ATELIERS LEONET SPRL

Contactgegevens ATELIERS LEONET SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIERS LEONET SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIERS LEONET SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Du Progrès 34 5555 Graide-Station, België

Telefoon (phone): 32.61 51 10 14 32.61 51 10 14

Fax (fax): 32.61 51 13 63 32.61 51 13 63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIERS LEONET SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIERS LEONET SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIERS LEONET SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIERS LEONET SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIERS LEONET SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIERS LEONET SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIERS LEONET SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIERS LEONET SPRL
Products information ATELIERS LEONET SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05412109375
Ondernemingsnummer: 3830902099
Hoofdstad (capital): 175,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 143,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Semitrailers,industrial^^Trailers,industrial

Product categorie (product category): Industrial vehicles; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIERS LEONET SPRL
(Get full report from official database of BE for ATELIERS LEONET SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIERS LEONET SPRL
Addition kinds of activities for ATELIERS LEONET SPRL

148101. Nonmetallic mineralen ontwikkeling en test boring | Nonmetallic minerals development and test boring
943199. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, nv | Administration of public health programs, nec
09130104. Oesters, bagger of tong van | Oysters, dredging or tonging of
51229902. Druggists 'sundries, nec | Druggists' sundries, nec
67199901. Beleggingsholdingsmaatschappijen, behalve banken | Investment holding companies, except banks

Werken bij ATELIERS LEONET SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIERS LEONET SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIERS LEONET SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIERS LEONET SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Deskundige medische administratie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Op klantvriendelijke wijze sta je in voor het onthaal van de patiënten Je benadert de professionele situatie vanuit een ethische invalshoek Je doorgedreven kennis van de medische terminologie pas je op een correcte wijze toe in de verwerking van medische verslagen en briefwisseling Je organiseert je werk zelfstandig op een efficiënte wijze Je beheert het elektronische afsprakensysteem en ziet toe op de volledigheid van de patiëntendossiers en het klassement hiervan Je handelt volgens de missie, visie, waarden en doelstellingen van het ziekenhuis.

  • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Werkvoorbereider matrijzenbouw (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt tewerkgesteld bij een fabrikant van spuitgietproducten met als voornaamste taken: Aanmaak van werkvoorbereiding voor nieuwe matrijsonderdelen en wijzigingen. Design van o.a. electodes voor de zinvonkmachines en aanmaak tekeningen voor herstellingen en wijzigingen aan matrijzen. Planning/prioriteiten voor opvolging van machinebewerking aan matrijsonderdelen. Aanmaak CNC programma's voor draadvonkmachine. Matrijsherstellingen en wijzigingen evalueren en daaraan gekoppelde machine-opdrachten bepalen en inplannen. Uitvoeren veiligheidsaudits.

  • MECHANIEKER HEFTRUCKS - KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Kallo en gespecialiseerd in logistieke dienstverlening zijn wij opzoek naar een gedreven en enthousiaste mechanieker voor onze heftrucks. Het bedrijf telt vandaag ruim 1100 gemotiveerde werknemers. Functieomschrijving: Je onderhoudt en herstelt samen met jouw collega's heftrucks met elektro -en dieselmotoren Daarnaast maak je bestekken op en zorg je dat er een geoliede planning en opvolging is van de onderhoudscycli Je werkt in dagdienst in een vijfdagenstelsel

  • Loodgieter (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Knokke zijn wij op zoek naar een LOODGIETER

  • Assistent Filiaalleider | Doe-Het-Zelf (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt al enkele jaren ervaring als verkoper. Je hebt een goede kennis van doe-het-zelfartikelen. Je bent in staat mensen te coachen en aan te sturen. Je weet hoe je met moeilijke situaties moet omgaan. Je bent flexibel en bereid op zaterdag te werken. Je bent zowel vlot in het nederlands als in het frans.

  • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou! Voor verschillende particulieren zijn wij op zoek naar een huishoudhulp die zelfstandig alle huishoudelijke taken tot een goed einde kan brengen. Wekelijks terugkerende taken zijn: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken - ... Regio: - Neerpelt - Overpelt - Hamont-Achel - Hechtel-Eksel - Kaulille

  • Verkoper/Verkoopster Mortsel (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: ECM

    Type: Vaste Job

    Voor onze Munt winkel te Mortsel zijn wij op zoek naar een modebewuste, enthousiaste, flexibele en gedreven verkoper of verkoopster die dankzij zijn/haar inzet en verkooptalent een goed contact met klanten weet op te bouwen. Jou prioriteit is streven naar een goed verkoopcijfer en ervoor zorgen dat de klant met een goed gevoel naar buiten wandelt en terugkomt om beroep te doen op jou mode en stijladvies. Klantvriendelijkheid primeert. Je gaat steeds met alle vragen en klachten om met een glimlach en stelt de klant altijd centraal.Je bent modebewust, volgt de trends op de voet en je hebt aanleg voor kleurencombinaties. Je werkt graag in team en met jouw enthousiasme inspireer je zowel collega's als klanten. Weekendwerk is geen probleem voor jou en je kan je vinden in een afwisselende job waarbij je bereid bent bij te springen waar nodig.

  • Mixed-Signal Design Engineer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Start bij het ON Semiconductor mixed-signal ASIC design team en help ons om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Uw carrière zal bestaan uit tal van interessante en gevarieerde uitdagingen, in een hoogtechnologische omgeving en met een sterke focus op kwaliteit. De grote meerderheid van de ASIC projecten lopende in het ontwerpcentrum zijn gericht op toepassingen in de automobielsector, wat high voltage low power mixed-signal technologieën impliceert. Als ontwerper zal je deel uitmaken van een multifunctioneel product ontwikkelingsteam onder leiding van een projectleider. Je zal werken aan het ontwerp van analoge cellen en aan de topmontage van deze aan de ASIC-analoge subsystemen. Taken zijn gevarieerd: Voorstudie, ontwerp, verificatie, documentatie, presentaties aan het team en aan klanten, groot raakvlak met de digitale ontwerpers, testingenieurs helpen met de software en hardware ontwikkelingstesten, geldigheidscontroles op de silicium prototypes uit de labmetingen.

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Door de toenemende groei van ons bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een enthousiaste werfleider die zich toespitst op elektrische installaties (industrieel, tertiair en particulier), zowel nieuwbouw als renovatie/uitbreiding van bestaande installaties. Uw takenpakket: U stuurt onze eigen mensen aan op de werf en motiveert hen op een positieve manier. U werkt actief mee aan de realisatie van de installatie en staat in voor het materiaalbeheer dat nodig is voor de opbouw van de installaties. U bewaakt de timing en bent het aanspreekpunt van de klant op de werf. Hoogspanning, laagspanning, automatisatie, airconditioning, speciale technieken zijn voor u bekend terrein.

  • SPEELZAALMEDEWERKER/STER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GOLDEN PALACE

    Type: Flexijob

    We zoeken een enthousiaste en bekwame medewerker voor volgende taken: klanten registreren nieuwe clienten begeleiding geven in de zaal klanten bedienen van bar en snacks kassaverrichtingen op correcte manier uitvoeren technische problemen aan de machines kunnen ingrijpen, eventueel technieker contacteren controleren of de zaal voortdurend in orde is (netheid, stock,...) Dit voor enkele uren/dagen per week, voor opvang afwezigheden collega's.

Zoek naar antwoorden van ATELIERS LEONET SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ATELIERS LEONET SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIERS LEONET SPRL. Laat een reactie achter voor ATELIERS LEONET SPRL. ATELIERS LEONET SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIERS LEONET SPRL. Leave a respond for ATELIERS LEONET SPRL. ATELIERS LEONET SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIERS LEONET SPRL op de google maps. Adres en contacten ATELIERS LEONET SPRL
Location of ATELIERS LEONET SPRL on the google maps. Address and contacts of ATELIERS LEONET SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIERS LEONET SPRL ATELIERS LEONET SPRL: Banque Bruxelles Lambert SA | HUIS GOUSSAERT | DE KLYN HOEVE BVBA | AGI SERVICE | BOUTSEN IMMO

Other related companies as ATELIERS LEONET SPRL: Banque Bruxelles Lambert SA | HUIS GOUSSAERT | DE KLYN HOEVE BVBA | AGI SERVICE | BOUTSEN IMMO

ATELIERS LEONET SPRL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIERS LEONET SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05412109375. Het bedrijf ATELIERS LEONET SPRL bevindt zich op het adres: Rue Du Progrès 34 5555 Graide-Station. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 175,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 143,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Industrial vehicles; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Semitrailers,industrial^^Trailers,industrial.
De hoofdactiviteit van ATELIERS LEONET SPRL is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIERS LEONET SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIERS LEONET SPRL, openstaande posities, locatie van ATELIERS LEONET SPRL op de kaart.

ATELIERS LEONET SPRL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATELIERS LEONET SPRL, company assigned to the tax number BE05412109375. The company ATELIERS LEONET SPRL is located at the address: Rue Du Progrès 34 5555 Graide-Station. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 175,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 143,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Industrial vehicles; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Semitrailers,industrial^^Trailers,industrial.
The main activity of ATELIERS LEONET SPRL is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIERS LEONET SPRL is not available. You also can look at reviews of ATELIERS LEONET SPRL, open positions, location of ATELIERS LEONET SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIERS LEONET SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIERS LEONET SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIERS LEONET SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIERS LEONET SPRL, employees, financial statistics.