERT, open positions, location of KRIECKAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRIECKAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRIECKAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRIECKAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRIECKAERT, employees, financial statistics.