ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN

Contactgegevens ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DASCOTTELEI 137B8; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33664815 (+32-33664815) 33664815 (+32-33664815)

Fax (fax): +32 (81) 922-36-63 +32 (81) 922-36-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN
Products information ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN

BTW identificatienummer (tax): BE03273345947
Ondernemingsnummer: 8807983398
Hoofdstad (capital): 460,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 780,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le and commerci?le bouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN
(Get full report from official database of BE for ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN
Addition kinds of activities for ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN

354105. Schroef- en draadmachines | Screw and thread machines
362502. Industriële elektrische relais en schakelaars | Industrial electrical relays and switches
806399. Psychiatrische ziekenhuizen, nec | Psychiatric hospitals, nec
17529907. Vinyl vloertegel en lakinstallatie | Vinyl floor tile and sheet installation
23230100. Mannen en jongens stropdassen en strikjes | Men's and boys' neckties and bow ties
24991006. Spigots, hout | Spigots, wood
28210100. Thermosetterende materialen | Thermosetting materials
30810104. Polypropyleenfolie en vel | Polypropylene film and sheet
34430103. Kolommen (fractie, etc.): Metalen plaat | Columns (fractioning, etc.): metal plate
65310400. Vastgoed leasing en verhuur | Real estate leasing and rentals

Werken bij ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechnieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de storingsbrigade van onze klant Echo, betonbedrijf en gevestigde waarde te Houthalen, zoeken wij een storingstechnieker. Na een interne opleiding  maak je deel uit van het onderhoudsteam (vaste wisselpost). Samen met je collega’s sta je in voor het minimaliseren van stilstanden in het productieproces door vooral elektrische storingen. Je staat in voor het preventief onderhoud.  Uiteraard komen mechanische storingen ook aan bod. Echo heeft een breed gamma aan machines in een geautomatiseerd machinepark. Verder sta je, samen met je collega's, in voor de jaarlijkse revisies van het machinepark.

  • Dossierbeheerder HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als projectbeheerder sta je in voor de verkoop en service binnen de sectie verwarming. Je staat in rechtstreeks contact met klanten en maakt voor hen correcte offertes op conform de lastenboeken. Je biedt klanten een technische oplossing aan en overhaalt hen hierop in te gaan. Jij bent het middelpunt tussen klanten, leveranciers en vertegenwoordigers. Jouw dossiers zijn dan ook van A tot Z opgevolgd.

  • chauffeur CE huifwagen met kooiaap (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur C dien je: in het bezit te zijn van een geldig CE rijbewijs flexibel te zijn een eerste ervaring te hebben als chauffeur CE ervaring met kooiaap is een pluspunt

  • plaatser ramen en deuren (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie van monteur ramen en deuren sta je in voor volgend takenpakket: Je plaatst ramen en deuren in hout aluminium en PVC. Je plaatst glas screens en garagedeuren. Je werkt in nieuwbouw en renovatie bij particulieren en bedrijven.

  • MECHANIEKER HEFTRUCKS - KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Kallo en gespecialiseerd in logistieke dienstverlening zijn wij opzoek naar een gedreven en enthousiaste mechanieker voor onze heftrucks. Het bedrijf telt vandaag ruim 1100 gemotiveerde werknemers. Functieomschrijving: Je onderhoudt en herstelt samen met jouw collega's heftrucks met elektro -en dieselmotoren Daarnaast maak je bestekken op en zorg je dat er een geoliede planning en opvolging is van de onderhoudscycli Je werkt in dagdienst in een vijfdagenstelsel

  • Huishoudhulp (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Schoonmaak kisten m/v (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Het reinigen van Jaguar bakken. Dit zijn metalen kisten die vanbinnen en vanbuiten gereinigd moeten worden met een hogedrukreiniger. Vanbinnen zitten ook kunststof zakken die gepoetst moeten worden.

  • STUDENT Online Marketing (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als (online) marketeer. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student (online) marketing. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Marketing’-afdeling. Als student (online) marketing werk je mee aan de online marketingcampagnes die wij voeren voor onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze marketeer pas je jouw kennis van courante online marketingtechnieken toe op de campagnes. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende online marketing. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Studenten in dierenarts voor "Purina" kwaliteits producten te promoteren (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Wij zijn een agentschap gespecialiseerd in Brand Activation. Voor onze klant Nestlé zijn wij op zoek naar dynamische en enthousiaste personen om de producten voor honden en katten in de kijker te zetten. Na een uitgebreide training, word je verantwoordelijk voor demonstraties en degustaties in gespecialiseerde winkels . Een eerste belangrijke periode is gepland iedere vrijdag en zaterdag vanaf september. Hou je van een commerciële uitdaging en ben je vrij vanaf september ? Vervoeg dan ons team ! Stuur uw cv naar : [email protected]

  • Externe Kinesitherapeut (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: ZONNELIED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als externe kinesitherapeut ben je medeverantwoordelijk voor de kinesitherapeutische behandelingen in onze woonzorgzone De Stroom (Sint-Jans-Molenbeek). Mogelijke behandelingsdoelen zijn behoud van stappen, mobiliteit behouden, uithouding bevorderen en dergelijke meer. Er is een gevarieerde populatie aanwezig (Hemiplegie, ziekte van Huntington, Cerebral Palsy, MS, NAH en meervoudige handicap) Halftijdse vervanging op zelfstandige basis gezocht voor de maand november. Exacte uren en dagen bespreekbaar.

  • GEPASSIONEERDE BIJLESGEVERS IN HASSELT (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: H2018

  • KELNER (FLEXIJOB) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: PUCCINI

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klanten, noteert de bestellingen, serveert dranken en eten aan tafel en rekent af met de klanten Je ruimt de tafels op en zorgt voor de aankleding.

Zoek naar antwoorden van ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN in sociale netwerken
Look for responds of ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN. Laat een reactie achter voor ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN. ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN. Leave a respond for ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN. ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN op de google maps. Adres en contacten ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN
Location of ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN on the google maps. Address and contacts of ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN: Générale de Banque SA | RODIPA | Socars | Loutte Ets | E. LOVERIX

Other related companies as ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN: Générale de Banque SA | RODIPA | Socars | Loutte Ets | E. LOVERIX

ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03273345947. Het bedrijf ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN bevindt zich op het adres: DASCOTTELEI 137B8; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 460,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 780,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Industri?le and commerci?le bouw. Producten gemaakt in ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN, openstaande posities, locatie van ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN op de kaart.

ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN, company assigned to the tax number BE03273345947. The company ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN is located at the address: DASCOTTELEI 137B8; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 460,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 780,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Industri?le and commerci?le bouw. Products created in ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN were not found.
The main activity of ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN is not available. You also can look at reviews of ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN, open positions, location of ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALG. BOUWWERKEN QUIRYNEN, employees, financial statistics.